Biz geldiiiiikkkkk doktordaydık bgn bebişimi gördüm bıcırık nasıl tepikliodu doktorun makinesiniBen büyümüyor sanarken bnm sıpa maşallah 1.300 gr olmuş 1 hafta ilerde dedi.Kasılmaların var mı diye sordu doktor nadir oluyor ddm ama rahatsızlık derecesinde değil ddm.Mide yanman oluyor mu dedi.!0 gündür acı acı su geliyo gırtlağıma resmen ddm yatmadan 2 saat önce yeme bişey dedi yastığını yüksek tut dedi.Önerileri dinliycez inş durabilirsek.63 kiloymuşum bnde vuuuu şişios sankimmmm sonuç olarak mutluyussss
Biz geldiiiiikkkkk doktordaydık bgn bebişimi gördüm bıcırık nasıl tepikliodu doktorun makinesiniBen büyümüyor sanarken bnm sıpa maşallah 1.300 gr olmuş 1 hafta ilerde dedi.Kasılmaların var mı diye sordu doktor nadir oluyor ddm ama rahatsızlık derecesinde değil ddm.Mide yanman oluyor mu dedi.!0 gündür acı acı su geliyo gırtlağıma resmen ddm yatmadan 2 saat önce yeme bişey dedi yastığını yüksek tut dedi.Önerileri dinliycez inş durabilirsek.63 kiloymuşum bnde vuuuu şişios sankimmmm sonuç olarak mutluyussss
sarmala annişi.Atletsiz gezme ben koca kış atletsiz gezdim annem azarladı fena valla:18: şmdi havalar ısındı yine atletim içimdedir gecede minik bi havlu karnıma koyuyorum oğluş çok soğuk oluyo ya sarmaladığım halde bazen karnım buz gibi oluyo üşümesinler
mide bulantısı kusma hala var bende :) 3-5 günde 1 şaşmaz valla cicilere de ayrıca bayıldım yanibgn hastanede bi kız bebekler vardı allahm ddm yaa ısırmamak için zor tuttum kendimi
oyh iyileşmedi mi kuzu ya :s yazık sanada iki canınla koşturuosun
Medikallerde, eczanelerde, büyük marketlerde hep var. Depend markasını öneriyorlar genelde. Bana da bebek bezi kullanmamı tavsiye ettiler.
kızlar demin nisan annelerini okuyordum da, herkes külot şeklindeki hasta bezlerinin çok kullanışlı olduğundan bahsetmiş, nereden bulabiliriz ki onları bilen var mı?
medicallerde filan vardır dimi?
yavaştan çantaları hazırlamak lazım valla canlar geçen gün eşimin halası dedi ki çantan çoktan hazırdır senindedim yooo
burada yazılanlardan bir liste yapmıştım zaten, o listeye göre hazırlıklara başlasam diyorum artık
hanımlar bu hasta bezlerinin cok kullanışlı oldugunu bende duymuştum
sitesinden numune istedim bedeni fln seçiyosun zaten ücretsiz olarak adrese gönderiyolar
ben eve, eşimin işyerine vs istedim hemen geldi link altta
Depend
sol altta numune istek formu var zatn
MINIKKUS en son yorum yazmak icin seni biraktim cunku yazdigin seye cok kizdim.ne demek dogurmak istemiyorsun bebisi birsey soyleyimmi. valla sen ister iste istersen isteme o bebek dogacak icinde tutamiyacaksin asla onla öyle birseyi kafandan sil at bence. hadi tutun diyelim kac gun tutabilceksinki o cikacak bir yol bulur nasilsaya sezeryan ya normal dgum bir sekilde cikar dunyaya gelir alcak nefes varsa yasiyacak ömrü varsada sen ne yaparsan yap ona engel olamazsin asla senin nasil bir ikilem yasadigini, ruhsal yönden cok cöktügünü hissedebiliyorum ne kadar guclu olmaya calisanda bunu basarmakta gucluk cekiyorsun canim seni ben cok iyi anliyorum. dogurmuyacam söyle olcak böyle olcak diye dusunmee bebisin sag saglim dogacak insallah ve senin yuzunude guldurecek . onu ve kndini üzme canim bebisin dogacagi gune hazirla kendini, bak ne guzel lavanta kesesi yapmisin annesi oglusun cok guzel olmus böyle seylerle ugrasmaya devam etki kafan dagilsin baska birsey düsünüpte hem kendini hem bebisi üzme. hem sen terapiye fln gitmiyormusun gitmiyorsan mutlaka gitmelisin bence :)))
Ben de kendime kızıyorum bazen ama çok tuhaf hissediyorum, mutlaka bir yolunu bulup doğacak hatta annesine çekip herkese kendini sevdirecek biliyorsun pek çok şeyi doğumdan sonrada bunalara benzer şeyler yaşamaktan korkuyorum insan ne kadar güçlü olursa olsun sınırları var ve ben aslında o sınırı geçmekten korkuyorum..
Şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor ama stres ve endişe var hala içimde, hiçbirşeyi tadını çıkararak yaşayamayacağım burnumdan gelecek diye korkuyorum..
