2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ne kadar saatlik bir yolculuğa çıkacaksın? bende nasipse ailemin yanına İstanbul'a gideceğim ama 2.5-3 saat sürüyor yolum.şimdi merak ettim doktor yolculuğu onaylamıyor deyince:44:

canım ben bayağı kilolu hamile kaldım öyle böyle değil ama burdaki kilolar hiç yani ilk 3 ay bende 6 kilo verdim,4.ayda 1 kilo geri aldım ama bi daha kilo almadım. doktoruma sordum neden ben kilo almıyorum ki,bebek için endişeleniyorum diye sordum o da zaten yeterince kilolu hamile kaldığın için almaman senin için avantaj dedi. bebeğin alıyor endişe etme dedi.gerçektende öle oğluşum ultrasonda zamanından önde gidiyor maşallah. o yüzden kafana takma derim bebişler alıyor biz almasakta

Benim yolum çok uzak kendi arabamla günlük 36 km yapıyorum. Akşam 18:00 de okuldan çıkıyorum akşam trafiğinde 19:00 gibi ancak oluyorum. Yarım gün tamam ama 45 öğrenci 1. sınıf artık dayanamıyorum. Senin normal mi sezeryan mı olacak hayatım. Benim pazaretsi kontrolüm.

kız ismi olarak elifi çok severim ben

Benim ablam bundan aldı sonra bana postalıcak çok güzel ancak çok sallanmıyor bebek içinde sıkılabilir, mesela ortanca ablam böyle en ucuzlarından ince birşey almıştı bebek ayağını vurdukça kendi kendine sallanıyordu oyalanıyordu..Şimdi bu fotoğrafta gösterdiğin modeli kullanan ablam basit olanın daha kullanışlı olduğunu söylüyor.

canım bu çok güzel bölesini görmemiştim hem beşik gibi oluyoo bencede lazım canım yaa aynen hep beşiğinde olmaz benimde hasır beşiğim var küçük salon ve mutfakta nadirde olsa onu kulllanıcam nasipse 6 aya kadar olmasada 4-5 ay yatar içinde anakucakları daha kullanılışlı 7-8 hatta 9 aya kadar bile sığar ona bence kuzenim kullanıyo 9 aylık kızına ordan biliyorum

bende biraz bakındım ipek dolgulu yorganlar var en iyisi onlar diyorlar en sağlıklısı oymuş 175 tl civarında, ben anneme yaptırıcam ince pamuk bir yorgan..

bend aynı fikirdeyim canım ince pamuk bir yorgan uyku seti aldı annemler ama onun elyaf yorganını kullanmayı düşünmüyorum Onlarada diyemiyorum

zeyyynocum bunu bende begenıyorum. evın ıcınde ılk 6-8 ay gözumunuzun önunde dursun dıye almayı dusunuyorum
hatta ılk aylarında yatak odamada bunu koyucam cok agladıgı zaman ordan mudahale ederım
ayrı oda yapıcam ben cunku buyuyen besıklı. besıgıde yatak odama koyacak durumda degılım
o ndnle bununla ıdare edıcem. sora telsızle agladıgında gıderım yanına dıye dusundum.
cok pahalı degıl zaten sanırım bunlar ben sormuştumda 40 tl den baslıyor demışlerdı fıyatına.

ben çalışcam 37. haftaya kadar. doğum sonrasını daha çok önemsiorum çünkü. işi ağır olanlar için dr. dediği olabilir ama 37. haftaya kadar çalışıp 40. haftada bile doğurmayan oldu yakın zamanda çevremde. en son sezeryanla aldılar.

uzun yol çekenler için de sıkıntı olabilir tabi. ben ders veriorum enerjim öz. çocuk gruplarında çok gidior. o yüzden bıkmış durumdayım ama yinede çalışmayı seviorum. ve hafta sonu evde kaldığım zaman daha çok yoruluorum. uyku düzenime ve beslenmeme evdeyken dikkat edemiorum. çalışmak bana daha iyi gelior. vede en önemlisi 8 haftalık bir bebeği bırakıp işe geri dönmek bana çok ağır gelir.

ücretsiz izin alabilme imkanım olsaydı anca o zaman 32. haftada izne ayrılmayı düşünebilirdim. kendimi zorlayıp 37. haftaya kadar devam etcem. hatta ben ek iş olarak uzak bi yere de gidiorum. oraya da 34. haftama kadar devam etcem. bi aksilik olmazsa planım bu

canım senin durumda güzelmiş saat kaçta iş başı yapıyon öğlen 1 saatlik yemek iznin mi bu süt iznin mi yemek iznini atlama onuda kullan 1 saat o 1,5 saat süt izninde evde olsan harika oluuuurr

basit olanlardan da görsel olarak hoşuma gitmiyor neyse sıkıldıgında ben sallarım artık, cnm cvp için tşkler..

evet banada lazım olacak gibi geliyor ben alıcam galiba, hem karyolasında uyutamazsam bunda uyuturum

saol cnm cvp için

elticiğimde diretti bana lazım değil kucağımda sallarım kanepenin üstünde durur bilmem neeee geçen ay gittik bi baktık evde anakucağııı Gerçi benim elti numunelik yaa oda ayrı bir konu

40 tl mii canım benim baktıgım sitelerde 289 tl :26: en uygun hızlıal.com ve bebekbezi.com oralarda da 269 tl yazıyor..
nerde sormuştun acaba? eger öyleyse bana da al lütfenn kargoyla yollarsın

süt iznini toplu kullanmayı düşünmedim hiç. bizim işyeri farklı biraz. burdanda kullanan duymadım. gerçi yasal olarak istediğimiz gibi kullanabiliyormuşuz. benim kvalide yanımda. çocuğa onun bakmasını istiorum o yüzden. ama ufak bebeğe bakabilir mi emin olamıyorum. şimdi süt iznini toplu kullanmak bana mantıklı gelmeye başladı.

daha bi ele avuca gelir çocuk. aklım kalmaz o zaman. toplu kullanınca ne kadar yapıo süt izni

bu emzirme atletlerinin mantığını ben anlamadım bi türlü. hadi emzirme sütyeni neyse de atleti sıyırmak çok mu zor oluyor ki. anlamadım bunu ben bi türlü

ücretsiz izin alma hakkım var ama maddi durumdan ötürü kullanabileceğimi sanmıyorum..bu aralar ev alacağız inş sanırım onun altından eşim tek başına kalkamaz

hayırlı olsun canım onun için dedim yaa herkesin durumu farklı
benimki daha başkaaa ben memur atamalarını bekliycem şimdi özeldeyim çıktım çıkıyorum geri dönmiycem çok şükür ev yada araba borcumuz filan yok çalışmamı zorunlu kılan bidurum olmadığından özele dönmiycem
kpss b den 83,6 aldım işletme mezunuyum atanma ümidim var ama nasip işte atansamda ücretsiz izin kullanıcam kızımın yanında olmak istiyorum.

Allah hamileyken metrobüse düşürmesin. bende bir iki kere binmeye kalktım. yer vermedikleri gibi hamile hamile eziolar. metrobüse binenler akbille birlikte vücutlarındanda iyi olan herşeyi cihaza aktarıolar sanki. ayrı bi dünya resmen. çok gaddarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…