Aynı bölümü okumuşuz ne tesadüf
Hasbünallahü ve nimel vekil.
Ben çıkıyorum güzel anne adayları, görüşmek üzere...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide eklermisiniz ilk olarak dün akşam evde kendim test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum aslında adetim sadece 1 gün gecikmişti ama dayanamadım ve yaptım çok yeni olduğu için doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum son adet tarihim 20 eylül yaşım 31 beklenen doğum tarihi int.hesaplayıcılara göre 27 haziran ikinci çocuğum olucak inşallah bir oğlum var 5,5 yaşında Allahım bunuda kucağıma almayı nasip eder inşallah hepimizin.bundan önce 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım biri boş gebelikti diğeri kalp atışlarını bi kaç hafta beklememize rağmen duyamamıştı doktorum.çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 1 sene sonra tekrar denedik ve bu ay oldu çok şükür bundan sonrası için banada dua edin kızlar:)[/QUOT
inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın canım tebrik ederim hayırlı olsun miniğin.ne güzel senin hemen belli olmuş idrarda, benim adetim 3 gün geçikmesine rağmen çizgi silik çıkmıştı sonra kanda kesinleşti.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide eklermisiniz ilk olarak dün akşam evde kendim test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum aslında adetim sadece 1 gün gecikmişti ama dayanamadım ve yaptım çok yeni olduğu için doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum son adet tarihim 20 eylül yaşım 31 beklenen doğum tarihi int.hesaplayıcılara göre 27 haziran ikinci çocuğum olucak inşallah bir oğlum var 5,5 yaşında Allahım bunuda kucağıma almayı nasip eder inşallah hepimizin.bundan önce 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım biri boş gebelikti diğeri kalp atışlarını bi kaç hafta beklememize rağmen duyamamıştı doktorum.çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 1 sene sonra tekrar denedik ve bu ay oldu çok şükür bundan sonrası için banada dua edin kızlar:)
meslektaşımın bunları biliyor olduğu halde psikolojiye bağlamış olması daha acı
merhaba arkadaşlar. beklenen doğum tarihi 10 haziran olanlardan kan testi yaptıranlar yaptırdıkları tarihi ve sonucu yazabilirmi. benim 5+4 de 69400 çıktı tabloya baktığımda 7 hafta civarı görünüyor şimdi 6+3 teyim ilginç geldi..şimdi farkettim..
canım balığı ben normalde çok severdim ama hamile kaldıktan sonra tiksindim şimdi yiyemiyorum.acaba ben de istesem mi balık yağı hapını?:44:
Gözün aydın, tahlil sonuçlarında temiz çıkmış ne güzel.
Bulantıları ben de düşünüyordum, arada midem rahatsız ediyor ama ne sabah ne akşam kusma aşırı bir bulantı yaşamadım sadece tiksinme vardı.
İyi oldu senden bunları duymak biraz daha rahatladım.
Bak güzel kardeşim benimle uğraşma, şöyleki bir huyum vardır bana birşey söylenince eğer yanlış anlaşılmışsam susmam.
Ben kapatmaya çalıştıkça sen biryerlerden bana laf sokmaya çalışıyosun.
Acı olan birşey yok. Psikolojinin fizyolojiye etkisi vardır. Eğer böyle birşey olmasaydı YALANCI GEBELİKdiye birşey olmazdı. Bu en basit örneği.
Ben bu konuda sana sayfalarca yazabilirim. Ama sen anlarmısın bilmiyorum. Bu yüzden artık mesajlarıma karşılık vermezsen sevinirim. Zira yönetime senden rahatsız olduğumu bildirmek zorunda kalmayayım.
prof. tabirini kullandığın için bu kadar uzadı!o dediğin şey de gebelik aşırı istenen yada korkulan bir durum olduğunda ortaya çıkar.hipotalamusun verdiği sinyalle gebelik belirtileri hissedilir.Anlama konusuna hiç girmiyelim bence.Rahatsızlık duyan birisi varsa o da benim çünkü bir arkadaşımla çatlak konusunda sohbet ederken sen aradan çıkıp psiklojik bunlar yorumunu yaparak huzur bozdun.yönetim yazılanları okuyunca anlayacaktır zaten sen sıkma canını.o zaman cvp yazmazsın konu da kapanır.gereksiz bi muhabbetin içindeyiz çünkü şuan.
