2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
herkese merhaba,
sayfalar yine uçmuş
yarın 5+2 de kese görmek için doktora gidiyorum
çok heyecanlıyım

bu arada yeni evli anne adayları gerçekten fazlaymış
herkese sağlıklı bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebişler diliyorum

Selamlaar kizlar;
Bir gunde ne kadar cok yaziyorsunuz, sadece aksamlari giren bio olarak takip etmek imkansiz. Artik soyle bbir goz gezdirebiliyorum, naapiim.
Bugun tum tahlil sonuclarimi doktora gosterdim, her sey super dedi. Bi de bebisimi gordum yine, kalbini dinledim. Koaman olmus 8 haftamiz bitti bugun. Artik aylik kontrollere gidicem. 24 kasimda ikili taramaya kadar, doktora gotmek yok.
Unutmadan sorayim, elevit kullananlar gunde kac tane ve ne zaman aliyorsunuz? Ben aksamalri 1 tane aliyorum, doktora sormayi unuttum bugun

Son düzenleme:
maşaalah sayfalar almış başını gidiyor ne güzel bizde dün gittik dr umuza biraz kalabalık çocuklar eşim ve meraklı dayımızla kalp atışlarını duyduk çok güzeldi dünden beri bebğimizin fotoğrafları elden ele geziyor kalp atışlarını abartarak anlatıyorlar. bizi görende ilk kez anne baba oluyoruz zannedecek

günde 1kez alıyorum canım ama akşam değil sabah kahvalıdan sonra alıyorum
çünkü dr. özellikle söledi gün içinde ihtiyacınız olacaktır mutlaka öğlenden önce içmelisin dedi

tebrikler canım
bende yarın gidicem umarım bende duyarım,çok heyecanlıyım ya

bende 2bucuk saatlık yola gidicektim ama doktorum 3ay yolculuk yapma dedi doktorunla konus bi
eşimde yavas yavas gideriz yatarsın ,saatbası dururuz biraz yürürsün falan dıor..ne bileyim pazartesi bi ggideyim doktora bakalım o ne dicek
Sen ne diyosun
tuvalete taşınacam az kaLdı.. sidikli bişey oldum çıktım yaaa... =))

bende gece üç kez kalkıorum,karnım sis,göğsüm sis gbii..karnımdan yukarı doğru açık kahve çizgi belirdi..ara ara bulantım oluyo
falan filan:))

tebrikler canım
bende yarın gidicem umarım bende duyarım,çok heyecanlıyım ya

ben de 15 aylık evliyim:) düğünden 4 gün sonra atandım yoksa hemen istiyodum çocuk.çünkü 30 yaşında evlendim.:).ama kocişkomdan ayrı kalınca anca bu zaman nasip oldu..hakkımızda hayırlısı

canım ben 2 ve 4 ekimde yaptırdım..ilki 99 ikincisi 244 çıktı..başka yaptırmadımm..canım 6 'yı doldurduk 7den gün alıyoruz..doğru yani ..bende 6+3üm

merhaba. doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. benim 2 ekimde 2620 çıkmıştı. o zamanda yüksek gelmişti bana. hamilelik nasıl gidiyor benim 2 haftadır bulantı var sabah işe gitmeden safra suyu dedikleri bile gelmeye başladı ..anlayacağınız erken başladık. nasip olursa salı günü hastaneye başlayacam..

ben de 15 aylık evliyim:) düğünden 4 gün sonra atandım yoksa hemen istiyodum çocuk.çünkü 30 yaşında evlendim.:).ama kocişkomdan ayrı kalınca anca bu zaman nasip oldu..hakkımızda hayırlısı

en eski ben miyim aranızda o zaman:44:
bende 5 yılı devirdim valla
geç mi kalmışız ne:26:

yanlıs anlama ama doktor böyle bişeyi nasıl söyler izmirin en ii doktoru olmasına rağmen hemde cok yanlıs suanda bebeğin organ gelişimi basladı bu dönem cok tehlikeli
hersey onlar için sen yinede içki içme birçok yerde sigara dumanında bile kalmayın 3ay diyorlar

ben çoktandır aranızdayım beni listeye hala yazmadınız (

canım sen kalp atışını duydun mu bebişinin?

Henüz doktora gidemedim ben :/ , Normalde geçtiğimiz salı günü gitmem gerekiyordu, bazı sebeplerden dolayı gidemedim. Bu salı inşallah gidicem. Sata göre 7+3 olmuş oluyo.
İnşallah herşey yolundadır canım. Sen gittinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…