Canım 7 aylık olduk çok şükür Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. Benim doktorum 20 gün rapor veriyor. İşe gitmek gerçekten çok zor ben cuma yı bekliyorum sen de aldana rapor hayatımya en zoruda ıse gelmek benım ıcın
nefret edıorm
o kadar uykum var kı su an anlatamam
1 mayısa da daha cok var
hey allahım
bakarsın dr erken ızın verr
Gamzeni yesinler maşallah çok tatlı :))büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus
Canım 7 aylık olduk çok şükür Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. Benim doktorum 20 gün rapor veriyor. İşe gitmek gerçekten çok zor ben cuma yı bekliyorum sen de aldana rapor hayatım
büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
kız biz nerde 7 aylık olduk daha 6,5 aylıız
ben rapor alamam
1 mayısa kadar annastık ısverenle
Hullycim cnm 7 ayliksiniz tatlim bende 7 ay bir haftalığım :))
büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
Cnm artık yavaş yavaş hepimizde başladı benim de akşamları şiştiğini farkediyorum, alyansımı takamıyorum artıkGÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus
Cnm bayıldım yaaa ne kadar güzel olmuş Berenin odası, mobilyaları, uyku seti, aksesuarlar, cicileri herşeyi çok zevkli seçmişsin güle güle kullanın kızıcığınla inşallahGünaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
Eki Görüntüle 674136 Eki Görüntüle 674137 Eki Görüntüle 674138
Hully bak hemen hemen bizim beklenen doğum tarihlerimiz çok yakın ama sen daha şanslısın ben doktorumun 32. haftada izne ayırmak istemesine rağmen malesef ayrılamam sağlık durumum elverdiğince çalışmam gerek yani 37.haftaya yaniii 1 hazirana kadar çalışmam gerekliya en zoruda ıse gelmek benım ıcın
nefret edıorm
o kadar uykum var kı su an anlatamam
1 mayısa da daha cok var
hey allahım
bakarsın dr erken ızın verr
valla cnm benımde calısmam gereklı ama dayanamıormCnm artık yavaş yavaş hepimizde başladı benim de akşamları şiştiğini farkediyorum, alyansımı takamıyorum artıkama şöyle bi durum var tuzlu yemeyi kesmek gerekiyo diyolar ya ben aşırı tuzu kestim ama yemeklerdeki normal derecede ki tuz da sanırım ödem yapıyo dediğin gibi oturarak çalılşmak ayakların sürekli salık kalması.... Ben akşamları rezene, papatya çayı içiyorum cnm ve eğer çok şişmişsem bir bardak sallama yeşil çay içiyorum ama bunu nadiren yaptım. İlk üç ay yeşil çay zararlı diyolardı ya o yüzden ben hala içmemeye gayret gösteriyorum ama hamilelkikten önce günde
bardak kendim i biyerde karışık yeşil çay demlerdimartık yapmıyorum tabi... ha bide kiraz sapı, tarçın kabuğu ve karanfil de ( kaynatıp) ödem atmada faydalı olacak şeyler arasındaymış daha düngece araştırma yaptım ....
Cnm bayıldım yaaa ne kadar güzel olmuş Berenin odası, mobilyaları, uyku seti, aksesuarlar, cicileri herşeyi çok zevkli seçmişsin güle güle kullanın kızıcığınla inşallah
Hully bak hemen hemen bizim beklenen doğum tarihlerimiz çok yakın ama sen daha şanslısın ben doktorumun 32. haftada izne ayırmak istemesine rağmen malesef ayrılamam sağlık durumum elverdiğince çalışmam gerek yani 37.haftaya yaniii 1 hazirana kadar çalışmam gerekli
kız biz nerde 7 aylık olduk daha 6,5 aylıız
ben rapor alamam
1 mayısa kadar annastık ısverenle
çok sade ve şık durmuş gerçekten. Markası ve fiyatı nedir canım biz hala alamadık da fikir olur en azından
nasıl 7 aylığız yaa
benim yarın 28. haftam başlıyo
doktorum haziranın son haftası alacak doğuma
e bugün 2 nisan
nisan, mayıs, haziranı da geçircem
eeee ben 10 aylık mı doğurcam
Eki Görüntüle 674212
göğüs şikayeti olan anneler bir inceleyin derim
ayrıca bu krem doğum sonrasında da çatlaklara karşı öneriliyor
ayrıca emzirmeden önce yıkamaya gerek yokmuş
bende alıp 8. ayımdan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?