1100 geride mi oluyor. ben dün muayene oldum.benimkininde kilosu 1150 çıktı. senle yakınız biz. geride mi olmuş oluyor yani. bana dr um bu zamana kadar hiç ileride yada geride demedi
ama cok fazla haraket ediyorumm..hafta içi işte yoğunum hafta sonu evde hiç durmuyorum günde 1 saate yakın yürüyorumm belki ondan kaynaklanıyordur
kıskandım valla günde 1 saate yakın yürümek çok güzel bişey benim 4. Aya kadar lekelenmem oldu ben hiç yürüyemedim şimdide üşeniyorum yoruluyorum v.s. V.s.Hareketim minimum anlıycan doğum iznine ayrılınca ümraniyede kaymakamlığın gezi alanı var orda yürüyüşe çıkıcam diyorum hergün ama bakalım
:) normal doğum düşünen biri olarak bu haraket bile azzzz...işten ayrılınca inş cok ağırlaşmamda günde 3 saat falan yürüyebilirimm...büyük konuşmak istemiyorum ama sezeryanı kesinlikle istemiyorummmmmm
zaten 37. haftadan sonra bu şekilde yürümek gerekir yoksa erken doğuma sebeb olabilir dedi doktorum bana..yoksa bi zararı yok kendini zorlamadan yürümenin canım zorlayıcı haraketlerden kaçınmalıyız zaten genelde doğumlar 38 ile 41. haftada oluyormuşbende normal doğum istiyorummmmm ama 3 saat mi fazla olmadımı oo doktorun mu söledi zararı olmasın okadar yürümenin :44:
bende normal doğum istiyorummmmm ama 3 saat mi fazla olmadımı oo doktorun mu söledi zararı olmasın okadar yürümenin :44:
Ben hafta olarak sizden gerideyim sanırım 26. Haftam ve 12,5 kg aldım ama ilk başlarda çok almıştım şimdi kontrollüyüm 3lt su zaten beni şişiriyor galibaama doktorum sorun etme zayıf hamile kaldın diyor şuan 64 kiloyum umarım 70 le bitersırun edenlerden ve epey bi kilo alanlarsan biride benim.hiç görmediğim kilolar bunlar.ama napim hergün ceviz badem et sebze meyve süt yiyiorum ve bünyem bu kadar yemeği anlayamadı sanırım 
Enfeksiyon bebek için gerçekten daha tehlikeli , benim doktorum muhtemelen ilaç tedavisi uygulardı buda eczanede satılan bitkisel birşey önermiş bence sen doktorunu dinle ama yinede sen bilirsin.Bu otlardaki bakterilerin sebebi uygun şartlarda kurutulmayıp doğru şekilde saklanmadığında oluyor ama sen eczaneden almışsın ay bilmiyorum sebep olmakda istemem belkide seninki daha doğrusunu biliyordur, sen tabi nasıl rahat edeceksen öyle olsun.Umarım en kısa zamanda enfeksiyondan kurtulursun.
