hoş geldin canım bende 4 ay 11 günlük evliyim burda çok kişi var yeni evli olan sanırım
hoşbuldumm :)
bende geçen hafta öğrendim ve yeni evliyim 5 aylık
hoşbuldumm :)
bende geçen hafta öğrendim ve yeni evliyim 5 aylık
hayırlısı olsunnn ... bende 1 ay 10 günlük evliyim :)
ama onu haketmiş Z_kar öle değil mi:) arasıra yaz da tecrübelerinden faydalanalım 1 ay 1 aydır
kızlar ben hamilelik takvimi yaptım 5 haftalık hamileyim ama 6 hafta diyor yanlışmı yaptım acaba?
bu arada 25 yaşındayım izmirde yaşıyorum
hoşgeldin bende 5 aylık evliyim ve tahmini doğumumuzda bir gün arayla:)
hoşgeldin cnm aramıza bi tane de taze gelin katıldı
kesinlikle haketmiş :))) ama benimde başıma böyle bişey geldi malesef doktorlara da çok güvenilmiyor. gebelikten önce doktora gittim bilinçli olsun diye doktor hastaneyi üzerime yıktı resmen(( senin rahmin gelişmemiş çocuk sahibi olman çok zor, durumun iiyise eşinle beraber şifalı sulara gidip otur bile dediii!!! o hastaneden çıkışımı anlatamam sizee. bir ton ilaç yazdıı içmeye kalksam zehirlenicem o derece. ben yazdıgı ilaçları o korkuyla eczacı bir yakınıma gösterdim. saçmalama sen düzenli regl oluyorsun rahimde sorun olsa nerdeyse hiç regl olamazsın gibi bişiler söledi ama ben o üzüntüyle çok anlayamadım. eşimede bişey söyleyemiyorum tabiii. sonra başka bir doktora gittim ve rahmin benimkinden bile saglıklı dedi kadın :)) ilaç bile yazmadı çalışmaya başla dedi o kadar. hemen hamile kaldım. ve diger doktoruda şikayet ettim çünkü çok haketti. belki 100 lerce hastayla karşılaşmış olabilirler bu durum onlar için çok olağan olmayabilir, ama şunu unutmamalılar o hergün hasta görüyor ve bıkmış olabilir ama ben o doktoru ilkkez görüyorum ve ilkkez bu durumu yaşıyorum. yapamıcaklarsa bırakıcaklar bu işi.
onun için senin bu espirini görünce belkide bu yüzden çok hoşuma gittiii :)) yazarım tabiii ne isterseniz, ama şunu anladım relax olmak gerekiyor.
ben dolabın kapagını açarken bile bebegimmm ne yemek istersin diye kendi kendime konuşuyorumçalıştıgım için zamanda güzel geçiyor. bulantılarımıda 6 ögün tüketerek minumuma indirdim. sigarayı zaten ögrenir ögrenmez kestim aklıma bile gelmiyor. yani anlıyacaın yapabilecegim herşeyi yapıyorum ve yapmaya devam ediyorum gerisini önce allahıma sonra bebişimin dayanıklılıgına ve bana olan baglılıgına bırakıyorum ben olsan benim için bu kadar şey yapan bir kadını bırakmazdım diyorum bebişime sonrada gülüyorum :) kötü şeyler hiç düşünmüyorum. eşime göre kafayı yedim hakkımızda hayırlısı :):)
uff senin kilo süperr, ben 58 ile hamile kaldım şuan 58,5 oldumBen de aldım, bir de hamilelikten önce 4-5 aylık diyet ve yürüyüşle 11 kilo vermiştim zaten bu kilolarıda evlenince almıştım.
50,5 kiloya düştüm hamile kaldım şimdi 53.5 kiloyum kilo almaya cok müsait bir yapım var iştahım yok nasıl aldığımı bilmiyorum.
tebrikler :) hoşgeldinnselam arkadaşlar;
bende tahmini doğum hesaplayıcısına göre 22/23 haziran 2013 de kucağı dolu olucam :) İnşallaahh! Hayırlısıyla.. sat 15 eylüldü.. ekimin 10unda lekelenmeyle ertesi gün yaptığım idrar tahliliyle öğrenip kan tahliliyle kesinleştirdim.. ama henüz dr. a gitmedim..
aynı bizim gibi olmuşinşallahfolic plus kullanıyorum 3 ay önce başlamak gerekiyomuş ama ben eylül başında başladım hemen hamile kaldım
hoşgeldinnslm kızlar benide aranıza alırmısınız?
nassıl süper olur, annemin de migreni var o da gider belki.. istanbuldayım canım :))Canım İstanbul'da yaşıyosan başakşehirde bi adam var sırtına 15 dk masaj yapıyo ve ilelebed migrenin geçiyo. Bizim tanıdıklar gitti sadece birine seninki çok ilerlemiş ve çok uzun yıllardan beri var o yüzden sadece hafifler geçmez demiş ama diğer giden herkes iyileşti... Düşünürsen adamın numarasını vereyim sana...
canım şöyle düşün mesela benim sat 25 ağustos bu ayın 25 inde tam 2 ayım bitecek.ama dr lar hafta olarak hesaplıyorlar onun için de internette otomatik hesaplayılar var.ben de izmirdeyim.neresinde oturuyosun bide doktora nereye gidiyosun?
anladım cnm :)
kalp atışlarını duydunuzmu
birde benm arasıra kramp giriyormuş gibi ağrı oluyor
canım şöyle düşün mesela benim sat 25 ağustos bu ayın 25 inde tam 2 ayım bitecek.ama dr lar hafta olarak hesaplıyorlar onun için de internette otomatik hesaplayılar var.ben de izmirdeyim.neresinde oturuyosun bide doktora nereye gidiyosun?
anamm bu topic yeni gelin doluymuş bebiz eskimişiz bende 3 senelik evliyim.. ve allah nasip ederse
ilk bebeğimi alıcam kucagıma
oluyo öle talihsiz olaylar neyseki bişeyin yokmuş.. ve hemen hamile kalabilmişsin.. bende ilk deneme de hamile kaldım çok şükür ediyorum Allah'ıma aratmadığı için..
bende relaxım öyle yersiz paniklere kapılmıyorum Allaha şükür.. Hamileliğim de sorunsuz geçiyo şimdilik inşallah böle devam eder.. çok güzel geçiriyosun sende hamileliğini belli benim eşim de şüphe ediyor bazen kafayı yediğimdenhamilelik hormonlarından kafalar güzelleşiyo herhalde.. herşey gönlümüzce olur inşallah :)[/QUO
inşallah canım aminnnnnn. ben burada hamileligini kötü geçirenleri okudukça inan çok üzülüyorum. allah herkese kolay, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir dönem geçirtsin inşallah. demekki bu hormonlar herkesde farkı reaksiyonlara sebep oluyorbizim kafalar güzelleşmiş, hafif çakır keyifim birde çeneme vurduu galibaaa.
mesela ben 7+3 üm şu anda ama 8 çıkıyor. sanırım 7 yi bitti sayılıp 8 hesaplanıyor.
Sen ne diyosunbenim kilo değilde sık sık tuvalete gitme uyku hali karnım şişti resmen gazdan ve gögüslerim çok acıyo bunları yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?