Kızlar sürekli karın ağrım var..Gece sağlıklı uyuyamıyorum..Doktor PKO yüzünden dedi ağrıların..Sürekli ağrı olunca tedirgin oluyorum..Sizlerde böyle bir sıkıntı varmı
afiyet olsun canım ne güzel, ben hergün yediklerimi yazdığım bir beslenme günlüğü tutuyorum şu an bırak yemek yemek o günlükteki yazılara bakasım yok, sürekli klozetle burun burunayız
Kızlar ben de dün gittim doktora , kesemi gördük çok şükür ultrasonun ölçümüne göre 4 hafta+4 günlük, şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra kalbini dinlemek için çağırdı :)))
Merhaba kızlar sanırım bende haziran annesi olucam..çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu.
Değerim düşük çıktı ama geç döllenme olmuştur dedi sağlık ocağındaki ebe doktora gitmek için pazartesiyi bekliyorum..
Beni de aranıza alın
bebiş gece brz ağrı yaptı kasığımda saçma sapan rüyalar gördüm kanamam olmuş falan uzanıyorum yeşil erik ağaçlarına böle karışık rüyalar etkisiyle uyudum herhalde ilk zamnlar olduğu için korkuorum
bebiş gece brz ağrı yaptı kasığımda saçma sapan rüyalar gördüm kanamam olmuş falan uzanıyorum yeşil erik ağaçlarına böle karışık rüyalar etkisiyle uyudum herhalde ilk zamnlar olduğu için korkuorum
bnimde geçen hafta çok agrım oluyodu bu hafta hafifledi herkes rüyasında kötü şeyler görüyo bebekle ilgili çok takıyoruz kafammıza canım o yüzden ama rüyada yeşil iyidir canım hayır olsun inşallah keseyi görmeye gittin mi canım
bnimde geçen hafta çok agrım oluyodu bu hafta hafifledi herkes rüyasında kötü şeyler görüyo bebekle ilgili çok takıyoruz kafammıza canım o yüzden ama rüyada yeşil iyidir canım hayır olsun inşallah keseyi görmeye gittin mi canım
ben baktımkız çıkıyo ama benim bütün sne kız gözüküyo
dün kocam doktora çin takvimini sordu, o da yok öyle bişey saçmalık o dedi
bu arada ben özellikle son 1 hafta-10 gündür deli gibi rüya görüyorum,
ama aralıksız hergün.
hepsi de hikaye gibi, baya senaryo,film gibi resmen.
bazen aşk filmi gibi oluor, bazende korku filmi gibi,
korkarak uyanıorum son 2 gündür.
dün gece de sayıklamışım hatta.
ama aralıksız hergün.
Bugün doktorumuza gittik ama bebişimizin kalp atışını duyamadık..Doktorumuz illa da duymak istiyorsan alttan muayene edelim dedi o zaman kesin duyarsın.Ama ben istemedim 10 gün sonra tekrar gideceğiz.kesemizin yanında da çok hafiften bir kanamamız varmış. O da normalmiş çünkü 3 gündür ev topla, ev taşı, ilişiğini kes derken çok yoruldum ve dün tarfik kazası atlattık bütün bunlardan dolayı olabilir diinlen bol bol dedi.
ama aralıksız hergün.
bnde çok görüorum sabah uyanınca kocama 1 saat rüya anlatıorum adamda şaşırıo geçen gece kalkıp oturmuşum yatakta bnm ki beni yatıramamış ne gördüysem o an aptala bağlamışım olan akılda gtcek bu çocukla
Bugün doktorumuza gittik ama bebişimizin kalp atışını duyamadık..Doktorumuz illa da duymak istiyorsan alttan muayene edelim dedi o zaman kesin duyarsın.Ama ben istemedim 10 gün sonra tekrar gideceğiz.kesemizin yanında da çok hafiften bir kanamamız varmış. O da normalmiş çünkü 3 gündür ev topla, ev taşı, ilişiğini kes derken çok yoruldum ve dün tarfik kazası atlattık bütün bunlardan dolayı olabilir diinlen bol bol dedi.
çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et dinlen yat. ağır iş yapma
valla ben dün temizlikçi aldım, ama hala yapılması gereken işler var, beklicek napalım, canımdan ve bebişimden önemli deil hiçbirisi.
bide bende hala karından ultrasondan göremiorum bebeğimi, dün kalp atışlarını dinledik ama bizde vajinal ultrasonla yani alttan diledik.