Henüz doktora gidemedim ben :/ , Normalde geçtiğimiz salı günü gitmem gerekiyordu, bazı sebeplerden dolayı gidemedim. Bu salı inşallah gidicem. Sata göre 7+3 olmuş oluyo.
İnşallah herşey yolundadır canım. Sen gittinmi?
kızlar yarın antep'e gidecem..1 hafta kadar giremeyecegim internete..bebişimin kalp atışını da orda duyacam inş...gelir buraya yazarım Allah nasip ederse duydum diyeee
kızlar yarın antep'e gidecem..1 hafta kadar giremeyecegim internete..bebişimin kalp atışını da orda duyacam inş...gelir buraya yazarım Allah nasip ederse duydum diyeee
kızlar ne yaptınız yaa oku oku bitiremedim ben de 1 yılı bitirdim salı günü yıldönümümüzdü eşime o gün söyledim en büyük hediye bebişimiz oldu yani bize
merhaba. doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. benim 2 ekimde 2620 çıkmıştı. o zamanda yüksek gelmişti bana. hamilelik nasıl gidiyor benim 2 haftadır bulantı var sabah işe gitmeden safra suyu dedikleri bile gelmeye başladı ..anlayacağınız erken başladık. nasip olursa salı günü hastaneye başlayacam..
canım senin süper çıkmış ya:)..canım benim de sabahları kalktıgımda oluyo..bazen bulanır gibi oluo ama sükür ciddi bişey yok..safra suyuda neymiş:) bende pazartesi kalp atışı için gidecem inş
kızlaaar merhabaa...
başlığı görünce kendimi burada buldum..Rabbim mutlu,heyecanlı,kelimelerle tarif edilemeyen duyguları yaşadığımız bu her anımızda yanımızda olur inşallah...
benim kontrol günüm de pazartesi,umarım herşey yolunda gider..
Ben çok kötüyum yaklaşık 2.5 haftadan beridir bulantı kusma almış basını gidiyor
Günde 3-4 kere kusuyorum sadece biraz meyve yiyorum oda sabaha cikiyo zaten
Bi yudum suya hasret kaldım icim yaniyo
Doktor bulantı hapı verdi tesir bile etmedi
Durumu benim gibi olan varnı artık kusarken ağlıyorum
ben de hamileyim. 2. gebeliğim ve ilk bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim ama şimdi inanıyorum ,umutediyorum rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak.geçen doktora gittim bebeğin kesesini gördüm...
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin:)
ben de hamileyim. 2. gebeliğim ve ilk bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim ama şimdi inanıyorum ,umutediyorum rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak.geçen doktora gittim bebeğin kesesini gördüm...
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin:)
Ben çok kötüyum yaklaşık 2.5 haftadan beridir bulantı kusma almış basını gidiyor
Günde 3-4 kere kusuyorum sadece biraz meyve yiyorum oda sabaha cikiyo zaten
Bi yudum suya hasret kaldım icim yaniyo
Doktor bulantı hapı verdi tesir bile etmedi
Durumu benim gibi olan varnı artık kusarken ağlıyorum
benim de kötü ama seninki daha ileri düzeyde galiba, bulantı için öneriler vermiştim, onların gerçekten yararı oluyor. Nar da işe yarıyor ama nar rahim duvarını incelttiği için bu haftalarda tehlikeli, düşüğe neden olabilir. Sürekli kraker ya da ekmek gibi şeyleri birer lokma birer lokma yemeye çalış canım. Bir de 12.haftadan sonra olan bulantılarda akupunktur işe yarıyor ama öncesinde ona da gidilmiyor. 1 ay daha çekmek lazım yani. Bu arada doktorunla konuşup belki besin desteği alabilirsin hani vitamin vs. kolay gelsin canım
kızlaaar merhabaa...
başlığı görünce kendimi burada buldum..Rabbim mutlu,heyecanlı,kelimelerle tarif edilemeyen duyguları yaşadığımız bu her anımızda yanımızda olur inşallah...
benim kontrol günüm de pazartesi,umarım herşey yolunda gider..