2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ama onu haketmiş Z_kar öle değil mi:) arasıra yaz da tecrübelerinden faydalanalım 1 ay 1 aydır

kesinlikle haketmiş :))) ama benimde başıma böyle bişey geldi malesef doktorlara da çok güvenilmiyor. gebelikten önce doktora gittim bilinçli olsun diye doktor hastaneyi üzerime yıktı resmen (( senin rahmin gelişmemiş çocuk sahibi olman çok zor, durumun iiyise eşinle beraber şifalı sulara gidip otur bile dediii!!! o hastaneden çıkışımı anlatamam sizee. bir ton ilaç yazdıı içmeye kalksam zehirlenicem o derece. ben yazdıgı ilaçları o korkuyla eczacı bir yakınıma gösterdim. saçmalama sen düzenli regl oluyorsun rahimde sorun olsa nerdeyse hiç regl olamazsın gibi bişiler söledi ama ben o üzüntüyle çok anlayamadım. eşimede bişey söyleyemiyorum tabiii. sonra başka bir doktora gittim ve rahmin benimkinden bile saglıklı dedi kadın :)) ilaç bile yazmadı çalışmaya başla dedi o kadar. hemen hamile kaldım. ve diger doktoruda şikayet ettim çünkü çok haketti. belki 100 lerce hastayla karşılaşmış olabilirler bu durum onlar için çok olağan olmayabilir, ama şunu unutmamalılar o hergün hasta görüyor ve bıkmış olabilir ama ben o doktoru ilkkez görüyorum ve ilkkez bu durumu yaşıyorum. yapamıcaklarsa bırakıcaklar bu işi.

onun için senin bu espirini görünce belkide bu yüzden çok hoşuma gittiii :)) yazarım tabiii ne isterseniz, ama şunu anladım relax olmak gerekiyor.
ben dolabın kapagını açarken bile bebegimmm ne yemek istersin diye kendi kendime konuşuyorum çalıştıgım için zamanda güzel geçiyor. bulantılarımıda 6 ögün tüketerek minumuma indirdim. sigarayı zaten ögrenir ögrenmez kestim aklıma bile gelmiyor. yani anlıyacaın yapabilecegim herşeyi yapıyorum ve yapmaya devam ediyorum gerisini önce allahıma sonra bebişimin dayanıklılıgına ve bana olan baglılıgına bırakıyorum ben olsan benim için bu kadar şey yapan bir kadını bırakmazdım diyorum bebişime sonrada gülüyorum :) kötü şeyler hiç düşünmüyorum. eşime göre kafayı yedim hakkımızda hayırlısı :):)

kızlar ben hamilelik takvimi yaptım 5 haftalık hamileyim ama 6 hafta diyor yanlışmı yaptım acaba?

bu arada 25 yaşındayım izmirde yaşıyorum

canım şöyle düşün mesela benim sat 25 ağustos bu ayın 25 inde tam 2 ayım bitecek.ama dr lar hafta olarak hesaplıyorlar onun için de internette otomatik hesaplayılar var.ben de izmirdeyim .neresinde oturuyosun bide doktora nereye gidiyosun?

oluyo öle talihsiz olaylar neyseki bişeyin yokmuş.. ve hemen hamile kalabilmişsin.. bende ilk deneme de hamile kaldım çok şükür ediyorum Allah'ıma aratmadığı için..
bende relaxım öyle yersiz paniklere kapılmıyorum Allaha şükür.. Hamileliğim de sorunsuz geçiyo şimdilik inşallah böle devam eder.. çok güzel geçiriyosun sende hamileliğini belli benim eşim de şüphe ediyor bazen kafayı yediğimden hamilelik hormonlarından kafalar güzelleşiyo herhalde.. herşey gönlümüzce olur inşallah :)

uff senin kilo süperr, ben 58 ile hamile kaldım şuan 58,5 oldum
tebrikler :) hoşgeldinn

inşallah folic plus kullanıyorum 3 ay önce başlamak gerekiyomuş ama ben eylül başında başladım hemen hamile kaldım
aynı bizim gibi olmuş
slm kızlar benide aranıza alırmısınız?
hoşgeldinn

nassıl süper olur, annemin de migreni var o da gider belki.. istanbuldayım canım :))

uvvv topik taze gelincikler kaynıyor
benim haftaya salı 2. yılım doluyo :)

anamm bu topic yeni gelin doluymuş be biz eskimişiz bende 3 senelik evliyim.. ve allah nasip ederse
ilk bebeğimi alıcam kucagıma

bende izmir deyimmm :) ne güzel tesadüffff

anladım cnm :)
kalp atışlarını duydunuzmu
birde benm arasıra kramp giriyormuş gibi ağrı oluyor

dün duyduk Allaha şükür canım
o ağrı bende de oldu takma kafana normal yani
şiddetli ve kanamalı olursa o zaman hemen doktora gitmekte fayda var..

kskdeyim cnm
dra alsancak ahmet kılyara gidiyorum
sen?

mesela ben 7+3 üm şu anda ama 8 çıkıyor. sanırım 7 yi bitti sayılıp 8 hesaplanıyor.

canım o hesap 7 hafta dolup 8. haftanın da 3 gününü bitirdiğin için 8.hafta diyor.doğru gösteriyor yani.yani 8. haftadan 3 gün almış oluyosun.6+7 bitince 7 hafta bitmiş 8 e başlamış oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…