benimde 44.80 çıkmıştıhoşbuldum canım..ben tedavi görüyodum zaten..2 yıldır hiç 1in üstüne çıkmamıştı değer..adetim geçti 6 gün evde test yaptım hayelet bi çizgi çıktı..ertesi gün kan tahlili
yaptırdım 45 çıktı..iki gün sonra tekrar gittim 136 çıktı gayet normal ama daha çok yeni dedi ebeler..hemen doktorumu aradım herhangi bi düşük ihtimaline karşı iğne bide vajinal jel verdi onları kullanıyorum pazartesi de burda bi doktora gidicem ama muhtemelamen keseyi falan göremicek daha dimi??
hoş geldin canım bende 4 ay 11 günlük evliyim burda çok kişi var yeni evli olan sanırım
ben her hafta gidiyorum kontrole canım, geç döllenme olduğundan birkaç gün geriden geliyor ve de daha önce bir bebeğimi kaybetmiştim, sık gidince içim de rahatlıyor. Git keseni ölçsün için rahatlasın inşallaharkadaşlar bende doktor keseyi gördü
yalnız bi de salı günü gel kese büyümüş mü diye bakalım dedii..
sizde de böyle olan var mı?
Kızlar ben de dün gittim doktora , kesemi gördük çok şükür ultrasonun ölçümüne göre 4 hafta+4 günlük, şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra kalbini dinlemek için çağırdı :)))
ayyyy canım yaaaaanasıl çok tarifsiz bi mutluluk dimi insanın kendi kalbi duracak gibi oluyo.allah hayırlısıyla bide doğurmayı nasip etsin inşallah. çok sevindim tebrik ederim maaşallah kuzucuğuna ve onun minik kalbine allahım şu hormonlar anamı ağlattı ya kalbi atan her bebeği duyduğumda ağlıyorum mutluluktan
bu topikte taze gelin çok canımBen de 4 ay 4 günlük evliyim :))))
Ben çok kötüyum yaklaşık 2.5 haftadan beridir bulantı kusma almış basını gidiyor
Günde 3-4 kere kusuyorum sadece biraz meyve yiyorum oda sabaha cikiyo zaten
Bi yudum suya hasret kaldım icim yaniyo
Doktor bulantı hapı verdi tesir bile etmedi
Durumu benim gibi olan varnı artık kusarken ağlıyorum
hanımlar benımde sehır dısından mısafılrım vardı gıremedım o yuzden doktorada henuz gıdemedım mecburen pazartesıye aldım ılk randevumu
acaba keseyı gorur muyum pazartesı
bırde ılk muayeneyı alttan yapmıyo dımı:26:
ilksev ahmet bey demiş acaba bursamı dedi aynı doktorlaramı gidiyoruz diye düşündüm bursalı varmı bu arada
bende 5 aylık evliyim.. mayıs 26 da evlendik.. çokmu erken hamile kaLdık acaba =/?
oo hemşeriyiz bursalılarda arttı sen hangi doktora gidiyosun canımbende bursalıyım
aynen canım evliliğe alışınca bebişlerde gelsin istiyo insan bende 8 haziranBen de 16 Haziranda :) Canım ben gurbette olmama ve eşim yabancı olmasına rağmen çok çabuk alıştım elhamdulillah eşime de evliliğe de. Sonuçta eşinle bir problemin yoksa evliliğe de alıştıysan bebişler de gelsin evlerimiz şenlensin daha ne :))) Hem yaş ilerlemeden anne olmak da güzel vucut bile daha kolay kaldırıyomuş gebeliği...
