2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kocam bu gece yurt dışına gidiyor kızlar iki hafta yok
valizini hazırlıyorum şu an
ben de iki hafta annemlerde kalıcam nete girebildikçe selam veririm artık size

kızlar inş canınız çekmez ama bişi sormak istiyorum. adı çiğ olan yiyecek var ya. o zararlı mı

Evet canım, bende risk alamıyorum işte, bebişler için fedakarlığa devam, onlar sağlıklı doğsunlarda önemli değil, doğumdan sonra bakım yaptırırız kendimize...

ayy yerim ben onu güzel haberlerle gelin annesi:))

inşallahh hayatım kilosunu ve pozisyonunu çok merak ediyorum çünkü 4 gündür tam göbek deligimin üstünde top gibi bişiyi var neresi acaba

kızlar inş canınız çekmez ama bişi sormak istiyorum. adı çiğ olan yiyecek var ya. o zararlı mı

çiğ köfteden bahsediyorsan yalancısını yapıyorlar zaten genelde, zararlı değil diye biliyorum canım
bulgurla yapılıyor zaten ve bildiğim kadarıyla gerçek çiğ köfte piyasada yasak.
yok eğer evde yapıcaz gerçek çiğ köfte yani çiğ kıymalı filansa yerinde olsam yemezdim

Teyzoşları bunlar Naz'ın mobilyaları yorumlarınızı bekliyoruz

Bu dolabımız

Bu şifonyerimiz

[ =CONFIG]674643[/ATTACH] Bu da takım hali

bizim dolabımız 3 kapılı olacak

Eklentiler

• $imagesCAFUHPKK.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 43

ben et yemiyorum fazla zaten. gerçeğini normalde de yemem. yalancısı zararlı mı

Geçmiş olsun canım, benimde plasenta öndeymiş, ayrılma yok ama benimde öncesinde ara ara kanamalarım oluyordu, çok şükür 1 aydır hiç kanamam yok, inş. olmaz, inş. seninde birşey olmaz canım, bebeklerimiz sağlıkla zamanında doğar inş. çok dikkat et, ağır kaldırma, iş yapma, bol bol dinlen..

Umarım tüm arkadaşlar ve bebekleri iyidir, telefondan bağlandığım için geçmişi okuyamıyorum, Daha öncede söylediğim gibi , kız kardeşim pazar günü benim için çok güzel bir bebek partisi yaptı resimleri en kısa zamanda paylaşacağım , partiden sonra akşam daha önce yaşamadığım bir baskı ve hareketlilik hissettim nasıl sabah ettim anlatamam sabah doğruca Dr gittik oğlum 1,4 kg olmuş regli tarihime göre 27+3 olan oğlum ultrasona göre 28+5 günlük ve artık kafası aşağıya dönmüş hissettiğim baskı ve hareketlilik ondanmış ...şimdilik bu duruma alışmaya çalışıyorum .

bizim dolabımız 3 kapılı olacak

allahım tam kız bebek mobilyasııı çok güzellll, çok begendim canımm bu oda içerisinde hep iyi günleriniz olsun inşş :124:

Benim haberden anladığım acil olarak doğuma giden bir kadın özel hastane dahi olsa acil olarak değerlendiriliyor ve fark ücreti alınmıyor, şu an uygulama bu şekildeymiş, eğer acil olarak mesela beklenmedik bir erken doğum söz konusu en yakın özel hastaneye gittin, doğum gerçekleşti, bebek bir süre küvözde kaldı, bunlar için fark ödenmiyor, özel hastane talep etse dahi hukuken ücret almaması gerekiyor.. benim anladığım bu...

bayıldııımm çok güzel güle güle kullansın kızcığın

allahım tam kız bebek mobilyasııı çok güzellll, çok begendim canımm bu oda içerisinde hep iyi günleriniz olsun inşş :124:

canlar çok teşekkür ederiz çok sevindik kızımla beğenmenize :97: bunlar bir zamanlar hayaldi benim için hala inanamıyorum bazen allah herkese yaşatsın inşallah:97:

pdnk bu arada şimdiden allah kavuştursun eşine canım....

Tamam canım kartını bulmam lazım saklamıştım.. Onlarda herşeyin organiği var valla gittiğimde zeytin peynir bir sürü şey toplayıp gelmiştim köy pazarından, kokuları bile daha güzel..

Geçmiş olsun canım, inşallah sorun çıkmadan sağlıkla kucağına alırsın..

Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler alırsınız

Teşekkür ederim canım..

Bana numara gönderir misin canım nasıl ulaşırım?

Ayy bu kız anneleri çok süslüler canım :)) Pek bir güzel, bir prenses odası daha :)
Ben oğluma azcık süslü bir şey almak istesem erkek çocuğuna olmaz diyip bırakıyorum :))
İmreniyorum kız annelerine.. İyi günlerde sağlıkla kullanın canım...

ya bi arkadaş şortlu mevlüt takımı almıştı. hangi markaydı o. not etmemişim. yazılanlardan bulamadım

mrb kızlar nasılsınızzz .... bız bugun kızımı görmeye gittik doktor amcasına..... kızım 1840 gr olmus boyuda 42 cm olmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…