Bendim canim göbisi gösteren kollarim ve bacaklarim cok kalinlasti benim ya bütün kiloyu o bölgelerime aldim yada ödemden dolayi böyle bilmiyorumki asiri su icme kiloyu etkilermi tartiya cikinca günde 4-5 litre su iciyorum görsen sanki yaniyorum susuzluktan kisin ortasin da... birde her gün 5 farkli hap 2 defa almak sartiyla onlarinda etkisi olabilirmi onuda bilmiyorum... offf gecen tartiya ciktim baktim toplamda 14 kilo almis gözüküyorum 5 gün sonra tartiya ciktim 17 almis gösterdi yahu 5 günde nasil 3 kilo aldim ben iki ögün yemekle saka gibi
Rana ciddimisin bak kalkıp göbek atacambende soranlara 12 kilo aldım diyodum
Fena mı oldu sana beyin fırtınası yaşattım gece gece
Evet çok moral oldu şuan mutfağa gidiyorum
Banada mı ulaşmamışsın canım(73)
Bendim canim göbisi gösteren kollarim ve bacaklarim cok kalinlasti benim ya bütün kiloyu o bölgelerime aldim yada ödemden dolayi böyle bilmiyorumki asiri su icme kiloyu etkilermi tartiya cikinca günde 4-5 litre su iciyorum görsen sanki yaniyorum susuzluktan kisin ortasin da... birde her gün 5 farkli hap 2 defa almak sartiyla onlarinda etkisi olabilirmi onuda bilmiyorum... offf gecen tartiya ciktim baktim toplamda 14 kilo almis gözüküyorum 5 gün sonra tartiya ciktim 17 almis gösterdi yahu 5 günde nasil 3 kilo aldim ben iki ögün yemekle saka gibi
Hadi be ordan dünür iftira atıyorsun bı kere :))
Kanitlarim hayatim 3 sayfa geriye bakinca görürsün orda taze firincinin ekmegin den :))
kocisinin yanina gitmeden önce bence bir mutfaga git önce ac dolabi ne bulursan.. yazik bebisine acikmistir simdi o annesi ac kalmasina dayanamazsin heralde dimi ondan sonra git yat
öpüyorum ikinizide iyi gecelerr
Canım sabahları aç karnına tartılacaksın ve çıplak olarak gerçek kilon o işte
İyi oldu valla sen lıkır lıkır suları iç sonrada tartıl olmaz öyle
öyleyse seninki ödemdir tatlımsu içmeye devam et sakın azaltma. bence yapman gereken tuzu hayatından çıkarmak. ben azalttım hemen faydasını gördüm yüzüğüm daha rahat artık parmağımda
bir de şöyle bir şey duymuştum ben canım, her yemekten sonra büyük bir bardak karbonatlı su içmek ödeme çok iyi geliyormuş, vücuttan fazla suyu atıyormuş güya :44: denemek lazım aslında. resmine bakınca incecik hatunsun hayatım ne diye dert ediyorsunbeni görsen koca göbiş koca popo başka da bir şey yok
Aynen canım bak söylediğin iyi oldu mutfağa gittim ama kuruyemiş attım ağzıma hayır bu saatte olmazArkadasim dur ne yapiyorsun boykot yapiyoruz surda hemen de oyuna geldin yine unut mutfagi falan :88::88::88:
mikailesra cnm bende cok su icerim su sisemi almadan disari adimi atmam sokaga listerelerce su iciyorum bende. gece uyurken ,sabah kalkinca ilk isim su icmek oluyor su icmekle ödemin alakasi yok hatta su ödeme karsi birebir icmeye devam et sen tuzu azalt beyaz ekmegi hayatindan cikart kizartma türü seyler yememeye calis bak ne ödem kalir nede KILO .:)))
canlar ben de yatıyorum artık gidiyim de kocacııma sarılıp uyumaya çalışayım
hepinizi çok öpüyorum allah rahatlık versin tatlı tatlı rüyalarınız olsun
canlar ben de yatıyorum artık gidiyim de kocacııma sarılıp uyumaya çalışayım
hepinizi çok öpüyorum allah rahatlık versin tatlı tatlı rüyalarınız olsun
Aynen canım bak söylediğin iyi oldu mutfağa gittim ama kuruyemiş attım ağzıma hayır bu saatte olmaz
Safım ben işte böyle
ya benimde şimdi elim ayağım nasıl şiş görseniz ev içinde giydiğim terlik olmuyor
Asla tuzlu yemem zaten yemeklerede azıcık atarım
Ama canınız çekmesin hani çıt çıt çitlenen şeyden yedim 2 kase ondan olmuş olabilirmi bu şişlik:26:
iyi geceler canim bizde sizi öpüyoruz allah rahatlik versin
Estagfirullah canim biz saf degiliz bu ikili cok uyanik benceben mutfaga gitmiyorum bu saatte zorluyorum kendimi illede gideceksem bir bardak süt aliyorum cok kücük bir parca atip agzima kaciyorum yoksa olmuyor gecenin biryarisi..
2 ay kadar daha kaldi allahin izniyle disimizi sikacagiz artik
hamilelikten önce cok az sivi tüketen biriydim ben taliaacim günde belki 2-3 fincan kahve ve 2-3 bardak su bundan ibaretti
3. ayimdan buyana devamli susuzum...
kilo konusunun da daha önce de söylemistim sana 3 ay bulantilar yüzünden hastane bekledim serumla ayaktaydim haftada 4-5 tane serum verdiler.. birak bir lokma yemegi suyu görünce wc e kosuyordum mideme hic birsey girmiyordu buna ragmen herkes kilo verirken ben 4-5 kilo aldim 3. ayda... senin dedigin gibi serumdan diye teselli etmeye calisiyorum kendimi artik ne yapayim buna inandiriyorum kendimi
ahahhaha bugun bende az daha merkete gidip ondan alcaktim. ani bir u dönsü yapip frenledim kendimi. ödem yaparmi bilmiyorum ama bende cok pis sivilci yapiyor. zaten yuzum haritaya dönmus durumda suan o yuzden vazgectim
ama tuzlu oldugu icin o da sebeb olmus olabilir sislige
Canım ondan sonrada emzireceğiz inşallah o zamanda sömüryormuş gibi oluyormuş yine acıkıyormuşsun ne yapacağız
biz bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?