2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Yürüyüşü abarttım sanırım hala kendime gelemedim Artık hamile olduğumu anlasam iyi olacak. Gezerken anlamıyorum sonra çıkıyor acısı.

Bu arada kızlar Kompedanda emzirme atleti 10 tl ama sadece S beden kalmıştı mağazada

Bende normalde 37. haftaya kadar çalışmayı planlamıştım. fakat malum düştükten sonra durumlar biraz degişti. 2 nisanda çağırdı beni doktorum normalde iznimin başlaması lazım 2 nisanda. 32. haftada olucam çünkü.. doktorda durumuna göre bakıcam fakat en fazla 32+2 hafta çalıştırırım seni oda sorun yoksa dedi.. yani uygun görürse raporu sadece 2 hafta için uzatıcak 2 hafta sonra tekrar çağırıp izni başlatıcakmış.

canım plateste yapıyonda okadar kiloyu alabildin demek buda bir başarıdır bak gerçekten eşin mıncıklıyomu senidee tombiş oldun diye

Tatlim minciklama tam olarak yok ama arada dombili oldun kiz yerim o tombul yanaklarini falan diye takiliyor gecenin bir yarisi veya ne zaman olursa iste canim cok istiyor askim yapta yiyelim diyor (oysaki daha önce yaptigim ama yemedigi seyler) ben de kiyamiyorum kalkip yapiyorum adam ucundan aliyor kalkiyor e kim yiyecek kalani oglumla sen ye annesi suan onun bütün dünyasi sensin senden ibaret yazik falan birde diye duygusala bagliyor bende kaniyordum hemen tabi son 1-2aydir evde yok onun icin gayet normal beslendim yinede aliyoruz iste yaa

Öğle tatillerinde yarım saat yürüyorum
oda fabrikanın bahçesinde
doğru diyorsun akşamları zaman ayırmak gerek

Bende başladım yürüyüşlere çok değil ama hiç olmamasından çok daha iyidir diye düşünüorum.

Sabah işe gelirken erken çıkıorum evden bir durak önden inip yürüorum akşam iş çıkışında da marina sahilden yavaş yavaş yürüye yürüye bir önceki durağa gidiyorum..

Sabah ve akşam 20'şer dakika ediyor ama rahatlattı beni öyle hissediyorum çok fazla hantallaşmıştım..

Normal doğumu hiç düşünemeyen biri olarak sadece aldığım kilolardan ötürü çok zorlanıordum artık iyiyim artık psikolojik olarakta iyiyim..

Şuan rahat sayılırım ama 32. haftada durumum nasıl olur bilemiyorum, açıkcası evim işe yakın olsa hiç düşünmem en az 37. haftaya kadar dayanırım çünkü iş yerindede bütün gün oturuyorum ama işte o yol beni düşündürüyor.bize standart verilen ücretsiz izne ayrılacak maddi durumun yoksa 4 ay 2 ay önceden kullanılsa 2 ay sadece bebeğin yanında kalacak anne, ne kadar yazık nasıl bir mantıkla bu izni ayarlamışlar anlayamıyorum.
Benim çalıştığım şirketde 5 yılı geçtiğim için izin hakkım 3 hafta daha önceki yıllardanda kalan birikmiş izinlerim var 1 buçuk ay öyle, süt iznimi toplu veriyorlar o da 1 buçuk ay, 4 ay da devlet izin veriyor toplam 7 ay ...Ben bunun 2 ayını önce kullansam bebeğin yanında 5 ay kalabileceğim ay bu süre çok az daha çok minik.
Bu durumda ücretsiz izin kesin alıcam ne kadar daha alsam bilemiyorum..

kızlaar selalar hepinize,ara ara girip takip ediyorum sizleri...inşaat işi bitti evi anca anca düzene sokuyorum,bu arada çok yoruluyorum... bu arada bebiş alışverişlerinz tam gaz devam eiyor takip etiğim kadarıyla :) bnde bebeğin yorgan yastığını alayım bu ay diorum..sizler nerelerden aldınız?alırken nelere dikkat ettiniz?elyafmı olması gerekli yorganın? :26:

Yazın atletle bunalmaz mısın hem lohusalığın verdiği sıcaklık hem bebek sana yapışacak..Ben hiç emzirme atletlerine bakmıyorum ama tabi seneye kışın düşünürsem belki ama onuda o zaman düşünürüm.

bende hala kararsızım ne zaman izne ayrılıcağım kosunusundaaa..37. Haftaya kadar dayanmalıyım cünkü doğumdan sonra daha cok ihtiyacı olacak bebeğimin bana

evet kesinlikle doğumdan sonra zaten ihtiyaçları var şuan onlar için nerde olduğumuzun pek bi önemli yok ücretsiz izin kullanma durumun yok mu canım

DİLCA SLM ;doğru düşünüyosun abartmadığın sürece kiloya da takılmamak lazım ama ben ilk hamileliğimde 35 kilo aldım ve 10 kilo kaldı ( 25 kilonun sadece 15 kilosu ilk yıl gitti..sonrası dyetisenle anca 2 yılı buldu.10 da kaldı bi de onun için abur cubur,tatlı tamamen bebeğe yararsız bizi boşu boşuna şişirmekten başka bişeye yaramıyor.
DENEYİM SAHİBİ OLARAK DİKKAT EDİN ELİNİZDEN GELDİĞİNCE DERİM BEN....

