2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım İstanbul'da yaşıyosan başakşehirde bi adam var sırtına 15 dk masaj yapıyo ve ilelebed migrenin geçiyo. Bizim tanıdıklar gitti sadece birine seninki çok ilerlemiş ve çok uzun yıllardan beri var o yüzden sadece hafifler geçmez demiş ama diğer giden herkes iyileşti... Düşünürsen adamın numarasını vereyim sana...

Kod:
Benim sürekli kasık ağrım var..Doktor PKO olduğu için dedi..Sizdede süreklimi ağrılar..

Birde gaz sancım çok oluyor..İki büklüm kalıyorum bazen

canım bende pcosum.demek kasık ağrılarımız bu yüzden miş.gaz sancısı dahada kötü.ona dayanamıyorum,şişmiş balon gibi karnım

mrvbs ayy ne kadar güzel istedikten sonra hemen olması güzel bişi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

aman Allahım isteyerek mi kaza kurşunu mu

ya şimdi şöyle oldu ben kontrol için dra gittim
kistim olduğunu ve gebelik oluşumunu etkileyebileceğini söyledi
bizde denedik ve tuttu
neyse özel doktoruma gittim ve kist falan yok tertemizsin dedi

ya şimdi şöyle oldu ben kontrol için dra gittim
kistim olduğunu ve gebelik oluşumunu etkileyebileceğini söyledi
bizde denedik ve tuttu
neyse özel doktoruma gittim ve kist falan yok tertemizsin dedi

gidip kafasına vursaydın bak bişey yokmuş hamileyim ben diye

Son düzenleme:
kızlar ben hamilelik takvimi yaptım 5 haftalık hamileyim ama 6 hafta diyor yanlışmı yaptım acaba?

bu arada 25 yaşındayım izmirde yaşıyorum

kızlar ben hamilelik takvimi yaptım 5 haftalık hamileyim ama 6 hafta diyor yanlışmı yaptım acaba?

bu arada 25 yaşındayım izmirde yaşıyorum

yok canım 5 haftayı doldurdunya 6. haftanın içindesin diyor hamilelik takvimi benim daha 7 bitti ama 8 diyor

gidip kafasına vursaydın bak bişey yokmuş hamileyim ben diye

hahahahahhaha :) resmen kopardın beni gülmekten ben mayıs annesi olucam allahın izniyle ama sizin paylaşımları ve aktifliginizi sevdigim için takip ediyorum. yazmıyordum da ama bu yorumu görünce dayanamadım 10 numara yaklaşım tebrik ederim canım :)))

ama onu haketmiş Z_kar öle değil mi:) arasıra yaz da tecrübelerinden faydalanalım 1 ay 1 aydır

hoş geldin canım bende 4 ay 11 günlük evliyim burda çok kişi var yeni evli olan sanırım

ben 1,5 senelik evliyim :) biz baya bir deneme zamanı geçirdik, kistlerim var tedavi gerekti ama sonunda oldu çok şükür Rabbime...

evet mehsel-eray bence de sen biraz gerginsin bi ara bende bişey yazmıştım vajinal ultrasonla ilgili beni de terslemiştin hemen ama merak etme geçer bu alınganlık hep böle gidecek değil ya

hatırladım seni cnm.vajinal ultrasonu yapan doktor çok hırpaladığı için o gece kanamam olmuştu ve çok zor sahip olduğum bebeğimi kaybediyordum o günlerde çökmüş durumdaydım.en kısa zamanda geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…