2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
saç beyazlaması malesef bendede var.hep diyorum 30 yaşında hamile kalırsan olacağı bu.ama içime sinmediği için boyatmıyorum.doğumdan sonra boyatıcaam.ama hastanede resim olayları falan olacak.fotoshop yapsınlar artık:)geçenlerde watsonda gördüm.rimel gibi saç beyazı kapatıcıları.doğumdan sonra hastanede kullanılabilir.bir araştır istersen ben düşünüyorum şahsen.[/QUOTE]

Teş.ederim canım, evet araştıracağım, şimdi idare ediyorum pek fazla evden çıkmıyorum diye, en azından doğumdan sonra hastanede iyi görüneyim biraz dimi ama?

Tmm cnm evet büyüdü artık teyzeleri totosu isirilacak hale gelmiş:)) evet doktorum iyidir ya sagolsun fazla kilo almadık ama yinede uyarıyor bende 5 kilo aldım bu zamana kadar makarna pilav Hamur ısı cok mü yedin dedi yok ekmegi fazla kaçırmış olabilirim digerlerini fazla yemedim dedim oda ekmegi azalt dedi bir daha ki aya kilo almadan gitmeyi hedefliyorum bakalım hayırlısı

yerim ben totosunu onun
söyle doktoruna beni deli etmesinbenimde hedefim doğuma 20 kiloyu aşmadan gitmek:)

Teş.ederim canım, evet araştıracağım, şimdi idare ediyorum pek fazla evden çıkmıyorum diye, en azından doğumdan sonra hastanede iyi görüneyim biraz dimi ama?[/QUOTE]

Golden Rose Gray Hair Stick Saç Beyazlarını Kapatıcı - Eczanede.com | Kozmetik Ürunlerin Sitesi

canim sen gönlünü ferah tut, hic birsey icinde endiseleinip korkma. bebegin dogunca herseyi unuturacak sana bundan emin olabilirsin
cok iyi dusunmusun aile danismanina gitmeyi bencede esinle gitmek cok iyi fikir ikiniz icinde br cözum olur insalah... biraz akisina birak artik kasma kendini bukadar gevsemeye calis sen allah siginip duani esirgeme hic bizlerde senin icin duaciyiz her zaman :)))

yerim ben totosunu onun
söyle doktoruna beni deli etmesinbenimde hedefim doğuma 20 kiloyu aşmadan gitmek:)

Haha haa fazla yeme teyzesi ya daha sırada ben carim bende seninkinin toyosunu yer bitiririm bak:)))

Tmm selamını söylerim cnm insallah hedeflerimize ulaşırız ya böyle sinir koymasında birşeyler olmuyor doktorum demese belki de dikkat etmicektim iyi oldu benim icin artık bebeğe yönelik beslenmeliyim )

yerim ben totosunu onun

Haha haa fazla yeme teyzesi ya daha sırada ben carim bende seninkinin toyosunu yer bitiririm bak:)))

Tmm selamını söylerim cnm insallah hedeflerimize ulaşırız ya böyle sinir koymasında birşeyler olmuyor doktorum demese belki de dikkat etmicektim iyi oldu benim icin artık bebeğe yönelik beslenmeliyim )

TALLİA hoş geldin kuşum fazla gecmise takılma gel iki sohbet edelim erken çıkabilirim ben bugun yorulduk yine

hb ttlım inş sende güzel hberler ver yrn bize :)

tsk ederim canim insallah iyi haberlerle gelirim yarin bende :)))

kızlarrr tamamen hasta olmuş durumdayım elimde bir mendille geziyorum şu annnn

Bende coooook hastayim ama benim mendille dostluğum 1 aydir devam ediyo geçmek bilmedi

ikinizede cok gecmis olsun kizlar dikkat edin bu havalar cok aldatici olabiliyor. hkn senin oglusun dan gecmistir muhakkak cocklar hasta oldumu hemen banada geliyor malesef, insallah cabuk iyilesirsiniz ((

masallah canim kzcen kocaman olmuss bu kizlar hep nazli oluyor zaten hic poz vermiyorlar bakalim bizimki napcak yarin insallah doktor cekebilir... YAA SEN ZATEN COK KILO ALMADINKII SASIRMISMI SENIN DOKTORUN NEE

ahhhhhhahhhhhhhh su beyazlar yokmu bende iyice sikayetci olmaya basladim artik napcam bilmiyorum kina olayina ne dersiniz kizlar acaba sizce iyi fikirmi:44::44::44:

selam kizlar ben geldimm nasilsinizz bakalim yine kaynatmisiniz masalllah :)))

RANANA cnm hocbulduk tsk ederim gecmise fazla takilmadim bak bugun gunduz bi ara bakmistim bugun

selam kizlar ben geldimm nasilsinizz bakalim yine kaynatmisiniz masalllah :)))

RANANA cnm hocbulduk tsk ederim gecmise fazla takilmadim bak bugun gunduz bi ara bakmistim bugun

aaa klavyeyi siliyordum ayni mesaj yine gitmis ranana bana diyordun gecmise fazla takilma diye simdide sen kedin kayboldun ortadankizlar nerdesiniz ya konusun birazz

Nasıl gittiniz başvur falan nasıl yapılıyor? Detayları verirsen bende denemek isterim canım..

kızlarrr tamamen hasta olmuş durumdayım elimde bir mendille geziyorum şu annnn

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ve minnoşuna..

kızlar göğsümün kahverengi kısmı çok kaşınıyor ya. kaşırken kanattım. bu kantaron yağını sürsem ne olur

Göğüslerini kaşıma bile erken doğumu tetikliyor biliyorsun bir de bu kadar erken yara yapma onları sonradan zaten olacak..
Kantaron iyi geliyor ben bugün yağlandım güreşçi gibi.. Kantaronu sür canım yara bile olsa iyileştirir..

Maşallah kızına takvimiyle uyumlu gidiyor:))
Kalkık burun yuvarlak yüz dolgun dudaklar valla işiniz zor canım fıstık gibi bir kızın olacak :))

günaydıııın kızlar nerdesiniz yahu kimsecikler yok bugün.gece oturun oturun sonra da kalkamayın uykucular sizi

huuu sabah şekerleriii nerdesiniz yaaaa hully golgen ozgnmn siz sabahları oluyordunuz kızlar :26::26:

huuu sabah şekerleriii nerdesiniz yaaaa hully golgen ozgnmn siz sabahları oluyordunuz kızlar :26::26:

günaydııın güzelleeerr 2 gündür giremedim geçmiş almış başını gitmiş ben biraz okumaya çalışacağım, perşembe kontrolümüz var çookkk heyecanlıyım oğlumu çoookk özledimmm

bende üniversiteyi ıspartada okudum ve çook özlüyoruumm dediğin gibi küçük ama istediğin herşey var

canım ben boyattım saçımı valla,psikolojim bozuluyor saçımı bembeyaz görünce 3 aydan sonra boyattım o yüzden.internette araştırmıştım zararlı olduğunu ispat eden bir durum yok linki de yollayayım sana sen de oku Hamilelikte sa boyatlabilir mi ?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url] ..herkesin farklı olabilir tabi düşünceleri ama ben bu doktora inanmak istedim heralde kına düşünen arkadaşlar yapmayın derim bir kere yapınca saç hep kına ister..siz bilirsiniz tabi yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…