2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim bebeğim de 26+0 da 1165 gr dı ama doktorum hiç öyle bir uyarıda bulunmadı bana ????

Guzel ve güneşli bir İzmir sabahından herkese selam ve sevgiler nasilsiniz tonton anneler ve onların ciciş bebekleri)

Ben tam günümde ilerliyorum insallah hersey guzel olur bizim icin sağlıklı bir sekilde sorunsuz doğumlar yaparız sıkıntı yapmayın kizlar iyi duşunun iyi olsun...

ben artık 32 haftalık olmak ıstıorm en acılınden ya
off dayanamıorm bazen
1 mayıs gelsede ısı bıraksak

haziranın ilk haftasında doguracak varmı kızlar....benim 4 yaşındaki oglumu biz mesela 10 temmuzda beklyorduk 24 haziranda dogdu.
bence 1 hafta önce gidiyor ultrason cihazları

selam kızzzlarrr nasılsınızzz uzun bi süredir takip edip çıkabildim anca :))
artık 30 lu haftalara girdik ya da girmek üzereyizz.. Vakit daraldı Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Ben kızçeme hala isim bulamadım.. yeni isimlerden koymak istemiyorum. eski usul olsun ama çokta maamaafili dönemlerden olmasın diyorum. Hemde dinimizce uygun olsunn.. bir türlü karar veremiyorum. Var mı isim bulan ?

biz bulduk çok şşükür önceleri babamız ecenaz istiyordu ben elif istiyordum sonra ilerisi zamanı düşündük ecenaz teyze çok saçma duruyr ve son olarak elif yaren koymaya karar verdik

4 kilo muu süper yaa... ben de 6 kilo aldım ama kilolu başladığımdan sıkıntı yapıyorum.. yaptığın özel bişey var mı, yoksa sadece bünye meselesi mi

5 ay çok iştahsızdım cnm 1 2 aydır normale dondu ondan sanırım 5 ay şekerli çay bile içemedim kilo aldıran en önemli şey şeker kesinlikle ama sen de çok az almışsın cnm 10 kiloya normal dedi dr 7. ay için

valla kızım olsa adını ya zeynep yada ela koyardım
ozellıkle zeynep ısmı bence cok guzel

gıttım ama o kılosunu solemedı
en son kendı dr uma 3 martta gıttıgımde bebıs 700 gr dı boyda 31 cm di benım
4 nısanı beklıorm bebegın yenı degerlerı ıcın
ınan bende meraak edıorm

Benim baktım da şimdi 24 25 hafta arasında gitmişim 913 gr ve 35 cm çıkmış bebiş gerçi ben de 4,250 kg doğmuşum benim bi endişem de kilolu olur da kesin sezeryan derlerse diye sezeryan fobim var biraz gerçi ikisi de zor da karnımda kesik olması böyle çok huylandırıyo

Bizde bulduk abisinin adı enes .enes e uygun eren olsun dedik

kızın olcaksa eger sana 3 ismi şiddetle tavsiye ediyorum şayet kızım olsaydı koycaktım

isra : Peygamber efendimizin mirac kandilinde aya çıkması yani gece yürüyüşü.hatta kurandada isra suresi vardır

ikra : Allahın adıyla oku demek

hira nur : Peygamber efendimize vahiy geldigi magaranın adı

amannn kızlar kiloya takılmayın ben ilk bebişimde zayıf hamile kaldım
5. aya kadar hiç kilo alamadım amaaaa sonra doğuma kadar 20 kilo aldım

oğlumda maşallah 3 kilo 520 gr doğdu
şimdi bunda henüz 4 kilo aldım bebeğimde çok sağlıklı haftasıyla günü gününe uyumlu hep :)))

ama şunu söyliiim ki o kilolar maalesef kolay gitmiyo çünkü bir de emzirme süreci var ki gözü insanın hep yemekte oluyorrr

kızlar dün gerçekten çok fazla yemedim.zaten şekerim sınırda çıktığı için dahada dikkat ediyorum ama bir günde su bile az içmeme rağmen 1kilo 200 gr almayı nasıl başardım ya.çıldırmak üzereyim.bakalım cumartesi tekrar şeker yüklemesinde ne olacak durum.sonum pek hayra alamet değil.

