2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın mnsroz... Günaydın kızlar.

Hepimize mide bulantısız güzel günler olsun inşallah. Bugün doktor kontrolü olan arkadalar hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. AMİN.

Günaydın mnsroz... Günaydın kızlar.

Hepimize mide bulantısız güzel günler olsun inşallah. Bugün doktor kontrolü olan arkadalar hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. AMİN.

günaydın tokoyaycım,
evet benimde bugün randevum var öğlen
hayırlı haberlerle geliriz inşallah:18:
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
dikkat edin üşütmeyin havalar bozuk biraz:2:

hanımlar benımde sehır dısından mısafılrım vardı gıremedım o yuzden doktorada henuz gıdemedım mecburen pazartesıye aldım ılk randevumu
acaba keseyı gorur muyum pazartesı
bırde ılk muayeneyı alttan yapmıyo dımı:26:

anaaaaaaaaam karataş kız bizim doktorumuz da aynı yaaaaaa 16 sında adamın yanındaydım birsonraki muayenen belli değilse aynı günlere alalım kızz ay çok sevindim yaaa

yok artıkkkk bende 16sında ilk muaynemi oldum ay şaka gibi karşılaşmışta olabiliriz.
kasımın 7-8 veya 9u gel dedi ahmet bey
sen memnun kaldınmı
ben daha sormadan tüm sorularımın cvbını aldım
ultrasonlarıda çok güzel ve son model cihazlar

canım keseyi görebilirsin bence
muayeneye gelince bazı doktorlar alttan bakmayı tercih edebiliyor
benim ilki öyle olmuştu...

bizde mayıs 13
bende arasıra öyle düşünüyorum fakat eşim istiyordu
deniyelim dedik oldu hemen şükürler olsun rabbime aratmadı

benim eşim nişanlıyken başlandı söylenmeye.. utanmasa ozaman deneyecekti yani =)))) tutturdu çocuk çocuk.. Rabbimde kırmadı onu verdi.. sağLıkla olur inş..

kızlar, kalp atışlarını duyduk teyzeleriiiiiAllah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş

doktorunuz kim kızlar

maşallah ay ne güzel
bende bayramdan sonra duyucam nasipse
videoya çektinmi sesleri

Canım çok sevindim, darısı duymayanlara ve bana olsun inşallah Birdahaki kontrolünüz ne zaman? Tarih verdimi doktorun? :)

Bu arada kızlar bu kasık sancıları ne zaman bitecek? Sizlerdede devam ediyomu? Benim hergün mutlaka oluyo kramp gibi giriyo 1 dk sürüyo yada sürmüyo ama canımı yakıyo ve korkuyorum :26: Bi sorun yoktur değilmi:26:

ilksev ahmet bey demiş acaba bursamı dedi aynı doktorlaramı gidiyoruz diye düşündüm bursalı varmı bu arada

bendede oluyor o kramplardan geçen gün adım attığımda ağrıyordu
dr normal diyor ama
ben eğilemiyorum pek adet sancısı gibi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…