Deniz Sadi tüm bunların içinde en güzel şey ve ben sırf bu tür yaşadım diye onu da kaçırmaktan korkuyorum..
Aslında aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum kızlara da bir sorayım bilenler varsa, eşimle beraber gitmemiz en iyisi sanırım..
canim insallah kuruldan iyi haberler alirsin bebegin icin iyi olmaya calis cnm hersey onlar icin...Canım bizim bu çarşamba kurulumuz var aynı gün kontrol de olacak.. Heyecanla kurulu bekliyorum inşallah iyi bir haber alırız..
Benim kendi sağlık durumum iyi ama ruhsal durumum karmakarışık.. Ama idare ediyoruz..
Cok saol canim insallah bu ayida sglikla atlatiriz...kizlar hosgeldiniz her ikinizide cok merak ediyorduk. yoklugunuz fazlasiyla hissedildi burda. ikiniz icinde cok sevindim bebeklerinizde sizlerde cok iyisiniz bu kadar merakta birakmayin kizlar bir daha bizleri:))
AHSENN cnmm suyunun cok olmasinin tehlikeli olduugnu hic bilmiyordum bende ama doktorunda mutlaka birsey önermistir bunun icin sana . sanirim artik erken dogum riskinde kalmamis cok sevindim cnm bir dahada bu sorunlarii yasamazsin insallah. suyun azalmasi icin bir öneride bulunacam ne kadar ise yarar bilmiyorum ama belki bir cozum olur. birza fzala hareket etmeye calis bol bol yuruyus yapmaya calis cnm. suyu az olanlar icin doktor fazla hareketi ve yuruyusu yasakliyor. bundan yola cikarak bende tersini dusundum.
BEBISIMOLSUN . cnmm bebisin kilosu gayet iyi gibi geldi bana sonucta tek bebek degiler 3 bebisi var icerde ve biliyorusn 3.ler cok kilolu dogmazlar kilosuna takilma canim sag saglim dogsunlar insallah gununde. herzaman dua ederiz canim bir aksilik cikmasin erken dogmasin diye :)) uzun sure göremeyince bende seni erken dogurdugunu dusunmeye baslamistim
iyikide öyle bir durum olmamis cok sevindim canim insallah bebisler bir ay daha dayanir :)))
Evet zeynocum Rabbimin cok guzel bir mucizesi bu...sans meleklerim onlar benim...aynı anda 3 bebişşşşş :111::111::111: allahım sen ne büyüksünnn
Benim de söyle bir sorun oldu...25 Haftalığa kadar gittiğim doktor ordan ayrıldı.benim de yeni bir doktor bulmam gerekti.yeni bir doktor buldum ama ilk randevum yarın a.5 haftadır görmüyorum bebişimihareket ettiği içim rahat ama yine de detaylı incelenmediği için içim huzursuz.Bir de şeker çıkmıştı bende 5 haftadır diyet yapıyorum .5 haftadır hiç kilo almadım..şekerim de düştü fakat en merak ettiğim bu süreçte bebek normal kilosunu aldımı?? Yani allahın izniyle yarın akşam tüm sorularım cevap bulacak inşallah :)
zaten kirli değiller cnm 30 derecede dalin sabunlar var sıvı onla yıkasan sorun olmaz çok çektirme yıkarken ben valla erkenden hazırlamıycam çanta falan o psikolojiye grmek istemiyorum erken doğurcak gibi olmasın.Son ayında hazırlıycam ben en mantıklısı bu gibi ben öyle düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim.. Ben yaşamadım ama fazla olan suyu alıp rahatlamanı sağlıyorlar amniyosentez ile aynı yöntemle ama hangi haftalarda yapılıyor bilmiyorum..
Ayrıca risk oluyor böyle durumlarda doktorun yönlendirmediyse böyle bir işlem için gerek yok demektir...
bebeğin suyunun az olması tehlikeli ama çok olması da mı tehlikeliymiş ?
ilk kez duyuyorum peki tedavisi falan yok mu az su içebilirsin dicem ama ne mümkün :26::26: ??
kizlar hosgeldiniz her ikinizide cok merak ediyorduk. yoklugunuz fazlasiyla hissedildi burda. ikiniz icinde cok sevindim bebeklerinizde sizlerde cok iyisiniz bu kadar merakta birakmayin kizlar bir daha bizleri:))
AHSENN cnmm suyunun cok olmasinin tehlikeli olduugnu hic bilmiyordum bende ama doktorunda mutlaka birsey önermistir bunun icin sana . sanirim artik erken dogum riskinde kalmamis cok sevindim cnm bir dahada bu sorunlarii yasamazsin insallah. suyun azalmasi icin bir öneride bulunacam ne kadar ise yarar bilmiyorum ama belki bir cozum olur. birza fzala hareket etmeye calis bol bol yuruyus yapmaya calis cnm. suyu az olanlar icin doktor fazla hareketi ve yuruyusu yasakliyor. bundan yola cikarak bende tersini dusundum.
