2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay yemeyeceğim bi daha yok kendimi şişko patato hissediyorum zaten öyleyimde ama şiş olunca
Çok kötü hiissediyorum kendimi obez gbii felan işte
Yüzün niye haritaya döndü hayırdır?:26:

canin cok cekiyorsa az az ye cnm nefsini köret biraz yeter. sorma canim ya hamileliktenmidir nedir bir sivilci cikti yuzumde ama nasil balon gibi sisti yuzum, o gecti derken ardindan 5. 6 tane birden ciktimi baska yerden ee tabi sonra yara oldu kocaman kocaman doktora dedimde bir krem yazdi birazcik iyi geldi o simdi cikartmiyor artik insallah izleride kaybolur doguma kadar

Kızlar benim çok uykum geldi dayanamayacağım artık pes ediyorum uykum gelmişken bırakmayayım şimdi kaçar maçar

tmm canim sen uykun gelmisken kacirma sakin tut birakma uykuyu
ALLAH rahatlik versin kendine iyi bak kizceni ve seni öpüyoruz kizcemle tatli ruyalar

Canım ondan sonrada emzireceğiz inşallah o zamanda sömüryormuş gibi oluyormuş yine acıkıyormuşsun ne yapacağız
biz bu işi

Canim yinede süt yapan yiyecekler neyse yeterli ölcüde onlardan tüketip düzenli beslenme ve günlük sporla verecegiz insallah bu kilolari..
benim evde spor aletlerim var zaten iki tane.. pilateste yapiyorum haftada 2-3 artik sporla yaglari eritme pilatesle de sikilastirma yöntemiyle idare edecegim... bunu böyle planladim ama okadar vakit birakicakmi oglusum ondan süpheliyim birtek

hatiladim cnm soylemistin daha önce ozamanda demistim kesin o yuzden almisindri kiloyo dye. cunku hic birsey yemeyen birisi haliyle kilo veriri. ama serumda zaten senin beslenmeni gerektiren gidalar var o yuzdende kilo yapiyor.

canim arasira üzülüyorum cok aldim falan diye ama kafaya da öyle fazla takmiyorum acik olmak gerekirse okadar kompleksli olmaya gerek yok... aldim birkere ne yapayim aglayip sizlayip kendimi yerleremi atayim... verilir allahin izniyle zamanla heralde

Ben yatiyorum buarada canlar belim agriyor yine gidip yatagima atayim oglusumla kendimi en iyisi cok öpüyorum sizi ve kuzularinizi da allah rahatlik versin

bukadar sorun etme kendine canim verirsin o kilolari cok almamisinki zaten sen ben ilk hamileligimde 25 kilo aldim ama hemen hepsini iki ayda verdim hemde hic birsey yapmadan kendiliginden gitti
sende mi cikiyorsun ee ben yalniz kalmayim bari zaten benimde uykum geldi biraz. yarin grsz sende kendinine bebisie iyi bak öpüldünuz allah rahatlik versin

saol cnm sanada iyi geceler allah rahatlik versin, kocisin bugun evdemiydi aa bence hic durma git biraz hasret giderin
kendine ve bebise iyi bak öptüyoruz sizide

evet kuzum kocacıımın vardiyası yok çok şükür ama arada şehir dışına çıkıyor, bir iki haftaya da yurt dışına çıkıcak iş için ve gelmicek 2 ya da 3 hafta şimdilik yanımda yani tadını çıkarıyorum

herkese günaydın kızlar Şu arkadaşın başına gelen emzirme sıkıntısını bende okudum da o ne öyle ya. ne geniş aileler var böyle bende evliliğimin ilk 1 yılı kayın validem kayın pederim kaynım görümcem ile birlikte yaşadım. ilk hamileliğim de hep bir aradaydık ve benim kaynım erkek kardeşimle aynı yaşta yani onu da kardeşim gibi görürüm ama asla bir kez bile böyle bir şeye şahit olmamıştır. hatta karnımda bebeğin kımıldamalarını gösterirdim amcası bak nasıl oynuyor diye bakmazdı kaldı ki göğüslerimi seyredecek yok artık. ben aile de buluyorum suçu rahat yetiştirmekten kaynaklanıyor.Eşini de o aile yetiştirmiş işte ne beklenir ki. Benim eşim şuan bile kendi evimiz de olmamıza rağmen yatak odam da yatağın üzerin de bir çamaşırımı görsün kızar kaldır onu der. kendi evim kendi odam ama takıntılı işte eve gelen birisi odanın önünden geçip tuvalete gidiyor ayıp olur der e adam haklı aslında.

