benim geç döllenme oldu canım o yüzden haftayı hesaplayamadı bebeği görünce hesaplarız dedi 3.5 4 hafta gibi gözüküyo kese dedi bide karından baktı ama bence 5 haftalık çünkü karnım rahatlıkla gördü o kdar küçük olsa göremezdi heralde benimde 31 ekimde kalp atışlarına bakarız dedi sanırım o zamn 7 haftalık olcak o zamn
evet canım o gidişinde kesin görürsünKese sanırım 5 ila 6 hafta arasında karından görünüyormuş...
Bir dahaki sefer 6 hafta olacak.Ozaman kesin görürüz diye düşünüyorum
Şu mesajından sonra anladımki ben gerçekten bir hamile ile sohbet etmişimHani piskolojinin fizyolojiye etkisi yoktu
Neyse şaka bi yana kırdıysam seni bende özür dilerim, inşallah atlatırsın bu günleri, hemen parlama, ben cidden senin için söylememiştim psikolojik olabilirmi diyeİlk tokoyay söylemiş, ben ona söylemiştim
Neyse çıkayım artık, çok oyalandım, daha yemek yapıcam.
Görüşmek üzere, HOŞCAKALIINNN
bence de zorlamaya hiç gerek yok.çünkü minikler küçücük bizden aldıkları da azcık bşy.ben de canımın istediğini yiyorum arada da ceviz yada bademle meleğimi ödüllendiriyorum o kadar.zaten şu hamilelik çok garipmiş.sevdiği şeyleri yiyemiyor insan.önceden süt peynir yoğurt olmadan 1 günüm geçmezdi yumurtasız kahvaltı yapmazdım, hatta benim hamileliğim bu yüzden pek sorun olmayacak galiba derdim ama şimdi hiçbirisini yiyemiyorum.bide doktorum vitamin verdi bana yaklaşık 1 ay önce sen de kullanıyo musun?bi arkadaşımdan vitaminin bulantıyı artırdığını duymuştum:44:
o kadar çok istiyorumki o küçücük keseyi görüp içinde pıt pıt atan kalbi görmeyi off Allahım nasıl heyecanlandım şimdi:)
ahahaaa hakkaten ya hormonlarım ele geçirmiş beni vay anasını önemli değil çözdük ya o yeter yoksa gece uyuyamazdım ben.en kısa zamanda geçer inşallah şu alınganlık da bulantılar da.görüşürüz hoşçakal
arkadaşlar dün (18.10.2012) ben de duydum bebişimin o güzel kalp atışını çok şükür.. Sanki burdayım sizinleyim der gibiydi.. Doktorumuz herşeyin normal olduğunu söyledi. 9 mm olmuş meleğim..Bir ay sonra tekrar kontrole çağırdı. Bu arada mide bulantımın olmadığını söledim ne güzel işte bebekte de sorun yok varsın olmasın dedi:) Umarım herkes en kısa zamanda duyar bebeşinin pıt pıtlarını:)
ne güzel anlatmışsın sen öyle MMMDuygusallaştık daha fazla tepki vermeye başladık artık herşeye..
Beynini neye odaklarsan başına o gelir, bir seminerden aldığım bilgidir bu,
bebeğin çok sağlıklı çok tontilik çok şeker çok bal çok ekmek kadayıfı olacak:)
bunu düşünüyoruz hep beraber:)))
ben de yarım kilo aldım :/Bizde çok uzun sayılmayız ben 1.65 baba 1.73 :)
benim kilomu tartmıyo doktor ya sen şu an iyisin kiloyu sıkıntı yapcak bişey yok dio çok rahat doktorum :)
ben kendim tartılıyorum malesef yarım kilo almışım :)
günaydın kızlar dün kesemizi gördüm mercimek kaadarmış daha miniğimmkarnım aç ama canım hiç birşey istemiyor
yarın doktoruma bir sorayım onu canım, saolcanım geçmiş olsun dktor bana parol yazdı herangi bir ağrın olursa kulanabilirsin rahatlıkla demişti ara ara beni yoklardı ama şimdilk bişey yok
teşekkürler canım :)Rica ederim, ne demek
Bakın ben normalde pekmez tüketen bir insan değilim. Ama faydalarını okudum az önce ve ağzım açık kaldı, bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum gerçekten. En kısa zamanda doğal ev yapımı satılan pekmezlerden alıcam inşallah. Buyrun sizde okuyun pekmezin faydalarını, inanıyorumki sizde en kısa zamanda başlarsınız pekmez yemeye
Pekmez yüksek şeker içeriği sebebiyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Özellikle vücudun günlük kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum ihtiyacının büyük kısmını karşılar.
