2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hımm avrupa yakasında olsaydın bi yer tarif edecektim ama sana çok uzak beylikdüzünde tüyapın orda. annemler geçen gün gezerlerken görmüşler de,40 demedi ama 80-90 a varmış çok güselleri.

oralar bana çok uzak yaa,, saol cnm yinede düşündügün için

ayy öğretmen olunca bence zor hamilelik. inşallah dayanırsın. benimki masa başı işi. geçen kontrolümde 6 marttı doktorum dediki bir dahaki gelişince doğum şeklinde ilgili yorum yapabilicem ama normal doğum şansımız var gibi gözüküyor dedi ancak benim durum biraz karışık çünkü bir de epilepsi hastayım normal doğum sırasında nöbet geçirme ihtimalim var allah korusun. zaman biraz daha ilerlesin nöroloğum ve kadın doğumcum bir karara varacaklar artık. hakkımızda hayırlısı. sana ne dedi doktor? normal şansın var mı?

canım senin durumda güzelmiş saat kaçta iş başı yapıyon öğlen 1 saatlik yemek iznin mi bu süt iznin mi yemek iznini atlama onuda kullan 1 saat o 1,5 saat süt izninde evde olsan harika oluuuurr

canım ben 08:30da mesaiye başlıyorum. işte 8:15 gibi evden çıkıyorum eşim işe bırakıyor akşam da 6da gelip alıyor. yok benim planım süt iznini günlük kullanmak değil de haftada bir gün kullanmak yani cuma günleri işe gelmiyim diyorum. 2 gün annem bakacak 2 gün kayınvalidem cuma cumartesi pazar da ben :))) bir aksilik olmazsa planım bu. o bahsettiğim öğlen 1- 1,5 saat benim öğlen yemeği molam. haftanın 4 günü de kızıma giderim öğlen yemeği için diyorum. yemeğimi evde yerim kızımı emziririm severim daha az koyar bırakmak.

kızlar bu plasenta previa nasıl birşey? ultrasonla mı teşhis ediliyor?

tatlım plasentanın yanlış yere, olması gerektiğinden daha aşağıya yerleşerek rahim ağzını kapatması. çeşitli dereceleri var ve kanama yapma riski var. kanama dediğimiz bebekle ilgili değil anne ile ilgili ama kanamanın şiddeti çok olursa allah korusun bebeği erken almak zorunda kalıyorlar erken doğuma giriyor. onun dışında anne karnında bebeğe bir zararı yok. kanama olmaması için de bizlerin daha dikkatli davranması daha az yorulması vs gerekiyor. evet ultrasondaki muayenede belli oluyor tatlım. doktorun illaki bakmıştır bence sorun görmeyince de bişey dememiştir haliyle :))))

anladım canım aydınlatman için teşekkür ederim. inşallah böyle durumda olan tüm annelerimizde hayırlısıyla,zamanında bebişkolarına kavuşurlar.

Slm kızlar ;Hani 3 üz bebek bekleyen bir arkadaş vardı...Ne zamandır hiç yazmıyor dimi?Ne oldu ona çok merak ettim...

KIZ ANNESİ DEMEK ♥

İki buçuk yaşındaki zilliye dün giydiği tişörtü bugün giydirmenin imkansız olduğunu öğrenmek demek...

Kız annesi demek....
...
Dört yaşındaki küçükhanımın caddedeki bütün incik boncukçuları tanımasına hayret etmemek demek...

Kız annesi olmak demek...

Birinci sınıfa giden cadıya hergün farklı şaç modeli yapmak zorunda olmak demek...

Bir damlacıkken tv de nerden uyduysa daha çok uzar diye kaşını kirpiğini kesmesine kızamamak demek...

Kız annesi demek...

Kaşları uzayana kadar kaşlarına göz kalemiyle minik rutüşlar yapmak demek...

Koca makası nasıl tuttu, gözüne sokmadan nasıl kesti demek...

Kız annesi demek...

Pazara onsuz gittiğinde ona bir çöp bile alamadan dönmek demek, yanılıpta aldığında bir hafta boyunca ne kadar büyüdüğüne, ne alacağına kendisi karar vereceğine dair nutuk dinlemek demek...

Kız annesi demek...

Pazara yollayıp 2 demet maydanoz 1 kilo domates almasını istediğinizde, 3 penye tişört, 5 lastik toka alıp gelmesine kızmamak demek...

kız annesi demek...

Evin altındaki bakkala giderken bile ayna karşısında 2 saat süslenmesine alışmak demek...

Kız annesi demek...

Sabah 6 da kalkıp 8 e kadar ayna karşısında kalmasına şaşırmamak demek...

Okula giderken hazırmısın dediğinde, çantasına bakıp rujüm,rimelim,kalemim...tamam hazırım... demesine alışmak demek...

Kızlarla gittiği kuaförde kızın kaşlarını alırken verdiği şekle kızıp ağlayan zilliye hak vermek demek...

O kaşlarla sokağa çıkamayacağına inanan küçük hanım için okulu arayıp bin kaplan gücündeki anne olarak bir kaç gün izin almak demek..

Bütün gün yorgan altından çıkmamasına aynaya bakmamasına gülmemek demek...

Masum suçlarına ortak olmak demek...

Mezuniyet balosunda prenses halini görünce bir köşede gizli gizli ağlamak demek...

O üniversite hazırlık testi çözerken saçlarını sarmak demek...

Kızının elinden bir bardak sıcak çay içmenin nasıl tatlı olduğunu öğrenmek demek...

Kız annsei olmak demek...

Minik bebeğinin ne zaman bu kadar büyüdüğünü anlayamamak demek...

Kız annesi demek....

