Kız hemende hamile kalmışsın maşallah genelde korunanlar 4-5 ay bekliyor hamile kalmak için
Ama zamanlama süper Rabbim birini alırken öbürünü veiryor allahın işi işte
BU arada başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin
Canım ben eklenmiyor diye biliyorum. doğumdan sonra izin 8+5 yani 13 haftayı geçemiyor diye biliyorum yani 38.haftada doğum yaparsak 2 haftamız yanıcak ona göre izin alın dediler bana ama mevzuata yönetmeliğe de bakmadım açıkçası bakmak lazım
Sen yine 7 gün sabredememissin diyorum ya ben sadece bir 10-20 dk daha bekleyemedim
o: efendim ceylanim
ben: alo askim hamileyim
o:.........
ben:askim ?
o: ya askim böylemi haber verilir ya offf birde bana odun diyorsun
sende benim gibi yapmissin yaa.. ben de dogum günün de esimin bebeklik fotografini oglusumuza aldigim bir badiye baski yaptirip hediye etmistim...
Pilav kilo yapıyor zaten çok yeme. Hafta bir ya da iki kez, küçük porsiyonla o da.valla gaz yapmıo ole tam tersı daha hafıf hıısedıorm kendımı
bıde cok sevıorm ya kuru fasulye pılav tursu uclusunu
ama pılav ve tursu yemedım tabıkı
Evet öyle yap canım.Yoksa hiç dinlenemeden doğum yapmış olursun. Sezeryan olacağı kesinleşince bebeği 37-38.haftalarda alıyorlar artık. Bir hafta da olsa karnında büyümesi, senin de bol bol dinlenmen ikiniz için de iyi olurAnladım şimdi..O zaman 37. hafta izine ayrıldığımda biraz dinlenip sezeryan olacaksa olayım..Normal olabileceksede bekliyeyim ozmaan.Bu konu açıldı iyi oldu..Teşşekürler
bu konuda emin misiniz ya? ya da bizim durumlarımız mı farklı. ben özel bir şirkette ssklı olarak çalışıyorum. şimdi gittim bordroya tekrar sordum. 32. haftada gidip çalışabilir raporu alacaksın. istersen ve doktor uygun görürse 37ye kadar çalışacaksın. 37. haftadan sonra ne zaman doğurursan doğur. raporunu açtırdığın günün üzerine toplam 16 hafta iznin olacak dedi. kafam karıştı siz yanacak diyorsunuz
ÇOk fena deprem oldu kızlar fena sallandı valla İstanbul:18::18:
Son üç hafta yasal olarak zorunlu izin kullanmak. 37. haftada izne çıkıp ertesi gün doğuranlar hiç dinlenmediği ve izinleri boşa gittiği için hayıflanıyorlar bu yüzden. Ama 37'den önce ne kadar erken olursa çocuk kalan süre sonrasına aktarılıyor. 35.haftada doğdu diyelim. 2 haftası doğum sonrasına ekleniyor.
valla aynen ole oldu canım ya
hapı bıraktıgım ay hamıle kaldım
tabı ben bıde bu durumu ruyamda falanda gormustum
hem esıme moral oldu dedıgın gıbı
amın canım dostlar saolsun
sabırsızlığın bebeğede yansımışben 1,5 yıl bekledim ya. ama olcağı ay içime doğmuştu.
Boyle bı rısk olmasa dusunmeden degıstırırdım tecrubesı guven verıyo ama tavrı cok moralımı bozuyo.ama suan benım tecrubeden cok morale ıhtıyacım var kı bunda da en cok doktorlar etkılı oluyo..sanırım degıstırcem boyle olmuyor cunku
erken dogum rıskım bunyemın hassas olmasından rahım duvarındakı ıncelmeden dolayı yoksa yas olarak en musaıt zaman dılımındeym ama ıste yasa bakmıyo bu ıslerıns gıdecegım doktor hakkanıyetlıdır bakalım artık oda aksı olursa sansım dıyıp oturcam yerıme
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmıs olsun bu ara zaten her yer sallanıo
Ciddi misinGeçmiş olsun
Ben son 3 sefer ki depremleri hissetmiyorum çok enteresan. Nerde oturuyordun?
Bakırköy hiç sallanmadı. :44:
benimle aynı haftada olan arkadaşlar, akıntı artışı oldu mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?