- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
hosgeldiniz cnm hadi gözun aydin atlatmisiniz bugunude.masallah bebisinde kocaman olmusyarin bizimde var bakalim nasil gececek insallah bizde artik kilosunu boyunu ögreniriz.ahhh o migde yanmasi beni mahvediyor hayatimi fecl etti resmen süt icmekte iyi geliyor birde sakis cignemek migde asitini aliyor o zaman rahatliyor biraz
Ben de kendime kızıyorum bazen ama çok tuhaf hissediyorum, mutlaka bir yolunu bulup doğacak hatta annesine çekip herkese kendini sevdirecek biliyorsun pek çok şeyi doğumdan sonrada bunalara benzer şeyler yaşamaktan korkuyorum insan ne kadar güçlü olursa olsun sınırları var ve ben aslında o sınırı geçmekten korkuyorum..
Şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor ama stres ve endişe var hala içimde, hiçbirşeyi tadını çıkararak yaşayamayacağım burnumdan gelecek diye korkuyorum..
Deniz Sadi tüm bunların içinde en güzel şey ve ben sırf bu tür yaşadım diye onu da kaçırmaktan korkuyorum..
Aslında aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum kızlara da bir sorayım bilenler varsa, eşimle beraber gitmemiz en iyisi sanırım..
kızlarrr tamamen hasta olmuş durumdayım elimde bir mendille geziyorum şu annnn
Bende coooook hastayim ama benim mendille dostluğum 1 aydir devam ediyo geçmek bilmedi
hkn2013 geçmiş olsun
saol canım... kaşıntıya yapıcak bişi bulabilirsen banada söle benimde acayip kaşınıyo yaaa ben hemen yıkıyorum anca onunla çözüm bulabiliyorum neden oluyo bu kaşıntı bilmiyorum ya..
yok yok canım yanlış anlaşıldım sanırım doktorumuz herhangi bi tehlikeden bahsetmedi sadece seni rahatsız eder karnın sert olur dedi ve öyle de zaten.su çok olunca şekerden şüphelendi ama oda çıkmadı inş bi sorun olmaz ve dediği gibi de bazen azalıp bazen çoğalıyodur.herşeyden korkar oldum hayırlısıyla şu yolun mutlu sonunu görseydik
yara yaptım demin. çok acıdı. hemde süt gibi bişi geldi ucundan az
Selam kizlar nasilsiniz
Biz bugun doktor kontrolümüze gittik kızım 1300kg boyu 38cm olmuş kızım yine herzamanki gibi cok hareketliydi bize poz veremedi ama doktor teyzesi burnu kalkik yuvarlak yüzlü ve dolgun dudakli guzel bir kızımın olduğunu söyledi teyzoslari ve tahmini dogum tarihimiz Haziran'ın 24'den 19'a düştü ve 29. Haftamıza atladık hayırlısı ile
Bendeni gelişim ise 1 ayda 1.5 kilo almişim doktoruma göre fazla dikkat et dedi bu ara ekmegi cok kaçırdık ondan olmalı sanırım ve kızımın bası yukardaydi bir daha ki aya uygun pozisyona geçmesini umuyorum dedi ve 1 Aya rendevu verdi kizlar cok degil mı sizce 8. Ayımı doldurmuş oluyorum oysa daha sık gitmemiz gerekir degil mı bu aylarda birde megnezyum yazmasını istedim ağrılar icin kalsiyum kullandığım icin ikisini bir arada kullanmanın dogru olmayacağını söyledi yine kan ilacımızı alıp geldik iste benden haberler bu kadar:)))
Hosbulduk canm guzel dileklerin icin saol ben nstye girdim orda biraz sanci cikti onun icin nidilat verdicanım sende hoşgeldin öncelikle iyi olman çok güzel ve Allah kolaylık versin diyorum inş vaktinde vede sağlıkla gelir yavrucukların dualarımız seninle rahat ol inşbişeyi merak ettim doktorum bana da nidilat verdi ve ayrıca bikaç ilaç daha verdi kasılmalarım ve sancılarım oluyodu bu ilaçları kullan geçmezse nidilata başla dedi.sana verme sebebi nedir sancılar mı yoksa kasılmalar mı canım?
Saol canm bakalim yarinda ii haberlerle donerim insallahkapanış 30 haziranla bende:)
kızlar ikinizde çoktandır yoktunuz.merak ettik.ama henüz doğum yapmadığınıza çok sevindim.