Özellikle üzüm pekmezinin içinde doğal olarak bulunan glikoz ve früktoz, vücutta hemen emilerek kana karışmakta ve metabolizmada enerjiye dönüşmektedir.
Vücutta kan yapımında kullanılması, enerji vermesi, iştah açması pekmezin belirgin özelliklerindendir.
Gebelikte bebek gelişimi ve anne adayları için çok faydalı bir besindir.
Ayrıca mide,bağırsaklar ve böbrekler üzerinde olumlu etkileri vardır.
Damar sertliğini gidermekte faydalıdır ve kan dolaşımını kolaylaştır.
Sabahları içeceğiniz iki yemek kaşığı pekmez, vücudunuz için çok değerli ve çok önemli olan 2 miligram demir, 80 miligram kalsiyum ve 58 kcsal enerji ihtiyacını karşılar.
Havalardaki ani soğuma ile birlikte soğuk algınlığına bağlı enfeksiyonların sayısı artmaktadır, Uzmanlar böyle havalarda vücudunuzun sıcaklık dengesini korumak için pekmez tüketmenizi tavsiye ediyorlar.
hoşgeldinnbende aranıza yeni katıldım beni de eklermsiniz daha sadece keseyi gördük kalp atışları için 2 hafta sonra gidicez benim adet dönemim biraz karıştıgı için tahmini dogum tarihimi ve hftamı doktor tam hesaplayamadı bebeği görünce hesaplarız dedi onları o zamn söylerim sizler nasılsınız neler yapıyosunuz kalp atışlarını duyanlar ne zaman duydular ben çok korkuyorum beni de aranıza alımısınız
ben aşermiyorum ama kokulara inanılmaz hassasım.o dİİlde kızLaR aşermeye Başlayan vaRmıı ??? ben aşermiyorum ama çok pisboğaz oldum ne görsem yiyorum..hiç bulantı falanda yok..
inş sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :) hoşgeldinizmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide eklermisiniz ilk olarak dün akşam evde kendim test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum aslında adetim sadece 1 gün gecikmişti ama dayanamadım ve yaptım çok yeni olduğu için doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum son adet tarihim 20 eylül yaşım 31 beklenen doğum tarihi int.hesaplayıcılara göre 27 haziran ikinci çocuğum olucak inşallah bir oğlum var 5,5 yaşında Allahım bunuda kucağıma almayı nasip eder inşallah hepimizin.bundan önce 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım biri boş gebelikti diğeri kalp atışlarını bi kaç hafta beklememize rağmen duyamamıştı doktorum.çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 1 sene sonra tekrar denedik ve bu ay oldu çok şükür bundan sonrası için banada dua edin kızlar:)
tamam ben de kapattım sorun yok şu aralar çok gerginim etrafımda hamilelikle ilgili saçma sapan yorumlar yapan çok insanlar var yok alaturka tuvalete oturursam düşermiş, yok birinin gelini de benle birmiş bulantısı hiç yokmuş.... falan filan yani anlayacağın çok gergindim sende patladı kusura bakma biraz ağlayıp açıldım kendime geldim kırdıysam özür dilerim çok gerilmiştim.:26:
teşekkürler nektarcım
inşallah çok fazla almayız((
ya siz yarım kiloya çok diyosunuz ben şimdiden 2 kilo aldımmm
ya siz yarım kiloya çok diyosunuz ben şimdiden 2 kilo aldımmm
Ben de aldım, bir de hamilelikten önce 4-5 aylık diyet ve yürüyüşle 11 kilo vermiştim zaten bu kilolarıda evlenince almıştım.
50,5 kiloya düştüm hamile kaldım şimdi 53.5 kiloyum kilo almaya cok müsait bir yapım var iştahım yok nasıl aldığımı bilmiyorum.
Ayakları şişmeye başlayan var mı?
Benim ara ara ayaklarım çok şişiyor ve yanıyor bunun daha ilerde olması gerekmiyor muydu?
Bazı akşamlar ayaklarım fil gibi oluyor
Ben de aldım, bir de hamilelikten önce 4-5 aylık diyet ve yürüyüşle 11 kilo vermiştim zaten bu kilolarıda evlenince almıştım.
50,5 kiloya düştüm hamile kaldım şimdi 53.5 kiloyum kilo almaya cok müsait bir yapım var iştahım yok nasıl aldığımı bilmiyorum.
selam arkadaşlar;
bende tahmini doğum hesaplayıcısına göre 22/23 haziran 2013 de kucağı dolu olucam :) İnşallaahh! Hayırlısıyla.. sat 15 eylüldü.. ekimin 10unda lekelenmeyle ertesi gün yaptığım idrar tahliliyle öğrenip kan tahliliyle kesinleştirdim.. ama henüz dr. a gitmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?