2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende daha keseyi görmedim..Bayramdan sonra keseyle kalp atışını duysak ne güzel olur

ama bnm erken sanırım kalp atışı için daha miniş anca keseyi görürüz herhalde kalp atışını duysam rahatlıcam çok stresliyim bu yzden

takvimde 8 haftalık yazıyor.Nasıl karından görünmezkii

canımcım çok geçmiş olsun dkkt et kendine aman ha

bir arkadaşım çok fazla bulantısı vardı..bebişi erkek :)

Çin takvimine baktınızmı kızlar
baktım, hem çin hem rus takvimine göre kız, bir de hamile olduğumu olacağımı duyan herkes kız hissetti aylardır bakalım neler olacak

yok cnm bayramdan snra gtcem görmeye kısmetse kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor
6+...larda duyulabiliyor,makineye göre değişiyor canım

benim hep alttan bakıldı, bugün duydum çok şükür senin de 10 güne kesin duyulur canım. Karından zaten zor oluyor, ultrason ne kadar yakınsa o kadar kolay oluyor. Aman Allah korumuş, bol bol yat dinlen artık da geçer o kanama.Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

ama bnm erken sanırım kalp atışı için daha miniş anca keseyi görürüz herhalde kalp atışını duysam rahatlıcam çok stresliyim bu yzden

benimde perşembe görüzükmedi karından ultrasonla kese..bayramdan sonra gidecem yine..Kalp atışı duyulmaz ama bir ümit işte.İnsan stres çok oluyor

bana da doktor geç döllenme olabilir dedi. bende 34 günde bir kırmızılar geliyordu dedim o zaman normal dedi.karından duyamadık herşey normal yolk saç var hepsi normal boş gebelik değil dedi kesemiz normalmiş boş gebelikte kese bozuk oluyormuş herhalde..bebiş var dedi ama kalp atışını duyamadık alttan istersen bakalım dedi ama doktorda istemedi tayinin çıkmış 10 gün sonra gel hocam dedi tam net duyalım dedi.benim burada ki evimde yerleşecek kıyafetlerim falan heryer darmadağınık kayınvalidem gelip yerleştireyim dedi bende yavaş yavaş düzene sokarım dedim.temizlikçi almam lazım benimde hiç olmasa pencereleri camları silmesi lazım...berbat haldeler...

benimde perşembe görüzükmedi karından ultrasonla kese..bayramdan sonra gidecem yine..Kalp atışı duyulmaz ama bir ümit işte.İnsan stres çok oluyor

ofss daha geçmi gtsem görünmüo derse ben çok strese girerim en iyisi ben 10 gün snra gidim ya

hiç doktora gitmedinmi canım bebişini öğrendiğinden beri

çoğu kişi daha küçük gtme dedi gtmedim bnde bi anormallik olsa anlardım herhalde die düşünüorum bayramdan snra düşünüorum ama korkuorum ya kese görünmüo derse die :s

aman aman kendin yapma sakın temizlikçi al bebekten öenmli değil çünkü gerçekten etkiliyor bende evi temizliyeyim dedim ogün kahverengi çok az akıntım geldi o gün bugündür kocacım yapıyor temizliği yemek metfak haricinde hiçbirşey yapmıyorum dikkat etmek lazım bebeklerimizden önemli değil temizlik yapmazsak ölmeyiz ama yaparsak bebeğimize zarar verebiliriz

çoğu kişi daha küçük gtme dedi gtmedim bnde bi anormallik olsa anlardım herhalde die düşünüorum bayramdan snra düşünüorum ama korkuorum ya kese görünmüo derse die :s

ben perşembe gittim evet kese görünmedi.ama bana vitamin ve progestan verdi..Bayramda kanaman olursa eğer kimseyi bulamazsın bundan içersin dedi..Birde bayramda eşimin memleketine gidecektik.Seyahat yok dedi dinleneceksin.Düşük yapabilirsin yoksa dedi..

Ben gittiğime seviniyorum.En azından aklımdakileri sordum doktora

bana kalsa giderdim aslında annem falan daha çok küçük şmdiden ultrasona maruz bırakma dedi dur az bi 10 gün daha geçsin tam yerleşsin öle git dedi ben vitamin kullanmaya 1 ay önceden başlamışdım zaten bide bnm erken döllenme ben anladım bunu 9 günlükken çıktı idrarda :) bi yandan endişeliyim bi yandan gtsemmi diorum dkkt et aman cnm kendine riskin varsa

canımcım çok geçmiş olsun dkkt et kendine aman ha
canım napalım tayin işi birden olunca ve araya bayram tatili girince hemen bitirip gelelim dedik ve acayip yoruldum 2 gün içinde evi topla eşyayı gönder ilişiğini kes derken olan bebişime oldu herhalde..birde kaza işi eklenince acayip moralim bozuldu...ama dinleneceğim şu 10 günlük tatilde bol bol...

benimde hepsinde kız görünüyor rus çin takviminde inşallah duyulur 10 gün sonra..

ah bu anneler ah, canım eskiden ultrasonlar farklı idi, bebeğe zararlı olabiliyorlardı. Şimdiki teknoloji ile ultrasonlar değişti, ses dalgaları ile çalışıyor ve hiç bir zararı yok. Cep telefonu ve şu başında oturduğumuz bilgisayarlarla karşılaştırıldığında ultrasonlar radyo gibi epey masum kalıyor şu an Tabi ki gidip gitmemek senin kararın ama ben hep erken takip yanlısıyım. Bayramdan sonra git mutlaka canım,folik asit içiyorsun değil mi?

Son düzenleme:
bende öle canım kendimizi çok kasıyoruz o yüzden oluyo bence
yok cnm bayramdan snra gtcem görmeye kısmetse kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor
şimdi gitsen bile gözükür canım 5 haftalıksın ben çarşamba günü karından ultrasonla gördüm keseyi 7. haftada duyuluyomuş galiba beni de doktor 2 hafta sonra çagırdı

biliosun kolay olmadı bu bebekler kıymetini bilelim cnm bırak pis kalsın temzlkçi tut snden bebeğinden önemli değil

ben folicasid ve d vitamini içim ilaç kullanıyordum..Ama doktorum d vitaminini 4. aydan itibaren kullanacağımı söyledi..Bende 30'una randevu aldım inşallah kese görünür.6+3 olacak ogün sanırım.Bir ihtimal kalp atışıda duyulabilir

eşim zaten çok kızıyor bakalım yarın olmazsa sesleyeceğim ya da bayramdan sonraya kalacak temizlik işi.pek fazla iş yapmıyorum çamaşırı makineye at, çıkar as. bulaşıkları makineye at. bulaşıkları bile eşim yerleştiriyor yıkanınca uzanmamam lazımmış...

bayramdan snra gidim ben o zaman cnm dinlicem seni

biliosun kolay olmadı bu bebekler kıymetini bilelim cnm bırak pis kalsın temzlkçi tut snden bebeğinden önemli değil
öyle canım yarın pek almak istemiyorum zaten yorgunum nasipse bayramdan sonraya kalsın ama progestan uyku yapıyor ya bende szde kullanan var mı yoksa bende mi bir anormallik oldu ilacı içtim bie saat sonra uykudan gözlerimi açamaz hale geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…