2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

amaaaan aslında hepsini doğurduktan sonra veririiz yaaa boşverin yiyelimm :)

karın üstü gözükmüyormuymuş.. bende onun endişesinden beklemede kalanlardanım bi an önce gidip görmek emin olmakistiyorum ama.. bu sebeple gidemiyorum dra..

benim kilo değilde sık sık tuvalete gitme uyku hali karnım şişti resmen gazdan ve gögüslerim çok acıyo bunları yaşayan varmı
bende var canım geçen hafta dha çoktu şimdi gazım daha azaldı sık tuvalte çıkma en çok bu rahtsız ediyo beni de
yok yok zor oluyo vermesi yine de abartmıyalım sadece yararlı şeyleri kısmayalım, ama pasta börek abur cubur ekmek pilav onları kısalım biraz
aynen canım bende hep 52 kg dum evlenince çok kilo aldım şimdi de 59.5 olmuşum nasıl vercez bilmiyorum ama benim sağlık ocagında konuştugum hemşire tahıllı ekmek ye dedi bana hem kan yaparmış hemde kilo yapmıyomuş zaten 2 lokma yiyince tıkıyo

valla işte dikkatli gidersek bişey olmaz veririz hemen:)
ben zaten hiç beyaz ekmek yemem dışarda yemek yemediğim sürece, tam buğday ekmeği yiyoruz biz eşimle.
Beyaz ekmeğin hem faydası yok hem de çok yediriyo.

Selam kızlar arada gelip size kaltılıyım istiyorum ama işlerin yoğunluğunda olmuyor birtürlü kilo konusu açılmışken ben aynıyım hiç almadım ve bi doktor arkadaşımda bana sadece karnı olan hamilelerden olursun sen demişti inşallah öle olurum

valla işte dikkatli gidersek bişey olmaz veririz hemen:)
ben zaten hiç beyaz ekmek yemem dışarda yemek yemediğim sürece, tam buğday ekmeği yiyoruz biz eşimle.
Beyaz ekmeğin hem faydası yok hem de çok yediriyo.

inşallah folic plus kullanıyorum 3 ay önce başlamak gerekiyomuş ama ben eylül başında başladım hemen hamile kaldım
en iyisini yapıyomusşunuz canım ediğin gibi beyaz ekmek çok yediriyo
bende hamile kalmadan 1.5 ay önce folbiol içiyodum şimdi doktor folik plus verdi 3 ay kullanmak lazımmış baya önemliymiş hatta

aynennn benimde öyle... 54 den 56 ya yükseldim bir anda :) daha da çok alıp yürüyen bir top haline gelmekten korkuyorummm ben de sizin gibi baya müsaitim kilo almaya

boyum 1.55 o yüzden 1 kilo bile alsam hemen farkediliyor. Ancak su anda şişkinim karnım fırladı sanki bütüm kilo orda eski kıyafetlerimi giyebiliyorum sadece beli kesiyor artık pantolonların, bluzlerde göbek kısmından dar geliyor :)

Kritik zamanları atlatınca hemen yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Asıl derdim normal doğum yapmak için şartların uygun olması o yüzden fazla kilo alma bol bol yürüyüş yap demişti doktor.

Bugün karnım tef gibi gerildi..Sanarsınız 5 aylık hamileyim..Kendimi iyi hissediyorum bugün bulantım çok olmadı ..Artık arkadaşlarım kız mı erkek mi tahmini yapmaya başladılar..yüzümden vücut şeklimden..Ama bir kısım kız bir kısım erkek diyo ..Ortak nokta yok henüz...

Son düzenleme:

hımm o zaman kilo konusunda aynı durumda sayılabiliriz benim boyum 1.65 çünkü. bende de şişkinlik var karnım biraz çıktı
kıyafetlerimde hiç bir sıkıntı yaşamıyorum şu an. Doktor bana spor yapabilirsin dedi haftada 3-4 kez yürüyorum ben yarım saat ama fazla değil.

o pantolonların beli kesmesi çok fena bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…