2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok cnm daha aliskin degilim yavas yavas alismaya basliyorum.. ne yapalim basa gelen cekilirr katlanacaz artik

canım sen kızda büyüttün erkekde hangisi daha uysal gazsız daha makul oluyor erkek anneye yakın olur diyolar doğrumudur kızda babaya tabii

canım sen kızda büyüttün erkekde hangisi daha uysal gazsız daha makul oluyor erkek anneye yakın olur diyolar doğrumudur kızda babaya tabii

canim herkesde aynisi olmuyor ama benim kizim erkek gibi, oglum kiz gibi mesala kizimi evde tutamiyorum hep disarda oynamak istiyor, oglumu disari cikaramiyorum evde kalmak istiyor sürekli, ben temizlik fln yaparken yardim etmek istiyordu kizimda kacmak istiyor. kizim cok yaramaz her aklina geldigini cekinmeden soyler, oglumda tam tersi cok icine kapanik cok sakin sessiz bir cocuk. kime dusnkunlugune gelince kizim daah cok bana düskun oglumda babasina düskün, hatta banyosunu bile bana yaptirtirmaz babasi yikar hep

Canım yani ilk defa duydum ama mineral ve magnezyum ağırlıklı beslen muhtemelen kasların senin kontrolün dışında hareket etmiş, önemli birşey olduğunu sanmıyorum.

ayy çok tatlıymışş yaaa bende tam 3 çocuk istiyorum Allah nasip kısmet ederse
demek onlarda değişiyor illa kız babaya düşkün olucak diye bişey yok ayy sen anlattıkça benim çok hoşuma gitti kesin 3 çocuk yaa

cnm muhtemelen sinir ve kan damarlarına basınç yapıyorsun farkında olmadan.. uzun süre aynı pozisyonda bulunmak sebep oluyor..
endişe etme. normal bir durum, şekerin iyi çıktıysa hiç korkma.

çok şükür canım iyiyim. bugündür içimde bir sıkıntı ve kasıklarımda feci bir acı var anlamadım ya hayırlısı...
pek keyfim yok anlican sen nasılsın canım ?

bana dr 40 dk dan fazla yurume demıstı
KIZLAR BENİMDE YÜRÜYÜNCE KASIKLARIM AĞRIYOO YAA , DR 30 DK YÜRÜSEN YETER DEDİ , 2 GÜNDÜR YÜRÜYORUM AMA BİRAZ ABARTIM SANIRIM 1SAAT YÜRÜYÜNCE KASIKLARIM FENAAA

cnm 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum , benimde iş ile evin arası uzak , (beylikdüzü-bayrampasa ) servisle gidiyorum ama 1,5 saat yoldayım sabah aksam :26:doğum sonrası bebeğin bana ihtiyacı olacak diye düşünerekten dayanbildiğim kadar dayanıcam artık
evet gerçekten uzak canım,ne demek...ben o taraflarda otursam bi şekilde sana ulaştırırdım ama bende Edirne'de oturuyorum.annemlere gidince bakacağım ama yine de haber veririm istersen.

zeynoooo o yeri sanırım biliyorum ben beylikdüzünde oturduğum için , ama o fiyatlarda olması imkansız bence , belki bir benzeri falandır , ama gercekten çok güzel bisey ben çok beğenmiştim doğrusu , sonra fiyatı yüksek gelmişti onun yerine ebebekten sepet almıştım sallan tarzda hatırlarsanız

ssedoshhh cnm seninle hemseriyiz desene , edirnenin neresindensin ben merkezdeyim

kızlarrr herkes ne güzel hamile oldugunu ögrendiği anları anlatmış bayıldım doğrusu , bugun çok yogun olduğum için yarın kısmetse bende yazarım artık

özellikle gece kuşlarııı valaaaa bravoo size ben mışıl mısıl uyurken ne güzel sohbetler oluyooo valaaa kıskandım dogrusussuuu

ben cıkıyorum hepinizi öpüyorummmm

kralkaya mrhb ben seni bacak dolgusu topiğinde görmüştüm.kususra bakam buradaki konuyla ilgisi yok ama.orda yazdıkları okumuştum.bende yaptırmayı düşünen biri olrak son durumunu çok merak ediyorum.tavsiye ediyormusun.yanıtlarsan çok sevinirim.tşk.

