günaydın tokoyaycım,
evet benimde bugün randevum var öğlen
hayırlı haberlerle geliriz inşallah:18:
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
dikkat edin üşütmeyin havalar bozuk biraz:2:
anaaaaaaaaam karataş kız bizim doktorumuz da aynı yaaaaaa 16 sında adamın yanındaydım birsonraki muayenen belli değilse aynı günlere alalım kızz ay çok sevindim yaaa
yok artıkkkk bende 16sında ilk muaynemi oldum ay şaka gibi karşılaşmışta olabiliriz.
kasımın 7-8 veya 9u gel dedi ahmet bey
sen memnun kaldınmı
ben daha sormadan tüm sorularımın cvbını aldım
ultrasonlarıda çok güzel ve son model cihazlar
benim eşim nişanlıyken başlandı söylenmeye.. utanmasa ozaman deneyecekti yani =)))) tutturdu çocuk çocuk.. Rabbimde kırmadı onu verdi.. sağLıkla olur inş..
kızlar, kalp atışlarını duyduk teyzeleriiiiiAllah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş
benim eşim nişanlıyken başlandı söylenmeye.. utanmasa ozaman deneyecekti yani =)))) tutturdu çocuk çocuk.. Rabbimde kırmadı onu verdi.. sağLıkla olur inş..
yok artıkkkk bende 16sında ilk muaynemi oldum ay şaka gibi karşılaşmışta olabiliriz.
kasımın 7-8 veya 9u gel dedi ahmet bey
sen memnun kaldınmı
ben daha sormadan tüm sorularımın cvbını aldım
ultrasonlarıda çok güzel ve son model cihazlar
kızlar, kalp atışlarını duyduk teyzeleriiiiiAllah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş
Canım çok sevindim, darısı duymayanlara ve bana olsun inşallah Birdahaki kontrolünüz ne zaman? Tarih verdimi doktorun? :)
Bu arada kızlar bu kasık sancıları ne zaman bitecek? Sizlerdede devam ediyomu? Benim hergün mutlaka oluyo kramp gibi giriyo 1 dk sürüyo yada sürmüyo ama canımı yakıyo ve korkuyorum :26: Bi sorun yoktur değilmi:26: