yok cnm daha aliskin degilim yavas yavas alismaya basliyorum.. ne yapalim basa gelen cekilirr katlanacaz artik
canım sen kızda büyüttün erkekde hangisi daha uysal gazsız daha makul oluyor erkek anneye yakın olur diyolar doğrumudur kızda babaya tabii
arkadaşlar, iki gündür benim başımda , daha doğrsu yüzümde (kaş üstünde ve dudak üstünde)tuhaf bir karıncalanma var.
biraz korkuttu bu beni,:18: tansiyonumu falan ölçtürdüm 11-7 gayet iyi.
ama bu ne anlama gelio anlamadım, haftaya doktora gidecem, o zamana kadar takip edim devam edecek mi bakalım diorum.
sizlerden de bu tarz bişey yaşayan oldu mu?
canim herkesde aynisi olmuyor ama benim kizim erkek gibi, oglum kiz gibimesala kizimi evde tutamiyorum hep disarda oynamak istiyor, oglumu disari cikaramiyorum evde kalmak istiyor sürekli, ben temizlik fln yaparken yardim etmek istiyordu kizimda kacmak istiyor. kizim cok yaramaz her aklina geldigini cekinmeden soyler, oglumda tam tersi cok icine kapanik cok sakin sessiz bir cocuk. kime dusnkunlugune gelince kizim daah cok bana düskun oglumda babasina düskün, hatta banyosunu bile bana yaptirtirmaz babasi yikar hep
arkadaşlar, iki gündür benim başımda , daha doğrsu yüzümde (kaş üstünde ve dudak üstünde)tuhaf bir karıncalanma var.
biraz korkuttu bu beni,:18: tansiyonumu falan ölçtürdüm 11-7 gayet iyi.
ama bu ne anlama gelio anlamadım, haftaya doktora gidecem, o zamana kadar takip edim devam edecek mi bakalım diorum.
sizlerden de bu tarz bişey yaşayan oldu mu?
çok şükür canım iyiyim. bugündür içimde bir sıkıntı ve kasıklarımda feci bir acı var anlamadım ya hayırlısı...
pek keyfim yok anlicansen nasılsın canım ?
:) normal doğum düşünen biri olarak bu haraket bile azzzz...işten ayrılınca inş cok ağırlaşmamda günde 3 saat falan yürüyebilirimm...büyük konuşmak istemiyorum ama sezeryanı kesinlikle istemiyorummmmmm
KIZLAR BENİMDE YÜRÜYÜNCE KASIKLARIM AĞRIYOO YAA , DR 30 DK YÜRÜSEN YETER DEDİ , 2 GÜNDÜR YÜRÜYORUM AMA BİRAZ ABARTIM SANIRIM 1SAAT YÜRÜYÜNCE KASIKLARIM FENAAAbana dr 40 dk dan fazla yurume demıstı
Çalışan anneler izne ne zaman ayrılacaksınız ben 37. yada 38. haftaya kadar dayanmayı umuyordum ama doktorum 32. haftadan sonra ben önermiyorum dedi.Hatta bu isteğin anneye bırakılmaması gerekiyor hem anne hem bebeğin sağlığı için 32. haftadan sonra anne çalışmamalı dedi bu sefer erken doğumlar oluyor 34.haftada bebek doğuyor 2 kiloluk bebekle anne napıcağını şaşırıyor dünyanın en yardımcı iyi eşinede sahip olsanız o kadar küçük tamamen size bağımlı bir bebeğe bakmak çok zor diyor.Benim günlük yaptığım yoldan endişe duyuyor çünkü evim ümraniyede ataşehire yakın işim ise ayazağa hergün köprü trafiğinde en az toplam 3 saat yolda geçiyor.Of ama o vaktimi ben bebeğe aktarmak istiyorum durumu benim gibi olan varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
evet gerçekten uzak canım,ne demek...ben o taraflarda otursam bi şekilde sana ulaştırırdım ama bende Edirne'de oturuyorum.annemlere gidince bakacağım ama yine de haber veririm istersen.
Benim yolum çok uzak kendi arabamla günlük 36 km yapıyorum. Akşam 18:00 de okuldan çıkıyorum akşam trafiğinde 19:00 gibi ancak oluyorum. Yarım gün tamam ama 45 öğrenci 1. sınıf artık dayanamıyorum. Senin normal mi sezeryan mı olacak hayatım. Benim pazaretsi kontrolüm.
kralkaya mrhb ben seni bacak dolgusu topiğinde görmüştüm.kususra bakam buradaki konuyla ilgisi yok ama.orda yazdıkları okumuştum.bende yaptırmayı düşünen biri olrak son durumunu çok merak ediyorum.tavsiye ediyormusun.yanıtlarsan çok sevinirim.tşk.
kızlar doğumdan sonra bebeklerinize nasıl bakıcaksınız ? yani anneleriniz mi yanınızda kalacak siz mi gideceksiniz ya da kayınvalideler mi yardım edicek yoksa tek mi idare ediceksiniz ? loğusalık zor mudur ki napıcaz ya beni korkusu sardı şimdiden :26:
Ay benim hiç korkum yok nedenseee dört gözle bekliyorum o günleri
Annem gelir inşallah k.valide doğumdan 5 gün önce gelirim deyip üstüne üstelik
Annen gelecek mi doğum yapınca diye bile saçmaladı lohusa lohusa onu nasıl çekeceğim bende onun kayıtındayım
Senin nasıl olacal peki oh negüzel anneannenin tecrübelerinden yararlanırsın
ssedoshhh cnm seninle hemseriyiz desene , edirnenin neresindensin ben merkezdeyim
hımm avrupa yakasında olsaydın bi yer tarif edecektim ama sana çok uzak beylikdüzünde tüyapın orda. annemler geçen gün gezerlerken görmüşler de,40 demedi ama 80-90 a varmış çok güselleri.
kızlar bişi sormak istiyorum..
şimdi evde kullanmak için ev tipi bir anne kucagına ihtiyaç duyuluyormu? bebek arabalarının anne kucagı mı kullanılıyor.. onlar tam yatık olmadıgı için rahat ederler mi? sonuçta bebek sürekli karyolasında olmayacak oturdugumuz yere yada mutfaga yanımızda taşıyabilmek için küçük bişi alsak mı?
ben şöyle bişi begendim, alınacaksa böyle bişi işimi görür mü? 6 ay kullansa yeter zaten... :26:
çok soru sordum galiba
Aslında atlet çok kullanışlıdır özellikle seneye kışın bebek o zamana emerse bende alırım, ama bizim tam sıcaklara denk gelicek şimdi bile diyorlar sıcakta emzirmekte zor olur diye birde atlet giymek sanki fenalık geçirirmişim gibi geliyor.Alınabilir çok sıcaklarsan seneye kışın yada sonbaharda kullanırsın fiyatıda uygun hem sütyen hem atlet görevi görüyor o açıdan düşününce güzel gibi.
çok çok çok çok beğendiimm, bende düşünüyorum canım böyle bişey, bunlar sallanıyor ve titreşimli oluyor bence güzel fikir
slm annişler nasılsınız bebeler nasıl pufsss bgn çatladığımı farkettim ne kötü bi görüntüymüş bu aslında sorun etmem ama bianda sorun oluverdi çatlayan var mı aranızda başından beri bebe yağıda kullandım ama fayda etmemiş bnm sıpa bi anda büyüdü bi andada çatlattı annişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?