2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya en zoruda ıse gelmek benım ıcın
nefret edıorm
o kadar uykum var kı su an anlatamam
1 mayısa da daha cok var
hey allahım
bakarsın dr erken ızın verr
Canım 7 aylık olduk çok şükür Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. Benim doktorum 20 gün rapor veriyor. İşe gitmek gerçekten çok zor ben cuma yı bekliyorum sen de aldana rapor hayatım

GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus

Hullycim cnm sanada günaydın Hayirli günler nasılsın insallah evet bendede oluyor biraz ayakta fazla kalınca daha da oluyor ayakkabılarım olmuyor artık fün terlik sandalet Türü baktım ama bulamadım daha yazlık sezonları açmamışlar
İnsallah sende tallia da guzel haberlerle gelirsiniz artık buyumuslerdir annesi:))

Elis23 c cok guzel benişinin odasida mobilyalarida güle güle iyi günlerde kullanın insallah

Canım 7 aylık olduk çok şükür Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. Benim doktorum 20 gün rapor veriyor. İşe gitmek gerçekten çok zor ben cuma yı bekliyorum sen de aldana rapor hayatım

kız biz nerde 7 aylık olduk daha 6,5 aylıız

ben rapor alamam
1 mayısa kadar annastık ısverenle

büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?

Allah bagislasin cok cok güler yüzlü aynı zanda da cok süslü nü kizlar hep böyle ya küçücük kizlar ellerinde çantaları bakıp bakıp gülüyoruz eşimle acaba bizim kızda böyle mı olacak diye :))

Hullycim cnm 7 ayliksiniz tatlim bende 7 ay bir haftalığım :))

maalesef canım yaa hully haklı bende yazan haftamı 4 e bölüp bulduğumu zannediyordum ama öyle değilmiş. 2 hafta eksik hesaplaman lazım. öyle olmazsa en son gün görünen 40. hafta olmazdı yoksa 10 aylık doğuröuş olurduk. bende çok istiyorum geçsin ama olmuyo

GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus
Cnm artık yavaş yavaş hepimizde başladı benim de akşamları şiştiğini farkediyorum, alyansımı takamıyorum artık ama şöyle bi durum var tuzlu yemeyi kesmek gerekiyo diyolar ya ben aşırı tuzu kestim ama yemeklerdeki normal derecede ki tuz da sanırım ödem yapıyo dediğin gibi oturarak çalılşmak ayakların sürekli salık kalması.... Ben akşamları rezene, papatya çayı içiyorum cnm ve eğer çok şişmişsem bir bardak sallama yeşil çay içiyorum ama bunu nadiren yaptım. İlk üç ay yeşil çay zararlı diyolardı ya o yüzden ben hala içmemeye gayret gösteriyorum ama hamilelkikten önce günde
bardak kendim i biyerde karışık yeşil çay demlerdim artık yapmıyorum tabi... ha bide kiraz sapı, tarçın kabuğu ve karanfil de ( kaynatıp) ödem atmada faydalı olacak şeyler arasındaymış daha düngece araştırma yaptım....
Cnm bayıldım yaaa ne kadar güzel olmuş Berenin odası, mobilyaları, uyku seti, aksesuarlar, cicileri herşeyi çok zevkli seçmişsin güle güle kullanın kızıcığınla inşallah

ya en zoruda ıse gelmek benım ıcın
nefret edıorm
o kadar uykum var kı su an anlatamam
1 mayısa da daha cok var
hey allahım
bakarsın dr erken ızın verr
Hully bak hemen hemen bizim beklenen doğum tarihlerimiz çok yakın ama sen daha şanslısın ben doktorumun 32. haftada izne ayırmak istemesine rağmen malesef ayrılamam sağlık durumum elverdiğince çalışmam gerek yani 37.haftaya yaniii 1 hazirana kadar çalışmam gerekli

Son düzenleme:

göğüs şikayeti olan anneler bir inceleyin derim
ayrıca bu krem doğum sonrasında da çatlaklara karşı öneriliyor
ayrıca emzirmeden önce yıkamaya gerek yokmuş
bende alıp 8. ayımdan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum

