2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sorma hepimiz çok üzüldük kuzenimde yıkıldı ama işte adam adam gibi çıkmadı neyse
Kız kaç kilosun hadi üzülme ben 73 kiloyum boyumda 1.63 al sana teselli olsun
Boşver onları

3 arkadaş varmış birinin adı terbiye birinin adı sanane birininde adı bananeymiş.
terbiye hastalanmış sananeyle banane eczaneye ilac almaya gitmişler...
eczacı demişki siizn adınız ne demiş sanane sannane demiş bananne banane demiş eczacı demiş ki sizde hiç terbiyeniz yok mu demiş sananeyle banane terbiye evde hasta yatıyor demiş:)

Bu nasıl Merve:))))

Sana bir soru anacım şimdi ben 67 ile hamile kaldım
sonra malum bulantı kusma 60'a düştüm şimdi 72-73 kiloyum
Ben kaç kilo almış oluyorum.Ama o 60'a düştüm ya ondan sonra kaç serum yedim ben 4-5 tane yemişimdir
hani serumda kilo yapıyor ya ben kaç kilo almış oluyorum:26::26:

dimi yaa minik böceğim benim küsmesin bana
artık ne kadar iyi bakabilirim bilmiyorum ama en iyisini yapmayı öğrenicez zamanla allahın izniyle toparlanma sürecinde de dediğin gibi annem yanımda olucak çok şükür, gerisi allah kerim..

ay ne güzel içimi ferahlattınız hepiniz kızlar yaa iyi ki varsınız cidden allah hepinizden razı olsun

Kizlar Taliaa ve Ranana tarafindan kurulmus bir komplo var burda geliyorlar tatlidan tuzludan firincinin taze cikmis ekmeginden bahsedip istahimizi acip, gidiyorlar gelmeyin oyuna lütfeeen sonra onlar 2-3 kiloyla doguma giderken bizi yuvarlayarak götürecekler yakinda

Hee çok güzelll bana çocukluğumu hatırlattın eyvallah

tabiki toparlarsin cnm bir haftayada kalmazsin belki. bende gayet iyidim ama benim durumum farkliydi cnm annemlerde kaliyordum birde üvey babam vardi. o yuzden odamdan cikmamayi tecih ediyordum ee haliylede yata yata daha cok hasta oluyorsun:)) yoksa bende coktan ayaklanmistim 3 gun hastanede kaldim ordan ciktinta sonra gayet iyidim :)) yani bebegime rahat rahat kendim bakabilcek durumdaydim.
cnm herzamn yardimci olmaya calisirim ne istersen sorabilirsin

Askitom aynı durumdayız seninle bende 67 ile gebe kaldım bir ayda 61'e düştüm bulanti kusmalardan bende serum yedim sonra iki ayda verdigim kiloyu aldım ek olarakta 3 kilo aldım verip aldığımı saymıyorum gebeliğe başladığım kiloyu ve suandaki kilo mü hesapladim sende 6 kilo almış oluyorsun TATLIM:)))

hayallahim ya mervecim benim matematigim cok zayif simdi ben bunu nasil hesapliyacam:26::18::18::18:
hamile kaldigin kilona göre hesapla bence daha bir moral olur 6 kilocuk almisin cnm cok degil

nasil rahat olayim hayatim baksana hatunlara 2-3 kilodan bahsediyorlar yok valla greve cikiyorum ben bu ikiliye karsi :113::113::113::113::113::113::113::113:

allah iyiliğini versin kız geçenlerde göbişinin resmini koyan sen değil miydin tatlım orda gaayet de inceydin hatta oha demiştim ben ne fit bir hamile bi de kendine bak dombili pdnk demiştim

Hadi be ordan dünür iftira atıyorsun bı kere :))

Mervecim önemli degil:)))

Rana ciddimisin bak kalkıp göbek atacam bende soranlara 12 kilo aldım diyodum
hayallahim ya mervecim benim matematigim cok zayif simdi ben bunu nasil hesapliyacam:26::18::18::18:
hamile kaldigin kilona göre hesapla bence daha bir moral olur 6 kilocuk almisin cnm cok degil

Fena mı oldu sana beyin fırtınası yaşattım gece gece
Evet çok moral oldu şuan mutfağa gidiyorum

kizz yapma boykot etme bizii ranana geen cok iyi durumda o zayif hamiel kalmis ona kizabilirsin
ama benim alcagim her kilo benim icin cok zarar siz bu halinizle benim normal kiloma gelmediniz dahabirde bana kiziyorsunuz

allah iyiliğini versin kız geçenlerde göbişinin resmini koyan sen değil miydin tatlım orda gaayet de inceydin hatta oha demiştim ben ne fit bir hamile bi de kendine bak dombili pdnk demiştim

Bendim canim göbisi gösteren kollarim ve bacaklarim cok kalinlasti benim ya bütün kiloyu o bölgelerime aldim yada ödemden dolayi böyle bilmiyorumki asiri su icme kiloyu etkilermi tartiya cikinca günde 4-5 litre su iciyorum görsen sanki yaniyorum susuzluktan kisin ortasin da... birde her gün 5 farkli hap 2 defa almak sartiyla onlarinda etkisi olabilirmi onuda bilmiyorum... offf gecen tartiya ciktim baktim toplamda 14 kilo almis gözüküyorum 5 gün sonra tartiya ciktim 17 almis gösterdi yahu 5 günde nasil 3 kilo aldim ben iki ögün yemekle saka gibi

Kizlar kociş yattı bende kaçıyorum hadi iyi sohbetler size iyi geceler öpüldünüz :))

Sana yaza yaza yaz geldi.
Mesaja zam geldi. Daha yazacaktım ama kontürüm bitti…

çook teşekkür ederim kuzucum

kizz yapma boykot etme bizii ranana geen cok iyi durumda o zayif hamiel kalmis ona kizabilirsin
ama benim alcagim her kilo benim icin cok zarar siz bu halinizle benim normal kiloma gelmediniz dahabirde bana kiziyorsunuz

Banada mı ulaşmamışsın canım(73)

Rana ciddimisin bak kalkıp göbek atacam bende soranlara 12 kilo aldım diyodum

Fena mı oldu sana beyin fırtınası yaşattım gece gece
Evet çok moral oldu şuan mutfağa gidiyorum

Arkadasim dur ne yapiyorsun boykot yapiyoruz surda hemen de oyuna geldin yine unut mutfagi falan :88::88::88:

bak ne dogru demissin canim agzina eline saglik . valla ya ne kadar zayif bir kadin hala agliyor cok kilo aldim diyee benim halime görse napar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…