2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla aynen ole oldu canım ya
hapı bıraktıgım ay hamıle kaldım
tabı ben bıde bu durumu ruyamda falanda gormustum
hem esıme moral oldu dedıgın gıbı
amın canım dostlar saolsun

lahinis : teşekkür ederim tatlım cevap için. mustela alıcam sanırım.

bu konuda emin misiniz ya? ya da bizim durumlarımız mı farklı. ben özel bir şirkette ssklı olarak çalışıyorum. şimdi gittim bordroya tekrar sordum. 32. haftada gidip çalışabilir raporu alacaksın. istersen ve doktor uygun görürse 37ye kadar çalışacaksın. 37. haftadan sonra ne zaman doğurursan doğur. raporunu açtırdığın günün üzerine toplam 16 hafta iznin olacak dedi. kafam karıştı siz yanacak diyorsunuz

ne güzel hikayeleriniz var ya. ben pko'luyum, tedavisiz gebe kalamazsın diyordu doktorlar ben de korunmuyordum zaten 3-4 ayda bir regl oluyordum. hamile kalmışım haberim yok. bir gün işyerinde istifra ettim. akşam eve gittim bi daha... annemi aradım mideni üşüttün herhalde dedi. patates falan haşladık, çok komik. bi kaç gün geçmedi. sonra işyerinden bir arkadaş dediki hamile olmayasın dedim yok artık olmaz. sonra eşimle eve giderken ya dedim doktora gidip midem için ilaç kullanmadan önce bi test alayım dedim şu eczaneden. bi baktım sonuç pozitif. elimde test eşimin yanına gittim. bu teste göre hamileyim ama tabi olmaz çok saçma ben hastayım dedim. eşim gebelik testinin içini okudu dediki pozitif çıktıysa yanılma payı yoktur yazıyor dedi. ben hala yok o bozuktur 5 liralık şeyden nasıl anlaşılır diyorum. sonra beni akşamın o saatinde bi hastaneye götürdü. kan verdim. 2 saat sonra sonuç nette çıktı değerim 43.000 artık siz düşünün ne kadar geç farketmişim :) yani bizimki öyle sürprizli kartlı kutlamalı olmadı :))))

Kızlar bizimkide Tüp bebekti test günümüz felan belliydi zaten
Transfer oldu işte bana iki tane embriyo transfer edildi ama umutsuzduk
Çünkü sağlıklı olduğunu yada olmadığını bile bilmiyorduk incelenemedi yazıyordu
Umutsuz bir şekilde transfere girdim ağlaya ağlaya dua ede ede
Sonra içime ferahlık geldi Yüce mevlam sen bu çaresiz kulunu darda bırakma emeklerimizi boşa çıkarma dedim
Doktorum ben hazırım embriyoları getir dedi embriyoloğa karanlı bir odada ve kırmızı ışık eşliğinde yavruşlarımı aldım
10 gün sonra test günümdü eve geldik işte su gibi akıp geçti zaman test günü geldi çattı
Hastaneye gitmek için yola koyulduk ama biz çok rahatız zaten tutmamıştır gözüyle bakıyorduk
Kanı verdim 2 saat bekledik hastanede.Sonuç çıktı dedi hemşire benim kalbim ağzımda atıyor genede
Hemşire döndü ve fısıldıyarak POZİTİF Dedi.Ben anlamadım ne diyor bu diyorum.eşim başladı zıplamaya
Doktoruma haber verildi tüp bebek merkezindeki herkes ama herkes beni tebrik etti alkışladılar.
Doktorların hepsi geldi sarıldı bana.Ben şoktayım çok şükür 3 hafta sonrada kalp atışını duyduk öyle işte:):)

valla gaz yapmıo ole tam tersı daha hafıf hıısedıorm kendımı
bıde cok sevıorm ya kuru fasulye pılav tursu uclusunu
ama pılav ve tursu yemedım tabıkı
Pilav kilo yapıyor zaten çok yeme. Hafta bir ya da iki kez, küçük porsiyonla o da.
Anladım şimdi..O zaman 37. hafta izine ayrıldığımda biraz dinlenip sezeryan olacaksa olayım..Normal olabileceksede bekliyeyim ozmaan.Bu konu açıldı iyi oldu..Teşşekürler
Evet öyle yap canım.Yoksa hiç dinlenemeden doğum yapmış olursun. Sezeryan olacağı kesinleşince bebeği 37-38.haftalarda alıyorlar artık. Bir hafta da olsa karnında büyümesi, senin de bol bol dinlenmen ikiniz için de iyi olur

