2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım sabahları aç karnına tartılacaksın ve çıplak olarak gerçek kilon o işte
İyi oldu valla sen lıkır lıkır suları iç sonrada tartıl olmaz öyle

Son düzenleme:
Rana ciddimisin bak kalkıp göbek atacam bende soranlara 12 kilo aldım diyodum

Fena mı oldu sana beyin fırtınası yaşattım gece gece
Evet çok moral oldu şuan mutfağa gidiyorum

öyle oldu hee hemde nasil bir firtina yasadim bilemezsin kos kos mutfaga bukadar cik kilo alinirmi hic cok ayip

Banada mı ulaşmamışsın canım(73)

yok cnm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee daha cok yolun varrr:26::26: bak hem utaniyorum hem kiziyorum hemde guluyorum ne kadar bozuk tuh haline girdim ben boyle

öyleyse seninki ödemdir tatlım su içmeye devam et sakın azaltma. bence yapman gereken tuzu hayatından çıkarmak. ben azalttım hemen faydasını gördüm yüzüğüm daha rahat artık parmağımda

bir de şöyle bir şey duymuştum ben canım, her yemekten sonra büyük bir bardak karbonatlı su içmek ödeme çok iyi geliyormuş, vücuttan fazla suyu atıyormuş güya :44: denemek lazım aslında. resmine bakınca incecik hatunsun hayatım ne diye dert ediyorsun beni görsen koca göbiş koca popo başka da bir şey yok

ranana canim sanada iyi geceler allah rahatlik versin kendine ve bebisine iyi bak öpüyoruz ikinizde

sen yaz daha mesaj kontor gecerli degil buraya

Canım sabahları aç karnına tartılacaksın ve çıplak olarak gerçek kilon o işte
İyi oldu valla sen lıkır lıkır suları iç sonrada tartıl olmaz öyle

Simdi düsününce birinde sabah tartilip digerinde ögleden sonra tartilmistim kizlar hakikaten :) suyu cok iciyorum cokta idrara cikiyorum ama yinede cok agir hissediyorum kendimi heran patlayacakmis gibi.. tuzu yemeklere attigim kadar canim zaten salataya falan hic kullanmiyorum onun disinda fazla tuzlu yiyen birisi degilim zaten

boyumda 167.. 80 kilo oldum kizlar yaa doguma 90la girecegim sanirim...

mikailesra cnm bende cok su icerim su sisemi almadan disari adimi atmam sokaga listerelerce su iciyorum bende. gece uyurken ,sabah kalkinca ilk isim su icmek oluyor su icmekle ödemin alakasi yok hatta su ödeme karsi birebir icmeye devam et sen tuzu azalt beyaz ekmegi hayatindan cikart kizartma türü seyler yememeye calis bak ne ödem kalir nede KILO .:)))

canlar ben de yatıyorum artık gidiyim de kocacııma sarılıp uyumaya çalışayım
hepinizi çok öpüyorum allah rahatlık versin tatlı tatlı rüyalarınız olsun

Arkadasim dur ne yapiyorsun boykot yapiyoruz surda hemen de oyuna geldin yine unut mutfagi falan :88::88::88:
Aynen canım bak söylediğin iyi oldu mutfağa gittim ama kuruyemiş attım ağzıma hayır bu saatte olmaz
Safım ben işte böyle

ya benimde şimdi elim ayağım nasıl şiş görseniz ev içinde giydiğim terlik olmuyor
Asla tuzlu yemem zaten yemeklerede azıcık atarım
Ama canınız çekmesin hani çıt çıt çitlenen şeyden yedim 2 kase ondan olmuş olabilirmi bu şişlik:26:

hamilelikten önce cok az sivi tüketen biriydim ben taliaacim günde belki 2-3 fincan kahve ve 2-3 bardak su bundan ibaretti
3. ayimdan buyana devamli susuzum...
kilo konusunun da daha önce de söylemistim sana 3 ay bulantilar yüzünden hastane bekledim serumla ayaktaydim haftada 4-5 tane serum verdiler.. birak bir lokma yemegi suyu görünce wc e kosuyordum mideme hic birsey girmiyordu buna ragmen herkes kilo verirken ben 4-5 kilo aldim 3. ayda... senin dedigin gibi serumdan diye teselli etmeye calisiyorum kendimi artik ne yapayim buna inandiriyorum kendimi

saol cnm sanada iyi geceler allah rahatlik versin, kocisin bugun evdemiydi aa bence hic durma git biraz hasret giderin
kendine ve bebise iyi bak öptüyoruz sizide

iyi geceler canim bizde sizi öpüyoruz allah rahatlik versin

Aynen canım bak söylediğin iyi oldu mutfağa gittim ama kuruyemiş attım ağzıma hayır bu saatte olmaz
Safım ben işte böyle

Estagfirullah canim biz saf degiliz bu ikili cok uyanik bence ben mutfaga gitmiyorum bu saatte zorluyorum kendimi illede gideceksem bir bardak süt aliyorum cok kücük bir parca atip agzima kaciyorum yoksa olmuyor gecenin biryarisi..
2 ay kadar daha kaldi allahin izniyle disimizi sikacagiz artik

ahahhaha bugun bende az daha merkete gidip ondan alcaktim. ani bir u dönsü yapip frenledim kendimi. ödem yaparmi bilmiyorum ama bende cok pis sivilci yapiyor. zaten yuzum haritaya dönmus durumda suan o yuzden vazgectim
ama tuzlu oldugu icin o da sebeb olmus olabilir sislige

Canım ondan sonrada emzireceğiz inşallah o zamanda sömüryormuş gibi oluyormuş yine acıkıyormuşsun ne yapacağız
biz bu işi

hatiladim cnm soylemistin daha önce ozamanda demistim kesin o yuzden almisindri kiloyo dye. cunku hic birsey yemeyen birisi haliyle kilo veriri. ama serumda zaten senin beslenmeni gerektiren gidalar var o yuzdende kilo yapiyor.

ay yemeyeceğim bi daha yok kendimi şişko patato hissediyorum zaten öyleyimde ama şiş olunca
Çok kötü hiissediyorum kendimi obez gbii felan işte
Yüzün niye haritaya döndü hayırdır?:26:

Canım ondan sonrada emzireceğiz inşallah o zamanda sömüryormuş gibi oluyormuş yine acıkıyormuşsun ne yapacağız
biz bu işi

ya emzirken evet cok acikiliyor ama yediginize dikkat ederseniz almaz verirsiniz . insallah bende tabiki, ben almamistim digerlerinde hemen verdim kilolarimi

Kızlar benim çok uykum geldi dayanamayacağım artık pes ediyorum uykum gelmişken bırakmayayım şimdi kaçar maçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…