2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim kardesimi düsünen yokki zaten ben firca cekeyim derken müsteri hizmetine rezil olduguma yaniyorum

ay canim sadece 2 kilomu aldin nasil basardin böyle masallah off simdi cok kötü oldum bak ben senin 7-8 katini almis birisi olarak

Canım ya benim annemde 3 hafta kalacak
Bence varya biz 40 yıldır anneymişiz gibi olacağız ve eşimiz hariç kimselere hitiyaç duymayacağız
Bana öyle geliyor ve öyle olmasını temenni ediyorum ben hep yalnızım ondada yalnız olacağım biliyorum
Ama seviyorum bu hali çünkü kendi işimi kendim hallediyorum
Hiç tasalanma rabbim yardım eder

ay canim korkma korkacak birsey yok. ben kendim bakacagim haliyle artik ben daha tecrubeliyim. yinede ilk zamanlar icin esim izine cikacak ben hastanedeyken cocuklari okula göndermesi gerekecek. annemde yakinimda oda gelir gider mutlaka ama ben annemden daha tcrubeli bir durumdayim yani bana cok yardimi olmaz yinede cani sagolsun.

lohusalikta hic korkulacak birsey degil ama tabiki senin durumuna bagli, ben ilk dogumumda normal dogum yaptim ama kesikli olmustu ne yazikki . baya cok zorluk cekmistim o yuzden . ayni anda komsumuzun gelinide dogum yapti oda sezeryan olmustu. bir hafta sonra o kalkmis dugune gdiyordu. ben hala evde pijamalarimla lohusaligi yasiyordum yatkatan kalkamiyordum

Bende 3 kilo aldım cnm:)

canim birda hertürlü aletler falan var imkanlar var teknoloji oraya göre cok iler de ama kafa yok adamlarda bi hastayi muayene edemiyorlar dogru düzgün benim babam da bel fitigi.. ikide bir özel masaja gönderiyorlar birde tam beline agrisi icin igne yapiyorlar bitti bukadar... arkadasin bebegi olmuyordu benden 10 yas büyük ablam yerinde 7-8 yil burda tedavi oldu hastaligini bulup söyleyemediler senin cocugun olmaz demisler en son... esiyle kalkti istanbula gitti birtane bayan doktor bulmuslar 2-3 ay tedavi oldu geldi... geldikten 1 ay sonra hamile kaldi mesela
burda teknolojiyi orda beynini kullaniyor doktorlar bana göre ne bileyim

Kaç kilo aldın şimdiye kadar merak ettim valla

ay inşallah öyle olur kuzum yaa rahatladım biraz cidden ne bileyim bana sanki herkesin 40 ı çıkana kadar yanında biri olucak da bir ben tek kalıcam da zorlanıcam da kızıma bakamicam da filan neler geçiyor aklımdan bilsen zaten daha önce de söylediğim gibi plansız bir gebelikti benimki, haliyle de kendimi tam anlamıyla hazır hissedemiyorum galiba
hayırlısı olsun artık canım allah büyük yardımcımız olucaktır inşallah

Hah aynen işte masajamı ne gönderiyormuş bak aynı uygulama. benim amcamlarda Almanyadalar Berlindeler
Sen hangi ülkedeydin canım?Almanyadaydın demi?Amcamında kızı var düşük yapıyo habire ama nedense araştırma gereği bile duymadılar ne saçma ya kızı en sonunda kocası boşadı çocuk için şerefsiz her neyse
Evet ben tüp bebek yaptırırken hep yurtdışından geliyorlardı yabancılar ha bide araplar bile geliyordu
Demekki oranın tıp eğitiminde bir sorun var

gecmis olsun cnm kayinbabana , ya bazi seylerden burasi guzel mesela simdi biz dogum icin hic bir uceret ödemiyecez bebege ek masraf yok doktoruna fln uctet yok ilac parasini daahi ödemiyecez. hastanede herseyini karsiliyorlar birde. dogduktan sonra bebeklerin masrafini karsilayalim diye cocuk parasi haricinde ek gelir veriliyor, cocuk parasinin yani sira durumu kötu olanlara ek cocuk parasi veriliyor. yani bu tur seyler cok guzel zaten burda kalmak zorunda kalanlarda bu yuzdne kaliyor desek yeridir.

ayrica burda kayinbabanin durumunda olan kisilere bakici fln verilebiliyor bakici ucereti ödeniyor. tedevai icin de kur denilen bir yere gidip bir kac hafta tedavi göruyor. sadece masaj yapip gönderemez okadar agir durumdakilere

evet cnm sadece 2 kilo aldim ama ben zaten kilosu fazla olan birisiyim o yuzden az almam gerekiyor cnm ilk hamilelikte nekadar dikkat edersen et fazla kilo aliyorsun birde zayifsan tmmm kacinmaz oluyor