Kız annesi olmak ise,

Kızıyla gurur duyuyor olmak demeK

Bunu okurken bile ağlıyorum.Ben dokunmaya kıyamazken kimler yakacak canını,kimler ağlatacak onu günlerce..Kesin katil olurum kesin!!!

ben 3 nude tavsiye etmem kuranda geciyor evet guzel söylenisi olan isimler ama turkceye ceviirince baska anlamalarada gelebiliyormus diye duymustum bir hocadan, ikra ismini bende cok dusunmustum, sadece oku demek degilmis baska anlarmarida varmis tavsiye edilecek isim degil. israda ayni onun yerine esra ismini koyuyoruz zaten.
hirada bilindigi gibi bir magara ismi cocugumuza maga ismini vermekte nekadar dogru dusundurur

gayet mantıklı işyerin kurumsallaşmış bi firma demekki tüm haklarını kullanabilicen ne güzel
hem annen hem kayınvaliden yakın daha ne istiyon sen canım yaa

gayet mantıklı işyerin kurumsallaşmış bi firma demekki tüm haklarını kullanabilicen ne güzel
hem annen hem kayınvaliden yakın daha ne istiyon sen canım yaa

çok şükür işyeri kurallara uymaya çalışıyor. kayınvalidemden pek haz etmem. ama anneme de hergün gel diyemem. toplu taşımayla 1 ya da 1,5 saat sürüyor evlerimizin arası. babam var onu bırakıp sürekli bende kalamaz. o yüzden böyle bi çözüm bulduk şimdilik. hep annem olsaydı çok iyiydi ama bu halime de çok şükür.

Canım sen naptın yaaa Bunlar gelicek dimi bizim başımızaaa Kızlarımız okadar büyücek mi
Rabbim karşılarına hayırlı insanlar hayırlı eş çıkarsın canım inan ben şimdiden dua ederken onu bile söylüyorum onun canının yanması benim kahrolmam demek rabbim esirgesin onu tüm kötülüklerden
Anne olmaz zor

sana bunu soyleyenlerin aklindna süphe etmek lazim cnm takma kafana abartiyorlar bunu diyenleer cok sacmalamislar bence ,
hamilesin tabiki kilo alcaksin bu gayet normal birsey onlar hic almamismi kilo yada almayacaginimi saniyorlar acaba

benimde hamile olduigumu suana kadar kimse anlamiyordu. bende anlamalari icin göbegimi iyice sisiriyordum yinede tik yok anlamiyorlar gecen gun komsunun birisine demis annem benim kiz hamile diye, kadinda sasirmis ben onu hep göruyorum disarda hic hamileye benzemiyor hic anlamadim demis. annemde kiz doguracak oldu demis. kadin bu hale gelmis

Tabi ya gelecek insallah simdi icimizde nasıl günden güne buyuyorsa odoguncada büyümeye devam edecek
Amin cumlemizinkini insallah Rabbim yüzlerini guzellestirdigi gibi kaderlerinize guzel yazsın Rabbim evlatlarinizla imtihan eylemedin bizleri biz gözümüz gibi bakar herseyden sakinirken birinin üzmedi kırması cok kötu birsey anne olmak tabi zor anneliğin yazıda yok tatili de

ranana: Cnm sen ne yaptin öyle, ben zaten birtanesinde yavas yavas bunlari yasamaya basladim ikinciyide dusununce cokkk korkmaya basladimm bir dahami yasiyacam ayni seyleri ben simdi

bu emzirme atletlerinin mantığını ben anlamadım bi türlü. hadi emzirme sütyeni neyse de atleti sıyırmak çok mu zor oluyor ki. anlamadım bunu ben bi türlü

Aslında atlet çok kullanışlıdır özellikle seneye kışın bebek o zamana emerse bende alırım, ama bizim tam sıcaklara denk gelicek şimdi bile diyorlar sıcakta emzirmekte zor olur diye birde atlet giymek sanki fenalık geçirirmişim gibi geliyor.Alınabilir çok sıcaklarsan seneye kışın yada sonbaharda kullanırsın fiyatıda uygun hem sütyen hem atlet görevi görüyor o açıdan düşününce güzel gibi.

english home da güzel bir takım var. ben baktım ve beğendim. fiyatını hatırlamıyorum ama uygundu fiyatı uçuk değildi. almadım ama. bende henüz araştırıyorum açıkçası

ranana: Cnm sen ne yaptin öyle, ben zaten birtanesinde yavas yavas bunlari yasamaya basladim ikinciyide dusununce cokkk korkmaya basladimm bir dahami yasiyacam ayni seyleri ben simdi

HahA hayır demeyi cok isterdim ama üzgünüm evet diyorum sen alışkın olmalısın ya biz ne yapcaz:)) yesinler onları ya geldiklerde herseyine raziyim ben korkma TATLIM normal bunlar:))

arkadaşlar, iki gündür benim başımda , daha doğrsu yüzümde (kaş üstünde ve dudak üstünde)tuhaf bir karıncalanma var.
biraz korkuttu bu beni,:18: tansiyonumu falan ölçtürdüm 11-7 gayet iyi.
ama bu ne anlama gelio anlamadım, haftaya doktora gidecem, o zamana kadar takip edim devam edecek mi bakalım diorum.

sizlerden de bu tarz bişey yaşayan oldu mu?

HahA hayır demeyi cok isterdim ama üzgünüm evet diyorum sen alışkın olmalısın ya biz ne yapcaz:)) yesinler onları ya geldiklerde herseyine raziyim ben korkma TATLIM normal bunlar:))

yok cnm daha aliskin degilim yavas yavas alismaya basliyorum.. ne yapalim basa gelen cekilirr katlanacaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…