2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ilk muayne alttan ultrasonla diye biliorum ben

bendede oluyor o kramplardan geçen gün adım attığımda ağrıyordu
dr normal diyor ama
ben eğilemiyorum pek adet sancısı gibi :18:

Hımm, hayırlısı ile şu ilk 3 ayı bir atlatsaydık
Daha kalp atışı için gitmedim doktora, sadece 1 kere gittim doktor ondada keseyi gördüğünü söylemişti ama bebeği gördüm dememişti, şimdi aklımı kurcalıyo acaba gördüdemi söylemedi diye :26:
İnşallah görmüştür, nereye tıklasam boş gebelik haberi okuyorum Bu boş gebelik ne kadarda sık rastlanan birşeymiş böyle :/

ilk muayne alttan ultrasonla diye biliorum ben

İlk muayene vajinal ultrasonla yapılıcak diye bir şart yok. Sanırım daha erken olan gebeliklerde vajinal ultrason kullanıyor doktorlar.
Karından ultrasonla görünmez daha küçüktür diye vajinal ultrason tercih ediyolar. Bazı doktorlar vajinal ultrasona karşı, bazıları değil.
Ama önce doktor size soruyo vajinal bakmamız gerekir kabul ediyomusunuz diye siz kabul etmezseniz 5-6 haftalık olunca gidiyosunuz karından bakması için :)

karşılaşmış olabiliriz bak.ama galiba sen özel muayenehanesine gidiyosun doğru mu anladım?çünkü ben direk hastaneye gidiyorum o da karataşda, alsancakta değil.eğer öyleyse muayene ücreti en az 100 tl dir.aklında olsun ben 32 tl ye muayene oluyorum.bana da kasımın ortasından sonra gel dedi.ama ben biraz daha bekleyip kasımın sonu gibi gidicem çünkü 4. aya girmiş oluyorum inşallah o zaman ve cinsiyeti de öğrenebilirim.bu arada muayeneye gitmeden önce herhangi bir devlet hastanesinde de 2 li testi yaptırmayı düşünüyorum .ben memnunum ahmet beyden eşim de sevdi o benim için çok önemliydi çünkü erkek doktorlara karşı antipatisi vardı ahmet beyin karşısına oturuyosun konuşuyo konuşuyo herşeyi anlatyo ve sorcam dediğin soruları sormana gerek kalmadan odadan çıkıp gidiyosun.bide ben her ultrasona girişimde 1 değil 2 tane çıktı veriyo.yalnız kilomu ölçmedi.ben de dayanamayıp söyledim.sen kilo verme bana yeter dedi

doktorunuz kim kızlar
Burak Ağca

maşallah ay ne güzel
bende bayramdan sonra duyucam nasipse
videoya çektinmi sesleri
yok canım heyecandan hiç birşey yapamadım, anca aklıma kazıdım

bayram dönüşü bir dahaki kontrolümüz, inşallah sana ve de herkese nasip olur harika bir duyguymuş kasık sancıları çok fazla olmadıkça normal canım korkma

ayyyy canım yaaaaa nasıl çok tarifsiz bi mutluluk dimi insanın kendi kalbi duracak gibi oluyo.allah hayırlısıyla bide doğurmayı nasip etsin inşallah. çok sevindim tebrik ederim maaşallah kuzucuğuna ve onun minik kalbine allahım şu hormonlar anamı ağlattı ya kalbi atan her bebeği duyduğumda ağlıyorum mutluluktan

canm iyi şeyler düşünelim iyi olsun
gönlünü ferah tut
inşallah bebeklerimiz tutunmuştur.
için rahat değilse pazartesi tekrar git dra.

Al işte aynı ben, bende bu sabah kasık sancısıyla uyandım zaten rüyamda iç çamaşırım kan olmuş gibi bişeydi çok değişik lekeler vardı öyle görmüştüm :18: Sanırım çok takıyoruz...
Birde gaz sancısıda oluyo bende birazda o yüzden sıkıntıdayım ben

bende seni bekliyordum hg
evet cnm özeline gidiyorum
ama birara anlatırım nasıl gittiğimi
benm eşimde sevdi
benm ilk kilomu ölçtü, çıktılarda 2 tane evet
çok zarif bir dr ahmet bey
burdan çıkınca aklına birşey takılırsa hemen arayabilrsin diyor
htta bir arkadaşımın dün doğumunu gerçekleştirdi çok ii geçmiş

bende hep hatırlayamadığım rüyalar görüyorum korkup uyanıyorum
çok düşündüğümüzden olabilir kızlar

ben artık gaz sancısıyla diğerini ayırt edemiyorum her giren sancı kasıktanmış gibi geliyo ve ödüm kopuyo.ya artık bu sancıların geçmesi gerekmiyo mu daha ne kadar sürcek ki böyle::18:

ben artık gaz sancısıyla diğerini ayırt edemiyorum her giren sancı kasıktanmış gibi geliyo ve ödüm kopuyo.ya artık bu sancıların geçmesi gerekmiyo mu daha ne kadar sürcek ki böyle::18:

Sen neredeyse 9. haftana gireceksin, bizim daha çok beklememiz gerekecek anlaşılan

kızlar korkmayalım tedbirli olalım
yaptığımız testte çıkan sonuç gibi hep pozitif olalım

hb canım.hastane de çok güzel ama bak hem de deli gibi para da almıyolar.bide çok temiz.benim de bir arkadaşım orda doğum yapmıştı.hemşirelerine kadar pervane oluyolar zannedersin ki tek doğuran benim ben aradım bir iki kez hemen açıyo çok da güzel açıklama yapıp cvp veriyo.hatta bu gün de arayıp seyahat edebilir miyim diye sorucam bide bu kasık ağrısından bahsedicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…