hanımlar benımde sehır dısından mısafılrım vardı gıremedım o yuzden doktorada henuz gıdemedım mecburen pazartesıye aldım ılk randevumu
acaba keseyı gorur muyum pazartesı
bırde ılk muayeneyı alttan yapmıyo dımı:26:
bendede oluyor o kramplardan geçen gün adım attığımda ağrıyordu
dr normal diyor ama
ben eğilemiyorum pek adet sancısı gibi :18:
evet ilk bebeğim yarın doktora gidicem gecen pazar gittim göremedm bakalım yarın görecekmiyim
seninde ilkmi keseni gördünmü
ilk muayne alttan ultrasonla diye biliorum ben
yok artıkkkk bende 16sında ilk muaynemi oldum ay şaka gibi karşılaşmışta olabiliriz.
kasımın 7-8 veya 9u gel dedi ahmet bey
sen memnun kaldınmı
ben daha sormadan tüm sorularımın cvbını aldım
ultrasonlarıda çok güzel ve son model cihazlar
Burak Ağcadoktorunuz kim kızlar
yok canım heyecandan hiç birşey yapamadım, anca aklıma kazıdımmaşallah ay ne güzel
bende bayramdan sonra duyucam nasipse
videoya çektinmi sesleri
bayram dönüşü bir dahaki kontrolümüz, inşallah sana ve de herkese nasip olur harika bir duyguymuşCanım çok sevindim, darısı duymayanlara ve bana olsun inşallahBirdahaki kontrolünüz ne zaman? Tarih verdimi doktorun? :)
Bu arada kızlar bu kasık sancıları ne zaman bitecek? Sizlerdede devam ediyomu? Benim hergün mutlaka oluyo kramp gibi giriyo 1 dk sürüyo yada sürmüyo ama canımı yakıyo ve korkuyorum :26: Bi sorun yoktur değilmi:26:
canım ben bursadanım:) ben dorukta evrim aydına gitmeyi düşünüyorum cok met ediyorlar onu..ilksev ahmet bey demiş acaba bursamı dedi aynı doktorlaramı gidiyoruz diye düşündüm bursalı varmı bu arada
kızlar, kalp atışlarını duyduk teyzeleriiiiiAllah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş
Hımm, hayırlısı ile şu ilk 3 ayı bir atlatsaydık
Daha kalp atışı için gitmedim doktora, sadece 1 kere gittim doktor ondada keseyi gördüğünü söylemişti ama bebeği gördüm dememişti, şimdi aklımı kurcalıyo acaba gördüdemi söylemedi diye :26:
İnşallah görmüştür, nereye tıklasam boş gebelik haberi okuyorumBu boş gebelik ne kadarda sık rastlanan birşeymiş böyle :/
Canım çok sevindim, darısı duymayanlara ve bana olsun inşallahBirdahaki kontrolünüz ne zaman? Tarih verdimi doktorun? :)
Bu arada kızlar bu kasık sancıları ne zaman bitecek? Sizlerdede devam ediyomu? Benim hergün mutlaka oluyo kramp gibi giriyo 1 dk sürüyo yada sürmüyo ama canımı yakıyo ve korkuyorum :26: Bi sorun yoktur değilmi:26:[/QUOTE
canım ben kasık sancılarım bitecek heralde diyodum azalmıştı çünkü.ama sabah bi kalktım sol tarafıma inanılmaz bir acı girdi bide gece rüyamda kendimi tuvalette bebeiğimi düşürmüş kanlar içinde ağlarken gördüm.şimdi karnıma ağrı girdikçe korkuyorum :18::18::18::18:
canm iyi şeyler düşünelim iyi olsun
gönlünü ferah tut
inşallah bebeklerimiz tutunmuştur.
için rahat değilse pazartesi tekrar git dra.
canım ben kasık sancılarım bitecek heralde diyodum azalmıştı çünkü.ama sabah bi kalktım sol tarafıma inanılmaz bir acı girdi bide gece rüyamda kendimi tuvalette bebeiğimi düşürmüş kanlar içinde ağlarken gördüm.şimdi karnıma ağrı girdikçe korkuyorum :18::18::18::18:
karşılaşmış olabiliriz bak.ama galiba sen özel muayenehanesine gidiyosun doğru mu anladım?çünkü ben direk hastaneye gidiyorum o da karataşda, alsancakta değil.eğer öyleyse muayene ücreti en az 100 tl dir.aklında olsun ben 32 tl ye muayene oluyorum.bana da kasımın ortasından sonra gel dedi.ama ben biraz daha bekleyip kasımın sonu gibi gidicem çünkü 4. aya girmiş oluyorum inşallah o zaman ve cinsiyeti de öğrenebilirim.bu arada muayeneye gitmeden önce herhangi bir devlet hastanesinde de 2 li testi yaptırmayı düşünüyorum .ben memnunum ahmet beyden eşim de sevdi o benim için çok önemliydi çünkü erkek doktorlara karşı antipatisi vardı ahmet beyin karşısına oturuyosun konuşuyo konuşuyo herşeyi anlatyo ve sorcam dediğin soruları sormana gerek kalmadan odadan çıkıp gidiyosun.bide ben her ultrasona girişimde 1 değil 2 tane çıktı veriyo.yalnız kilomu ölçmedi.ben de dayanamayıp söyledim.sen kilo verme bana yeter dedi
Al işte aynı ben, bende bu sabah kasık sancısıyla uyandım zaten rüyamda iç çamaşırım kan olmuş gibi bişeydi çok değişik lekeler vardı öyle görmüştüm :18: Sanırım çok takıyoruz...
Birde gaz sancısıda oluyo bendebirazda o yüzden sıkıntıdayım ben
ben artık gaz sancısıyla diğerini ayırt edemiyorum her giren sancı kasıktanmış gibi geliyo ve ödüm kopuyo.ya artık bu sancıların geçmesi gerekmiyo mu daha ne kadar sürcek ki böyle::18:
bende seni bekliyordum hg
evet cnm özeline gidiyorum
ama birara anlatırım nasıl gittiğimi
benm eşimde sevdi
benm ilk kilomu ölçtü, çıktılarda 2 tane evet
çok zarif bir dr ahmet bey
burdan çıkınca aklına birşey takılırsa hemen arayabilrsin diyor
htta bir arkadaşımın dün doğumunu gerçekleştirdi çok ii geçmiş
Sen neredeyse 9. haftana gireceksin, bizim daha çok beklememiz gerekecek anlaşılan
ben bursalıyım canımcanım ben bursadanım:) ben dorukta evrim aydına gitmeyi düşünüyorum cok met ediyorlar onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?