2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hosgeldiniz cnm hadi gözun aydin atlatmisiniz bugunude.masallah bebisinde kocaman olmus yarin bizimde var bakalim nasil gececek insallah bizde artik kilosunu boyunu ögreniriz.ahhh o migde yanmasi beni mahvediyor hayatimi fecl etti resmen süt icmekte iyi geliyor birde sakis cignemek migde asitini aliyor o zaman rahatliyor biraz

canım senin adına çooookkk mutlu oldum dahada büyüdüğünü görürsün inaşşallahh doğduğu günleride yazarsın inşallahhhh...

biz iyileşemedik ve üstüne bende hasta oluyorum sanırım burnum akıyo hapşırıyorummm artık herşey dahada zor offfff çok saol canım...

Medikallerde, eczanelerde, büyük marketlerde hep var. Depend markasını öneriyorlar genelde. Bana da bebek bezi kullanmamı tavsiye ettiler.

hanımlar bu hasta bezlerinin cok kullanışlı oldugunu bende duymuştum
sitesinden numune istedim bedeni fln seçiyosun zaten ücretsiz olarak adrese gönderiyolar
ben eve, eşimin işyerine vs istedim hemen geldi link altta
Depend
sol altta numune istek formu var zatn

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bugün onca hengamenin içinde kendime bir hastane çantası listesi çıkardımmm baya uzun bir liste oldu bu arada idilbabynin ürünlerine bayıldımmm biraz pahalı ama özellikle kızı olacaklara tavsiye ederim hepsi çok güzelll..

bebek eşyalarını nasıl yıkıcağını soranlar olmuş yeni aldıklarınızı 40 derce yada 30da yıkayabilirsiniz ön yıkamasasız ben kesinlikle dalinin yada hacışakirin granül sabunlarını tavsiye ederim sıvı deterjanda olabilir ama benim tercihim buyduu....

aa süpermiş canım sağol iyi oldu haber verdiğin hem bedeni hakkında da bir fikrimiz olur

kızlar bişi soracağım...
bebişler için güvenli yatış yastıkları var ya onların üzerinde kılıfları var mı yıkayabileceğimiz? yoksa bebişlere yıkanmamış şeyi kullanmak doğru olur mu? bende alacağım o yastıklardan,size de sorayım dedim

Ben de kendime kızıyorum bazen ama çok tuhaf hissediyorum, mutlaka bir yolunu bulup doğacak hatta annesine çekip herkese kendini sevdirecek biliyorsun pek çok şeyi doğumdan sonrada bunalara benzer şeyler yaşamaktan korkuyorum insan ne kadar güçlü olursa olsun sınırları var ve ben aslında o sınırı geçmekten korkuyorum..
Şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor ama stres ve endişe var hala içimde, hiçbirşeyi tadını çıkararak yaşayamayacağım burnumdan gelecek diye korkuyorum..
Deniz Sadi tüm bunların içinde en güzel şey ve ben sırf bu tür yaşadım diye onu da kaçırmaktan korkuyorum..
Aslında aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum kızlara da bir sorayım bilenler varsa, eşimle beraber gitmemiz en iyisi sanırım..

hiçbirşey burnundan gelmicek arkadaşım sen buna inan önce evet bencede sizin için bir aile danışmanı çok iyi olucak ama sen önce hayata ve allaha olan inancını kaybetme dilerim herşey yoluna girer emin ol burdaki herkes senin için dua ediyor ve özelliklede bebeğin için ona inan ve güven bak gör o sana çok iyi gelicek ilişikinede çok iyi gelicekkkk neyse uzattım yine kendine ii bak arkadaşım sen hamilesin haaaa

canim insallah kuruldan iyi haberler alirsin bebegin icin iyi olmaya calis cnm hersey onlar icin...

Cok saol canim insallah bu ayida sglikla atlatiriz...

aynı anda 3 bebişşşşş :111::111::111: allahım sen ne büyüksünnn
Evet zeynocum Rabbimin cok guzel bir mucizesi bu...sans meleklerim onlar benim...

