selam kizlar biz geldik. bugun bizimde doktor kontrolumuz vardi, coluk cocuk ailece gittik doktoraama malesef kizim bizi yine hayal kiriligina ugratti döndü arkasini bize yine yuzunu göstermedi 3D olayida yine cekilemedi. yine bende iltihap cikti fitil fln yazdi almayida unutmusuz yarina kaldi.tmm doktoun masasindan kalktim giyinecem ustumu doktorun akli basina sonradan geldi galiba son ayrintilima bakmayi unutmus soyle bir yalandan bakti onada hci begendim cok keyfim kaqcti bugun. neyse kilosunu ve boyunu ögrenebildik sonunda 1930 gr olmus kilosu boyuda 42 cm cikti herseyi haftasna göre normalmis suyum sln gayet iyimis kafasi asagidaymis zaten ben anlamistim onu saolsun kizim kafa atip duruyor oraya neyse cok uzattim bugunki kotrolumuzden hemde ayrintili olmasian ragmen hic memnun kalmadan döndük eve en cokta cocuklar icin kötu oldu kardeslerini görmeyi cok istiyorlardi göremediler
mrb kızlar nasılsınızzz .... bız bugun kızımı görmeye gittik doktor amcasına..... kızım 1840 gr olmus boyuda 42 cm olmusss
kızlar doktordan geldik şimdi,
masallahh herkesijn bugun bebisleriyle bulusma gunuymushemen herkesin hastayisyla uyusuyoruz ve kilolar boylarda ayni bende sorcaktim normalmi diye gerek kalmadi anladimki gayet normanlis zeynoo birtek senin bebisin boyu kilosu fark atmis sanirim masllahhhhhhhh
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
cok guzel cnmm bebisin gule gule kullansin insllah
Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
Eki Görüntüle 674136 Eki Görüntüle 674137 Eki Görüntüle 674138
büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
kizlar sanirim biraz zarif oluyor erkeklere göre.:)))Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
Herkese selamlar;
Artik 32. Haftamizdayiz ve dun doktora giderek artik dogum oncesi iznine ayrilmis bulunuyorum. Cok sukur izni dort gozle bekliyordum, insallah iyi olacak.
Doktor kontrolumuz de cok iyiydi. Doktorumuz 1850gr 42 cm oldugumuzu soyledi. Artik 15 gunde bir gidicez kontrollere.
Niye kötü diyorsun canım ya, okuyunca ne güzelmiş dedim ben..
Boyu, kilosu maşallah çok iyi, varsın göremeyin sağlıklı miss gibi bebeğin var şikayet etme :))
Nazlı bir kızın olacak o kadar da olsun :) Yerim onu ben :)
28+2 bi öncekiyle aynı kıyafeti giydim farkı görelim diye kızlar ama çok farketmemiş gibi sankikontrolümüz perşembe, 1 aydır görmüyorum umarım kilosu filan iyidir tortillamın.
bunu unutmuşuz, şimdilik acil olan bi bezimiz eksik sanırım, ha bide biberon ve emzik var
aynı şişlik bendede söz konusu.işten geldikten sonra ayak bileklerim sanki başka birine aitmiş gibi şişiyor.ben benlikten çıkıyorum bazen.GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus
güle güle kullansın bebişin canım.çok şık olmuş odası.Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
Eki Görüntüle 674136 Eki Görüntüle 674137 Eki Görüntüle 674138
allah bağışlasın canım.benim kızımda bu kadar büyüyecek mibüyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
bak şu yaramaz oğluşlarının yaptığına hepsi yemiş yemiş en az kıza vermişler.hele 1300 gr olan en gözü açık olacak herhalde.doğunca bir gözlemle bakalım:)Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
çok geçmiş olsun canım.hastanede yatırmayıp eve yolladıklarına göre çok korkulacak bir şey değildir umarım.bol bol dinlen doktorun demiştir ama kalkmadan yatmalısın sanırım.slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
Teyzoşları bunlar Naz'ın mobilyaları yorumlarınızı bekliyoruz
Eki Görüntüle 674641 Bu dolabımız
Eki Görüntüle 674642 Bu şifonyerimiz
[ =CONFIG]674643[/ATTACH] Bu da takım hali
bizim dolabımız 3 kapılı olacak
masallahh göbis buyumuss:))) ama hala super bir fizikteyiz.
kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
selam kizlar biz geldik. bugun bizimde doktor kontrolumuz vardi, coluk cocuk ailece gittik doktoraama malesef kizim bizi yine hayal kiriligina ugratti döndü arkasini bize yine yuzunu göstermedi 3D olayida yine cekilemedi. yine bende iltihap cikti fitil fln yazdi almayida unutmusuz yarina kaldi.tmm doktoun masasindan kalktim giyinecem ustumu doktorun akli basina sonradan geldi galiba son ayrintilima bakmayi unutmus soyle bir yalandan bakti onada hci begendim cok keyfim kaqcti bugun. neyse kilosunu ve boyunu ögrenebildik sonunda 1930 gr olmus kilosu boyuda 42 cm cikti herseyi haftasna göre normalmis suyum sln gayet iyimis kafasi asagidaymis zaten ben anlamistim onu saolsun kizim kafa atip duruyor oraya neyse cok uzattim bugunki kotrolumuzden hemde ayrintili olmasian ragmen hic memnun kalmadan döndük eve en cokta cocuklar icin kötu oldu kardeslerini görmeyi cok istiyorlardi göremediler
canım sen sorunca boyalara gittim baktımbirinin üzerinde dyo dyoplast, birinde de dyo dinamik yazıyor..
izin konusunda bende şaşırmış durumdayım. şimdi rapor almam lazım ne olur ne olmaz diye doktora siz çalışabilir raporu verin dedim bu akşam. perşembe günüde raporu almaya gidicem. normalde 32. haftamda alıp ne kadar devam edersem izin sonrasına aktarmayı düşünüyordum ama bu aralar çıkar falan mazallah yararlanamazsam kahrolurum
nasılsınız kızlar. ben bu ara saldım. canımın istediği herşeyi yiyorum. turşu üstüne bolca tatlı şeyler yedim fenayım.
birde benim bu ara çok uykum geliyor. sizde de öyle mi. uyuyacaktım ama midemden uyuyamadım.
eşimde daha gelmedi
bu ara en ufak bişiyi kafamda büyütüp büyütüp dağ yapıyorum ya
zeynoo şortlu takımı senin yazdıklarından geriye doğru giderek buldum :) profiline girdim, avatardaki resimdeki sen misin.
kızlar sizinde bebeklerinize maşallah.2 kilo olmuşlar nerdeyse.
allah sağlık versin hepsine.taliacım boşver kaçıncı haftana gelmişsin şunun şurasında 2 aya kadar görücen galiba kızını:)
sağol canım
acaba 37. haftaya kadar istediğimiz haftada izne ayrılabiliyor muyuz
ben de nasıl yorgunum, nasıl halsizim, kolumu kaldırcak halim yok, okuldan geleli aynı kanepenin üzerinde uzanıyorum yabi fotoğraf çekiyim diye kalktım, bide bişeler yemeye kalkıyorum sadece.
canım bulmana sevindimbu kadar aradına göre alacaksınn galibaa evt cnm profildeki resim şahsıma aaitt
Taliaa canım bebegim fark atmış ama o fark annesindede olmuş malesefffbu ay hiç dikkat etmedim yediklerime
15 kilocuk almışımmdoktor da tamam sen 20 ile tamamla onada okeyim dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?