Atlet daha kullanışlı diyor herkes o yüzden atlet bakıyorum ben de. Bunalır mıyım bilmem

5 ay ücretli izin kullansan bile gayet iyi bu canım yaa 2-3 ayda ücretsiz çıkarsan izne yeter gibime geliyor bence senin durumun gayet iyi Dayanabilirsen dayan tabii doktorunun söylediği çok önemli

Elyaf ve polar sağlıklı ürünler değil..En sağlıklısı pamuk ama bebekler için özel denetimli onaylı uyku setleri mutlaka vardır mesela taç ın organik diye bir serisi var nevresimi falan vardı ama yorganı var mıdır bilmiyorum, bir bak istersen.

benim işyerimde ayazağa'da evim de istinye'de. 6da işten çıkıyorum 6:10da evde oluyorum. haftanın 5 günü. bu sebeple ben de 37ye kadar çalışırım diye düşünüyordum ancak bende de plasenta previa var. total diye o yüzden çok sorun yok. doktorumla takip edip karar vericez. 22 mayısta izne çıkıp 11 eylülde doğum iznimi kapatmayı düşünüyorum. sonra da süt iznimi kullanıcam. ya toplu alıcam. ya da her cuma işe gitmicem. evim zaten çok yakın, öğlenleri gidicem kızımın yanına 1,5 saat onla vakit geçiricem. allah izin verirse şimdilik planım bu.

ayrıca ben uyku seti almıcam. english homeda uyku seti yok. nevresim takımı var.

Bende aynen senin gibi düşünüyorum.37 ye kadar çalışıp bebekle daha fazla zaman geçirmek..Ama ben eminönünde çalışıyorum evim acıbademde yani vapurla gidip geliyorum..Böyleyekn bile zorlanıyorum ama dayanabildiğim kadar ddayanacağım.Senin işin çok zor.Hele metrobüse falan biniyosan cidden allah yardımcın olsun.Geçen binmek zorunda kaldım ne kimse yer verdi ne de tutunacak yer bulabildim.

cnm internetten baktım dışı pamuk içi elyaf polyester diyor... bide gidip yerinden bakmak lazım. En iyisi ben biraz araştırayım bakim :26:

evet kesinlikle doğumdan sonra zaten ihtiyaçları var şuan onlar için nerde olduğumuzun pek bi önemli yok ücretsiz izin kullanma durumun yok mu canım

ücretsiz izin alma hakkım var ama maddi durumdan ötürü kullanabileceğimi sanmıyorum..bu aralar ev alacağız inş sanırım onun altından eşim tek başına kalkamaz

ya kızlar bu 32 hafta benım 1 mayısa gelıo
ama bebek gelısımı 10 gun ondeyse de
1 mayıs mı oluo benım onu merak edıorm
bırde ben
32 hafta dedıgı a cıkıcam
1 dk bıle durmam

kızlar bişi sormak istiyorum..

şimdi evde kullanmak için ev tipi bir anne kucagına ihtiyaç duyuluyormu? bebek arabalarının anne kucagı mı kullanılıyor.. onlar tam yatık olmadıgı için rahat ederler mi? sonuçta bebek sürekli karyolasında olmayacak oturdugumuz yere yada mutfaga yanımızda taşıyabilmek için küçük bişi alsak mı?

ben şöyle bişi begendim, alınacaksa böyle bişi işimi görür mü? 6 ay kullansa yeter zaten... :26:

çok soru sordum galiba

Eklentiler

• $09.150.9055.022601t4.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $09.150.9055.022602t4.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $09.150.9055.022603t4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 40

Evimin önünden servis alıyor evin önüne bırakıyor ama işte İstanbul yolları malum ne kadarda olsa kasistler çukurlar tangur tungur birde dur kalk trafiğinde gidiyorsun en kötü 35. haftaya kadar dayanmaya çalışıcam yada kendi arabamla gidip gelirim trafik olmadığı saatlerde..

cnm internetten baktım dışı pamuk içi elyaf polyester diyor... bide gidip yerinden bakmak lazım. En iyisi ben biraz araştırayım bakim :26:

Bende biraz bakındım ipek dolgulu yorganlar var en iyisi onlar diyorlar en sağlıklısı oymuş 175 tl civarında, ben anneme yaptırıcam ince pamuk bir yorgan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…