nasıl 6,5 ay anlamadım. Bugün 28 işte böl 4 e 7 ay çıkıyor:)))) kaldı 10 hafta allahın izniyle inşallah:)))
huuu sabah şekerleriii nerdesiniz yaaaahully golgen ozgnmn siz sabahları oluyordunuz kızlar :26::26:
e mecbur salıorm
oturarak ısım cunku
ayyyy
sızın doguma ne kadar az kaldı ya
canım bende 2 gündür ayaklarımın şiştiğini farkettim.Baktım tansiyonum normal,şekerim de normal..Niye şişiyo bu ayaklar anlamadım bende.Akşam soracağım yeni doktoruma
Ama ben tuz kullanmıyorum ki, acaba yediklerimin içindeki tuz bunu yapabilir mi? Çünkü günlük değil son bir haftadır sürekli şiş inmiyor.. Seninki ara ara mı şişiyor canım?
minkuss keyifler yerinde sanrıım yeni ev telası falan sanırım hersey yoluna giriyoo zaman en iyi ilaç oluyooo bakçok sevindim senin adına
yediklerimizde de tuz var canım. mesela sodada... ben tuzlu şeyler yiyince şişiyorum, normalde de sabah oluyor ama çok değil. mesela akşam kızartma yedim haliyle tuzu fazla kaçırdım bu sabah yine ellerim şişmişti...
Selam kizlar cok yoruldum yine uff yok ya ben akillanmam yine agir isler gördük insamin sancılar başlamaz ne yapayım duramıyorum cnm cok az ahh elimden gelse daha beler yapacam da gelmiyor
Minikkuss cnm Hayirli guzel haberlerle gelirdin insallah iyidir dediğin gibi olur Rabbim yardımcınız olsun Rabbim yuvana da huzur mutluluklar nasip etsin insallah
Uzun Amandir olmayanlar veya yazmayanlar hoş geldiniz
Dogum iznine ayrilanlarida tebrik ediyorum iyi istirahatler insallah
Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
çok güzel olmuş beren in odası mutlu sağlıklı günleri olsun güzel odasında:))
Eki Görüntüle 674136 Eki Görüntüle 674137 Eki Görüntüle 674138
büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
Doğum sonrası çatlaklara iyi gelen birşeyi öncesinde sürmen yanlış değil mi?Çünkü şu an cildini esnetecek, esnerken çatlatmayacak kremler kullanmalısın, sonrasında sertleştirip, sıkılaştıran.
Şuan sıkılaştrıcı birşey sürersen çatlama olasılığını arttırırsın gibi geliyor bana.
eliscim odaya bayıldımmmçok güzel olmuşşş
kızlar bizde bugun işe gitmedik, şu an evde boya badana yapılıyor, annem durcaktı başlarında ama eserikli ben rahat edemedim..
illa ki burnumu sokmam gerekiyor
bugun itibariyle en büyük işim hallaolmuş oluyor çok mutluyummmmmmmmmmmm
Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
canım benim işte tamam 36. haftadan sonra daha 40. haftaya kadar 10 gün değil 4 hafta var arada onu napcaz
yine 10. ayı bitiriyoruz sizin hesabınıza göre
Kolay gelsin canım ama dikkat et boya kokusunu soluma..
Ben boya badana olayından yırttım taşınacağımız ev yeni olduğu için hepsi yapılmış olacak ama mayıs sonu bitecekmiş yani
doğum yapıp da mı taşınırız doğumdan önce mi hiç belli değil ama bana kalırsa çok şanslı olduğum için tam evi taşırken doğururum gibi geliyor :))
kızlaarrr 6 ay doğum izni haftaya kurula sunulacakmış,meclis kapanmadanda izin olayı halledilecekmiş :)
Doğum İzni Bakanlar Kurulu'na Sunulacak 02 Nisan 2013 13:50
kolay gelsin canım bizim boya işimiz bitti çok şükür çok tatlı oldu kızımın odası sonra da gidip mobilyalarımızı aldık babişkoyla 10-15 gün içinde gelirmiş
geridönüşüm ve hkn canlarım sadece göğsün bi kısmı büyümiycek sonuçta kahverengi kısımda genişlicek bebek renkli kısmından memenin ucunu bulurmuş görerek ora esniycek büyücek o kısım bnm henüz eskisi gibi ama bnmde kaşınıyor rahatsızlık derecesinde değil zaten ufak göğüslerim vardı normalde pek bi büyüdüler sayılmaz tek umudum son ayda şişer süt dolar diolar inş öyle olur
göğüs kremi kullan canım, ben chicconun göğüs serumunu kullanıyorum, kullandığım sürece sorun yok ama iki gün ihmal etsem kaşınıyor. Bi iki haftaya ben de lansinoha geçeceğim. Sonra doğumdan sonra vs. ondan devam edeceğim.
