Sorma hepimiz çok üzüldük kuzenimde yıkıldı ama işte adam adam gibi çıkmadı neysecanim ben viyana da yasiyorum avusturya ama almanya cok yakin bize kanunlar falan neredeyse tamamen ayni bir fark yok.. dedigim gibi bunlarda kafa yok olani da kullanmayi bilmiyorlar.. haa tamam bazi iyi doktorlar var gercekten onlarda ya yunan ya arap yada türk
Esi nerden biliyormus ta bosamis hemen karisini belki sorun ondaydi spermleri zayif veya sagliksiz oldugu icin ilk aylarda bebegini kaybediyordu kuzenin.. böylelerine söylenecek söz cokta istee
söylememmm bu saatten sonra sizin kilolari duydum ya hayatta söylemem kac kilo aldigimi... taliaa sana daha önce söylemistim unut onu birsekilde sen de hafizandan sil at hatirlama...
offf 60 kiloydum 2011 e kadar 60i hic cikmadim birara ilac kullanmak zorunda kaldim sürekli onun sayesinde 63 falan oldum eh birde ardindan izin yaptik geldik 65 ne güzel o kiloylada hamile kaldim suan offfff
konusmuyorum sizle daha ben arkadas öldürecekmisiniz siz beni 2-3 kilo almislar gidin mutfaga serbetli tatli falan ne varsa oturun basina allah askina yaaa yok öyle ayri gayri anca beraber
rahat ol kuzucum ben de 10 kiloya yakın aldım dombili oldum
Kız öyle deme annesi duymasın şimdi plansız gebelikti felan diye üzülür yoksa minik kuşun
Tahmin edebiliyorum kaygılarını ama bence o anların bile tadını çıkarmak lazım
Lohusalığın ,bebeğinle ilk günlerin ,alışma süreci ,vs.. gibi yani
3 arkadaş varmış birinin adı terbiye birinin adı sanane birininde adı bananeymiş.
terbiye hastalanmış sananeyle banane eczaneye ilac almaya gitmişler...
eczacı demişki siizn adınız ne demiş sanane sannane demiş bananne banane demiş eczacı demiş ki sizde hiç terbiyeniz yok mu demiş sananeyle banane terbiye evde hasta yatıyor demiş:)
Bu nasıl Merve:))))
anladım tatlım. ama normal ya da sezeryan sonuçta üç haftaya toparlarım değil mi kendimi?
ne güzel sen tecrübeli bir annesin artık ne rahatsındır keyfini çıkara çıkara bakarsın kızcığınabir de bana bak deli tavuk gibi dolanıyorum napıcam ben doğurunca diye artık burdan sana bol bol sorarız taliaaaa yardım et böyle böyle oldu napıcaz diye allah hepimizin yardımcısı olsun kuzucuklarımız sağlıklı sıhhatli büyüsünler inşallah
Sana bir soru anacım şimdi ben 67 ile hamile kaldım
sonra malum bulantı kusma 60'a düştüm şimdi 72-73 kiloyum
Ben kaç kilo almış oluyorum.Ama o 60'a düştüm ya ondan sonra kaç serum yedim ben 4-5 tane yemişimdir
hani serumda kilo yapıyor ya ben kaç kilo almış oluyorum:26::26:
Sana bir soru anacım şimdi ben 67 ile hamile kaldım
sonra malum bulantı kusma 60'a düştüm şimdi 72-73 kiloyum
Ben kaç kilo almış oluyorum.Ama o 60'a düştüm ya ondan sonra kaç serum yedim ben 4-5 tane yemişimdir
hani serumda kilo yapıyor ya ben kaç kilo almış oluyorum:26::26:
nasil rahat olayim hayatim baksana hatunlara 2-3 kilodan bahsediyorlar yok valla greve cikiyorum ben bu ikiliye karsi :113::113::113::113::113::113::113::113:
Kizlar Taliaa ve Ranana tarafindan kurulmus bir komplo var burda geliyorlar tatlidan tuzludan firincinin taze cikmis ekmeginden bahsedip istahimizi acip, gidiyorlar gelmeyin oyuna lütfeeen sonra onlar 2-3 kiloyla doguma giderken bizi yuvarlayarak götürecekler yakinda
Rana ciddimisin bak kalkıp göbek atacamAskitom aynı durumdayız seninle bende 67 ile gebe kaldım bir ayda 61'e düştüm bulanti kusmalardan bende serum yedim sonra iki ayda verdigim kiloyu aldım ek olarakta 3 kilo aldım verip aldığımı saymıyorum gebeliğe başladığım kiloyu ve suandaki kilo mü hesapladim sende 6 kilo almış oluyorsun TATLIM:)))
hayallahim ya mervecim benim matematigim cok zayif simdi ben bunu nasil hesapliyacam:26::18::18::18:
hamile kaldigin kilona göre hesapla bence daha bir moral olur6 kilocuk almisin cnm cok degil
Kizlar Taliaa ve Ranana tarafindan kurulmus bir komplo var burda geliyorlar tatlidan tuzludan firincinin taze cikmis ekmeginden bahsedip istahimizi acip, gidiyorlar gelmeyin oyuna lütfeeen sonra onlar 2-3 kiloyla doguma giderken bizi yuvarlayarak götürecekler yakinda
allah iyiliğini versin kızgeçenlerde göbişinin resmini koyan sen değil miydin tatlım orda gaayet de inceydin hatta oha demiştim ben ne fit bir hamile bi de kendine bak dombili pdnk demiştim
tabiki toparlarsin cnm bir haftayada kalmazsin belki. bende gayet iyidim ama benim durumum farkliydi cnm annemlerde kaliyordum birde üvey babam vardi. o yuzden odamdan cikmamayi tecih ediyordum ee haliylede yata yata daha cok hasta oluyorsun:)) yoksa bende coktan ayaklanmistim 3 gun hastanede kaldim ordan ciktinta sonra gayet iyidim :)) yani bebegime rahat rahat kendim bakabilcek durumdaydim.
cnm herzamn yardimci olmaya calisirim ne istersen sorabilirsin
kizz yapma boykot etme biziiranana geen cok iyi durumda o zayif hamiel kalmis ona kizabilirsin
ama benim alcagim her kilo benim icin cok zararsiz bu halinizle benim normal kiloma gelmediniz daha birde bana kiziyorsunuz
Rana ciddimisin bak kalkıp göbek atacambende soranlara 12 kilo aldım diyodum
Fena mı oldu sana beyin fırtınası yaşattım gece gece
Evet çok moral oldu şuan mutfağa gidiyorum
allah iyiliğini versin kızgeçenlerde göbişinin resmini koyan sen değil miydin tatlım orda gaayet de inceydin hatta oha demiştim ben ne fit bir hamile bi de kendine bak dombili pdnk demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?