2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar sohbetlerinizi okumaya bayılıyorum

Geçmişe bakalmıyorum ama sayfayı takip etmeye çalışıyorum

bende durumlar kasılmaların şiddeti magnezyum almaya başlayınca hafifledi sanki eskisi gibi sert değiller buda gayet normal diye düşünüyorum
kilolar herzaman ki konu tabiii Bende yaklaşık 12 kilo aldım ama zayıf hamile kaldığım için pek takmıyorum kilomu 52 ile hamile kaldım 63 civarıyım doğumdan sonra bence hepimiz kilolarımızı vericez şimdilik önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız

1100 geride mi oluyor. ben dün muayene oldum.benimkininde kilosu 1150 çıktı. senle yakınız biz. geride mi olmuş oluyor yani. bana dr um bu zamana kadar hiç ileride yada geride demedi

canım o doktorda sorun var bence bende 28. haftamda gittiğimde 1100 gr dedi..gayet ortalamalarda biz bu hafta 1 kg ile 1250 gr arasında bekleriz kilosunu dedi..herşey normal dedi yani..hem bebeğin genetik yapısylada alakalıymış

ama cok fazla haraket ediyorumm..hafta içi işte yoğunum hafta sonu evde hiç durmuyorum günde 1 saate yakın yürüyorumm belki ondan kaynaklanıyordur

kıskandım valla günde 1 saate yakın yürümek çok güzel bişey benim 4. Aya kadar lekelenmem oldu ben hiç yürüyemedim şimdide üşeniyorum yoruluyorum v.s. V.s. Hareketim minimum anlıycan doğum iznine ayrılınca ümraniyede kaymakamlığın gezi alanı var orda yürüyüşe çıkıcam diyorum hergün ama bakalım

:) normal doğum düşünen biri olarak bu haraket bile azzzz...işten ayrılınca inş cok ağırlaşmamda günde 3 saat falan yürüyebilirimm...büyük konuşmak istemiyorum ama sezeryanı kesinlikle istemiyorummmmmm

bende normal doğum istiyorummmmm ama 3 saat mi fazla olmadımı oo doktorun mu söledi zararı olmasın okadar yürümenin :44:

bende normal doğum istiyorummmmm ama 3 saat mi fazla olmadımı oo doktorun mu söledi zararı olmasın okadar yürümenin :44:
zaten 37. haftadan sonra bu şekilde yürümek gerekir yoksa erken doğuma sebeb olabilir dedi doktorum bana..yoksa bi zararı yok kendini zorlamadan yürümenin canım zorlayıcı haraketlerden kaçınmalıyız zaten genelde doğumlar 38 ile 41. haftada oluyormuş

Ya ben neden sezeryan istiyorum yaa
Çok mu korkağım hayır ama sanki sezeryan bebeğimi daha az yorarmış sanki onun için daha iyiymiş gibi hissediyorum
Tuhaf bi insanmıyım ben ya

Benim hamileligi basladigim kiloya gelmissin henüz sen daha canim imreniyor insan vallahi ya ben günde 4-5 litre su iciyorum her gittigim odaya kucagim da bir sise dolu suyla geziyorum.. insallah sende böyle devam edersin bu aralar istahim hepten kapandi birsey de yemiyorum dogru düzgün ama hala gün be gün aliyorum hayirlisi

Tesekür ederim canim bana cayi verirken zaten 5 farkli ilac kullaniyorsun (2* Magnesium, Kansizlik, demir eksikligi, yüksek tansiyon) onun icin simdi cay yaziyorum sana cay alip iceceksin demisti.. saglam biyerimiz yokki masallah bastan sona ariza günde 1-2 fincan artik cok fazlaya kacmadan canim zaten tamamen naneden yapilmis gibi aci bi tadi ve kokusu var zorla iciyorum

ama cok fazla haraket ediyorumm..hafta içi işte yoğunum hafta sonu evde hiç durmuyorum günde 1 saate yakın yürüyorumm belki ondan kaynaklanıyordur

Ben hergün 1 saat 20 dk pilates yapiyorum bu hic sasmaz... havalar güzel oldugu zaman yarim saat bir saat yürüyüse de cikiyordum ama son siralar kasik agrilarim ve idrara cikmam cogaldi malum havalar da soguktu sadece pilatesle kaldim.. suan hep evdeyim calismiyorum da zaten calissam da birsey fark etmiyordu hamileye kimse sunu yap diyemiyor yasalar böyle istersen yorgan yastik götür yat

