2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın pıtırcıklar

cnm tşk ederim hafif agrılarım dısında sıkıntım yok çok şükür

canım ben bu ürünleri çevremdeki tavsiyelere göre aldım. ama unibaby ıslak mendilden bir kaç adet daha alıcam. pişik kremi desitin önerilidi şiddetle ama benim aklımda mustelada var. onuda alıcam. birde şampuan olarak da mustela almak istiyorum. bunlar geldikten sonra kendi istediklerimi alıcam inşş zaten bol bol lazım olacak...

peki iki yatağı ne yapacaksın
nereye koyacaksın:44:
ansiklopedi gibi hatunsun. okurken acaip moral oluyor. pratiksin.

canım ikeadan alınan yatak içime sinmedi açılmamıştı paketi, gittim aldım ama açınca keşke almasaydım da dedim açıkçası.. artık 1 tane yatagı kaldırıcam bazanın altına.. illaki lazım olur.. belki 2. ye kısmet olur belli mi olur

canım bazen acaba herşeyi mi yazıyorum,her düşündügümü söylüyorum yada her aldıgımı paylaşmakla insanları rahatsız mı ediyorum acaba diye düşünüyorum ama kendim başkalarının aldıklarını görünce mutlu oluyorum.. inşş yanlış anlaşılmıyorumdur..

Tüm kızlarınki çok güzeldi ama seninkine bayıldım canım yaa..valla hala gülüyorum ..alemsin yaa

canım aslında hamileyim gayet dogal yani tavrımdan degil.. ciddi anlamda ne yapacagımı bilemedim. mallaştım iştee o an farkında dildim ama gercekten komik bir andıı

ıslak mendil ve nuk emzik kutusunun tıpkısının aynısından ben de aldım

cnm sende güle güle kullan emzik kutusu sade , hoşuma gitti, 2 ad. aldım yedegi olsun diye

ay herkes ne guzel anlatmis hikayesini cok duyguladimm :2: zeynonun ki haric ona gulmekten kirldim dsem yeridir cok guzel ve romantik olmus

geçin dalganızıı bakalımm

Son düzenleme:

canım aynı bende senin gibi buğulama balığı hiç sevmem bana resmen çiğ balık gibi geliyor ama geçenler de teyzeme gittim tencere de kendi buharıyla sebzeli levrek pişirmiş. o kadar mükemmel bir lezzeti vardı ki bundan sonra kızartma asla yemem dedim kendi kendime. bak fırında buğulama değil ocakta tencerede pişir o kötü tadı asla vermiyor.
hatta kısaca tarifini vereyim sana ; 2 adet levrek eşine ve sana yeter zaten iri bir balık. evde ne sebzen varsa canın ne istiyorsa ince ince doğra onları üzerine 1 limon sık biraz sıvı yağ gezdir karabiber tuz ekle onları bir kapta harmanla uygun bir tavaya yayarak koy sebzeleri. üzerine de levrekleri koy tabii tuzlamayı unutma kapağını kapat ocağın altını da kıs kısık ateşte kendi buharıyla pişmeye bırak. zaten balık kolay pişen bir et olduğu için anlarsın pişip pişmediğini. ocaktan indirmeye yakın da kaşar rendele üzerine kapağını kapat kaşarlar eriyince ocaktan al.ay valla şimdi bile canım istedi.bak balık çok önemli sen beyazlardan koru kendini ama balık dan asla vazgeçme derim ben.hiç üzülüp dert etme doktorun dediklerini kontrollü yemek yersen bişeycik olmaz. balık etli bir tosuncuk doğurursun en güzelinden benim bir komşum 39 kilo almıştı hamileliğinde ona bir şey olmadıysa sana hiç olmaz canım benim...

Unnadoda pelinin gecelik pijamaları indirme girmiş ve çoğu tükenmiş. Kısa kollu gecelik ve pijama takımları 29-35 tl kızlar.

günaydın kızlar
huly maşallah iyi gidiyorsun
ne diyeti yapıyorsun
bende 75 olmuşum görünce şok oldum
sadece karnım var ama kilo neremde bilmiyorum
cuma kontrolüm var drum kızıcak

Günaydın kızlar

ysmc bebeğin kaç gr olmuş cnm?Niye korkuyorsunki ya ne güzel tombiş olck işte anne baba iriyse bebekte iri olabiliyormuş ben 5 kilo doğmuşum mesela

