bnmde saçlarım küllü kumraldı hamile kaldıktan snra saçlarım coştu belime kdr indiler çok uzadı doğal olarak diplerde yarılandı ama kötü durmuyor dio herkese soruyorum tbi bana kötü geliyo çok nyet ettim organk fln boyatim diye vazgeçtim bişey olsa ömrm boyunca ağlamaktansa düşüncesiyle doğururum 40ım çıkmadan mevlüt öncesi gider boyatırım ddm daha iyi olur şmdi boyatsam zatren hormonlardan saç dökülmeye başladı brz hem toplar az kendini öyle boyatırım diye düşündm inş sorun olmaz boyatan arkadaşımda
kızlar inş canınız çekmez ama bişi sormak istiyorum. adı çiğ olan yiyecek var ya. o zararlı mı
Çiğ ne bacım, çiğ köfte mi?
ayy yerim ben onu güzel haberlerle gelin annesi:))
kızlar inş canınız çekmez ama bişi sormak istiyorum. adı çiğ olan yiyecek var ya. o zararlı mı
çiğ köfteden bahsediyorsan yalancısını yapıyorlar zaten genelde, zararlı değil diye biliyorum canım
bulgurla yapılıyor zaten ve bildiğim kadarıyla gerçek çiğ köfte piyasada yasak.
yok eğer evde yapıcaz gerçek çiğ köfte yani çiğ kıymalı filansa yerinde olsam yemezdim
slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
Teyzoşları bunlar Naz'ın mobilyaları yorumlarınızı bekliyoruz
Eki Görüntüle 674641 Bu dolabımız
Eki Görüntüle 674642 Bu şifonyerimiz
[ =CONFIG]674643[/ATTACH] Bu da takım hali
bizim dolabımız 3 kapılı olacak
ben et yemiyorum fazla zaten. gerçeğini normalde de yemem. yalancısı zararlı mı
bizim dolabımız 3 kapılı olacak
Merhaba hamiş anneler, bebişlerin hazırlıkları tam gaz devam ediyor,ne güzeelbiz oğlumla iyiyiz çok şükür
Bugün şöyle bir haber okudum..Duyan bile bilgisi olan var mı??gerçekten uygulamaya geçermi acaba merak ettim???
Özel hastanelerde doğum bedava
bayıldııımm çok güzel güle güle kullansın kızcığın
allahım tam kız bebek mobilyasıııçok güzellll, çok begendim canımm bu oda içerisinde hep iyi günleriniz olsun inşş :124:
aktardan aldırdım eşime. sarı kantaron yazıyor üstünde. ne kadar saftır Allah bilir.
şu teyzenin telini bana atsana. bebekler içinde zeytinyağı kullanmak daha iyiymiş. eşimin bursada akrabaları var aslında ama hala zeytinyağı gelmedi. saf zeytinyağı bulmak da bi mesele.
slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler alırsınız
benim hastanemde doğum yapmış biri söylemişti. 50 tl gibi düşük bi ücretle doğum koçluğu ve eğitimi almış. çok faydalandığını söylemişti. şimdi daha pahalıdır tabi de ben düşünmüyorum. git gel uğraşamam gibime geliyor. zaten birden fazla yere gidyorum işe. birde ne kadar az şey bilirsem o kadar az korkarım gibime geliyor.
bebek bakımı konusunda eğitim almak isterim ama şu anda kafam o kadar dolu ki, anlatılanları anlamayacakmışım gibime geliyor. bi doğurayımda netten bakarım artık :) bu topik yetior zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?