2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar günaydınnnn , 3 gündür giremiyorum foruma neler oldu bitti merak ettim valaaabigeçmişe gözatmaya çalışayım geliyorummm

Bu sabah bebeğim pek hareket etmedi. Her zamankinden fazla uyudu uykucu paşam. Kısa süreli bir panik yaşattı annesine. Neyse ki 9'a doğru uyanıp gerindi, tekmeler attı, annesinin karnında saha keşifleri yaptı, turlar attı Artık uyuduğu zamanları takip edebiliyorum. Doğduktan sonra da 15-20 gün bu alışkanlıklarına devam edecekmiş. Popo ve ayak ölçüsünü de aldım paşamın

kızlarrr tamamen hasta olmuş durumdayım elimde bir mendille geziyorum şu annnn
Geçmiş olsun

kızlar göğsümün kahverengi kısmı çok kaşınıyor ya. kaşırken kanattım. bu kantaron yağını sürsem ne olur
Göğüs ucunu kaşıma sakın tahriş edersin. Hem fazla uyarılması erken doğum riskini artırıyor. Doktorun ne de bilmiyorum ama çok kaşındığında lansinoh sürebilirsin sanırım. 8.ayda başlamak lazım diyorlar kreme.

Benim arkadaşlar bitkisel boyayla boyatıyorlar. İçine sinmezse doğumdan birkaç gün önce boyatabilirsin. Daha mı az etkileniyormuş ne öyle bir şey diyorlar

Kızlar düngece bilfiğiniz ölü gibi uymuşum ve sabah 6da eşimi uyandırmak için çalan alarmı bile duymamışım adam servisi kaçırdı şimdi bir kahvaltı yapalım kızım sabırsızlanıyo

Yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hooop son iş günü inşallah:)

canım aldıkların çok güzel güle güle giysin güzel kızın,boşver tatlım bebeklerimiz için herşey değer imkanın var almışsın, istediğini giydirirsin giydiremediğin 2. ye kalır güzel güzel giydirelim bebişlerimizi

Güzel bi nisan sabahından herkese merhaba kızlar..biraz geçmişe baktım önce her kes iyiymiş çok şükür...bir yandan doğum çantaları yavaş yavaş yavaş hazırlanmaya başlanmış ne güzel..ben temizliğimi bekliyorum..önce büyük işlerim bitsin o kolay diyorum ama bakalım..bu kadar yorgunluktan sonra doğuma gitmezsem
Bu arada nisan annelerinin çoğu doğurmuş..sıra mayıs ve sonra haziran annelerindeee...ama benim sezeryan olduğu için mayıs 20 de doğumum 1,5 ayım kalmış şurda:18:

bakalım ilk kim doğurucak şaka maka bitiriyoruz günleri galiba... İnşallah hayırlısıyla doğum hikayelerimizide okuruz burda

GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus

GÜNAYDINNNNNN
sızdede oluomu ole

bu ayda ödem ve şişlikler normal canım ayaklarını salarak oturma pek..
oh ne güzel oğluşunu görüş günü yarın demek..bol bol bak annesii..bizim 11 inde kontrol 1 ay oldu nerdeyse görmeyeli

bu ayda ödem ve şişlikler normal canım ayaklarını salarak oturma pek..
oh ne güzel oğluşunu görüş günü yarın demek..bol bol bak annesii..bizim 11 inde kontrol 1 ay oldu nerdeyse görmeyeli

e mecbur salıorm
oturarak ısım cunku
ayyyy
sızın doguma ne kadar az kaldı ya

Kesinlikle katılıyorum....Kına doğal değil, kınanın saça renk verebilmesi için kimyasallar ekleniyormuş doktorum öyle dedi.İlla boyayacaksanız bari bitkisel saç boyası ile falan boyayın açıkcası yediğimiz hormonlu gıdalarda daha zararlı olduğunu düşünmüyorum en azından 1 defa yada 2 defa saç boyatılabilir tabiki sürekli boya,röfle yaptırmak zararlıdır.

e mecbur salıorm
oturarak ısım cunku
ayyyy
sızın doguma ne kadar az kaldı ya
böyle diyceğini biliyordum hully seninde azalır merak etme son aylarda temizlikti bebeğin eşyalarıydı derken anlamıyorsun.son 1 hafta gelenen dek.. son 1 hafta sanki uzuyor zaman

böyle diyceğini biliyordum hully seninde azalır merak etme son aylarda temizlikti bebeğin eşyalarıydı derken anlamıyorsun.son 1 hafta gelenen dek.. son 1 hafta sanki uzuyor zaman

ya en zoruda ıse gelmek benım ıcın
nefret edıorm
o kadar uykum var kı su an anlatamam
1 mayısa da daha cok var
hey allahım
bakarsın dr erken ızın verr

GÜNAYDINNNNNN
sızdede oluomu ole
canım bende 2 gündür ayaklarımın şiştiğini farkettim.Baktım tansiyonum normal,şekerim de normal..Niye şişiyo bu ayaklar anlamadım bende.Akşam soracağım yeni doktoruma

Tesekkur ederiz teyzesi evet ya ne ileri ne geri tam haftası ile uyumlu cok şükür he ya benim değilde babasının ısı var valla zaten kıskanç arada ben kalırım hadi hayırlısı sen nasılsın tatlim oğlun nasil eşinle aranızda bı gelişme var mı

Talliacim sagol tatlim evet 5 kilo aldım şimdiye kadar ama yinede dikkat et dedi iyi oldu ya yoksa giderdi böyle bu 5 kiloyu 1.5 ayda aldım valla kuzu geç kaldın bugun yorulduk biz uykumda gelmişti uyumaya gittik sen gelene kadar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…