şşttt hanımlar bu gereksiz gerilme niye? lütfen şurda hoş şeyler paylaşıyoruz birbirimizle atışmıyoruz lütfen
ben ezelinden beri sevmem balığı yine hamile olmama rağmen eskiye oranla daha iyi yiyebiliyorum ama tabikide hazırlayamam anca hazır olursa işte, o yüzdende en azından gerçeği gibi olmaz ama takviyem olsun istedim en azından varsada önceden olan eksikliğim onu tamamlasın.
omega için yine zeytin ve ceviz hergün ye dedi aklında bulunsun
yok canım takma kafaya gayet iyi bebişlerimiz yerlerinde keyifleri iyi onlarınbenimde tabiki aralarda oluyor öğürmeler ama anlık hani rahatsız edici veya beni yoran şekilde değil.
doktorum kendinden örnek verdi bende 2 gün miğdem bulanmasa kendi kendime bakıyordum ordamı diye ama alakasız bunlar keyfine bak dedi:)
Benim bu arkadaşla 2 cümle sohbet etmişliğim yok, hiçbir mesajını alıntı etmişliğim yok, birden bire parladı bende anlamadım :S
Her neyse önemli değil, dediğin gibi zaten çok gereksizdi.
Ben kapattım inşallah oda kapatır.
belki zamanla tiksinme geçer ama o zamana kadar dediğin gibi bi şekilde takviye yapmak lazım.cevizi geçen ay her gün yemiştim şimdi ceviz deyince bile içim kalkıyor çok yağlıymış gibi geliyor ama yine de günde 2-3tane yemeye çalışıyorum.yaş kabuğu soyulan taze ceviz bulabilirsen o daha lezzetli bak dene istersen bide kurutulmamış çiğ badem yemeye çalış sütü de artırıyor
Benim bu arkadaşla 2 cümle sohbet etmişliğim yok, hiçbir mesajını alıntı etmişliğim yok, birden bire parladı bende anlamadım :S
Her neyse önemli değil, dediğin gibi zaten çok gereksizdi.
Ben kapattım inşallah oda kapatır.
meslektaşımın bunları biliyor olduğu halde psikolojiye bağlamış olması daha acı
tatlı hamişlersiniz siz boşverin bunları
tamam ben de kapattım sorun yok şu aralar çok gerginim etrafımda hamilelikle ilgili saçma sapan yorumlar yapan çok insanlar var yok alaturka tuvalete oturursam düşermiş, yok birinin gelini de benle birmiş bulantısı hiç yokmuş.... falan filan yani anlayacağın çok gergindim sende patladı kusura bakma biraz ağlayıp açıldım kendime geldim kırdıysam özür dilerim çok gerilmiştim.:26:
kaç haftalıksın canım 5. haftada gözükür diye biliyoru ben benimki karından görüldü doktor 4 haftalık dedi ama kesin değil yani 5 haftalıkta olabilir
tamam ben de kapattım sorun yok şu aralar çok gerginim etrafımda hamilelikle ilgili saçma sapan yorumlar yapan çok insanlar var yok alaturka tuvalete oturursam düşermiş, yok birinin gelini de benle birmiş bulantısı hiç yokmuş.... Falan filan yani anlayacağın çok gergindim sende patladı kusura bakma biraz ağlayıp açıldım kendime geldim kırdıysam özür dilerim çok gerilmiştim.:26:
vajinal ultrasonla baktı doktorum .. sonra annem biraz panikletti beni gebelikte alttan muayene riskli falan diye ama araştırdım öyle bişey yokmuş.. iki hafta sonra kontrolüm vaR. sanırım bebişimi ozaman görücem.. =)
benim geç döllenme oldu canım o yüzden haftayı hesaplayamadı bebeği görünce hesaplarız dedi 3.5 4 hafta gibi gözüküyo kese dedi bide karından baktı ama bence 5 haftalık çünkü karnım rahatlıkla gördü o kdar küçük olsa göremezdi heralde benimde 31 ekimde kalp atışlarına bakarız dedi sanırım o zamn 7 haftalık olcak o zamnson SAT'a göre dün 4+5'di ama karından görünmedi..
Küçük bir karartı vardı..Bak burdan oluşuyor olabilir dedi doktor..Vajinal ultrasonla görünebilirmiş ama ben istemedim..30 ekime gün aldım ozaman 6 haftalık olacak..Kesin görünür sanırım
tatlı hamişlersiniz siz boşverin bunları
bende hergün 3 4 adet kabuklu ceviz yiyorum sabah güzel güzel kıryorum onları, yeşil cevizi ahh bilirim ama bulma imkanım hiç yokki, bende tiksinme sadece çok sevdiğim salatalık turşuna oldu onun dışında canım birşey istemiyorsa zorlamıyorum kendimi sıkı bir listem yok kendimi şımartmak bu aralar daha hoşuma gidiyor çünkü en hassas zamanlarımız:) çiğ bademde aklımda bulunsun bakalım güzel fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?