Saol canim benim karnimda asagida cok baski hissediyorum zor yuruyorumbebişim olsun iyi olmasana sevindim :)
kızlar benim karnım hep aşağıdaydı zaten. şimdi bebek büyüdü sanırım. otururken bile eğilemiyorum. kolu bacağı bişileri batıyor sanki karnım ağrıyor. arkama yaslanıyorum hemen. unutup öne doğru durduğumda sıkıntı yaşıyorum
canım geçmiş olsun riski atlatmana çok sevindim.. iyi bir doktor çok çok önemli.. mutlu sonu da göreceğiz canım inşallah hepberaber sağlıkla... :)
bebişimolsun çok sevindim canım bu haftaları görmene inşallah en az 32 leri de rahatça görürsün..
kapanış 30 haziranla bende:)
kızlar ikinizde çoktandır yoktunuz.merak ettik.ama henüz doğum yapmadığınıza çok sevindim.
canım geçmiş olsun riski atlatmana çok sevindim.. iyi bir doktor çok çok önemli.. mutlu sonu da göreceğiz canım inşallah hepberaber sağlıkla... :)
Canım cok tesekkur ederım ıns goruruz ıns..rıskı tam olarak atlattım denemez ama bu doktorumuz daha moral verıcı ve hatta dıgerıne gore cok pozıtıf konustu..gerısı Allahın takdırı artık bekleyıp gorcez
bebişimolsun çok sevindim canım bu haftaları görmene inşallah en az 32 leri de rahatça görürsün..
Hosbulduk canm guzel dileklerin icin saol ben nstye girdim orda biraz sanci cikti onun icin nidilat verdi
x
Hmm gercı senın uc tane yavrucun var kolay degıl ben bı taneyle bıle haftalardır problemlıyım :/ Allah kuluna kaldıramayacagı yuku yuklemezmıs kıme ne verecegını bılıyor ıste :) Allah gucune guc katsın canım.
Saol canm bakalim yarinda ii haberlerle donerim insallah
Saol canim benim karnimda asagida cok baski hissediyorum zor yuruyorum
Cok saol canim insallah hayirlisiyla gorurum saglikla kucagimiza aliriz hepimiz ins.
yok canım zaten 32 haftdan sonra 2 haftaya düşürüyolar kontrolleri bidahaki gitmenden sonra 2 haftaya düşürür bence bebeğinede maşalllah... güzel kızına sağsalim kavuşursun inşallah bende tabiii
kızlarrr tamamen hasta olmuş durumdayım elimde bir mendille geziyorum şu annnn
kızlar geçmiş olsun.hamilelikte hastalık ilaç içilemediği için uzadıkça uzuyor.bari bitki çayları ile falan idare edin biraz.Bende coooook hastayim ama benim mendille dostluğum 1 aydir devam ediyo geçmek bilmedi
32. hatadan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar.maşallah bebeişine kocaman olmuş annesi.ama doktorunada maşallah sana bu kadar kilona dikkat et diyorsa benim gibi bir hastası olsa ne der acaba.14 kiloya yakın oldu aldığım kilo.dünden beri dikkat etmeye başladım yediğime içtiğime:)Selam kizlar nasilsiniz
Biz bugun doktor kontrolümüze gittik kızım 1300kg boyu 38cm olmuş kızım yine herzamanki gibi cok hareketliydi bize poz veremedi ama doktor teyzesi burnu kalkik yuvarlak yüzlü ve dolgun dudakli guzel bir kızımın olduğunu söyledi teyzoslari ve tahmini dogum tarihimiz Haziran'ın 24'den 19'a düştü ve 29. Haftamıza atladık hayırlısı ile
Bendeni gelişim ise 1 ayda 1.5 kilo almişim doktoruma göre fazla dikkat et dedi bu ara ekmegi cok kaçırdık ondan olmalı sanırım ve kızımın bası yukardaydi bir daha ki aya uygun pozisyona geçmesini umuyorum dedi ve 1 Aya rendevu verdi kizlar cok degil mı sizce 8. Ayımı doldurmuş oluyorum oysa daha sık gitmemiz gerekir degil mı bu aylarda birde megnezyum yazmasını istedim ağrılar icin kalsiyum kullandığım icin ikisini bir arada kullanmanın dogru olmayacağını söyledi yine kan ilacımızı alıp geldik iste benden haberler bu kadar:)))
saç beyazlaması malesef bendede var.hep diyorum 30 yaşında hamile kalırsan olacağı bu.ama içime sinmediği için boyatmıyorum.doğumdan sonra boyatıcaam.ama hastanede resim olayları falan olacak.fotoshop yapsınlar artık:)geçenlerde watsonda gördüm.rimel gibi saç beyazı kapatıcıları.doğumdan sonra hastanede kullanılabilir.bir araştır istersen ben düşünüyorum şahsen.İyi geceler bayanlar, geçmişe pek bakmadan hemen bir konuya dalış yapmak istiyorum, yaa benim saçlarımdaki beyazlar iyice görünmeye başladı, boya yapamıyorum bildiğiniz üzere, ama psikolojimi alt üst ediyor, bugün eşim doğumla ilgili konuşurken sana güzel bir lohusa tacı alalım dedi, tabii benim yüzüm asıldı şu beyazlarımı napıcaz dedim, nasıl kapatacağım onları, bunun bir çaresi yok değilmi bayanlar, çok sinir oluyorum şu beyazlara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?