zeynoo; cnm çok gçmiş olsun geçmişi tam okuyamadım ama fena bi şekilde düşmüşsün sanırım,:18:cnm Allah korumuş seni de bebeğini de inşallah çabucak eziklerin zedelenmelerinde geçer, ben de düşmekten çok korkuyorum ama hiç dikkatli hareket etmıyorum, bide vücut dengemizde bozuldu ya ondan da olabilir....
iyi etmişsin hepsi çok güzel cnm bakım ürünleri kıyafetten pahalı valla ama en önemlisi de onlar ben sırf onlar için 200 bütçe ayırdım inş tamamlarım bian önce nisan sonu herşeyini full yapmayı düşünüyorum aslında doğduktan snra diyor tecrübeli anneler asıl masraf olsun gelsinlerde masraflı olsunlar ben yemem alırım yavrumaaa
peki iki yatağı ne yapacaksın
nereye koyacaksın:44:
ansiklopedi gibi hatunsun. okurken acaip moral oluyor. pratiksin.
Tüm kızlarınki çok güzeldi ama seninkine bayıldım canım yaa..valla hala gülüyorum ..alemsin yaa
ıslak mendil ve nuk emzik kutusunun tıpkısının aynısından ben de aldım
ay herkes ne guzel anlatmis hikayesini cok duyguladimm:2: zeynonun ki haric ona gulmekten kirldim dsem yeridir cok guzel ve romantik olmus
Kızlar, benim şeker yüklememin sonucu çok iyi çıkmıştı açlık 70 lerde 50 mg şeker sonrası 92 ydi.Ama bizim Asya haftasından ileri gidiyor bu gidişle bir tosbağa olacak buda doktoru endişelendirdi 4 buçuk kiloyu falan bulabilirmiş.Kilosu,boyu ve kafa çapı 8 yada 9 gün önde..Şeker öl.üm cihazı alıp şekerimi takip etmemi söyledi çünkü 27. haftadan sonra bile gebeliğe bağlı şeker çıkabiliyormuş hatta insülin kullanan hastaları bile varmış ve bana tüm beyazları yasakladı tuz,şeker,un hatta çok tatlı olan meyveleri dahi muz vb., sık ve az yiyeceksin dedi ..Kilo kotamı doldurmuşum ama hani görünürde iyiyim dedim evet boyun olduğu için çok iyi görünüyorsun ama kotayı doldurduğumu söyledi.Yemeklerde asla katı yağ yokmuş ama zaten kullanmıyorum dedim sıvı yağ da çok çok az kullanacaksın dedi balığıda buğlama ıyyy hiç sevmem buğlama çıldırıcam
gunaydın kızlar
bende dıyete basladıgımdan berı 1.5 2 kılo cıvarı verdım
sımdı almıorm
15 gundur hep aynıyım cok sukur
sadece abur cubur ve ekmegı kestım
yoksa tabak tabak ıspanaklar kuru fasulyeler yıorm
her sabah tartılıorm
benım de seker az cıkmıstı
bebekte 10 gun onde
su ana kadar toplam 16 kılo aldım
boyum 164 kılom 74 suan
bundan sonra en fazla 77 ıle doguma gıtmek hedefım
günaydın kızlar
huly maşallah iyi gidiyorsun
ne diyeti yapıyorsun
bende 75 olmuşum görünce şok oldum
sadece karnım var ama kilo neremde bilmiyorum
cuma kontrolüm var drum kızıcak
Ankarada güzel bir hava var.
Bir gün daha büyüdü bebeğim
Bu da mevlüt takımımız:
Eki Görüntüle 662915
Teşekkür ederim. Yakından daha şık. Kendi resmini çekebilirsem eklerimİzmir'de de çok güzel
mevlüt takımınız ne kadar şık
güle güle giysin oğluşun
oglum soz konusu olunca cok dıkkat edıorm
arada kacamakta yaptıgım oluo ama
yınede artık kılo almıorm cok sukur
ekmek yok prınc pılavı makarna pogaca yok
seker tatlı tadelle nutella yok
meyvelerden muz ve ıncır yok
onun dısında hersey yıorm
ama cok sukur kı durdu kılo almam
ınsallah 77 kılo ıle dogum yaparım su an tek ıstegım bu bakalım
sende frenllea artık
bende dikkat ediyorum
zaten abur cubur pek sevmem
bi paket çikolatayı bile 2 günde bitiririm
tüm gün oturarak çalışıyorum
bunun etkisi varmıdır acaba?
Kaç kilo aldın şimdiye kadar ysmc ben 4 kilo aldım toplam doktora da sorsam evhamlısın diyecek şimdi
Ben yaklaşık 10 kilo falan aldım, bebeğin iri olması iyi değilmiş yaptıkları bir araştırmada kilolu doğan haftasından daha ileri giden bebeklerin ileriki yaşlarda kalp, kareciğer vb. organ sorunlarıyla karşılaştıkları görülüyormuş.Şuan sınır ama gittikçe katlanarak ilerlemesi kötü benimki 4 gün fark vardı şimdi 9 gün fark attı birdahakinde dahada katlanarak artarsa tehlikeli ama en baştan beri 4 gün önde gitse sorun yok.
Günaydın kızlar
ysmc bebeğin kaç gr olmuş cnm?Niye korkuyorsunki ya ne güzel tombiş olck işte anne baba iriyse bebekte iri olabiliyormuş ben 5 kilo doğmuşum mesela
Bende 9 kilo aldım 177 boyum 61 ile hamile kaldım bugün sabah 69,4 tüm.Biraz dikkat etmeye çalışıyorum bu ara bi 10 kilo daha almak istemiyorumHedefim 75 ile doğuma gitmek ama olmicak gibi duruyor:18:
ah canım ya, kimimiz önde gidiyor diye telaşlanıyor kimimiz geride, ne zor şu annelikBebeğin boyu yaklaşık 38 cm kilosu 1150 gr. , boyu 8 gün önde ,kafa çapı nerdeyse 2 hafta önde bebeğin gelişimi katlanarak ilerlemesinden dolayı önlem almamız gerekiyormuş çok büyürse normal doğuramazsın dedibunun tuzu fazla tüketmeme ve şeker çıkabileceğine bağlıyor sanırım o yüzden önlem olarak beni diyete soktu..Şuan sıkıntılı bir durum yok ama tuzsuz hayat düşünemiyorum
Ya ben inanmıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım yok 5 kilo da doğmuşum çok sağlıklı bi çocukluk ve bebeklik dönemim olmuş ,
Obez değilim hatta hamile kalmadan önce gayet fittim.Şu an da yemesem bile düşmeyen kendini dengeleyen değerlerim var çok şükür
Cnm bence sıkıntıya girme hiç
Ben yaklaşık 10 kilo falan aldım, bebeğin iri olması iyi değilmiş yaptıkları bir araştırmada kilolu doğan haftasından daha ileri giden bebeklerin ileriki yaşlarda kalp, kareciğer vb. organ sorunlarıyla karşılaştıkları görülüyormuş.Şuan sınır ama gittikçe katlanarak ilerlemesi kötü benimki 4 gün fark vardı şimdi 9 gün fark attı birdahakinde dahada katlanarak artarsa tehlikeli ama en baştan beri 4 gün önde gitse sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?