2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar şimdi doktorumu aradım seyahat edebilirsin dedi bide kasık ağrım için de minoset al dedi.

evet cnm hastanede güzel
ben bugün 12ye kadar çalışıyorum
kendinize iyi bakın
görüşmek üzere..

dün 19.10.2012 de bebişimizin kalp atışlarınız dinledik, çok heyecanlandık.
işallah herşey yolunda gitmeye devam eder.
buarada bende hala bulantı kusma yok, işallah böyle devam eder.

ay en güzel canım ya hep böle gider inşallah
bende de hiç bi belirti yok canım ya hiç midem bulanmıyo normal mi acaba

belirtileirm var tabiki canım, çok gaz var, göğüslerim çok ağrıor, hazımsızlık başladı
ama kusma yok,.
işallah böyle devam eder canım ya kendi kendimize nazar etmeyelim de
çünkü çok zormuş bulantı kusma olayı

hayırlı olsun cnm tebrik ederim. bulantının olmaması da çok güzel kıymetini bil

bende de çok gaz var sık idrara çıkma falan var ama hiç bulantı yok çogu kişide oldugunu duyunca bi terslik mi var diyorum ama normalmiş sanırım dediğin gibi nazar etmeyelim o zamn

Kızlar ben de dün gittim doktora , kesemi gördük çok şükür ultrasonun ölçümüne göre 4 hafta+4 günlük, şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra kalbini dinlemek için çağırdı :)))

Merhaba kızlar sanırım bende haziran annesi olucam..çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu.
Değerim düşük çıktı ama geç döllenme olmuştur dedi sağlık ocağındaki ebe doktora gitmek için pazartesiyi bekliyorum..
Beni de aranıza alın

bende de çok gaz var sık idrara çıkma falan var ama hiç bulantı yok çogu kişide oldugunu duyunca bi terslik mi var diyorum ama normalmiş sanırım dediğin gibi nazar etmeyelim o zamn

bende de aynı şekilde hiç bulantı yok ama kasıklarda ağrı zaman zaman var .. sizce normal olabilir mi?

Kızlar ben de dün gittim doktora , kesemi gördük çok şükür ultrasonun ölçümüne göre 4 hafta+4 günlük, şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra kalbini dinlemek için çağırdı :)))
hayırlı olsun cnaım bende yeni gördüm keseyi beni de 2 hafta sonra çagırdı kalp atışı için vajınal mi baktı yoksa normal mı
hoş geldin canım adet gecikmesi olmuşmuydu kaç çıktı değerin

arkadaşlar bende doktor keseyi gördü

yalnız bi de salı günü gel kese büyümüş mü diye bakalım dedii..

sizde de böyle olan var mı?

bende de aynı şekilde hiç bulantı yok ama kasıklarda ağrı zaman zaman var .. sizce normal olabilir mi?
normal canım benimde hiç bulantım yok kasıklarımda ara ara sancılar oluyodu ama şimdi onlarda yok çok çok az oluyo

evet vajinal baktı karından göremedi ama vajinal hemen gördü :)) ben bir hafta önce idrar testi geçtiğimiz pazartesi de kan testi yaptırmıştım ozaman 1783 çıkmıştı betahcg ama ozaman vajinal de gözükmemişti kese 5 gün sonra gözüktü :)))

anladım canım bende çarşamba günü gittim karnımdan baktı hemen gördü ama bebekle ilgili bişey demedi 2 hafta sonra görürüz dedi onu da bi görsem

hoşbuldum canım..ben tedavi görüyodum zaten..2 yıldır hiç 1in üstüne çıkmamıştı değer..adetim geçti 6 gün evde test yaptım hayelet bi çizgi çıktı..ertesi gün kan tahlili
yaptırdım 45 çıktı..iki gün sonra tekrar gittim 136 çıktı gayet normal ama daha çok yeni dedi ebeler..hemen doktorumu aradım herhangi bi düşük ihtimaline karşı iğne bide vajinal jel verdi onları kullanıyorum pazartesi de burda bi doktora gidicem ama muhtemelen keseyi falan göremicek daha dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…