2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

slm; bende dün diyetisyene gittim ve 1.2 kilo vermişim toplamda 10 kilo almış oldum şekerim de 93 açlık 101 tokluk çıktı.Ama en ufak bi şekerli şey yediğimde direk şeker değerimi etkiliyor.Ne yapalım 2.5 ay sıkacaz dişimizi Emre beyimiz için :)

Ayy duygulandım şimdi

Hee unutmam bennnn benim adım Cingöz Merve
Tövbe yareppimm tövbeee
Hatta k.validenle ufak bir tartışma mı yaşamıştın o depremden önce:26:

maşallah ne diyeyim sana. ben unuttum sen unutmamışsın :)

Bak böyle birşeyide ilk defa duyuyorum
Benim bebeğimde kız ve önde olması gittikçe artıyor ama doktorum buna hiç takılmadı bile, hatta iri olmasını anne baba iri yapılı boylu herhlade biraz farkı olucak bu gayet normal demişti:26:

keske son 2 ay hıc kılo almasak

Bilmiyorum banada daha önceki gidişimde öyle demişti eşim 192 bende 175 hatta 177 civarındayım neden ileri haftasından dediğimde aynen öyle diyordu sizin yapısal özelliğinizle alakalı sizde boylusunuz demişti ama bu sefer biraz daha dikkat etmemi söyledi birde benimki riskli gebelik uzmanı daha detaycı olabilir zaten sağlıklı olanda tuzsuz ve az şekerli beslenmek olduğu için birazda gözümü korkutmaya çalışmış olabilir.Çünkü fazla kilo almazsam doğum daha kolay olur hem fazla tuzun ve şekerin bebeğe faydasından çok zararı var o yüzden beni frenlemek istemiştir.Aslında söylediğinde çok tehlikeli bir durum yok sağlıklı beslen diyor bir nevi.

Boy durumları aynı o zman:)
Bende her zaman söylüyorum diyet yapanlara verilenlere en azından daha sağlıklı düzenli besleniyorlar, her zaman dikkat etmek en güzeli tuz ve şeker dediğin gibş hamile olmasakta risk
Bende azalttım gibi tuzu şekeri ama hala çikolatama engel olamıyorum :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar

kilodan bahsedilmiş bende 51 ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum. yalnız ben daha şeker testi yaptırmadım haftaya yaptırıcam. benim bebeğim baştan beri iki hafta geriden geliyor yumurtlama tarihimle adet tarihim tutmuyor çünkü. tabi bu değer doktorumun ultrasonunda böyle çıkıyor. ayrıntılı ulltrasonda ise adet tarihimle karşılaştığımda tam gününde çıktı. Doktoruma sorduğumda ise kan akışı felan gayet iyi endişelenme 2-3 hafta arası oynayabilir dedi :26::26: tabi benim kafam o kadar karıştıki anlatamam. aranızda böle bir durumu olan var mı acaba ayrıntılıda farklı olup dr unda farklı olan?

keske son 2 ay hıc kılo almasak

canım ya sen neden kiloyu bu kadar sorun ediyosun?
önemli olan şekerini dengede tutmak, bebişimizi beslemek.
kiloyu problem olarak görme ne olur,hem 30 kiloyla tamamlayanlar var sen de biliyosundur.
biz hepimiz gayet iyi gidiyoruz, alırsak da veririz doğumdan sonra hep birlikte
bu şekilde bebişi de strese sokcaksın durduk yere,
rahat ol, tatlıyı abartma sadece, zaten dengeli besleniyosun burda paylaştığn kadaryla