BEBİŞİMOLSUN canım umarı bütün bebişlerin sağlıkla doğar, yatıp dinleniyorsun da eminim kontrolün çok iyi geçecek
Ahsennnn geçmiş olsun canım
kontrolleri güzel gelen bütün arkadaşlar, çok seviniyorum güzel haberlere. Çok şükür güzel gidiyor herkesin
kızlar k.valide muhabbetini açıyorum yineşimdi geçen ay bunlar abuk abuk davranmış bir de üstüne anlamsızca trip atmışlardı. Kaynım İstanbul'dan gelip herkesle tek tek konuştu-sağolsun. Bundan sonra veya benim bozuk çalmamdan da olabilir biraz, hatasını anlamış olacak ya k.validem bizle barışmış! Beni soruyormuş (ama bi telefon açmak yok, eşime fln) bi de çarşıya çıkıp alışveriş yapalım, bebeğe birşeyler alayım demiş. Açıkçası hiç bir şey almasını istemiyorum bebeğe, artık onunla çarşıya fln da çıkmak istemiyorum. Çünkü yapıp yapıp bi de üstüne trip atıyor ve sonra yeterince dikkat çektiğine kanaat getirip düzeliyor..Bu arada ben gecelerce uykusuz, stresli çocuğumu üzüyorum, tonla laf yiyorum, hep alttan almama rağmen dünyanın tribi atılıyor bana. Bu sefer alttan alasım yok hiç, çarşıya çıkasım da yok. Bu sefer görümceme göre ayarlamayacakmışız herşeyi, onu da getirmeyecekmiş (yani k.valide bi adım atmış sağolsun!) eşim nezaketen gidelim ayıp olur diyor. Ne yapayım sizce?
Ben de başlasam diyorum gerçi evdeki bir çantayı hastane çantası yaptım içine geceliklerimi falan koydum ama yalandan :)
Daha yıkayıp ütülemedim sadece çantanın içine attım.. Eksiklerimde var daha..
Zaten artık haftada bir kontrole çağırıyorlar beni erken doğum ihtimalim var..
Sağol canım ben de bir görüşeyim..
Eğer elindeki saf kantaron yağı ise korkma zararı yok.. Ben balıkesirden almıştım geçen sene köylüler satıyordu pazarda oradaki teyze kendi yapıyormuş evinde benimkinin içinde yağ ve kantaron var çiçekleri falan bile belli oluyor saf yani.. hatta bana kartını vermişti isterseniz kargo ile gönderiyoruz demişti.. beynir zeytin herşeyin köy usulunu gönderiyorlar.. Ben 5 tl vermiştim şişesine pek çok nemlendirici kullandım ama hiç biri kantaron gibi değil bebek cildi gibi yumuşacık yapıyor hem iyileştirme özelliği de var..
Kullanan biri olarak tavsiye ediyorum..
Valla ben göğüslerimi ne elliyorum ne de ellettiriyorum sıkı koruma altında yani :))
kızlaarrr 6 ay doğum izni haftaya kurula sunulacakmış,meclis kapanmadanda izin olayı halledilecekmiş :)
Doğum İzni Bakanlar Kurulu'na Sunulacak 02 Nisan 2013 13:50
Canım yaa bende internetten araştırdım, bazıları ise saç boyatılırken saç derisi boyayı hızla emiyormuş ve saç boyasının kokusu nefes yoluyla direk kana geçiyormuş, bebeğe zararı olup olmadığı bilinmiyor, ama yaa zararı olursa diye cesaret edemiyorum boyatmaya, ama şunu söyleyeyim, ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken saçımı boyattım ve iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim, bilmiyorum artık onun da zararı oldu mu bebeğime, ama cuma günü tekrar doktoruma gideceğim, raporumu uzatacak, o zaman tekrar sorayım, belki bu kez izin verir...
İyiyiz şimdilik canım bir sonraki krize kadar :)
Oğlumun yarın kurulu var canım, yarın belli olacak bakalım ne diyecekler umarım iyi bir haber alırım bu sefer böbrekte ki büyüme durmuş deseler kafi.. Aynı gün kuruldan sonra kontrolüm var malum ben artık haftada bir gidiyorum sanırım tüm gün hastanede oluruz yine..[/QUO
Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler alırsınız
ayy yerim ben onu güzel haberlerle gelin annesi:))canım tşk ederimbitti çok şükür koca göbüşümle heryeri sildim bütün kaba pisligi aldım.. artık ince temizlik kaldı onuda 2-3 hafta sonra yaptırırım artık..canım bu boya kokmuyor, kokusuz boyaymışş yani çok hafif temizlik kokusu var evde
inş canım evin yetişir de yeni evinde karşılarsın bebişimizikim yapıyorsa evi ara taciz ett, savsaklamasınlar
ya canım peki bizim rapor başladı diyelim. bu yasa sonra okeylendi.. o zaman bizde yararlanabiliyormuyuz :26:
canım o zaman sanada büyük geçmiş olsunn..bu badana işi gözümde çok büyüyordu ama sandıgım kadar zor olmadı...
heryer mis gibi oldu
mobilyalarınız da hayırlı olsun resim isterizzz annesiiii
canım benimde gözüm korkuyordu ama korktuğum gibi olmadı çabucak bitti adamlar profesyonelmiş hiç kirletmeden yaptılar işlerini aynen mis gibi oldu:))
teşekkür ederiz canım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepimize koyayım resimleri bakalım beğenecekmisiniz
bende bu akşam randevum var doktora gitcez bakalım oğluşş ne alemdee
Arkadaşlar gittiğiniz hastanelerin gebelik eğitimleri var mı?
Ya da bilginiz olan eğitimler, daha önce gitmiş kişilerden ya da duyduklarınız varsa paylaşır mısınız..
Ben geçen gün birine katıldım çok faydalı oldu gerçekten..
Eğer bilgilerinizi paylaşırsanız toparlayalım bakalım neler var
Annelerimiz de izinlere ayrılırken en azından doğumla ilgili bilgi alabileceklerimize gidebiliriz diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?