2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende yazım barı nasıl soledıgımı
esım hakımlık sınavı ıcın ankaraya gıtmıstı
bende hafta sonu oldugu ıcın evı temızlıyordum
bırden ıcıme kurt dustu hapı yenı bırakmıs olmama ragmen helekı daha adetıme 12 gun fln varken bı test aldım yaptım
aonce sılık cıktı 1 2 saaat sonra sılık ıkıncı cızgı
neyse gıttım hemen annemle kan testı yaptrdım kadın dogum dr uma gıttım
gebesın degerın 33 ama adet gununu beklememız lazım dedı
esım geldıınde surprız yapıcaktım ama aksam ıcım ıcımı yedı
telde dayanaamıp soledım sabah erken saattede sınavı vardı yazık
baba oluosn dedım
anlamadım dedı
hadı ordan dedı
gercek dedım
cevap yok esımden
hayırlısı olsun bitanem dedı
sabah sınavdan cıktıgındada esımı araadım
aglıodu telde
noldu dıorm aglıo cvp yok bende onla bırlıkte aglıorm ama nedenını bılmıorm
ne olcak askım ya
kardesım ölmüş dedi
esımın yanında degıldım malesef
neyse ben bır agla bır agla
sonra aksamına esım geldı ve sabah erkenden onun memleketıne gıttık

cenaze acı uzuntu derken bu gunlere geldık
sımdıde bı tane oyuncak erkek bebegımız var
eşim onu alır bazaen ben uyurken yanıma koyar
uyandıgımda bı bakarım bebek yanımda
mutfakta yemek yıcez
bı bakmısın masada o oyuncak bebekde var oda yesınmıs

Son üç hafta yasal olarak zorunlu izin kullanmak. 37. haftada izne çıkıp ertesi gün doğuranlar hiç dinlenmediği ve izinleri boşa gittiği için hayıflanıyorlar bu yüzden. Ama 37'den önce ne kadar erken olursa çocuk kalan süre sonrasına aktarılıyor. 35.haftada doğdu diyelim. 2 haftası doğum sonrasına ekleniyor.

anlıyamadım canım..yani izin yanmıyormu:26:

aksam az yersın dedıgıne gore sanırım sende fazla buldun yedıklerımı
tm o zaman aksam dengelıyım

ayyy yok canim simdi sen bukadar yediginle cok yedim diye takiyorsan kafaya aksama da bir bukadar yersen kendini iyice huzursuz edersin diye dedim inan
yoksa canin ne isterse ye... ben bazan masaya oturunca bi öküzü yiyebilecekmisim gibi hissediyorum

Ben bebeğimi dört gözle bekledim. Üç ay gelmedi. Ben de bu üç ayda hemencecik çocuğum neden olmuyor ühüüü moduna girdim. Dördüncü ay bebiş geldi. Hem de ne geliş

O ay kahverengi lekem gelmişti. Düzenim de bozuldu üç gün erken oldum, kesin bişi var bende ühüüü diye dertlendim. Ama bu seferki başka türlüydü. İçime kurt düştü. Test yaptım silikten biraz hallice bir çizgi. Yedim mi yemedim , çünkü önceki ay da silik çıkmasına rağmen gebelik yoktu. İki gün her gün test yaparak bekledim. Çizgi gittikçe koyulaştı. Tam normal adet günümde o hiç çıkmayacak sandığım ikinci çizgi çıktı, pespembe hem de.

Eşime hiç renk vermedim. Şehirdışındaydı zaten. Geldiğinde de çaktırmadım. Pazartesi olunca hemen kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif Eşimin hala haberi yok

Hemen bir kart hazırladım. Bİr düğün davetiyesinin dış zarfını kullandım. İçine de "9 ay sonra yanınızdayım babacığım, imza minik bebeğin" yazdım. Akşam her zamanki gibi eşimle konuşurken verdim zarfı. Okuyunca önce anlamadı. Ama sonra sevinçten ne yapacağını şaşırdı. Gözlerindeki o parıtıları unutmama imkan yok. Meğer nasıl da özlemle bekliyormuş. "Biz de herkes gibi gerçek bir aile mi olacağız, çoluk çocuğa mı karışacağız şimdi" dedi. Sarıldı, öptü. Durdu, zıpladı, tekrar öptü. Ne yapacağını şaşırdı. İkimizin de gözleri doldu.

Anlatırken yine doldu gözlerim

anlıyamadım canım..yani izin yanmıyormu:26:

Şimdi 37.haftadan sonraki izin yanıyor. Yani izne ayrıldıktan sonra istersen bir gün sonra doğur istersen 40.haftada aynı oluyor.

Ama 37'den önce doğum yaparsan, 37'ye kadar olan kısmı yanmadan aktarılıyor.

40 haftayı geçerse de sorun değil.Doğum sonrası izin doğumu takiben başlatıldığı için 40-41-42.haftalar sıkıntı oluşturmuyor

ben her zaman ole cok ıstahlıyım ama
mecburen bole az yıorm
dr kıloo alma dedı hatta ver dedı ya

ay ne güzel herkes kartlar hazırlamış, heyecanlanmış benim hatırladıgım tek şey üzerime kocaman bir salaklık çöktügüü
eşim noldu dediginde de ' hiççç hamileyim' dedigim:26:

Son düzenleme:
Hadi gözünaydın şükürler olsun

Çok sevindim aynı zamanda çokta duygulandım Rabbim tamamına erdirsin

ay ne güzel herkes kartlar hazırlamış, heyecanlanmış benim hatırladıgım tek şey üzerime kocaman bir salaklık çöktügüü
eşim noldu dediginde de ' hiççç hamileyim' dedigim:26:

Ne kadaannn romantiksin

valla gaz yapmıo ole tam tersı daha hafıf hıısedıorm kendımı
bıde cok sevıorm ya kuru fasulye pılav tursu uclusunu
ama pılav ve tursu yemedım tabıkı

Anladım şimdi..O zaman 37. hafta izine ayrıldığımda biraz dinlenip sezeryan olacaksa olayım..Normal olabileceksede bekliyeyim ozmaan.Bu konu açıldı iyi oldu..Teşşekürler

ben sordum eminim hatta 7 ay önce 35 haftalık doğum yapan arkadaşımda da 5 haftayı eklediler 2011 ocakda bu yasa bu hale gelmiş önceden böyle değilmiş.. yanıyomuş...

Kız hemende hamile kalmışsın maşallah genelde korunanlar 4-5 ay bekliyor hamile kalmak için
Ama zamanlama süper Rabbim birini alırken öbürünü veiryor allahın işi işte
BU arada başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin

mervecimmm hoşgeldin neler aldın bakalım minnoşunaaa söleee hemenn

Hoşbulduk şekerim oo neler almadımki hiçbir eksiğimiz kalmadı ohh içim bi rahat ettiki
Dün rahat rahat uyudum valla mışıl mışıl
Fotoğraflarını ekleyeceğim inşallah
Çok yoruldum ama değdi minnoşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…