oo hemşeriyiz bursalılarda arttı sen hangi doktora gidiyosun canım
aynen canım evliliğe alışınca bebişlerde gelsin istiyo insan bende 8 haziran
Selamünaleyküm arkadaşlar, bende en son 6 eylülde hasta oldum. geçtiğimiz çarşamba doktora gittik. 5+2 haftalık gebe çıktım. bundan önce ramazan bayramında benim transfer olmuştu. tutmamıştı. niçin tutmadığı ile ilgili kan testi yapılmıştı. kan pıhtılaşması sorunu çıkmış. çarşmaba günü de doktor düşük tehlikesi var dedi. progestan günde 3 kere verdi. sonra folıc plus içiyorum. birde günde bir kere clexane 0.4 iğne vuruluyorum. kasıklarımda ağrılar oluyr. keseyi gördü şükür. ama kesenin etrafında keseden biraz küçük kan var dedi. bu düşük tehlikesi işareti imiş. rapor verdi. evde oturuyorz. 4 senelik evliyim. son 2,5 senedir çok uğraştık. korkuyorum kasıklarıma ağrı girince. internetten okudum. kan gelmediği sürece sıkıntı yok heralde. böyle benim gibi iğne kullanan ve ya düşük tehlikesi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaAllah...
bende de çok gaz var sık idrara çıkma falan var ama hiç bulantı yok çogu kişide oldugunu duyunca bi terslik mi var diyorum ama normalmiş sanırım dediğin gibi nazar etmeyelim o zamn
selam canım, dinlen evde. Ben bu yaz bebeğimi kaybettim,nedenini öğrenemedik.. ikincisinde pembe, kahverengi akıntılar gelince hamile olduğumu öğrendim ve hemen progestana başladım. Şimdi jel kullanıyorum. Bir de coraspine alıyorum. Kalp atışlarını duyduk bugünSelamünaleyküm arkadaşlar, bende en son 6 eylülde hasta oldum. geçtiğimiz çarşamba doktora gittik. 5+2 haftalık gebe çıktım. bundan önce ramazan bayramında benim transfer olmuştu. tutmamıştı. niçin tutmadığı ile ilgili kan testi yapılmıştı. kan pıhtılaşması sorunu çıkmış. çarşmaba günü de doktor düşük tehlikesi var dedi. progestan günde 3 kere verdi. sonra folıc plus içiyorum. birde günde bir kere clexane 0.4 iğne vuruluyorum. kasıklarımda ağrılar oluyr. keseyi gördü şükür. ama kesenin etrafında keseden biraz küçük kan var dedi. bu düşük tehlikesi işareti imiş. rapor verdi. evde oturuyorz. 4 senelik evliyim. son 2,5 senedir çok uğraştık. korkuyorum kasıklarıma ağrı girince. internetten okudum. kan gelmediği sürece sıkıntı yok heralde. böyle benim gibi iğne kullanan ve ya düşük tehlikesi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaAllah...
iyiyiz şekerim, sen nasılsın? ateş topiğinden sonra burada karşılaştık ne güzelslm canlar napıonuz nasılsınız bebişler nasıl :)
iyiyiz şekerim, sen nasılsın? ateş topiğinden sonra burada karşılaştık ne güzel
Selamünaleyküm arkadaşlar, bende en son 6 eylülde hasta oldum. geçtiğimiz çarşamba doktora gittik. 5+2 haftalık gebe çıktım. bundan önce ramazan bayramında benim transfer olmuştu. tutmamıştı. niçin tutmadığı ile ilgili kan testi yapılmıştı. kan pıhtılaşması sorunu çıkmış. çarşmaba günü de doktor düşük tehlikesi var dedi. progestan günde 3 kere verdi. sonra folıc plus içiyorum. birde günde bir kere clexane 0.4 iğne vuruluyorum. kasıklarımda ağrılar oluyr. keseyi gördü şükür. ama kesenin etrafında keseden biraz küçük kan var dedi. bu düşük tehlikesi işareti imiş. rapor verdi. evde oturuyorz. 4 senelik evliyim. son 2,5 senedir çok uğraştık. korkuyorum kasıklarıma ağrı girince. internetten okudum. kan gelmediği sürece sıkıntı yok heralde. böyle benim gibi iğne kullanan ve ya düşük tehlikesi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaAllah...
afiyet olsun canım ne güzel, ben hergün yediklerimi yazdığım bir beslenme günlüğü tutuyorum şu an bırak yemek yemek o günlükteki yazılara bakasım yok, sürekli klozetle burun burunayızbnde iyiyim cnm valla boğaz durmuo tıkınıom :) aynen ay yükseldi ay düştü derken bebişler geldi allaha şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?