Artik yavas yavas havalar düzelse de günde bir saat ciksam yürüyüse bende gercekten kilo veremiyoruz almayi azaltsak bari

bana dr 40 dk dan fazla yurume demıstı

iki farklı fikir geldi en iyisi doktoruma danışayım yürüyüş elbette iyi ama nekadarı :44::44:

ya ben neden sezeryan istiyorum yaa
çok mu korkağım hayır ama sanki sezeryan bebeğimi daha az yorarmış sanki onun için daha iyiymiş gibi hissediyorum
tuhaf bi insanmıyım ben ya

canım normal adı üstünde sezeryan sağlıklı olsaydı doktorların hiç biri normal yaptırmazdı emin ol rabbim böle uygun görmüş demekki olması gereken sağlıklı olan bu hiç şüphen olmasın
ama korkuyorsan bişey diyemem tabii okadar korku hepimizde var emin ol

Çalışan anneler izne ne zaman ayrılacaksınız ben 37. yada 38. haftaya kadar dayanmayı umuyordum ama doktorum 32. haftadan sonra ben önermiyorum dedi.Hatta bu isteğin anneye bırakılmaması gerekiyor hem anne hem bebeğin sağlığı için 32. haftadan sonra anne çalışmamalı dedi bu sefer erken doğumlar oluyor 34.haftada bebek doğuyor 2 kiloluk bebekle anne napıcağını şaşırıyor dünyanın en yardımcı iyi eşinede sahip olsanız o kadar küçük tamamen size bağımlı bir bebeğe bakmak çok zor diyor.Benim günlük yaptığım yoldan endişe duyuyor çünkü evim ümraniyede ataşehire yakın işim ise ayazağa hergün köprü trafiğinde en az toplam 3 saat yolda geçiyor.Of ama o vaktimi ben bebeğe aktarmak istiyorum durumu benim gibi olan varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?

canım plateste yapıyonda okadar kiloyu alabildin demek buda bir başarıdır bak gerçekten eşin mıncıklıyomu senidee tombiş oldun diye

Cnm ben 34. haftada izne ayrılıcam 37. haftaya kadar senelik izin kullanıcam daha sonra doğum iznimi başlatıcm.Bende hergün köprü trafiği çekiyorum evim kartalda ben zincirlikuyuda çalışıyorum artık eziyet olmaya başladı ama dayanmaya çalışıyorum

herkes kendi durumunu daha iyi yorumlar canım ama 3 saat çokmuş gerçekten işe geri dönücek misin sonra ücretsiz izin kullanıcakmısın herkesin durumu farklı iştee :44::44: Ben 32. Haftam doldu ayrılıyorum işten hiçde beklemiycem dediğin gibi bebeğimin hazırlıklarıyla ilgilenmek öğlenleri 1 saat uyumak istiyorum artık düzenli olsun istiyorum herşey

Ben hep cepten giriyorum o yüzden bakamıyorum seninle aynı kiloda hamile kalmışız sen kaçıncı haftandasın tatlım ya

bende hala kararsızım ne zaman izne ayrılıcağım kosunusundaaa..37. haftaya kadar dayanmalıyım cünkü doğumdan sonra daha cok ihtiyacı olacak bebeğimin bana

Merhaba canlarım, ben normalde 1 mayıs ta 32 haftamı dolduruyorum ama çalışmaya dayanamıyorum 8 nisan itibari ile 20 gün rapor almayı düşünüyorum plesenta previadan dolayı zaten sonrasında ücretsiz izin alacağım o yüzden izini çok takmıyorum. Uyku setine taktım bende kızlar. çileğe baktım bugün çok hoşuma gitmedi. Bir cibinliğe 119 takıma da 229 diyor . Oha dedim:)) cibinlik ayol altı üstü tül yani. English home de uyku seti var mı kızlar. Siz aldınız mı?

Yani o köprü trafiği ve stresi çok fena bence keşke yakın olsaydı işin ama sonra ücretsiz izin kullanacakmısın aktarman sanki daha iyiydi.ama doktorun öyle dediyse yapacak biley yok bebeğin belkide daha düzenli olur öğlenleri uyursun falan 1 saat.ben de 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama doktorum be der bilemiyorum çünkü evim işterime 15 dk yürüyerek ve yorulmuyorum çok fazla o açıdan sorun çıkmaz umarım doktorum açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…