Oyy oyy annesi merak etme onların keyfi gayet yerinde ve son derece formundadır Allahın izniyle inş yeni doktorundan da memnun kalırsın canım.gebelikte psikolojinin iyi olması eşittir iyi huylu ilgili bir doktor :) müsait bi vaktinde uyguladığın diyeti yazabilir misin canım bende böyle bi durum yok ama karşılaştırmak istiyorum..yarın da hemen gel doktorun dediklerini paylaş bzimle bakalım minik adamlarımızın gelişimi uyumlu mu bizde perş günü doktordaydık çok bişey farketmemiştir o günden bugüne.bizim bebiş 1130 gr olmuştu

aslında bende hemen hazırlamak istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum:18::18: bakalım hayırlısı haftaya kontrol var ona gore hareket edim az daha beklicem

teşekkür ederiz canım..henüz araştıramadım ama doktorumuzun dediği belli dönemlerde azalır bazen çoğalır ilaçlarını düzenli kullanmaya bak oldu..ama rahatsız ettiği bi gerçek özellikle akşamları karnımı taşıyamıyorum alttan tutup öyle yürüyorum sanki düşecekmiş gibi oluyo:26:inşş önemli bi durum değildir de doktorumuz haklıdır..

bebeğin suyunun az olması tehlikeli ama çok olması da mı tehlikeliymiş ?
ilk kez duyuyorum peki tedavisi falan yok mu az su içebilirsin dicem ama ne mümkün :26::26: ??

doktorumuz tehlikeden söz etmedi ama karnın çok sert olur dedi ve gerçekten de öyle sanki bebeğimi değil de taş taşıyorum

yok yok canım yanlış anlaşıldım sanırım doktorumuz herhangi bi tehlikeden bahsetmedi sadece seni rahatsız eder karnın sert olur dedi ve öyle de zaten.su çok olunca şekerden şüphelendi ama oda çıkmadı inş bi sorun olmaz ve dediği gibi de bazen azalıp bazen çoğalıyodur.herşeyden korkar oldum hayırlısıyla şu yolun mutlu sonunu görseydik

canım sende hoşgeldin öncelikle iyi olman çok güzel ve Allah kolaylık versin diyorum inş vaktinde vede sağlıkla gelir yavrucukların dualarımız seninle rahat ol inş bişeyi merak ettim doktorum bana da nidilat verdi ve ayrıca bikaç ilaç daha verdi kasılmalarım ve sancılarım oluyodu bu ilaçları kullan geçmezse nidilata başla dedi.sana verme sebebi nedir sancılar mı yoksa kasılmalar mı canım?

ya annişler şekerleri nereye yaptırcaz, nasıl bişeler yaptrcaksınız?
dolap magneti yaptırasım var benim de nasıl bişey yaptrcam?
ben uğraşamam ya, aslında izne ayrılınca kendim mi uğraşsam dedim ya gözümde büyüyor
evlenirken de kına malzemelerimi, düğündeki birçok süsümü , bardaklarımı filan kendim yapmıştım ama göbeğim çatlamıştı.
bide lahusa şerbeti bardağı var,
Metro'da klasik süslü su bardakları var, minik, 6 lı, onlardan 2 paket alcam
12 tane yeter diye düşünüyorum ya, aynı anda 15 kişi gelmez herhalde
onlara da kolay geçirilebilir lastikli süsler yaptrcam, nasıl olur ki?
yada belki onu kendim yaparım istediğim gibi bişey bulamazsam
fikirleri olan paylaşabilir mi?

Hanimlar iyi akşamlar, ben 31 haftalik hamileyim dun aksam iliski sonrasi ufak capli da olsa kanamam oldu ilk defa boyle birsey oldu ve esim de ben de cok korktuk endiselendik vakit kaybetmeden acile gittik ebe kontrol etti bebegin kalp atislarini da dinletti normal dedi rahimde de acilma yok dedi bugunde zaman zaman kahverengi lekelerim oldu( ama doktora gitmedim yarin gitmeyi düşünüyorum simdi de icim icimi yiyor.sizlerden bi fikri olan var mi??? Ayrica butun gun bebegim de kipir kipirdi su anda ayni sekilde.

haziranın kapanışı bende sanırım :) sezeryan olucam normal doğum tarihim 7 temmuz fakat,28-29 haziranda doğumum olur
kapanış 30 haziranla bende:)

kızlar ikinizde çoktandır yoktunuz.merak ettik.ama henüz doğum yapmadığınıza çok sevindim.

aman canım dikkat et az kaldı doğuma yarında hiç aksatmadan doktoruna git belki bişi yoktur ama yinede tedbir almakta fayda var eminim bebeğin çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…