2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kese sanırım 5 ila 6 hafta arasında karından görünüyormuş...

Bir dahaki sefer 6 hafta olacak.Ozaman kesin görürüz diye düşünüyorum

ahahaaa hakkaten ya hormonlarım ele geçirmiş beni vay anasını önemli değil çözdük ya o yeter yoksa gece uyuyamazdım ben.en kısa zamanda geçer inşallah şu alınganlık da bulantılar da.görüşürüz hoşçakal

ben şu anda vitamin kullanmıyorum o yüzden bulantı yaparmı bilmiyorum ama bir iki gün kullanıyorsan kes bakalım fark varmı. ben folik asit+demir hapı olan maltofer kullanıyordum ama bende kabızlık yaptı dün doktorum farklı bir ilaç verdi ama şu anda reçete yanımda değil adı tam nedir bilmiyorum, diğer ilacada geçerken maltoferi bir iki gün kes bakalım o mu yapıyor gör eğer ondan kaynaklıysa buna geçersin dedi.sende bundan oluyorsa doktoruna belirtebilirsin farklı bir ilaç varsa eş değer isteyebilirsin.

Kızlar bende bebeğimin varlığını öğrendiğimden beri

Sabah 1 bardak ballı süt,yumurta,peynir

Balıktan nefret etmeme rağmen arada öğle yemeklerinde balık yiyorum..(Haftada 2 kez yemek gerekiyormuş sanırım)

Kolayı çok severdim.Artık akşamlar 1 bardak meyve suyu içiyorum..Ceviz yiyorum..

Yatarkende 1 bardak ballı süt içiyorum..

Sizce eklemem gereken birşeyler varmı daha

o kadar çok istiyorumki o küçücük keseyi görüp içinde pıt pıt atan kalbi görmeyi off Allahım nasıl heyecanlandım şimdi:)

o kadar çok istiyorumki o küçücük keseyi görüp içinde pıt pıt atan kalbi görmeyi off Allahım nasıl heyecanlandım şimdi:)

ben de pazartesi düşük riski ile rapor almıştım bgn raporu uzatmak için gittim isterseniz bebeğe de bakabiliriz dedim doktora :) daha yeni bakmadık mı dedi bakmadı i nsan merak ediyo ama.neyseki yarın kendi doktoruma randevu almıştım...

evet mehsel-eray bence de sen biraz gerginsin bi ara bende bişey yazmıştım vajinal ultrasonla ilgili beni de terslemiştin hemen ama merak etme geçer bu alınganlık hep böle gidecek değil ya

maşallah ona :)
ne güzel anlatmışsın sen öyle MMM
ben de yarım kilo aldım :/

günaydın kızlar dün kesemizi gördüm mercimek kaadarmış daha miniğimm karnım aç ama canım hiç birşey istemiyor

canım geçmiş olsun dktor bana parol yazdı herangi bir ağrın olursa kulanabilirsin rahatlıkla demişti ara ara beni yoklardı ama şimdilk bişey yok
yarın doktoruma bir sorayım onu canım, saol
teşekkürler canım :)
ben pekmezi hiç sevmiyorum şeker pancarı pekmezi hariç.. onu tüketeyim bari daha sık..

hoşgeldinn tebrikler :)

o dİİlde kızLaR aşermeye Başlayan vaRmıı ??? ben aşermiyorum ama çok pisboğaz oldum ne görsem yiyorum..hiç bulantı falanda yok..
ben aşermiyorum ama kokulara inanılmaz hassasım.
dün akşam iş dönüşü ayakkabılarımı çıkartırken; kapı komşumun yaptığı çoban salatasının; biberlerinin, soğanın kokusunu bile aldım bir hoşum

inş sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :) hoşgeldiniz

Son düzenleme:
benim şu an 4 hafta 3 günlük arkadaşlar dün alttan ultrasonla kese gözüktü 2 mm :):)

ne kadarlıkken kalp atışları duyulabiliyor arkadaşlar?

bir de hamile kalmadan önce antidepresan kullana ve şu an bırakan var mı aranızda?

( biliyorum bütün sorularım sigara, alkol ve antideprasanlar üzerine oluyor arkadaşlar lütfen kusura bakmayın )

Kızlar hormonların sizi ele geçirmesine izin vermeyin diycem ama bu gerginlikle birlikte finalde gözlerim doldu ağlıycam nerdeyse :)
Yapmayın etmeyin bizi de düşünün :)
Katılıyorum hepiniz tatlı fıstık gibi hamişlersiniz :)

ya siz yarım kiloya çok diyosunuz ben şimdiden 2 kilo aldımmm

Ben de aldım, bir de hamilelikten önce 4-5 aylık diyet ve yürüyüşle 11 kilo vermiştim zaten bu kilolarıda evlenince almıştım.
50,5 kiloya düştüm hamile kaldım şimdi 53.5 kiloyum kilo almaya cok müsait bir yapım var iştahım yok nasıl aldığımı bilmiyorum.

Ayakları şişmeye başlayan var mı?
Benim ara ara ayaklarım çok şişiyor ve yanıyor bunun daha ilerde olması gerekmiyor muydu?
Bazı akşamlar ayaklarım fil gibi oluyor

benim kilo değilde sık sık tuvalete gitme uyku hali karnım şişti resmen gazdan ve gögüslerim çok acıyo bunları yaşayan varmı

selam arkadaşlar;
bende tahmini doğum hesaplayıcısına göre 22/23 haziran 2013 de kucağı dolu olucam :) İnşallaahh! Hayırlısıyla.. sat 15 eylüldü.. ekimin 10unda lekelenmeyle ertesi gün yaptığım idrar tahliliyle öğrenip kan tahliliyle kesinleştirdim.. ama henüz dr. a gitmedim..

ya siz yarım kiloya çok diyosunuz ben şimdiden 2 kilo aldımmm

Ayakları şişmeye başlayan var mı?
Benim ara ara ayaklarım çok şişiyor ve yanıyor bunun daha ilerde olması gerekmiyor muydu?
Bazı akşamlar ayaklarım fil gibi oluyor

ya ben hamile kalmadan önce 10 kilo verdim 58e düştüm 59,5 hamile kaldım şimdi 60 oldum korkuyorum çok kilo alırım diye o yüzden çok müsaitim çünkü

minikkuş zaten baya zayıfsın boyun nasıl bilmiyorum ama bişey olmaz o kilolardan

benimde ayaklarım yanıo geceleri bazen kalkıp soğuk suya tutuyorum ama hamile değilken de olurdu bazen şimdilerde sıklaştı :/

aynennn benimde öyle... 54 den 56 ya yükseldim bir anda :) daha da çok alıp yürüyen bir top haline gelmekten korkuyorummm ben de sizin gibi baya müsaitim kilo almaya

hoşgeldin gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…