2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

inş bu çok sağlıklı olur ve hayırlısıyla kucağına alırsın canım...aramıza hoşgeldin..

meslektaşımın bunları biliyor olduğu halde psikolojiye bağlamış olması daha acı

Bak güzel kardeşim benimle uğraşma, şöyleki bir huyum vardır bana birşey söylenince eğer yanlış anlaşılmışsam susmam.
Ben kapatmaya çalıştıkça sen biryerlerden bana laf sokmaya çalışıyosun.
Acı olan birşey yok. Psikolojinin fizyolojiye etkisi vardır. Eğer böyle birşey olmasaydı YALANCI GEBELİKdiye birşey olmazdı. Bu en basit örneği.
Ben bu konuda sana sayfalarca yazabilirim. Ama sen anlarmısın bilmiyorum. Bu yüzden artık mesajlarıma karşılık vermezsen sevinirim. Zira yönetime senden rahatsız olduğumu bildirmek zorunda kalmayayım.

kişiden kişiye değerler değişiyor canım hormon farklılığı
tabiki süpriz bi bebek daha çıkarsa neden olmasın

canım balığı ben normalde çok severdim ama hamile kaldıktan sonra tiksindim şimdi yiyemiyorum.acaba ben de istesem mi balık yağı hapını?:44:

ben ezelinden beri sevmem balığı yine hamile olmama rağmen eskiye oranla daha iyi yiyebiliyorum ama tabikide hazırlayamam anca hazır olursa işte, o yüzdende en azından gerçeği gibi olmaz ama takviyem olsun istedim en azından varsada önceden olan eksikliğim onu tamamlasın.
omega için yine zeytin ve ceviz hergün ye dedi aklında bulunsun

yok canım takma kafaya gayet iyi bebişlerimiz yerlerinde keyifleri iyi onların benimde tabiki aralarda oluyor öğürmeler ama anlık hani rahatsız edici veya beni yoran şekilde değil.
doktorum kendinden örnek verdi bende 2 gün miğdem bulanmasa kendi kendime bakıyordum ordamı diye ama alakasız bunlar keyfine bak dedi:)

şşttt hanımlar bu gereksiz gerilme niye? lütfen şurda hoş şeyler paylaşıyoruz birbirimizle atışmıyoruz lütfen

prof. tabirini kullandığın için bu kadar uzadı!o dediğin şey de gebelik aşırı istenen yada korkulan bir durum olduğunda ortaya çıkar.hipotalamusun verdiği sinyalle gebelik belirtileri hissedilir.Anlama konusuna hiç girmiyelim bence.Rahatsızlık duyan birisi varsa o da benim çünkü bir arkadaşımla çatlak konusunda sohbet ederken sen aradan çıkıp psiklojik bunlar yorumunu yaparak huzur bozdun.yönetim yazılanları okuyunca anlayacaktır zaten sen sıkma canını.o zaman cvp yazmazsın konu da kapanır.gereksiz bi muhabbetin içindeyiz çünkü şuan.

Sırf şu topiğe olan saygımdan senin bu yazdıklarına cevap vermiycem.

şşttt hanımlar bu gereksiz gerilme niye? lütfen şurda hoş şeyler paylaşıyoruz birbirimizle atışmıyoruz lütfen

Benim bu arkadaşla 2 cümle sohbet etmişliğim yok, hiçbir mesajını alıntı etmişliğim yok, birden bire parladı bende anlamadım :S
Her neyse önemli değil, dediğin gibi zaten çok gereksizdi.
Ben kapattım inşallah oda kapatır.

belki zamanla tiksinme geçer ama o zamana kadar dediğin gibi bi şekilde takviye yapmak lazım.cevizi geçen ay her gün yemiştim şimdi ceviz deyince bile içim kalkıyor çok yağlıymış gibi geliyor ama yine de günde 2-3tane yemeye çalışıyorum.yaş kabuğu soyulan taze ceviz bulabilirsen o daha lezzetli bak dene istersen bide kurutulmamış çiğ badem yemeye çalış sütü de artırıyor

tatlı hamişlersiniz siz boşverin bunları

bende hergün 3 4 adet kabuklu ceviz yiyorum sabah güzel güzel kıryorum onları, yeşil cevizi ahh bilirim ama bulma imkanım hiç yokki, bende tiksinme sadece çok sevdiğim salatalık turşuna oldu onun dışında canım birşey istemiyorsa zorlamıyorum kendimi sıkı bir listem yok kendimi şımartmak bu aralar daha hoşuma gidiyor çünkü en hassas zamanlarımız:) çiğ bademde aklımda bulunsun bakalım güzel fikir.

