2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimde 44.80 çıkmıştı
yok canım 1500 ü geçmeden kese gözükmüyomuş benim 7 gün sonra 1148 çıktı 2 gün sonra doktora gittim karnımdan baktı gördü keseyi ama şimdi de bebeeği görmeyi bekliyorum

arkadaşlar bende doktor keseyi gördü

yalnız bi de salı günü gel kese büyümüş mü diye bakalım dedii..

sizde de böyle olan var mı?
ben her hafta gidiyorum kontrole canım, geç döllenme olduğundan birkaç gün geriden geliyor ve de daha önce bir bebeğimi kaybetmiştim, sık gidince içim de rahatlıyor. Git keseni ölçsün için rahatlasın inşallah

Kızlar ben de dün gittim doktora , kesemi gördük çok şükür ultrasonun ölçümüne göre 4 hafta+4 günlük, şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra kalbini dinlemek için çağırdı :)))
tebrikler canım, fotosunu aldın mı?

çok sağol canım, inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allah.

Ah canım Allah sabır ve kolaylık versin sıkıntıların biran önce geçsin inşallah. Ben de yemek yiyemiyorum canım hiçşey istemiyo herbişeyin kokusunu alıyorum. Yemedikçe de bulantı oluyo tabi. Muz bastırıyo mideyi bi de kalorisi de yüksek en azından enerji ihtiyacını karşılıyo. Bi dene istersen. Kraker falan da iyi geliyomuş daha ben denemedim 2 gündür başladı daha çünkü...

Sen benden bir gün öncesin ben 6 gün önce gittim gördüm keseciğimizi sen de görürsün inşallah. Ben üstten gördüm. Alttan istemiyosan söyle alttan bakmasın...

biz de keseyi gördük
doktor ultrosonda bakarken ben gebelik haftasına takmışım onu soruyorum
kaç haftalık kaç haftalık?
doktor da net bişey söylemedi ki
5. haftanın ortasındasın dedi
eee o nedemek ? diye soramadım tabi bıdı dıdı vıdı olmasın diye
sağ yumurtalıktan gelmiş sağa yerleşmiş pıtırcığım

bende 5 aylık evliyim.. mayıs 26 da evlendik.. çokmu erken hamile kaLdık acaba =/?

Ben de 16 Haziranda :) Canım ben gurbette olmama ve eşim yabancı olmasına rağmen çok çabuk alıştım elhamdulillah eşime de evliliğe de. Sonuçta eşinle bir problemin yoksa evliliğe de alıştıysan bebişler de gelsin evlerimiz şenlensin daha ne :))) Hem yaş ilerlemeden anne olmak da güzel vucut bile daha kolay kaldırıyomuş gebeliği...

bende bursalıyım
oo hemşeriyiz bursalılarda arttı sen hangi doktora gidiyosun canım
aynen canım evliliğe alışınca bebişlerde gelsin istiyo insan bende 8 haziran

Selamünaleyküm arkadaşlar, bende en son 6 eylülde hasta oldum. geçtiğimiz çarşamba doktora gittik. 5+2 haftalık gebe çıktım. bundan önce ramazan bayramında benim transfer olmuştu. tutmamıştı. niçin tutmadığı ile ilgili kan testi yapılmıştı. kan pıhtılaşması sorunu çıkmış. çarşmaba günü de doktor düşük tehlikesi var dedi. progestan günde 3 kere verdi. sonra folıc plus içiyorum. birde günde bir kere clexane 0.4 iğne vuruluyorum. kasıklarımda ağrılar oluyr. keseyi gördü şükür. ama kesenin etrafında keseden biraz küçük kan var dedi. bu düşük tehlikesi işareti imiş. rapor verdi. evde oturuyorz. 4 senelik evliyim. son 2,5 senedir çok uğraştık. korkuyorum kasıklarıma ağrı girince. internetten okudum. kan gelmediği sürece sıkıntı yok heralde. böyle benim gibi iğne kullanan ve ya düşük tehlikesi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaAllah...

Aleykum Selam Canım SATlarımız aynı benim de 6 eylül. Benim de kasık ağrılarım oluyo ama progestan kullanmaya başladıktan sonra hafifledi sanki biraz çok çabuk yoruluyorum hemen belim ağrıyo falan. Takma yani kasık ağrılarını normalmiş... İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

bende de çok gaz var sık idrara çıkma falan var ama hiç bulantı yok çogu kişide oldugunu duyunca bi terslik mi var diyorum ama normalmiş sanırım dediğin gibi nazar etmeyelim o zamn

Benim 7. haftamın bitimine kadar hiç yoktu bulantım. 7. haftanın son 2 günü başladı ve hala devam ediyor. Çok kötü çok. İnşallah biran önce geçer.

selam canım, dinlen evde. Ben bu yaz bebeğimi kaybettim,nedenini öğrenemedik.. ikincisinde pembe, kahverengi akıntılar gelince hamile olduğumu öğrendim ve hemen progestana başladım. Şimdi jel kullanıyorum. Bir de coraspine alıyorum. Kalp atışlarını duyduk bugün gayet iyi dedi doktor. İnşallah senin bebişin de sana tutunur, sağlıkla kucağına alırsın. Hep olumlu düşün canım hep içini ferahlatmaya çalış,sağlıklı güzel çocukların fotoraflarına bak

aleyküm selam canım, bende gittiğimde rahimde kanama alanları oluşmuş dedi 10 gün kendini yorma dedi progestan ve fitil verdi 10 gün sonra yine kanama alanı görürsek rapor yazarız dedi 5 gün sonra şiddetli bir ağrıyla uyandım bir iki saat kıvrandım tuvalete gittğimde yoğun bir kanmayla karşılaştım dr hemen gel dedi çok şükür bebek sağlıklıydı 15 gündür raporluyum devam ederse heyet raporu verecek yatıyorum hiç bir iş yapmıyorum arada nete giriyorum

bnde iyiyim cnm valla boğaz durmuo tıkınıom :) aynen ay yükseldi ay düştü derken bebişler geldi allaha şükürler olsun :)
afiyet olsun canım ne güzel, ben hergün yediklerimi yazdığım bir beslenme günlüğü tutuyorum şu an bırak yemek yemek o günlükteki yazılara bakasım yok, sürekli klozetle burun burunayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…