2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
huuu sabah şekerleriii nerdesiniz yaaaa hully golgen ozgnmn siz sabahları oluyordunuz kızlar :26::26:

e mecbur salıorm
oturarak ısım cunku
ayyyy
sızın doguma ne kadar az kaldı ya

canım bende 2 gündür ayaklarımın şiştiğini farkettim.Baktım tansiyonum normal,şekerim de normal..Niye şişiyo bu ayaklar anlamadım bende.Akşam soracağım yeni doktoruma

OFFF o kadar yogunuz kii , nasıl istiyorum sizlerle takılmayı bir bilseniz , kafamı biel kaldıramıyorum bu işyerinde ,eve gitmek artık çalışmak istemiyorum yaaaaa kızlar odemlerden bahsetmişsiniz benimde ayaklarım sisiyooo , masanın altında pc'nin kasası var ona uzatıyorum vaalaaa biraz olsun iyi geliyoo ,

doğum izine ayrılmaya daha 6 hafta var dahaaa zaman su gibi geçse keskeee, bu hafta hastane cantamı hazırlıcam bende , dursun kösede nolur nolmaz , gittikce ağırlaşıyorum zaten :26: kıyafet bulmakta ayrı bidert oldu işe gelirken , çok sıkıldım kızlar çoookkkkk bildiğiniz gibi değill
h.görgünlü maaaşllhh kizceneeee ne de güzelmiş
minkuss keyifler yerinde sanrıım yeni ev telası falan sanırım hersey yoluna giriyoo zaman en iyi ilaç oluyooo bak çok sevindim senin adına

ilk doğum izine ayrılan arkadaşaaaa kocamannnnn kocamnannn iyi dinlenmelerrrrrrr darısı bizim başımıza tez zamanda

Ama ben tuz kullanmıyorum ki, acaba yediklerimin içindeki tuz bunu yapabilir mi? Çünkü günlük değil son bir haftadır sürekli şiş inmiyor.. Seninki ara ara mı şişiyor canım?

yediklerimizde de tuz var canım. mesela sodada... ben tuzlu şeyler yiyince şişiyorum, normalde de sabah oluyor ama çok değil. mesela akşam kızartma yedim haliyle tuzu fazla kaçırdım bu sabah yine ellerim şişmişti...

Selam kizlar cok yoruldum yine uff yok ya ben akillanmam yine agir isler gördük insamin sancılar başlamaz ne yapayım duramıyorum cnm cok az ahh elimden gelse daha beler yapacam da gelmiyor

Minikkuss cnm Hayirli guzel haberlerle gelirdin insallah iyidir dediğin gibi olur Rabbim yardımcınız olsun Rabbim yuvana da huzur mutluluklar nasip etsin insallah

Uzun Amandir olmayanlar veya yazmayanlar hoş geldiniz
Dogum iznine ayrilanlarida tebrik ediyorum iyi istirahatler insallah

kızlaaar doğum önü iznine ayrılanlar, tam 32+0 da mı yazdırılıyor rapor? yani SAT de hesaplanan tahmini doğum tarihim 8 Haziran ve 13 Nisanda 32+0 oluyorum.. 12 nisan da dr gideceğim çalışabilir raporu istiycem bakalım, biraz daha sıkayım dişimi:18:

minkuss keyifler yerinde sanrıım yeni ev telası falan sanırım hersey yoluna giriyoo zaman en iyi ilaç oluyooo bak çok sevindim senin adına

Sağol canım benim, inşallah doğuma kadar sorunsuz geçer de azıcık dinlenirim :))

Sıcak soğuk su yapmak ayaklar için iyi geliyormuş, gebelik eğitiminde anlatmışlardı iki ayrı kaba sıcak ve soğuk su koyup bir süre sıcakta bir süre soğukta bekletmek hem dinlendirmek için hem de ödem için iyiymiş canım

Canım benim kendini fazla yorma hiç bir şey olmasa bile artık dinlenip enerji toplamak gereken zamanlara geldik..
Azar azar yap dinlenerek yap kendini fazla yorma..

İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim, yarın akşam sonuçları paylaşmaya çalışırım..