ya artık ole oluo
bı anda sısıosn
sanırım odem yapıo
endıselenme

Ben 45 le hamile kaldım şuan 56 kiloyum....4 yaşındaki oglumdada 20 kilo almıştım 3.200 grm çıkıordu dogumdan önce ultrasonda.ama dogumdan sonra saglık ocagına gittigimize topuk kanı için. O zaman 2900 kilo gelmişti.bende 1 ay sonra inanmazsanız o uykusuz gecelerde aynı 45 kiloma geri düştüm...şişlik oluyo bebegin eşi oluyo suyu oluyor vs vs o kilo degil endişe etmeyin

Herkese merhaba kızlar, bugün hastaneye gidicem, bakalım büyümüş mü bebiş..
Geriden geliyordu hatırlarsanız gelişimi, baya bir çaba gösteriyorum büyümesi için.
İnşallah günündedir gelişimi..

Zeyyyno;
Canım aldıkların hayırlı olsun. Güle güle kullan.. Yalnız doktorlar artık bebeklerde pudra kullanılmasını kesinlikle önermiyor.
Kullanıldıkça akciğerlerine kaçma olasılıgı varmıs, hatta Sağlık Bakanlığı'nın kitapçığında bile kullanmayın, diyorlardı. Bence sen bunu biraz araştır. Ayrıca bebek yıkanırken sabun da önerilmiyor özellikle ilk aylarda.. Aklında bulunsun..

Kesinlikle sana katılıyorum, o kesiğin olması ve iz kalması, yani vücut bütünlüğünün bozulması ihtimali beni çok etkiler..
O sebeple normal doğum olsun, çok isterim. Ama sende bebeğin büyük olma ihtimalinden dolayı olabilecek bu durum, bende yapı gereği minyon olmamdan dolayı olabilir.. İnşallah korktugumuz gibi olmaz..

canım kaç saatlik yolculuk yapacaksın ben hamile olduğumu bilmeden tam 9-10 saatlik araba yolculuğu yapıp izmirden eve geldik
bu aylarda da 3 saatten fazla önerilmiyo diye biliyorum ama uçakla gidebilirsin henüz 32. haftaya kadar sanırım izin var
birde sık sık ara verip hareket et yürüyüş yap kanın hareket etsin yoksa ayakların şişer

birde artık kilosu çok tutarlı olmaz diye biliyorum
benim görümceme de yok çocuk çok iriymiş yok kemikliymiş
kafası çok büyük dediler hemde kaç doktor ama velakin bebek bi doğdu minnacık kafası... ve 2kilo 800 gr dı bundan sonra artık bebeklerimizin gelişimi tatmamlandı sayılır ama kilo almaya yağlanmaya başlıyorlar tatlım stres yapma fazla sen sağlıklı beslenmeye ve aç kalmamaya dikkat et

Benim bebeğim de 26+0 da 1165 gr dı ama doktorum hiç öyle bir uyarıda bulunmadı bana ????

Sizi telaşlandırmıyım benim durum farklı benim bebeğimin kafa çapı 2 hafta ileride boyuda 1 haftadan fazla ileride yine az da olsa fark var ayrıca benim bebeğim kız hani bebeğin erkekse biraz daha ağır olur zaten tamamen kiloyu ölçme gibi bir sistemleride yok yaklaşık hacimden çıkardıkları tahmin bu.Ama bebeğin 1 ay önceki ölçümlerinde 4 günlük bir sapma vardı 1 ay sonraki ölçümlerinde bu sapma katlanmış o yüzden birde benim damarlardaki akışla ilgili sınırda gidiyormuş o yüzden tuzu kesmemi istedi.Bu sadece kilo sebebiyetli bir durum değil, şuan zaten sıkıntıda yok ama böyle hızlı katlanırsa diye önlem alıyor doktorum.

yaa hiç duymamıştım :26: kullanmayız o zaman saol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…