2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dün leklenme oldugu zaman acile koştum orda gördük canım küçüçk mercimek kadar bişeydi inşallah kalp atışlarınıda duyarız sorunsuz geçse ne güzzel olurdu:26:
evet canım ya bi görseydik benimkide küçüçük bişey 7.7 mm miş.Alıp alıp bakıyorum içinde bebek var göreilcem mi diye burda topiklerde etrafındaa beyazlık olması bebek olduguna işaret falan diyenler var alıp inceliyom var mı diye bi görsek rahatlasak şaşı olcam yoksa

anladım canım senin tenin baya hassasmış olsun ccnım üzülme bebeişlerimiz için değer

sorma canım ya her ay epilasyon bile işkence oluyor benim için 2 gün önce koltukaltımı aldırmıştım kabardı su topladı ve şu an mosmor doktorumuz MADECASSOL ve BEPANTHEN i karıştırıp sür doğuma kadar da sadece jilet kullan dedi.o da tüyleri kalınlaştırcak napcam bilmiyorum.tüy dökücüler de jilet gibi:44: ama bebişim için herşeye katlanıcam

o dİİlde kızLaR aşermeye Başlayan vaRmıı ??? ben aşermiyorum ama çok pisboğaz oldum ne görsem yiyorum..hiç bulantı falanda yok..

o dİİlde kızLaR aşermeye Başlayan vaRmıı ??? ben aşermiyorum ama çok pisboğaz oldum ne görsem yiyorum..hiç bulantı falanda yok..

cnm çok sevindim mide bulantısı olmaması sorun değilmiş ay inşallah pazartesi bende duyar sevinçimi sizlerle paylaşırım....

anladım canım senin tenin baya hassasmış olsun ccnım üzülme bebeişlerimiz için değer

sorma canım ya çok çekiyorum o yüzden.2gün önce koltukaltımı almıştım morardı kabardı ve su topladı hiçbşy giyemiyorum şuan.hamilelikten önce de oluyodu ama bu kadar değildi.doktorum epilasyonu yasakladı doğuma kadar jilet kullan dedi bide yaralarım için MADECASSOL ve BEPANTHEN verdi.bebeğim için katlanıcam hepsine

ay canım ya ama agda için zaten kimi doktorlar zaralı diyo gözenekleri açtıgı için sen en iyisi tüy dökücü kullan
ben aşeriyorum galiba bu kadar erken olur mu bilmem ama geçen gece hiç sevmediğim halde turşu suyu diye tuturdum içtim rahatladım

Tahmin edebiliyorum canım, göğüsler bendede aynı durumda :S

Beni yanlış anlamışsınız ben hiçbir zaman bişeylerin ustasıymışım gibi yorumlarda bulunmam. Ama siz gayet güzel prof. gibi karşılık veriyosunuz.
Neyse uzatmanın anlamı yok size iyi forumlar.

merhaba tatlı hamişler nasılsınız
birazcık yoktum ama ne kadarda muhabbetler dönmüş maşallah hepsine yetişmem mümkün olmadı, yeni hamişlerimiz var aramızda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
kalp atışlarını duyanlarımız artmış onlarada kocaman Maşallah

bana gelince tahlil sonuçlarımı dün doktoruma gösterdim hiç bir sorun olmadığını söyledi, temiz çıktı vede bu sebeple yine bebişe baktık artık kese değil boyu 11mm olmuş kalp atışları ultrasyonda görülebiliyordu gayet sağlıklı ritimleri dedi içimizi ferahlattı.

aklımda bir sürü soru vardı onları sordum
öncelikle balık sevmediğim için eksikte kalmamak istek balık yağı hapı istedim, öncelikle balık ye ama bunlada takviye yap bakalım kendini daha rahat hissediceksen dedi.
benim alerjim var ilaç kullanıyordum arada ama artık kullanamadığımdan her hapşırdığımda kasıklarımda batma ağrı oluyor zararı olur mu dedim kesinlikle olmaz kendini sıkıntıya sokma dedi.
en son olarakta benim miğde bulantılarım yok kızlar bunu kafaya takıyordum, doktorumda eski doktorlarda evet bir inanç vardı bulantın olursa bebek sağlıklıdır diye ama bu tamamen yanlış bulantıyla gelişme birbirine bağdaştırılamaz kişiden kişiye değişir bunu sorun haline getirme bulantın yoksa bebekte bir sorun olmaz dedi.

böyle işte kızlar,belki sizinde aklınıza takılmış olanlar vardır aralarında.