Son düzenleme:
valla cnm benımde calısmam gereklı ama dayanamıorm
su bı gercek eger aldıım paraya gercekten deyseydı ınan kı bende 1 hazırana kadar devam ederdım calısmaya
ama aldıım paraya ınan bu kadar yorgunluk deymıo o yuzden ozellıkle bırakıcam
saka bı yana cok masraf bebek ıstıorm kı kenarda para olsun bebıs ıcın
e bısı alıosn dunya para gıdıo
hepımız ıcın boyle bu
yınede cok sukur kı allah bebelerımızı verdı bıze
calıssakda calısmasakda zaman gecıck

elis23 bebeğinin odası çok şık olmuş.

hgorgulu kızın çok tatlı. Kız bebek aşkım depreşti bak şimdi

Ben haftasonu çantaları hazırlayayım diyorum. Geceliklerimi yıkadım. Bebeğinkini de ilk başta lazım olacakları (hastane çıkışı, yedek zıbın-body-alt, battaniye, ağız mendili) yıkayıp ütüleyip koyayım diyorum. Malum 32. haftam bitmek üzere. Hazır dursun köşede. Eksiklerimi aldıkça çantaya yerleştiririm

Çantaya konulacaklara bakıyorum da koy koy bitmiyor. Muayeneye gidince hastanede ne lazım olacağını soracağım. Neleri onlar veriyormuş bir öğreneyim. Ona göre listemi azaltır ya da artırırım

kız biz nerde 7 aylık olduk daha 6,5 aylıız

ben rapor alamam
1 mayısa kadar annastık ısverenle

Hullycim cnm 7 ayliksiniz tatlim bende 7 ay bir haftalığım :))

Hully
cim bu sefer sen doğrusun.
30+0 olunca tam 7 aylık oluyorsunuz arkadaşlar. 1 ay 4 hafta değil, yanlış hesaplamayınız.
28 haftalık arkadaşlar 6,5 aylık oluyorlar.

Ben yarın tam 7 ay 1 haftalık olacağım.

nasıl 7 aylığız yaa
benim yarın 28. haftam başlıyo
doktorum haziranın son haftası alacak doğuma
e bugün 2 nisan
nisan, mayıs, haziranı da geçircem
eeee ben 10 aylık mı doğurcam

çok sade ve şık durmuş gerçekten. Markası ve fiyatı nedir canım biz hala alamadık da fikir olur en azından

canım dolabını ve şifonyeri ıkeadan aldım beşiğinide modokodan aldım bu odayı

dolabın fiyatı :200 tl
şifonyerin fiyatı:229 tl
beşiği yatağı uyku seti hepsi içinde :850 tl ye aldık.

Toplam :1.280 tl ye odasını kurduk.

nasıl 7 aylığız yaa
benim yarın 28. haftam başlıyo
doktorum haziranın son haftası alacak doğuma
e bugün 2 nisan
nisan, mayıs, haziranı da geçircem
eeee ben 10 aylık mı doğurcam

Yok yok o yanlış hesap. MEHSEL_ERAY çok güzel bir tablo yapmıştı. Ekliyorum ordan tam kaç aylık olduğunuzu hesaplayabilirsiniz.

Yandaki tarihleri önemsemeyiniz. O kendi tarihlerini yazmış. Hafta hesabına bakıp kaç aylık olduğunuzu bulabilirsiniz.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-07-2013

Hamileliğimin 27. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 91 gün kaldı

işte takvimde de öyle yazıyo şafak 91
oooo daha 3 ay varrr

Doğum sonrası çatlaklara iyi gelen birşeyi öncesinde sürmen yanlış değil mi?Çünkü şu an cildini esnetecek, esnerken çatlatmayacak kremler kullanmalısın, sonrasında sertleştirip, sıkılaştıran.
Şuan sıkılaştrıcı birşey sürersen çatlama olasılığını arttırırsın gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…