ama cok fazla haraket ediyorumm..hafta içi işte yoğunum hafta sonu evde hiç durmuyorum günde 1 saate yakın yürüyorumm belki ondan kaynaklanıyordur
zaten 37. Haftadan sonra bu şekilde yürümek gerekir yoksa erken doğuma sebeb olabilir dedi doktorum bana..yoksa bi zararı yok kendini zorlamadan yürümenin canım zorlayıcı haraketlerden kaçınmalıyız zaten genelde doğumlar 38 ile 41. Haftada oluyormuş
bana dr 40 dk dan fazla yurume demıstı
ya ben neden sezeryan istiyorum yaa
çok mu korkağım hayır ama sanki sezeryan bebeğimi daha az yorarmış sanki onun için daha iyiymiş gibi hissediyorum
tuhaf bi insanmıyım ben ya
bana dr 40 dk dan fazla yurume demıstı
ben hergün 1 saat 20 dk pilates yapiyorum bu hic sasmaz... Havalar güzel oldugu zaman yarim saat bir saat yürüyüse de cikiyordum ama son siralar kasik agrilarim ve idrara cikmam cogaldi malum havalar da soguktu sadece pilatesle kaldim.. Suan hep evdeyim calismiyorum da zaten calissam da birsey fark etmiyordu hamileye kimse sunu yap diyemiyor yasalar böyle istersen yorgan yastik götür yat
Artik yavas yavas havalar düzelse de günde bir saat ciksam yürüyüse bende gercekten kilo veremiyoruz almayi azaltsak bari
Çalışan anneler izne ne zaman ayrılacaksınız ben 37. yada 38. haftaya kadar dayanmayı umuyordum ama doktorum 32. haftadan sonra ben önermiyorum dedi.Hatta bu isteğin anneye bırakılmaması gerekiyor hem anne hem bebeğin sağlığı için 32. haftadan sonra anne çalışmamalı dedi bu sefer erken doğumlar oluyor 34.haftada bebek doğuyor 2 kiloluk bebekle anne napıcağını şaşırıyor dünyanın en yardımcı iyi eşinede sahip olsanız o kadar küçük tamamen size bağımlı bir bebeğe bakmak çok zor diyor.Benim günlük yaptığım yoldan endişe duyuyor çünkü evim ümraniyede ataşehire yakın işim ise ayazağa hergün köprü trafiğinde en az toplam 3 saat yolda geçiyor.Of ama o vaktimi ben bebeğe aktarmak istiyorum durumu benim gibi olan varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
çalışan anneler izne ne zaman ayrılacaksınız ben 37. Yada 38. Haftaya kadar dayanmayı umuyordum ama doktorum 32. Haftadan sonra ben önermiyorum dedi.hatta bu isteğin anneye bırakılmaması gerekiyor hem anne hem bebeğin sağlığı için 32. Haftadan sonra anne çalışmamalı dedi bu sefer erken doğumlar oluyor 34.haftada bebek doğuyor 2 kiloluk bebekle anne napıcağını şaşırıyor dünyanın en yardımcı iyi eşinede sahip olsanız o kadar küçük tamamen size bağımlı bir bebeğe bakmak çok zor diyor.benim günlük yaptığım yoldan endişe duyuyor çünkü evim ümraniyede ataşehire yakın işim ise ayazağa hergün köprü trafiğinde en az toplam 3 saat yolda geçiyor.of ama o vaktimi ben bebeğe aktarmak istiyorum durumu benim gibi olan varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Kızlar sohbetlerinizi okumaya bayılıyorum
Geçmişe bakalmıyorum ama sayfayı takip etmeye çalışıyorum
bende durumlar kasılmaların şiddeti magnezyum almaya başlayınca hafifledi sanki eskisi gibi sert değiller buda gayet normal diye düşünüyorum
kilolar herzaman ki konu tabiiiBende yaklaşık 12 kilo aldım ama zayıf hamile kaldığım için pek takmıyorum kilomu 52 ile hamile kaldım 63 civarıyım doğumdan sonra bence hepimiz kilolarımızı vericez şimdilik önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız
ben hep cepten giriyorum o yüzden bakamıyorum seninle aynı kiloda hamile kalmışız sen kaçıncı haftandasın tatlım ya
Çalışan anneler izne ne zaman ayrılacaksınız ben 37. yada 38. haftaya kadar dayanmayı umuyordum ama doktorum 32. haftadan sonra ben önermiyorum dedi.Hatta bu isteğin anneye bırakılmaması gerekiyor hem anne hem bebeğin sağlığı için 32. haftadan sonra anne çalışmamalı dedi bu sefer erken doğumlar oluyor 34.haftada bebek doğuyor 2 kiloluk bebekle anne napıcağını şaşırıyor dünyanın en yardımcı iyi eşinede sahip olsanız o kadar küçük tamamen size bağımlı bir bebeğe bakmak çok zor diyor.Benim günlük yaptığım yoldan endişe duyuyor çünkü evim ümraniyede ataşehire yakın işim ise ayazağa hergün köprü trafiğinde en az toplam 3 saat yolda geçiyor.Of ama o vaktimi ben bebeğe aktarmak istiyorum durumu benim gibi olan varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?