2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hb ttlım inş sende güzel hberler ver yrn bize :)

ben büyükşehir belediyesinin kadın ve aile sağlığındaki danışmanına gittim. sadece bi kere gidebildik eşimle. çünkü mesai saatlerine denk geliyordu. izin almak sıkıntı olduğu için bir daha gidememiştik. o arada düzülmişti bişiler zaten. gene gitmek isterim ama olmadı işte

bebişim olsun iyi olmasana sevindim :)

kızlar benim karnım hep aşağıdaydı zaten. şimdi bebek büyüdü sanırım. otururken bile eğilemiyorum. kolu bacağı bişileri batıyor sanki karnım ağrıyor. arkama yaslanıyorum hemen. unutup öne doğru durduğumda sıkıntı yaşıyorum

kızlar göğsümün kahverengi kısmı çok kaşınıyor ya. kaşırken kanattım. bu kantaron yağını sürsem ne olur

saol canım... kaşıntıya yapıcak bişi bulabilirsen banada söle benimde acayip kaşınıyo yaaa ben hemen yıkıyorum anca onunla çözüm bulabiliyorum neden oluyo bu kaşıntı bilmiyorum ya..

yara yaptım demin. çok acıdı. hemde süt gibi bişi geldi ucundan az

canım geçmiş olsun riski atlatmana çok sevindim.. iyi bir doktor çok çok önemli.. mutlu sonu da göreceğiz canım inşallah hepberaber sağlıkla... :)

bebişimolsun çok sevindim canım bu haftaları görmene inşallah en az 32 leri de rahatça görürsün..

Kizlar hepinize iyi aksamlar
bugun biz bebek arabamizi aldik e bebekten mamas an papas sola kirmizi
150 tl hediye ceki verdiler onla da cybex anakucagini 149 a dik
her 250 tl ye 50 tl cek veriyolar kampanya var
bu arabadan alan var mi aranizda insallah iyi yapmisizdir
kullanmadan anlayamayacagiz tabi malesef....

Selam kizlar nasilsiniz
Biz bugun doktor kontrolümüze gittik kızım 1300kg boyu 38cm olmuş kızım yine herzamanki gibi cok hareketliydi bize poz veremedi ama doktor teyzesi burnu kalkik yuvarlak yüzlü ve dolgun dudakli guzel bir kızımın olduğunu söyledi teyzoslari ve tahmini dogum tarihimiz Haziran'ın 24'den 19'a düştü ve 29. Haftamıza atladık hayırlısı ile
Bendeni gelişim ise 1 ayda 1.5 kilo almişim doktoruma göre fazla dikkat et dedi bu ara ekmegi cok kaçırdık ondan olmalı sanırım ve kızımın bası yukardaydi bir daha ki aya uygun pozisyona geçmesini umuyorum dedi ve 1 Aya rendevu verdi kizlar cok degil mı sizce 8. Ayımı doldurmuş oluyorum oysa daha sık gitmemiz gerekir degil mı bu aylarda birde megnezyum yazmasını istedim ağrılar icin kalsiyum kullandığım icin ikisini bir arada kullanmanın dogru olmayacağını söyledi yine kan ilacımızı alıp geldik iste benden haberler bu kadar:)))

yok canım zaten 32 haftdan sonra 2 haftaya düşürüyolar kontrolleri bidahaki gitmenden sonra 2 haftaya düşürür bence bebeğinede maşalllah... güzel kızına sağsalim kavuşursun inşallah bende tabiii

Hosbulduk canm guzel dileklerin icin saol ben nstye girdim orda biraz sanci cikti onun icin nidilat verdi
x
kapanış 30 haziranla bende:)

kızlar ikinizde çoktandır yoktunuz.merak ettik.ama henüz doğum yapmadığınıza çok sevindim.
Saol canm bakalim yarinda ii haberlerle donerim insallah

Saol canim benim karnimda asagida cok baski hissediyorum zor yuruyorum

Cok saol canim insallah hayirlisiyla gorurum saglikla kucagimiza aliriz hepimiz ins.

kapanış 30 haziranla bende:)

kızlar ikinizde çoktandır yoktunuz.merak ettik.ama henüz doğum yapmadığınıza çok sevindim.

Cok sukur canım bende cok mutluyum ama heran dıken ustunde bı mutluluk :/
Hayırlısıyla bı doldursaydık su haftaları..

İyi geceler bayanlar, geçmişe pek bakmadan hemen bir konuya dalış yapmak istiyorum, yaa benim saçlarımdaki beyazlar iyice görünmeye başladı, boya yapamıyorum bildiğiniz üzere, ama psikolojimi alt üst ediyor, bugün eşim doğumla ilgili konuşurken sana güzel bir lohusa tacı alalım dedi, tabii benim yüzüm asıldı şu beyazlarımı napıcaz dedim, nasıl kapatacağım onları, bunun bir çaresi yok değilmi bayanlar, çok sinir oluyorum şu beyazlara....

yok canım zaten 32 haftdan sonra 2 haftaya düşürüyolar kontrolleri bidahaki gitmenden sonra 2 haftaya düşürür bence bebeğinede maşalllah... güzel kızına sağsalim kavuşursun inşallah bende tabiii

Anladım cnm cok sagol hayırlısı sorun yok zaten hersey de yolunda dedi 1 ay daha kizimi özlerim o kadar:)) amin cümlemiz sende insallah cnm valla günler yaklaştıkça heyecanlaniyorum ve cok mutlu oluyorum ya:))

Ahsenn hoş geldin cnm işletdin kendini cok gecmis olsun cok şükür ki düşük tehlikesini atlatmissin darısı diger arkadaşların basina

kızlarrr tamamen hasta olmuş durumdayım elimde bir mendille geziyorum şu annnn

Bende coooook hastayim ama benim mendille dostluğum 1 aydir devam ediyo geçmek bilmedi
kızlar geçmiş olsun.hamilelikte hastalık ilaç içilemediği için uzadıkça uzuyor.bari bitki çayları ile falan idare edin biraz.
32. hatadan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar.maşallah bebeişine kocaman olmuş annesi.ama doktorunada maşallah sana bu kadar kilona dikkat et diyorsa benim gibi bir hastası olsa ne der acaba.14 kiloya yakın oldu aldığım kilo.dünden beri dikkat etmeye başladım yediğime içtiğime:)
saç beyazlaması malesef bendede var.hep diyorum 30 yaşında hamile kalırsan olacağı bu.ama içime sinmediği için boyatmıyorum.doğumdan sonra boyatıcaam.ama hastanede resim olayları falan olacak.fotoshop yapsınlar artık:)geçenlerde watsonda gördüm.rimel gibi saç beyazı kapatıcıları.doğumdan sonra hastanede kullanılabilir.bir araştır istersen ben düşünüyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…