Ranacım bu ne anacım hiç olmadı valla bu saatte fırın taze ekmekk off

Ya bak maddi açıdan çok güzel oranın imkanları Tam sosyal devlet olmayı başarabilmişler
Burdada daha yeni yeni çocuk parası işsizlik parası ödenmeye başlandı
Mesela engelli çocuk sahibi olanlara her ay para ödeniyor onların bakımları için servis gelip alıyo evden
Özel eğitime gönderiyor.İmkanlar hızla gelişiyor ama yeterli değil :/
Kayınbabam çok yaşlı değil 50 yaşında ve çalışıyor restorantı var mecbur çalışmaya yani
Kesin öyle bişey vardırda bu bizimkiler kabul etmemşlerdir.Para diye diye öelecekler bigün
Tövbe yarabbim

anladım tatlım. ama normal ya da sezeryan sonuçta üç haftaya toparlarım değil mi kendimi?
ne güzel sen tecrübeli bir annesin artık ne rahatsındır keyfini çıkara çıkara bakarsın kızcığına bir de bana bak deli tavuk gibi dolanıyorum napıcam ben doğurunca diye artık burdan sana bol bol sorarız taliaaaa yardım et böyle böyle oldu napıcaz diye allah hepimizin yardımcısı olsun kuzucuklarımız sağlıklı sıhhatli büyüsünler inşallah

mervecim sadece 2 kilo almis oluiyorum bugune kadar , ama ben zaten kiloyumm ne yaziki sizin kadar kilo alsam yerimden kalkamam dikkat etmm gerek ne yaziki buarada cok istahim acildi

Kız öyle deme annesi duymasın şimdi plansız gebelikti felan diye üzülür yoksa minik kuşun
Tahmin edebiliyorum kaygılarını ama bence o anların bile tadını çıkarmak lazım
Lohusalığın ,bebeğinle ilk günlerin ,alışma süreci ,vs.. gibi yani

canim ben viyana da yasiyorum avusturya ama almanya cok yakin bize kanunlar falan neredeyse tamamen ayni bir fark yok.. dedigim gibi bunlarda kafa yok olani da kullanmayi bilmiyorlar.. haa tamam bazi iyi doktorlar var gercekten onlarda ya yunan ya arap yada türk
Esi nerden biliyormus ta bosamis hemen karisini belki sorun ondaydi spermleri zayif veya sagliksiz oldugu icin ilk aylarda bebegini kaybediyordu kuzenin.. böylelerine söylenecek söz cokta istee

Hadi bee sacmalama sende :)) kac kilo aldın ki sen

evet cnm sadece 2 kilo aldim ama ben zaten kilosu fazla olan birisiyim o yuzden az almam gerekiyor cnm ilk hamilelikte nekadar dikkat edersen et fazla kilo aliyorsun birde zayifsan tmmm kacinmaz oluyor

söylememmm bu saatten sonra sizin kilolari duydum ya hayatta söylemem kac kilo aldigimi... taliaa sana daha önce söylemistim unut onu birsekilde sen de hafizandan sil at hatirlama...

offf 60 kiloydum 2011 e kadar 60i hic cikmadim birara ilac kullanmak zorunda kaldim sürekli onun sayesinde 63 falan oldum eh birde ardindan izin yaptik geldik 65 ne güzel o kiloylada hamile kaldim suan offfff

konusmuyorum sizle daha ben arkadas öldürecekmisiniz siz beni 2-3 kilo almislar gidin mutfaga serbetli tatli falan ne varsa oturun basina allah askina yaaa yok öyle ayri gayri anca beraber

Kız milletin abarttığına bakma sezeryanda ilk bir hafta önemli zaten ondada yanında annen olacak inş
O bir haftayı atlattık mı tamamıdr bu iş

evet cnm sosyal bir devlet olmayi basarmislar özellikle almanya diger ülkelere göre daha ilerke bu konuda,
merak etme cnm cok kisa surede turkiye tüm avrupayi gececek durama gelcek insallah. az öncede dedimya burda 10 yil önce cikan sey turkiyede yeni ciktigi halde katbe kat artiyor daha ileri bir hale geliyor.

cnm fransayi bilmiyorum orda varmidir yokmudur. varsa bile ucretli birsey degilki herseyi sigorta karsiliyor zaten. yani burda boyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…