Bende 9 kilo aldım 177 boyum 61 ile hamile kaldım bugün sabah 69,4 tüm.Biraz dikkat etmeye çalışıyorum bu ara bi 10 kilo daha almak istemiyorum Hedefim 75 ile doğuma gitmek ama olmicak gibi duruyor:18:

günaydın kızlar
huly maşallah iyi gidiyorsun
ne diyeti yapıyorsun
bende 75 olmuşum görünce şok oldum
sadece karnım var ama kilo neremde bilmiyorum
cuma kontrolüm var drum kızıcak

oglum soz konusu olunca cok dıkkat edıorm
arada kacamakta yaptıgım oluo ama
yınede artık kılo almıorm cok sukur
ekmek yok prınc pılavı makarna pogaca yok
seker tatlı tadelle nutella yok
meyvelerden muz ve ıncır yok
onun dısında hersey yıorm
ama cok sukur kı durdu kılo almam
ınsallah 77 kılo ıle dogum yaparım su an tek ıstegım bu bakalım
sende frenllea artık

kızlar siz hep kilo aldım diyince bende özeniyorum.aslında benim normal de kilom zaten fazlaydı. 1.60 cm boyum 69 kg vardı ama hamilelik de 6 kg verdim ilk 3 ay boyunca... şimdi de 5 kg geri aldım. yani anlayacağınız daha kendi kiloma bile gelemedim. hamilelik de ekstra kilo hala almadım. geçen ay doktora gittiğimde 68.100 olmuştum bu ay doktora gidince tekrar tartıldım 68.300 olmuşum.1 ayda 200 gr alınır mı ya.ama bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor.umarım bir sorun olmaz. kilom zaten yerinde maşallah hatta neredeyse şişko kategorisindeyim ama söz konusu hamilelik olunca almadığıma üzülüyorum.

bende dikkat ediyorum
zaten abur cubur pek sevmem
bi paket çikolatayı bile 2 günde bitiririm
tüm gün oturarak çalışıyorum
bunun etkisi varmıdır acaba?

bende dikkat ediyorum
zaten abur cubur pek sevmem
bi paket çikolatayı bile 2 günde bitiririm
tüm gün oturarak çalışıyorum
bunun etkisi varmıdır acaba?

evet ılksev
bende hep oturuorm
en buyuk etkı o zaten
ama artık havalar duzeldı
yuruyuse baslamalı

Kaç kilo aldın şimdiye kadar ysmc ben 4 kilo aldım toplam doktora da sorsam evhamlısın diyecek şimdi

Ben yaklaşık 10 kilo falan aldım, bebeğin iri olması iyi değilmiş yaptıkları bir araştırmada kilolu doğan haftasından daha ileri giden bebeklerin ileriki yaşlarda kalp, kareciğer vb. organ sorunlarıyla karşılaştıkları görülüyormuş.Şuan sınır ama gittikçe katlanarak ilerlemesi kötü benimki 4 gün fark vardı şimdi 9 gün fark attı birdahakinde dahada katlanarak artarsa tehlikeli ama en baştan beri 4 gün önde gitse sorun yok.

Ya ben inanmıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım yok 5 kilo da doğmuşum çok sağlıklı bi çocukluk ve bebeklik dönemim olmuş ,
Obez değilim hatta hamile kalmadan önce gayet fittim.Şu an da yemesem bile düşmeyen kendini dengeleyen değerlerim var çok şükür
Cnm bence sıkıntıya girme hiç

Bebeğin boyu yaklaşık 38 cm kilosu 1150 gr. , boyu 8 gün önde ,kafa çapı nerdeyse 2 hafta önde bebeğin gelişimi katlanarak ilerlemesinden dolayı önlem almamız gerekiyormuş çok büyürse normal doğuramazsın dedi bunun tuzu fazla tüketmeme ve şeker çıkabileceğine bağlıyor sanırım o yüzden önlem olarak beni diyete soktu..Şuan sıkıntılı bir durum yok ama tuzsuz hayat düşünemiyorum

ah canım ya, kimimiz önde gidiyor diye telaşlanıyor kimimiz geride, ne zor şu annelik Üzülme, ne gerekiyorsa yaparız, sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Günaydın kızlar bu sabah ole zor kalktım ki anlatamam size başladı yıne mıde yanmalarım

Bence 4 kiloyu bile bulmayacak bebek ama doktor mu pimpirkli ben mi çok rahatım bilmiyorum elimden geldiği kadar dikkat ederim tatlı yemem tuzluyuda azaltırım bakalım nolucak.Çok kasabileceğimi hiç sanmıyorum, olduğu kadar napıyım 14 kilo farkla falanla girersem iyidir olduğu kadar gerçi doktor şeker çıkmasından endişe ediyor ama bende şeker olduğunu hiç sanmıyorum.Neyse yaşayıp görücez

ysmc bende tuzsuz hayat düşünemeyenlerdendim
ama hipertansiyon çıkınca birden kesmek zorunda kaldım
başta zorlandım ama şimdi inan çubuk kraker bile yiyemiyorum
çok tuzlu geliyor :)
sende tuzu azaltarak başlayabilirsin
kendi sağlığın içinde çok önemli

benim bebeğim de 10 gün önde çıkıyor hep ve doktorum hiç olumsuz birşey söylemedi ,bu bebeğin istediğimiz gibi kilosu yerinde sağlıklı olacağı anlamına gelir dedi..olumsuz düşünmememk lazım bence asıl geride çıkarsa sıkıntı..ve tabi obeziteden bahsetmiyorum ama bir hafta on gün önde olması sıkıntı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…