BEBISIMOLSUN . cnmm bebisin kilosu gayet iyi gibi geldi bana sonucta tek bebek degiler 3 bebisi var icerde ve biliyorusn 3.ler cok kilolu dogmazlar kilosuna takilma canim sag saglim dogsunlar insallah gununde. herzaman dua ederiz canim bir aksilik cikmasin erken dogmasin diye :)) uzun sure göremeyince bende seni erken dogurdugunu dusunmeye baslamistim
iyikide öyle bir durum olmamis cok sevindim canim insallah bebisler bir ay daha dayanir :)))
selam güzel anneler nasılsınız
beni merak edenler olmuş sağolun epeydir gelemedim kızlar arasıra telden girdim ama buraya yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın
henüz doğurmadım:)))) şaka bir yana 2 hafta önce gittiğimde ağrılarım çok olduğu için nstye girdim ve ufak sancılar çıktı drum nidilat diye bi ilaç verdi onu içiyorum kritik zamanlardasın heran beklemede ol doğum için ve mümkünse hep yat dedi şuan hep yatıyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum
gerçi rahimde açılma yok çok şükür suyun da iyi dedi başlarıda yukarda dedi ama tedbirli ol doğum için dedi
yarın kontrol var inşallah sancı çıkmaz açılma yoktur suyu iyidir bebiişlerim 2 hafta önce 1 er kiloydu inşallah sağlıkları iyidir kilo almışlardır
henüz çok erken dayanın kuzucuklarım diye hep konuşuyorum onlarla inşallah bu ayı da atlatırsak iyi olacak
dua edin kızlar çok erken gelmesin yavrularım
zamanında sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inş.
bende durumlar böyle inş. herkes iyidir
kapanış 30 haziranla bende:)haziranın kapanışı bende sanırım :) sezeryan olucam normal doğum tarihim 7 temmuz fakat,28-29 haziranda doğumum olur
Yaklaşık iki haftadır internet mağduru olduğumuzdan dolayı giremedik topicimize ama şimdi sizlerleyiz inş bundan sonrabaya gelişmeler olmuş eksikler alınmış herşey tamamlanmış çok geçmişe gidemedik ama az buçuk okuduk bişeyler aldıklarınızı minik bebişlerinizle güle oynaya kullanın inş .. en son baya sorunluyduk erken doğum riskimiz antika doktorumuz derken bunalım bi dönem geçirdik ama atlattık çok şükür doktoru değiştirincee akabinde herşey değişti..farklı sorunlar çıktı ama tedavi iyi geldi çok şükür oğlumda bende hiç olmadığımız kadar iyiyiz ... sizlere tavsiyem bi doktora bağlı kalmayın arada bir kere dahi olsa başka doktora görünün resmen bizim doktor hayati bi sorunu bile farkedememiş günlerce ağladık çok üzüldük sizler yaşamayın bunları böbreklerimde büyüme varmış artı bebeğimin suyu 1buçuk kat fazlaymış doktorumuz şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı var mı böyle bi durumu yaşayan ??
bide sizi çoook özledik burdan ayrı kalınca çok eksik hissettik kendimizi teselliler ne çok iyi geliyormuş bize onu çok iyi anladık
kızlar ikinizde çoktandır yoktunuz.merak ettik.ama henüz doğum yapmadığınıza çok sevindim.selam güzel anneler nasılsınız
beni merak edenler olmuş sağolun epeydir gelemedim kızlar arasıra telden girdim ama buraya yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın
henüz doğurmadım:)))) şaka bir yana 2 hafta önce gittiğimde ağrılarım çok olduğu için nstye girdim ve ufak sancılar çıktı drum nidilat diye bi ilaç verdi onu içiyorum kritik zamanlardasın heran beklemede ol doğum için ve mümkünse hep yat dedi şuan hep yatıyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum
gerçi rahimde açılma yok çok şükür suyun da iyi dedi başlarıda yukarda dedi ama tedbirli ol doğum için dedi
yarın kontrol var inşallah sancı çıkmaz açılma yoktur suyu iyidir bebiişlerim 2 hafta önce 1 er kiloydu inşallah sağlıkları iyidir kilo almışlardır
henüz çok erken dayanın kuzucuklarım diye hep konuşuyorum onlarla inşallah bu ayı da atlatırsak iyi olacak
dua edin kızlar çok erken gelmesin yavrularım
zamanında sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inş.
bende durumlar böyle inş. herkes iyidir
aman canım dikkat et az kaldı doğuma yarında hiç aksatmadan doktoruna git belki bişi yoktur ama yinede tedbir almakta fayda var eminim bebeğin çok iyiHanimlar iyi akşamlar, ben 31 haftalik hamileyim dun aksam iliski sonrasi ufak capli da olsa kanamam oldu ilk defa boyle birsey oldu ve esim de ben de cok korktuk endiselendik vakit kaybetmeden acile gittik ebe kontrol etti bebegin kalp atislarini da dinletti normal dedi rahimde de acilma yok dedi bugunde zaman zaman kahverengi lekelerim oldu( ama doktora gitmedim yarin gitmeyi düşünüyorum simdi de icim icimi yiyor.sizlerden bi fikri olan var mi??? Ayrica butun gun bebegim de kipir kipirdi su anda ayni sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?