Son düzenleme:

cnm seni 7verengül le karıştırdım kusura bakma :26: geçen hafta benim canım bi meyve istedi deli gibi allahtan var hala canınız istemesin diye söylemiyorum.oturdum 1 kilo yedim. ölmüşüm resmen onsuzluktan.sanırım bünye vucutta eksilen şey neyse onu içeren yiyeceği istiyor bu dönemde.malum bebeklerimiz hepsini alıyor bizden bu sefer de ihtiyaç duyuyoruz galiba aşermek bu yüzden oluyo galiba.zaten henüz bilimsel bir açıklaması da yokmuş aşermenin:44:

geçen gün tam yatarken aklıma yeşil sulu elmayı ısırışım geldi.. aşerme bu mudur bilmiyorum:) gece yiyemedm ama sabah geceki isteğim geçmişti.. bnm dün akşamdan beri hafif bi mide bulantm var ama çekilmeyecek gibi değil..sadece bişe yiyemiyorm..örneğin kahvaltı yapamadım daha..her şey çok yağlıymış gibi geliyor,yiyemiyorum.. bende yeşil elma yiyorumm :)

Beni yanlış anlamışsınız ben hiçbir zaman bişeylerin ustasıymışım gibi yorumlarda bulunmam. Ama siz gayet güzel prof. gibi karşılık veriyosunuz.
Neyse uzatmanın anlamı yok size iyi forumlar.
[/QUOTE]

haşa prof. değilim canım o senin meziyetin.ama 3 yıl anne çocuksağlığı dersi aldığım 7 yıl da çocuk gelişmi okuduğum için senin kadar olmasa da nacizane bşyler biliyorum işte.

canım balığı ben normalde çok severdim ama hamile kaldıktan sonra tiksindim şimdi yiyemiyorum.acaba ben de istesem mi balık yağı hapını?:44:

haşa prof. değilim canım o senin meziyetin.ama 3 yıl anne çocuksağlığı dersi aldığım 7 yıl da çocuk gelişmi okuduğum için senin kadar olmasa da nacizane bşyler biliyorum işte.

Aynı bölümü okumuşuz ne tesadüf
Hasbünallahü ve nimel vekil.

Ben çıkıyorum güzel anne adayları, görüşmek üzere...

Son düzenleme:

aynı şeyleri yaşıyoruz benim de aklıma yatarken geliyo ama böle ağzım sulanmıyo yane :) canım istiyo gibi değil.. dedğin gibi yemekleri düşününce yağlı ağır gelcek yiyemicem gibi geliyo midem bulanıyo yemiyorum ben de.. sabah bisküvi yedim okadar şimdi gece aklıma zeytin geldiği için zeytin ekmek yiyeceğim :))

Gözün aydın, tahlil sonuçlarında temiz çıkmış ne güzel.
Bulantıları ben de düşünüyordum, arada midem rahatsız ediyor ama ne sabah ne akşam kusma aşırı bir bulantı yaşamadım sadece tiksinme vardı.
İyi oldu senden bunları duymak biraz daha rahatladım.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide eklermisiniz ilk olarak dün akşam evde kendim test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum aslında adetim sadece 1 gün gecikmişti ama dayanamadım ve yaptım çok yeni olduğu için doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum son adet tarihim 20 eylül yaşım 31 beklenen doğum tarihi int.hesaplayıcılara göre 27 haziran ikinci çocuğum olucak inşallah bir oğlum var 5,5 yaşında Allahım bunuda kucağıma almayı nasip eder inşallah hepimizin.bundan önce 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım biri boş gebelikti diğeri kalp atışlarını bi kaç hafta beklememize rağmen duyamamıştı doktorum.çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 1 sene sonra tekrar denedik ve bu ay oldu çok şükür bundan sonrası için banada dua edin kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…