2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Niye kötü diyorsun canım ya, okuyunca ne güzelmiş dedim ben..
Boyu, kilosu maşallah çok iyi, varsın göremeyin sağlıklı miss gibi bebeğin var şikayet etme :))
Nazlı bir kızın olacak o kadar da olsun :) Yerim onu ben :)

mrb kızlar nasılsınızzz .... bız bugun kızımı görmeye gittik doktor amcasına..... kızım 1840 gr olmus boyuda 42 cm olmusss

Eki Görüntüle 674743

Organik hastane çıkışımızz..
cok guzel cnmm bebisin gule gule kullansin insllah

28+2 bi öncekiyle aynı kıyafeti giydim farkı görelim diye kızlar ama çok farketmemiş gibi sanki kontrolümüz perşembe, 1 aydır görmüyorum umarım kilosu filan iyidir tortillamın.

bunlar da cicilerimiz, anneannemiz, dedemiz, ve halamızın da hediyeleri var, çok bişeyimiz yok henüz ama yavaş yavaş başladık artık almaya zaman daralıyor

vokk guzelelr canim güle güle kullansin bebisin insallah :)

büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?

masallah cok tatli bir kizin var gamzeli gamzeli :))

Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
kizlar sanirim biraz zarif oluyor erkeklere göre.:)))
masallahhh kilolari cok iyi bebislerininn saglicakla dogsunlar insallahh.

senin bebisinininde yok iyi kilosu boyu sagliakla dogsunlar insallah ilk izne ayrilan kisi olarakta tebrik ederim bu arada :)))

kzilar unutugum kisi yada gözden kakcirdigim olduysa kusura bakmayin nolur bugun cok yorulduk yine.

orasi öyle canim biliyorsun bende kilosunu boyunu blmiyordum senin giibi sonunca ögrenebildik cok sukur. ama cocuklarla gitmistim onlarda ults kardeslerini görmeyi cok istiyorlardi göremedier diye ona üzüldüm. birde 3D cekilecek eger boyle giderse o da hayal olcak bizim icin cekilemiyecke ne yazikki hemde cok nazli olcakk birtek saclari cok uzun dedii sacinin resmini cekip verdi resimde fiyasko oldu yani neyse dedigin gibi saglikli olsunlarda artik dogunca görcez biz ancak yuzunu insalalh sende ogrenirsin deniz sadinin boyunu kilosunu:)))

28+2 bi öncekiyle aynı kıyafeti giydim farkı görelim diye kızlar ama çok farketmemiş gibi sanki kontrolümüz perşembe, 1 aydır görmüyorum umarım kilosu filan iyidir tortillamın.

masallahh göbis buyumuss:))) ama hala super bir fizikteyiz.

GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus
aynı şişlik bendede söz konusu.işten geldikten sonra ayak bileklerim sanki başka birine aitmiş gibi şişiyor.ben benlikten çıkıyorum bazen.
güle güle kullansın bebişin canım.çok şık olmuş odası.
büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
allah bağışlasın canım.benim kızımda bu kadar büyüyecek mi
Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
bak şu yaramaz oğluşlarının yaptığına hepsi yemiş yemiş en az kıza vermişler.hele 1300 gr olan en gözü açık olacak herhalde.doğunca bir gözlemle bakalım:)
çok geçmiş olsun canım.hastanede yatırmayıp eve yolladıklarına göre çok korkulacak bir şey değildir umarım.bol bol dinlen doktorun demiştir ama kalkmadan yatmalısın sanırım.

güle güle kullansın kızın odasını canım.çok beğendim.

nasılsınız kızlar. ben bu ara saldım. canımın istediği herşeyi yiyorum. turşu üstüne bolca tatlı şeyler yedim fenayım.

birde benim bu ara çok uykum geliyor. sizde de öyle mi. uyuyacaktım ama midemden uyuyamadım.

eşimde daha gelmedi

bu ara en ufak bişiyi kafamda büyütüp büyütüp dağ yapıyorum ya

zeynoo şortlu takımı senin yazdıklarından geriye doğru giderek buldum :) profiline girdim, avatardaki resimdeki sen misin.

kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş

kızlar sizinde bebeklerinize maşallah.2 kilo olmuşlar nerdeyse.
allah sağlık versin hepsine.taliacım boşver kaçıncı haftana gelmişsin şunun şurasında 2 aya kadar görücen galiba kızını:)

sağol canım
acaba 37. haftaya kadar istediğimiz haftada izne ayrılabiliyor muyuz

ben de nasıl yorgunum, nasıl halsizim, kolumu kaldırcak halim yok, okuldan geleli aynı kanepenin üzerinde uzanıyorum ya bi fotoğraf çekiyim diye kalktım, bide bişeler yemeye kalkıyorum sadece.

zeynoo şortlu takımı senin yazdıklarından geriye doğru giderek buldum :) profiline girdim, avatardaki resimdeki sen misin.

canım bulmana sevindim bu kadar aradına göre alacaksınn galibaa evt cnm profildeki resim şahsıma aaitt

Taliaa canım bebegim fark atmış ama o fark annesindede olmuş malesefff bu ay hiç dikkat etmedim yediklerime

15 kilocuk almışımm doktor da tamam sen 20 ile tamamla onada okeyim dedii

kızlar sizinde bebeklerinize maşallah.2 kilo olmuşlar nerdeyse.
allah sağlık versin hepsine.taliacım boşver kaçıncı haftana gelmişsin şunun şurasında 2 aya kadar görücen galiba kızını:)

canım çok tşkler

sağol canım
acaba 37. haftaya kadar istediğimiz haftada izne ayrılabiliyor muyuz

canım özellikle onu sordum bu akşam doktora.. ben şimdi 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor veriyorum ama sen 34-35-36 ne zaman istersen gel ben çalışamıyorum de iznini başlatırız dedii ben en fazla 35. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyorum

ben de nasıl yorgunum, nasıl halsizim, kolumu kaldırcak halim yok, okuldan geleli aynı kanepenin üzerinde uzanıyorum ya bi fotoğraf çekiyim diye kalktım, bide bişeler yemeye kalkıyorum sadece.

göbeğin ufacık annem bahar yorgunluğu diyor. hamilelikle birleşti sanırım. eve gelince uyuyabilseydim iyiydi

resmini görünce ayy bu zeynep mi dedim. kaç yaşındasın sen. ufacık duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…