Dün doktoruma sordum ama çok yardımcı olamadım ne enfeksiyonu olduğunu sordu bende bilmediğim için birşey diyemedim.
Genel olarak benim üzerimden yorumladı ben hiçbir bitki çayını önermiyorum hatta normal siyah çay dahi..Siyah çayıda az limon yada süt damlatılarak tüketilmesi gerektiğini söyledi.Birde şöyle bir ek bilgi verdi kendisi doçent ve perinatoloji uzmanı aynı zamanda üniversite araştırma çalışmaları yapıyor sürekli.Bu tip kurutulmuş ot vb. ürünlerde bizim gözle göremediğimiz organizmalar,küfler, bakteriler oluşuyor ve bunlar kanserin 1. derece sebeplerinden birisi, bu yüzdende ben önermiyorum dedi.
Ama eczaneden aldığın klinik bir ürün uygun şartlarda kurutulmuş olabilir sonuçta doktorun oldukça profesyonel birisi yanlış birşey vereceğini sanmıyorum.
Aynı zamanda bu doktorun tarif ettiği kanser sebep olan bakteri baharatlarda özellikle pul biberdede var ve baharatlarınızı bu yüzden serin ortamda tutun.
Aramızdaki konuşmayı aktardım, benim doktorum araştırma görevlisi olduğu için biraz daha detaycı ve hassas birisi o yüzden çok kafan takılmasın derim.

Günaydın kızlar benim minik gece hiç durmadı içimde titreşimli telefon gibi uyutmadı ya, şimdi de yorulmuş herhalde pek bi durgun doğunca da aynı düzeni devam ettirirse yandımm

Kızlar, benim şeker yüklememin sonucu çok iyi çıkmıştı açlık 70 lerde 50 mg şeker sonrası 92 ydi.Ama bizim Asya haftasından ileri gidiyor bu gidişle bir tosbağa olacak buda doktoru endişelendirdi 4 buçuk kiloyu falan bulabilirmiş.Kilosu,boyu ve kafa çapı 8 yada 9 gün önde..Şeker öl.üm cihazı alıp şekerimi takip etmemi söyledi çünkü 27. haftadan sonra bile gebeliğe bağlı şeker çıkabiliyormuş hatta insülin kullanan hastaları bile varmış ve bana tüm beyazları yasakladı tuz,şeker,un hatta çok tatlı olan meyveleri dahi muz vb., sık ve az yiyeceksin dedi ..Kilo kotamı doldurmuşum ama hani görünürde iyiyim dedim evet boyun olduğu için çok iyi görünüyorsun ama kotayı doldurduğumu söyledi.Yemeklerde asla katı yağ yokmuş ama zaten kullanmıyorum dedim sıvı yağ da çok çok az kullanacaksın dedi balığıda buğlama ıyyy hiç sevmem buğlama çıldırıcam

Günaydın annişler!! Ankara'da hava harika,sabah yürüyüşümü yaptım oh ohh mis gününüz çook güzel geçsin bebişlerinizle

Benim bebek 2 hafta önden gidiyor bana hiç bi şey diyen olmadı endişelendim şimdi ya benim de 70 ve 90 çıkmıştı çok iyi demişti doktorum boyuna çikolata da yiyorum ben kafa çapını bilemicem ama boy ve kilo olarak önden gidiyomuş

Kaç kilo aldın şimdiye kadar ysmc ben 4 kilo aldım toplam doktora da sorsam evhamlısın diyecek şimdi

gunaydın kızlar
bende dıyete basladıgımdan berı 1.5 2 kılo cıvarı verdım
sımdı almıorm
15 gundur hep aynıyım cok sukur
sadece abur cubur ve ekmegı kestım
yoksa tabak tabak ıspanaklar kuru fasulyeler yıorm
her sabah tartılıorm
benım de seker az cıkmıstı
bebekte 10 gun onde
su ana kadar toplam 16 kılo aldım
boyum 164 kılom 74 suan
bundan sonra en fazla 77 ıle doguma gıtmek hedefım

Hully yakınlarda dr ye gittin mi bebiş kaç cm kaç gr çıkmıştı cnm

Hully yakınlarda dr ye gittin mi bebiş kaç cm kaç gr çıkmıştı cnm

gıttım ama o kılosunu solemedı
en son kendı dr uma 3 martta gıttıgımde bebıs 700 gr dı boyda 31 cm di benım
4 nısanı beklıorm bebegın yenı degerlerı ıcın
ınan bende meraak edıorm

günaydın kızlar, yarın uzun bir araba yolculuğu yapmak zorundayım iş için. Bebeği gitmeden önce kontrole götürmek istedik ama doktorumuzdan randevu bulamadık. Biz de başka bir doktora gittik. Daha önceki doktorlar yolculuk yapabileceğimi söylemişti. Bu gittiğim doktor surat bir karış "bu haftada uzun yolculuk tehlikeli" dedi ama suyum, plasenta vs. iyi çıktı hep. Bir de bebeğin ölçümleri farklı farklı çıktı. Misal kilosu 1106 (iki hafta kadar geride), karın, baş vs. geride çıktı, kemik-bacak boyu ileride, boyu geride ama doktor onu nedense önemsemedi,olur öyle dedi...Doktordan dağılmış bir vaziyette çıktık anlayacağınız. Onca stres, onca gerginlik çocuğum etkilenmiş galiba. Hemen beslenmeyi sıkıya aldık, pekmez,ceviz,kırmızı et sabah sabah süt bile içtim..Dönüşte doğru kendi doktorumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…