canım plateste yapıyonda okadar kiloyu alabildin demek buda bir başarıdır bak gerçekten eşin mıncıklıyomu senidee tombiş oldun diye
Öğle tatillerinde yarım saat yürüyorum
oda fabrikanın bahçesinde
doğru diyorsun akşamları zaman ayırmak gerek
herkes kendi durumunu daha iyi yorumlar canım ama 3 saat çokmuş gerçekten işe geri dönücek misin sonra ücretsiz izin kullanıcakmısın herkesin durumu farklı iştee :44::44: Ben 32. Haftam doldu ayrılıyorum işten hiçde beklemiycem dediğin gibi bebeğimin hazırlıklarıyla ilgilenmek öğlenleri 1 saat uyumak istiyorum artık düzenli olsun istiyorum herşey
Yürüyüşü abarttım sanırım hala kendime gelemedimArtık hamile olduğumu anlasam iyi olacak. Gezerken anlamıyorum sonra çıkıyor acısı.
Bu arada kızlar Kompedanda emzirme atleti 10 tl ama sadece S beden kalmıştı mağazada
bende hala kararsızım ne zaman izne ayrılıcağım kosunusundaaa..37. Haftaya kadar dayanmalıyım cünkü doğumdan sonra daha cok ihtiyacı olacak bebeğimin bana
canım ya sen neden kiloyu bu kadar sorun ediyosun?
önemli olan şekerini dengede tutmak, bebişimizi beslemek.
kiloyu problem olarak görme ne olur,hem 30 kiloyla tamamlayanlar var sen de biliyosundur.
biz hepimiz gayet iyi gidiyoruz, alırsak da veririz doğumdan sonra hep birlikte
bu şekilde bebişi de strese sokcaksın durduk yere,
rahat ol, tatlıyı abartma sadece, zaten dengeli besleniyosun burda paylaştığn kadaryla
Yazın atletle bunalmaz mısın hem lohusalığın verdiği sıcaklık hem bebek sana yapışacak..Ben hiç emzirme atletlerine bakmıyorum ama tabi seneye kışın düşünürsem belki ama onuda o zaman düşünürüm.
şuan rahat sayılırım ama 32. Haftada durumum nasıl olur bilemiyorum, açıkcası evim işe yakın olsa hiç düşünmem en az 37. Haftaya kadar dayanırım çünkü iş yerindede bütün gün oturuyorum ama işte o yol beni düşündürüyor.bize standart verilen ücretsiz izne ayrılacak maddi durumun yoksa 4 ay 2 ay önceden kullanılsa 2 ay sadece bebeğin yanında kalacak anne, ne kadar yazık nasıl bir mantıkla bu izni ayarlamışlar anlayamıyorum.
Benim çalıştığım şirketde 5 yılı geçtiğim için izin hakkım 3 hafta daha önceki yıllardanda kalan birikmiş izinlerim var 1 buçuk ay öyle, süt iznimi toplu veriyorlar o da 1 buçuk ay, 4 ay da devlet izin veriyor toplam 7 ay ...ben bunun 2 ayını önce kullansam bebeğin yanında 5 ay kalabileceğim ay bu süre çok az daha çok minik.
Bu durumda ücretsiz izin kesin alıcam ne kadar daha alsam bilemiyorum..
kızlaar selalar hepinize,ara ara girip takip ediyorum sizleri...inşaat işi bitti evi anca anca düzene sokuyorum,bu arada çok yoruluyorum... bu arada bebiş alışverişlerinz tam gaz devam eiyor takip etiğim kadarıyla :) bnde bebeğin yorgan yastığını alayım bu ay diorum..sizler nerelerden aldınız?alırken nelere dikkat ettiniz?elyafmı olması gerekli yorganın? :26:
Merhaba canlarım, ben normalde 1 mayıs ta 32 haftamı dolduruyorum ama çalışmaya dayanamıyorum 8 nisan itibari ile 20 gün rapor almayı düşünüyorum plesenta previadan dolayızaten sonrasında ücretsiz izin alacağım o yüzden izini çok takmıyorum. Uyku setine taktım bende kızlar. çileğe baktım bugün çok hoşuma gitmedi. Bir cibinliğe 119 takıma da 229 diyor . Oha dedim:)) cibinlik ayol altı üstü tül yani. English home de uyku seti var mı kızlar. Siz aldınız mı?
Çalışan anneler izne ne zaman ayrılacaksınız ben 37. yada 38. haftaya kadar dayanmayı umuyordum ama doktorum 32. haftadan sonra ben önermiyorum dedi.Hatta bu isteğin anneye bırakılmaması gerekiyor hem anne hem bebeğin sağlığı için 32. haftadan sonra anne çalışmamalı dedi bu sefer erken doğumlar oluyor 34.haftada bebek doğuyor 2 kiloluk bebekle anne napıcağını şaşırıyor dünyanın en yardımcı iyi eşinede sahip olsanız o kadar küçük tamamen size bağımlı bir bebeğe bakmak çok zor diyor.Benim günlük yaptığım yoldan endişe duyuyor çünkü evim ümraniyede ataşehire yakın işim ise ayazağa hergün köprü trafiğinde en az toplam 3 saat yolda geçiyor.Of ama o vaktimi ben bebeğe aktarmak istiyorum durumu benim gibi olan varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Elyaf ve polar sağlıklı ürünler değil..En sağlıklısı pamuk ama bebekler için özel denetimli onaylı uyku setleri mutlaka vardır mesela taç ın organik diye bir serisi var nevresimi falan vardı ama yorganı var mıdır bilmiyorum, bir bak istersen.
evet kesinlikle doğumdan sonra zaten ihtiyaçları var şuan onlar için nerde olduğumuzun pek bi önemli yokücretsiz izin kullanma durumun yok mu canım
Bende aynen senin gibi düşünüyorum.37 ye kadar çalışıp bebekle daha fazla zaman geçirmek..Ama ben eminönünde çalışıyorum evim acıbademde yani vapurla gidip geliyorum..Böyleyekn bile zorlanıyorum ama dayanabildiğim kadar ddayanacağım.Senin işin çok zor.Hele metrobüse falan biniyosan cidden allah yardımcın olsun.Geçen binmek zorunda kaldım ne kimse yer verdi ne de tutunacak yer bulabildim.
cnm internetten baktım dışı pamuk içi elyaf polyester diyor... bide gidip yerinden bakmak lazım. En iyisi ben biraz araştırayım bakim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?