- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Bende daha keseyi görmedim..Bayramdan sonra keseyle kalp atışını duysak ne güzel olur
çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et dinlen yat. ağır iş yapma
valla ben dün temizlikçi aldım, ama hala yapılması gereken işler var, beklicek napalım, canımdan ve bebişimden önemli deil hiçbirisi.
bide bende hala karından ultrasondan göremiorum bebeğimi, dün kalp atışlarını dinledik ama bizde vajinal ultrasonla yani alttan diledik.
Bugün doktorumuza gittik ama bebişimizin kalp atışını duyamadık..Doktorumuz illa da duymak istiyorsan alttan muayene edelim dedi o zaman kesin duyarsın.Ama ben istemedim 10 gün sonra tekrar gideceğiz.kesemizin yanında da çok hafiften bir kanamamız varmış. O da normalmiş çünkü 3 gündür ev topla, ev taşı, ilişiğini kes derken çok yoruldum ve dün tarfik kazası atlattık bütün bunlardan dolayı olabilir diinlen bol bol dedi.
baktım, hem çin hem rus takvimine göre kız, bir de hamile olduğumu olacağımı duyan herkes kız hissetti aylardır bakalım neler olacak
bir arkadaşım çok fazla bulantısı vardı..bebişi erkek :)
Çin takvimine baktınızmı kızlar
6+...larda duyulabiliyor,makineye göre değişiyor canımyok cnm bayramdan snra gtcem görmeye kısmetse kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor
benim hep alttan bakıldı, bugün duydum çok şükürBugün doktorumuza gittik ama bebişimizin kalp atışını duyamadık..Doktorumuz illa da duymak istiyorsan alttan muayene edelim dedi o zaman kesin duyarsın.Ama ben istemedim 10 gün sonra tekrar gideceğiz.kesemizin yanında da çok hafiften bir kanamamız varmış. O da normalmiş çünkü 3 gündür ev topla, ev taşı, ilişiğini kes derken çok yoruldum ve dün tarfik kazası atlattık bütün bunlardan dolayı olabilir diinlen bol bol dedi.
ama bnm erken sanırım kalp atışı için daha miniş anca keseyi görürüz herhalde kalp atışını duysam rahatlıcam çok stresliyim bu yzden
bana da doktor geç döllenme olabilir dedi. bende 34 günde bir kırmızılar geliyordu dedim o zaman normal dedi.karından duyamadık herşey normal yolk saç var hepsi normal boş gebelik değil dedi kesemiz normalmiş boş gebelikte kese bozuk oluyormuş herhalde..bebiş var dedi ama kalp atışını duyamadık alttan istersen bakalım dedi ama doktorda istemedi tayinin çıkmış 10 gün sonra gel hocam dedi tam net duyalım dedi.benim burada ki evimde yerleşecek kıyafetlerim falan heryer darmadağınık kayınvalidem gelip yerleştireyim dedi bende yavaş yavaş düzene sokarım dedim.temizlikçi almam lazım benimde hiç olmasa pencereleri camları silmesi lazım...berbat haldeler...çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et dinlen yat. ağır iş yapma
valla ben dün temizlikçi aldım, ama hala yapılması gereken işler var, beklicek napalım, canımdan ve bebişimden önemli deil hiçbirisi.
bide bende hala karından ultrasondan göremiorum bebeğimi, dün kalp atışlarını dinledik ama bizde vajinal ultrasonla yani alttan diledik.
benimde perşembe görüzükmedi karından ultrasonla kese..bayramdan sonra gidecem yine..Kalp atışı duyulmaz ama bir ümit işte.İnsan stres çok oluyor
ofss daha geçmi gtsem görünmüo derse ben çok strese girerim en iyisi ben 10 gün snra gidim ya
hiç doktora gitmedinmi canım bebişini öğrendiğinden beri
bana da doktor geç döllenme olabilir dedi. bende 34 günde bir kırmızılar geliyordu dedim o zaman normal dedi.karından duyamadık herşey normal yolk saç var hepsi normal boş gebelik değil dedi kesemiz normalmiş boş gebelikte kese bozuk oluyormuş herhalde..bebiş var dedi ama kalp atışını duyamadık alttan istersen bakalım dedi ama doktorda istemedi tayinin çıkmış 10 gün sonra gel hocam dedi tam net duyalım dedi.benim burada ki evimde yerleşecek kıyafetlerim falan heryer darmadağınık kayınvalidem gelip yerleştireyim dedi bende yavaş yavaş düzene sokarım dedim.temizlikçi almam lazım benimde hiç olmasa pencereleri camları silmesi lazım...berbat haldeler...
çoğu kişi daha küçük gtme dedi gtmedim bnde bi anormallik olsa anlardım herhalde die düşünüorum bayramdan snra düşünüorum ama korkuorum ya kese görünmüo derse die :s
ben perşembe gittim evet kese görünmedi.ama bana vitamin ve progestan verdi..Bayramda kanaman olursa eğer kimseyi bulamazsın bundan içersin dedi..Birde bayramda eşimin memleketine gidecektik.Seyahat yok dedi dinleneceksin.Düşük yapabilirsin yoksa dedi..
