evt cnm çekmeköyde oturuyorum
hımm avrupa yakasında olsaydın bi yer tarif edecektim ama sana çok uzak beylikdüzünde tüyapın orda. annemler geçen gün gezerlerken görmüşler de,40 demedi ama 80-90 a varmış çok güselleri.
oralar bana çok uzak yaa,, saol cnm yinede düşündügün için
Benim yolum çok uzak kendi arabamla günlük 36 km yapıyorum. Akşam 18:00 de okuldan çıkıyorum akşam trafiğinde 19:00 gibi ancak oluyorum. Yarım gün tamam ama 45 öğrenci 1. sınıf artık dayanamıyorum. Senin normal mi sezeryan mı olacak hayatım. Benim pazaretsi kontrolüm.
canım senin durumda güzelmiş saat kaçta iş başı yapıyon öğlen 1 saatlik yemek iznin mi bu süt iznin mi yemek iznini atlama onuda kullan 1 saat o 1,5 saat süt izninde evde olsan harika oluuuurr
kızlar bu plasenta previa nasıl birşey? ultrasonla mı teşhis ediliyor?
tatlım plasentanın yanlış yere, olması gerektiğinden daha aşağıya yerleşerek rahim ağzını kapatması. çeşitli dereceleri var ve kanama yapma riski var. kanama dediğimiz bebekle ilgili değil anne ile ilgili ama kanamanın şiddeti çok olursa allah korusun bebeği erken almak zorunda kalıyorlar erken doğuma giriyor. onun dışında anne karnında bebeğe bir zararı yok. kanama olmaması için de bizlerin daha dikkatli davranması daha az yorulması vs gerekiyor. evet ultrasondaki muayenede belli oluyor tatlım. doktorun illaki bakmıştır bence sorun görmeyince de bişey dememiştir haliyle :))))
bu emzirme atletlerinin mantığını ben anlamadım bi türlü. hadi emzirme sütyeni neyse de atleti sıyırmak çok mu zor oluyor ki. anlamadım bunu ben bi türlü
Bizde bulduk abisinin adı enes .enes e uygun eren olsun dedik
kızın olcaksa eger sana 3 ismi şiddetle tavsiye ediyorum şayet kızım olsaydı koycaktım
isra : Peygamber efendimizin mirac kandilinde aya çıkması yani gece yürüyüşü.hatta kurandada isra suresi vardır
ikra : Allahın adıyla oku demek
hira nur : Peygamber efendimize vahiy geldigi magaranın adı
gayet mantıklı işyerin kurumsallaşmış bi firma demekki tüm haklarını kullanabilicen ne güzelcanım ben 08:30da mesaiye başlıyorum. Işte 8:15 gibi evden çıkıyorum eşim işe bırakıyor akşam da 6da gelip alıyor. Yok benim planım süt iznini günlük kullanmak değil de haftada bir gün kullanmak yani cuma günleri işe gelmiyim diyorum. 2 gün annem bakacak 2 gün kayınvalidemcuma cumartesi pazar da ben :))) bir aksilik olmazsa planım bu. O bahsettiğim öğlen 1- 1,5 saat benim öğlen yemeği molam. Haftanın 4 günü de kızıma giderim öğlen yemeği için diyorum. Yemeğimi evde yerim kızımı emziririm severim daha az koyar bırakmak.
gayet mantıklı işyerin kurumsallaşmış bi firma demekki tüm haklarını kullanabilicen ne güzel
hem annen hem kayınvaliden yakın daha ne istiyon sen canım yaa
ya en gicik olani da ne biliyormusun etraf hep ön yargili insanlarla dolu.. bu hamilelikte hepimizin bünyesi farkli kimi az alirken kimi cok aliyor ama disardan gören yuhh suna bak hamileyim diye salmis kendini falan gibi düsünüyor ya en cok ona sinir oluyorum.. karsindaki nasil aldin niye aldin bu kiloyu demiyorki görüntüye bakip yorum yapiyor okadar.. onun icin dogumdan sonra spor spor spor sart:124::124::124::124:
Canım sen naptın yaaaBunlar gelicek dimi bizim başımızaaa Kızlarımız okadar büyücek mi
Rabbim karşılarına hayırlı insanlar hayırlı eş çıkarsın canım inan ben şimdiden dua ederken onu bile söylüyorum onun canının yanması benim kahrolmam demek rabbim esirgesin onu tüm kötülüklerden
Anne olmaz zor
bu emzirme atletlerinin mantığını ben anlamadım bi türlü. hadi emzirme sütyeni neyse de atleti sıyırmak çok mu zor oluyor ki. anlamadım bunu ben bi türlü
Merhaba canlarım, ben normalde 1 mayıs ta 32 haftamı dolduruyorum ama çalışmaya dayanamıyorum 8 nisan itibari ile 20 gün rapor almayı düşünüyorum plesenta previadan dolayızaten sonrasında ücretsiz izin alacağım o yüzden izini çok takmıyorum. Uyku setine taktım bende kızlar. çileğe baktım bugün çok hoşuma gitmedi. Bir cibinliğe 119 takıma da 229 diyor . Oha dedim:)) cibinlik ayol altı üstü tül yani. English home de uyku seti var mı kızlar. Siz aldınız mı?
ranana: Cnm sen ne yaptin öyle, ben zaten birtanesinde yavas yavas bunlari yasamaya basladim ikinciyide dusununce cokkk korkmaya basladimm bir dahami yasiyacam ayni seyleri ben simdi
HahA hayır demeyi cok isterdim ama üzgünüm evet diyorum sen alışkın olmalısın ya biz ne yapcaz:)) yesinler onları ya geldiklerde herseyine raziyim ben korkma TATLIM normal bunlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?