benim bugun cok karnim acikti yaaa. daha 1 saat var yemege atistiracak biseyde yok icim kaziniyor(

bu arada yarin sabah seker yuklemesi yapilacak ozel olarak uzak durmam gereken yiyecekler varmi? tecrubeli hamisler bugun ne yemeliyim sizce?

cahilligimin kusuruna bakmayinda bacak dolgusu nedir?

benimde annem gelecek ama en fazla bir ay kalır yanımda çok uzakta çünkü, kayınvalidem yanımda o bakar artık amaan bakmasında zaten ben bakarım kendime, bir ayda iyileşiriz nasıl olsa

off arkadaşım benimkide annen gelecekmi doğuma diye sorduyaa hatta bugün annen doğuma gelir demi dedi bende doğumdan öncede gelip gidebilir bir kere dedim, kötü olursam gelir bakar dedim, iyisin iyisin dedi bişeyin yok dedi, Allahım yaa sanki ona soracağım gelip gelmeyeceğini gıcık şeyy yaaa kendi derdim yetmiyor birde onu çekiyorumya sinir oluyorum

kilo konusu yine gundem olmus:))))
ben kac kilo aldim bilmiyorum tartilmiyorum bile ama aldim biraz. hala gerci ust beden olcum ayni ama aldigimdan eminim. acikcasi hic kafama takmiyorum. dogumdan sonra zaten emziricem ve az yemek yiyen cok spor yapan bir aile oldugumuz icin en fazla 1 yil icinde eski kiloma donerim diye dusunuyorum. cay, ayran ve sudan baska bisey icmiyoruz ve bol sebze tuketiyoruz. hamurisi falanda cok yedigimiz seyler degil. malum benim esim doktor oldugu icin kola gazoz gibi icecekler saglikli olmadigi icin hic icilmez evde. sekerde kullanmiyoruz caya bile bal koyariz yada sade iceriz. et fazla yemiyoruz. meyve cok yiyoruz. normaldede cok zayif bir ciftiz zaten. ustelik doktorum tam olarak eski olculere kavusmak kisiye gore degisir ama cogunlukla en az 9 ay surer demisti. hic acele etmiycem diyette yapmiycam bebegimi guzel guzel besliycem sporumu falan yapip keyfime bakicam.9 ay sonra hala vermdiysem o zaman bi care dusunurum. simdiden onu dert etmeye hic niyetim yok:)
tek istedigim sag salim ogluma kavusmak gerisi kolay insallah.

hımm avrupa yakasında olsaydın bi yer tarif edecektim ama sana çok uzak beylikdüzünde tüyapın orda. annemler geçen gün gezerlerken görmüşler de,40 demedi ama 80-90 a varmış çok güselleri.

ne o fiyataymış

çok çok çok çok beğendiimm, bende düşünüyorum canım böyle bişey, bunlar sallanıyor ve titreşimli oluyor bence güzel fikir

normal atletten kullanış farkı neki. ben şu anda giydiğim atleti çok rahat sıyırabiliorum. çıtçıtından çıkarmaktan daha pratik gelio bana

çok çok çok çok beğendiimm, bende düşünüyorum canım böyle bişey, bunlar sallanıyor ve titreşimli oluyor bence güzel fikir

bizim de kayınvalidem eltime aldığı herşeyi almaya çalıştığı için bi dünya yatak oldu çocuğumuza bakalım.. beşik puset bi de ana dizi deniyormuş evde kullanmak için kullanan arkadaşlar memnun. bebek arabasının puseti bence de rahat olmaz tam yatış pozisyonu yok çünkü :26:

beylikdüzünde ne var sölemediniz ya. nede ne var :)

slm annişler nasılsınız bebeler nasıl pufsss bgn çatladığımı farkettim ne kötü bi görüntüymüş bu aslında sorun etmem ama bianda sorun oluverdi çatlayan var mı aranızda başından beri bebe yağıda kullandım ama fayda etmemiş bnm sıpa bi anda büyüdü bi andada çatlattı annişini

Bugün kontrol yaptım. Henüz yok.
Annem hiç çatlamamış, bakalım bundan sonra ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…