Arkadaşlar gittiğiniz hastanelerin gebelik eğitimleri var mı?
Ya da bilginiz olan eğitimler, daha önce gitmiş kişilerden ya da duyduklarınız varsa paylaşır mısınız..
Ben geçen gün birine katıldım çok faydalı oldu gerçekten..
Eğer bilgilerinizi paylaşırsanız toparlayalım bakalım neler var
Annelerimiz de izinlere ayrılırken en azından doğumla ilgili bilgi alabileceklerimize gidebiliriz diye düşünüyorum..

büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?

maşallah çok tatlı bir kız allah nazarlardan korusun şansı bahtı güzel olsun...

kızlar yeni doğum yapan arkadaşımdan duymuştum bu tip sorunlara tahinin üstüne çıkan yağı olurya o iyi geliyormuş denemekte fayda var hedmde doğal bi zararı olacağını düşünmüyorum...

kolay gelsin canım bizim boya işimiz bitti çok şükür çok tatlı oldu kızımın odası sonra da gidip mobilyalarımızı aldık babişkoyla 10-15 gün içinde gelirmiş

Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok

canım maşallah bebişlerine gelişimleri gayet iyi ne tatlıdır onlar şimdiii:))
canım benim işte tamam 36. haftadan sonra daha 40. haftaya kadar 10 gün değil 4 hafta var arada onu napcaz
yine 10. ayı bitiriyoruz sizin hesabınıza göre

canım ben şöyle yapıyorum benim sat 30 ağustos yani her ayın 30 unda 1 ayım bitiyor 30 martta 7. ayım bitti 8. ayıma girdim büyle hesaplamak en kolayı....

canım tşk ederim bitti çok şükür koca göbüşümle heryeri sildim bütün kaba pisligi aldım.. artık ince temizlik kaldı onuda 2-3 hafta sonra yaptırırım artık..canım bu boya kokmuyor, kokusuz boyaymışş yani çok hafif temizlik kokusu var evde
inş canım evin yetişir de yeni evinde karşılarsın bebişimizi kim yapıyorsa evi ara taciz ett, savsaklamasınlar

kızlaarrr 6 ay doğum izni haftaya kurula sunulacakmış,meclis kapanmadanda izin olayı halledilecekmiş :)
Doğum İzni Bakanlar Kurulu'na Sunulacak 02 Nisan 2013 13:50

ya canım peki bizim rapor başladı diyelim. bu yasa sonra okeylendi.. o zaman bizde yararlanabiliyormuyuz :26:

kolay gelsin canım bizim boya işimiz bitti çok şükür çok tatlı oldu kızımın odası sonra da gidip mobilyalarımızı aldık babişkoyla 10-15 gün içinde gelirmiş

canım o zaman sanada büyük geçmiş olsunn.. bu badana işi gözümde çok büyüyordu ama sandıgım kadar zor olmadı...
heryer mis gibi oldu

mobilyalarınız da hayırlı olsun resim isterizzz annesiiii

bende bu akşam randevum var doktora gitcez bakalım oğluşş ne alemdee

slm kızlar. bana bugün 2 poşet hediye geldi mutlu oldum. bebek bezide var hediye olarak. fakat o. 3 yaşa kadar diyor. çocuğumun kaç kilo doğacağını bilmiyorum ama nerden değiştirebilirim hediyeyi veren kişiye diyemem çok samimi değilim.

benimde çok büyük değil ama o kahverengi kısımlar kuruluktan falan sanırım çok feci acıyor ve kaşınıyor. göğüs için özel krem şimdi alamam. bebek yağı, yada kantaron çözüm müdür?

git bence. boşver kullan at şaka tabi , bu derecede olmasa da buna yakın davranmak gerek aslında.

yalandan da olsa atmışsın ya o da bişi. darısı daha hiç almamışların başına :)

aktardan aldırdım eşime. sarı kantaron yazıyor üstünde. ne kadar saftır Allah bilir.

şu teyzenin telini bana atsana. bebekler içinde zeytinyağı kullanmak daha iyiymiş. eşimin bursada akrabaları var aslında ama hala zeytinyağı gelmedi. saf zeytinyağı bulmak da bi mesele.

slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.

boya çok kötü kokuyor ama ya. o kadar kötü kokan birşeyin bence zararı vardır. beyaz saçta kötü tabi ama en iyisi dr. a sormak sanırım

ayy yerim ben onu güzel haberlerle gelin annesi:))

benim hastanemde doğum yapmış biri söylemişti. 50 tl gibi düşük bi ücretle doğum koçluğu ve eğitimi almış. çok faydalandığını söylemişti. şimdi daha pahalıdır tabi de ben düşünmüyorum. git gel uğraşamam gibime geliyor. zaten birden fazla yere gidyorum işe. birde ne kadar az şey bilirsem o kadar az korkarım gibime geliyor.

bebek bakımı konusunda eğitim almak isterim ama şu anda kafam o kadar dolu ki, anlatılanları anlamayacakmışım gibime geliyor. bi doğurayımda netten bakarım artık :) bu topik yetior zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…