Canim öncelikle cok cok tesekkür ederim cok düsüncelisin unutmamis sormussun... Ne enfeksiyonu oldugunu inan ben bile bilmiyorum hala keske burdaki doktorlar da ordakiler gibi bukadar detayli aciklarmalar da bulunsalar ama yok en fazla muayene 10 dk.. simdi oluduktan sonra aradim ama doktoru dedim siz bana cay verdiniz ben düzenli olarak iciyorum ama zararli olabilecegini ögrendim varmi böyle bir ihtimal diye...adam bana; idrardaki enfeksiyon bebegin icin cok daha zararli ve zarari oldugu kesin bilinen birsey cayin zarar verme ihtimalini düsünüp kullanmaman yada bebeginin sagligini düsünüp kullanman sana kalmis.. ben bütün enfeksiyon sorunu olan hamile hastalarima bu cayi öneriyorum suana kadar da hic bir sorun olmadi, hic bir sikayet almadim iciniz rahat edicekse buna garanti veririm ama yine de huzursuz oluyorsaniz 3 fincan yerine günde 1 e düsürebilirsiniz... cevabi bu oldu

artik günde 1 defa iceyim bende bari

ya dr bana en son anne karnında bebek oluo dedıgınden berı dank ettı kafama
cokda kılo aldım
korkuorm artık ama dogumdan sonrada fil gibi kalmak ıstemıorm
bıde burda bakıorm benım dısımda herkes benden az kılo alms
utanıorm

Beni görmedin sanirim canim 17 kilo rekor suan bende

eeeee
napcaz acta kalınmıo kı
off
tek ıstegım zamanın gecmesı artık

ya en gicik olani da ne biliyormusun etraf hep ön yargili insanlarla dolu.. bu hamilelikte hepimizin bünyesi farkli kimi az alirken kimi cok aliyor ama disardan gören yuhh suna bak hamileyim diye salmis kendini falan gibi düsünüyor ya en cok ona sinir oluyorum.. karsindaki nasil aldin niye aldin bu kiloyu demiyorki görüntüye bakip yorum yapiyor okadar.. onun icin dogumdan sonra spor spor spor sart:124::124::124::124:

benim hala hamile olduğum bile belli değilllll:) 29.haftanın içindeyim diyorum cok şaşırıyorlarrrr...oysaki kızımın boyu 37 cm kilosuda 1355 olmuşşşş:) günlük kıyafetleimi kullanıyorum hala ben..yemeklede cok bi alakası yokk bence kesinliklee bünye meselesiii...

sendemi sanirim bu cok kilo alanlar olarak su icsem yariyor grubuna giren hatunlar oluyoruz... ne yapalim artik canim sen de sansli olanlardansin demekki

1100 geride mi oluyor. ben dün muayene oldum.benimkininde kilosu 1150 çıktı. senle yakınız biz. geride mi olmuş oluyor yani. bana dr um bu zamana kadar hiç ileride yada geride demedi

sendemi sanirim bu cok kilo alanlar olarak su icsem yariyor grubuna giren hatunlar oluyoruz... ne yapalim artik canim sen de sansli olanlardansin demekki

Ben hafta olarak sizden gerideyim sanırım 26. Haftam ve 12,5 kg aldım ama ilk başlarda çok almıştım şimdi kontrollüyüm 3lt su zaten beni şişiriyor galiba😜😜😜ama doktorum sorun etme zayıf hamile kaldın diyor şuan 64 kiloyum umarım 70 le biter😔sırun edenlerden ve epey bi kilo alanlarsan biride benim.hiç görmediğim kilolar bunlar.ama napim hergün ceviz badem et sebze meyve süt yiyiorum ve bünyem bu kadar yemeği anlayamadı sanırım 😃

Enfeksiyon bebek için gerçekten daha tehlikeli , benim doktorum muhtemelen ilaç tedavisi uygulardı buda eczanede satılan bitkisel birşey önermiş bence sen doktorunu dinle ama yinede sen bilirsin.Bu otlardaki bakterilerin sebebi uygun şartlarda kurutulmayıp doğru şekilde saklanmadığında oluyor ama sen eczaneden almışsın ay bilmiyorum sebep olmakda istemem belkide seninki daha doğrusunu biliyordur, sen tabi nasıl rahat edeceksen öyle olsun.Umarım en kısa zamanda enfeksiyondan kurtulursun.

ama cok fazla haraket ediyorumm..hafta içi işte yoğunum hafta sonu evde hiç durmuyorum günde 1 saate yakın yürüyorumm belki ondan kaynaklanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…