ÇOk fena deprem oldu kızlar fena sallandı valla İstanbul:18::18:

Doğum izni 8+8. Doğum öncesi 8, doğum sonrası 8. 32'de rapor alıp 37'ye kadar çalışabilirsin. Ondan sonra ne zaman doğurursan doğur 8 hafta iznin var yasal olarak. 37'ye kadar çalışmışsan 8+5 toplam 13 hafta iznin olacak. SSK'ya göre değiştiğini sanmıyorum.

ay buna çok üzüldüm ya. ben ne olursa olsun 37. haftadan sonra 8+5 hafta iznimiz var sanıodum. 38. hafta doğarsa o iki haftayıda bebeğimle geçiririm die heves ediodum. off çok saçma ya

İstanbuldaki arkadaşlar geçmiş olsun ya:18: ben de 37.haftaya kadar çalışmalıyım o yüzden çok iyi hesap etmeye çalışıcam izin alıcağım haftayı ki iznim yanmasın ultrason ve benim hesabım arasında 2 hafta fark var dr ye diyecem iyi ayarlasın bi de sezeryan de olsam 38.hafta da bi sorun yoksa aldırmak istemiyorum normal doğum sürecine kadar beklemek istiyorum

valla aynen ole oldu canım ya
hapı bıraktıgım ay hamıle kaldım
tabı ben bıde bu durumu ruyamda falanda gormustum
hem esıme moral oldu dedıgın gıbı
amın canım dostlar saolsun

sabırsızlığın bebeğede yansımış ben 1,5 yıl bekledim ya. ama olcağı ay içime doğmuştu.

Ahsennnn, nerelerdesin yavrucum,

Erken doğum riskine karşı ilaç kullanmaya başlamıştın, iyi misin?
Başka bir doktora gidebildin mi?
Merak ediyoruz seni?
Müsait olunca bir haber et..
Ben bu doktorun cok abarttıgını dusunuyorum ama bakalım neler olacak,
çok çok geçmiş olsun..

Ben son 3 sefer ki depremleri hissetmiyorum çok enteresan. Nerde oturuyordun?
Bakırköy hiç sallanmadı. :44:

Ben oturur vaziyetteydim yayılmıştım daha doğrusu
Çok sallandı mobilyalar gıcırdadı Çekmeköydeyim canım ben:26:

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde evlilik yıldönümümüze aynı zamanda da eşimin doğumgününe 2 gün vardı. 2. senemizi kutlayacaktık. Eşimin son 1 yıl ki ısrarlarına dayanamayıp, hazır olup olmadığımı bile bilmeden korunmayı bırakmıştık ağustosun başında. 29 ağustos adet günümdü ve adet oldum. İlk denememiz başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

Bir dahaki adet günüm 24 eylüldü. Yani evlilik yıldönümümüze 2 gün kala. 3 gün kala test yaptım ve negatifti. Önümüzdeki aya kısmet dedim.
Ertesi gün birkaç saniye süren adet sancısı oldu ama gelen giden yoktu. Akşama doğru bir kez daha. Gece bir kez daha. Bir sonra ki gün yine günde 3-4 defa. Adet günümde evde otururken aynı sancı bir kez daha geldi ve benden bir şeylerin geldiğini hissettim. Adet oldum sandım ama hayır olmamıştım akıntıydı sadece. Günüm hiç şaşmadığından bir şeyler olduğunu anladım.

Hemen çıktım bir test aldım. Yapar yapmaz ikinci çizgi bariz şekilde çıktı. İlk eltimi aradım. Hemen kan testine git dedi. Koşa koşa gittim ve evet hamileydim.

Eltimler akşama yaptıkları yemeklerini tencerelerini kapıp bana geldiler. Gelirkende pembe patik getirdiler bana. (kız çocuk çok istiyordum) Yaptığım testleri ve pembe patiği hediye paketi yaptık. Akşam yemeğinden sonra ''erken aldım hediyeni 2 gün daha dayanamıcam vericem ben'' dedim. Olsun erken ver ne olacak ki dedi ve aldı açtı. Adama kal geldi. Bir sırıttı, gerçek dimi dedi. Evet kan testi yaptırdım dedim. Gözleri doldu, kalktı sarıldı bana.

Hatta eltim ne benim ne eşimin haberi olmadan çekmiş kameraya o anı. Hatıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…