tamam ben de kapattım sorun yok şu aralar çok gerginim etrafımda hamilelikle ilgili saçma sapan yorumlar yapan çok insanlar var yok alaturka tuvalete oturursam düşermiş, yok birinin gelini de benle birmiş bulantısı hiç yokmuş.... falan filan yani anlayacağın çok gergindim sende patladı kusura bakma biraz ağlayıp açıldım kendime geldim kırdıysam özür dilerim çok gerilmiştim.:26:

meslektaşımın bunları biliyor olduğu halde psikolojiye bağlamış olması daha acı

canım niye tartışıyosunuz anlamadım..ben sosyoloji mezunuyum..şu anda da rehber öğretmenimm.senin karnın çıkmaya başladıgı için kaşınıyo olabilir.doğrudur...yada diğer arkadaş için diyorum.o da haklı olabilir..burda birbirimize destek olmamız paylaşmamız lazımn..sonuçta yaşayıp göreceğiz..bir de kişiden kişiye farklılıklar olabilir..o yüzden de birbirimizi kırmayalım lütfen(sana demedim genel konuştum canım alınma bana)

tatlı hamişlersiniz siz boşverin bunları

Şu mesajından sonra anladımki ben gerçekten bir hamile ile sohbet etmişim Hani piskolojinin fizyolojiye etkisi yoktu
Neyse şaka bi yana kırdıysam seni bende özür dilerim, inşallah atlatırsın bu günleri, hemen parlama, ben cidden senin için söylememiştim psikolojik olabilirmi diye İlk tokoyay söylemiş, ben ona söylemiştim
Neyse çıkayım artık, çok oyalandım, daha yemek yapıcam.
Görüşmek üzere, HOŞCAKALIINNN

kaç haftalıksın canım 5. haftada gözükür diye biliyoru ben benimki karından görüldü doktor 4 haftalık dedi ama kesin değil yani 5 haftalıkta olabilir

son SAT'a göre dün 4+5'di ama karından görünmedi..

Küçük bir karartı vardı..Bak burdan oluşuyor olabilir dedi doktor..Vajinal ultrasonla görünebilirmiş ama ben istemedim..30 ekime gün aldım ozaman 6 haftalık olacak..Kesin görünür sanırım

neyse canım ..bu yazını yeni okudum..bence etrafındakilere kulak tıka..yoksa kendini mahVedersinnn..bebişini de üzersin..

Son düzenleme:

Ben istemedim vajinal ultrasonu...Biraz beklerim dedim

benim geç döllenme oldu canım o yüzden haftayı hesaplayamadı bebeği görünce hesaplarız dedi 3.5 4 hafta gibi gözüküyo kese dedi bide karından baktı ama bence 5 haftalık çünkü karnım rahatlıkla gördü o kdar küçük olsa göremezdi heralde benimde 31 ekimde kalp atışlarına bakarız dedi sanırım o zamn 7 haftalık olcak o zamn

bence de zorlamaya hiç gerek yok.çünkü minikler küçücük bizden aldıkları da azcık bşy.ben de canımın istediğini yiyorum arada da ceviz yada bademle meleğimi ödüllendiriyorum o kadar.zaten şu hamilelik çok garipmiş.sevdiği şeyleri yiyemiyor insan.önceden süt peynir yoğurt olmadan 1 günüm geçmezdi yumurtasız kahvaltı yapmazdım, hatta benim hamileliğim bu yüzden pek sorun olmayacak galiba derdim ama şimdi hiçbirisini yiyemiyorum.bide doktorum vitamin verdi bana yaklaşık 1 ay önce sen de kullanıyo musun?bi arkadaşımdan vitaminin bulantıyı artırdığını duymuştum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…