Ben gittiğime seviniyorum.En azından aklımdakileri sordum doktora
canım napalım tayin işi birden olunca ve araya bayram tatili girince hemen bitirip gelelim dedik ve acayip yoruldum 2 gün içinde evi topla eşyayı gönder ilişiğini kes derken olan bebişime oldu herhalde..birde kaza işi eklenince acayip moralim bozuldu...ama dinleneceğim şu 10 günlük tatilde bol bol...canımcım çok geçmiş olsun dkkt et kendine aman ha
benimde hepsinde kız görünüyor rus çin takviminde inşallah duyulur 10 gün sonra..baktım, hem çin hem rus takvimine göre kız, bir de hamile olduğumu olacağımı duyan herkes kız hissetti aylardır bakalım neler olacak
6+...larda duyulabiliyor,makineye göre değişiyor canım
benim hep alttan bakıldı, bugün duydum çok şükürsenin de 10 güne kesin duyulur canım. Karından zaten zor oluyor, ultrason ne kadar yakınsa o kadar kolay oluyor. Aman Allah korumuş, bol bol yat dinlen artık da geçer o kanama.Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
ah bu anneler ah, canım eskiden ultrasonlar farklı idi, bebeğe zararlı olabiliyorlardı. Şimdiki teknoloji ile ultrasonlar değişti, ses dalgaları ile çalışıyor ve hiç bir zararı yok. Cep telefonu ve şu başında oturduğumuz bilgisayarlarla karşılaştırıldığında ultrasonlar radyo gibi epey masum kalıyor şu anbana kalsa giderdim aslında annem falan daha çok küçük şmdiden ultrasona maruz bırakma dedi dur az bi 10 gün daha geçsin tam yerleşsin öle git dedi ben vitamin kullanmaya 1 ay önceden başlamışdım zaten bide bnm erken döllenme ben anladım bunu 9 günlükken çıktı idrarda :) bi yandan endişeliyim bi yandan gtsemmi diorum dkkt et aman cnm kendine riskin varsa
bende öle canım kendimizi çok kasıyoruz o yüzden oluyo bencedün kocam doktora çin takvimini sordu, o da yok öyle bişey saçmalık o dedi
bu arada ben özellikle son 1 hafta-10 gündür deli gibi rüya görüyorum,
ama aralıksız hergün.
hepsi de hikaye gibi, baya senaryo,film gibi resmen.
bazen aşk filmi gibi oluor, bazende korku filmi gibi,
korkarak uyanıorum son 2 gündür.
dün gece de sayıklamışım hatta.
sizde de oluyor mu böyle şeyler?
şimdi gitsen bile gözükür canım 5 haftalıksın ben çarşamba günü karından ultrasonla gördüm keseyi 7. haftada duyuluyomuş galiba beni de doktor 2 hafta sonra çagırdıyok cnm bayramdan snra gtcem görmeye kısmetse kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor
canım napalım tayin işi birden olunca ve araya bayram tatili girince hemen bitirip gelelim dedik ve acayip yoruldum 2 gün içinde evi topla eşyayı gönder ilişiğini kes derken olan bebişime oldu herhalde..birde kaza işi eklenince acayip moralim bozuldu...ama dinleneceğim şu 10 günlük tatilde bol bol...
bana kalsa giderdim aslında annem falan daha çok küçük şmdiden ultrasona maruz bırakma dedi dur az bi 10 gün daha geçsin tam yerleşsin öle git dedi ben vitamin kullanmaya 1 ay önceden başlamışdım zaten bide bnm erken döllenme ben anladım bunu 9 günlükken çıktı idrarda :) bi yandan endişeliyim bi yandan gtsemmi diorum dkkt et aman cnm kendine riskin varsa
aman aman kendin yapma sakın temizlikçi al bebekten öenmli değil çünkü gerçekten etkiliyor bende evi temizliyeyim dedim ogün kahverengi çok az akıntım geldi o gün bugündür kocacım yapıyor temizliği yemek metfak haricinde hiçbirşey yapmıyorum dikkat etmek lazım bebeklerimizden önemli değil temizlik yapmazsak ölmeyiz ama yaparsak bebeğimize zarar verebiliriz
bende öle canım kendimizi çok kasıyoruz o yüzden oluyo bence
şimdi gitsen bile gözükür canım 5 haftalıksın ben çarşamba günü karından ultrasonla gördüm keseyi 7. haftada duyuluyomuş galiba beni de doktor 2 hafta sonra çagırdı
öyle canım yarın pek almak istemiyorum zaten yorgunum nasipse bayramdan sonraya kalsın ama progestan uyku yapıyor ya bende szde kullanan var mı yoksa bende mi bir anormallik oldu ilacı içtim bie saat sonra uykudan gözlerimi açamaz hale geldim..biliosun kolay olmadı bu bebekler kıymetini bilelim cnm bırak pis kalsın temzlkçi tut snden bebeğinden önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?