Dün öğleden sonra saplanan o iğrenç migren ağrısı da çok zorladı beni.. gece nezaman uyandıysam oradaydı
şükür sabah uyandığımda geçmişti.. beni hamileliğim boyunca en çok migren zorlayacak galiba, ağrı kesici de içemiyorum.. bakalım napıcaz..
Canım İstanbul'da yaşıyosan başakşehirde bi adam var sırtına 15 dk masaj yapıyo ve ilelebed migrenin geçiyo. Bizim tanıdıklar gitti sadece birine seninki çok ilerlemiş ve çok uzun yıllardan beri var o yüzden sadece hafifler geçmez demiş ama diğer giden herkes iyileşti... Düşünürsen adamın numarasını vereyim sana...
ya şimdi şöyle oldu ben kontrol için dra gittim
kistim olduğunu ve gebelik oluşumunu etkileyebileceğini söyledi
bizde denedik ve tuttu
neyse özel doktoruma gittim ve kist falan yok tertemizsin dedi
ya şimdi şöyle oldu ben kontrol için dra gittim
kistim olduğunu ve gebelik oluşumunu etkileyebileceğini söyledi
bizde denedik ve tuttu
neyse özel doktoruma gittim ve kist falan yok tertemizsin dedi
hahahahahhaha :) resmen kopardın beni gülmekten ben mayıs annesi olucam allahın izniyle ama sizin paylaşımları ve aktifliginizi sevdigim için takip ediyorum. yazmıyordum da ama bu yorumu görünce dayanamadım 10 numara yaklaşım tebrik ederim canım :)))
hahahahahhaha :) resmen kopardın beni gülmekten ben mayıs annesi olucam allahın izniyle ama sizin paylaşımları ve aktifliginizi sevdigim için takip ediyorum. yazmıyordum da ama bu yorumu görünce dayanamadım 10 numara yaklaşım tebrik ederim canım :)))
evet mehsel-eray bence de sen biraz gerginsin bi ara bende bişey yazmıştım vajinal ultrasonla ilgili beni de terslemiştin hemen ama merak etme geçer bu alınganlık hep böle gidecek değil ya
hatırladım seni cnm.vajinal ultrasonu yapan doktor çok hırpaladığı için o gece kanamam olmuştu ve çok zor sahip olduğum bebeğimi kaybediyordum o günlerde çökmüş durumdaydım.en kısa zamanda geçer inşallah