o zamann 32 yi doldurunca mı ayrılıyoruz canım? sen nerde hata yapmışsın?
Çok güzel tatlı bir kızın var canım Allah bağışlasın
Sen böyle şeyler doğuruyorsan oğlununda maşallahı olacak belli :))
eliscim odaya bayıldımmmçok güzel olmuşşş
kızlar bizde bugun işe gitmedik, şu an evde boya badana yapılıyor, annem durcaktı başlarında ama eserikli ben rahat edemedim..
illa ki burnumu sokmam gerekiyor
bugun itibariyle en büyük işim hallaolmuş oluyor çok mutluyummmmmmmmmmmm
kız biz nerde 7 aylık olduk daha 6,5 aylıız
ben rapor alamam
1 mayısa kadar annastık ısverenle
Bende çok sıkıldım ama diyorum bu sefer ücretsiz izin alıcam hem sigortamda yatmayacak çalıştığım gün 1 ay daha eksik olursa ilerde 1 ay fazla çalışmam gerekecek.Şuan biraz daha tahammül ediyorum 15 yılımı doldurup biran önce evime kavuşmak istiyorum
(7 yılımı doldurdum) o 1 ayı ilerde 2 çocuğum varken değerlendirmek daha güzel geliyor bana.Dayan derim
Erken doğum ihtimalin varsa en kısa zamanda hazırla. Eksiği bitmiyor. Aklına sonradan birşey gelir onları koyarsın. Hazırda dursun köşedeBen de başlasam diyorum gerçi evdeki bir çantayı hastane çantası yaptım içine geceliklerimi falan koydum ama yalandan :)
Daha yıkayıp ütülemedim sadece çantanın içine attım.. Eksiklerimde var daha..
Zaten artık haftada bir kontrole çağırıyorlar beni erken doğum ihtimalim var..
aile danışmanı için kadın ve aile sağlığı merkezini aradım randevu aldım. 153 den randevu alınıyor yanlış hatırlamıyorsam. biz sonunu getiremedik ama bir kere gitmenin bile baya faydasını görmüştüm. önce tek olarak benle görüştü psikolog. sonra ben çift kabul etmiyorum dedi çift kabul eden başka yakın bir merkezden randevu aldı benim için. o randevuya da eşimle gittik.
göğsü kaşımanın erken doğuma sebep olabileceğini bilmiyordum. kantaronu burdan duyup aldım ama sürmeye korktuğum için henüz kullanmadım.
Ben de başlasam diyorum gerçi evdeki bir çantayı hastane çantası yaptım içine geceliklerimi falan koydum ama yalandan :)
Daha yıkayıp ütülemedim sadece çantanın içine attım.. Eksiklerimde var daha..
Zaten artık haftada bir kontrole çağırıyorlar beni erken doğum ihtimalim var..
kızlaarrr 6 ay doğum izni haftaya kurula sunulacakmış,meclis kapanmadanda izin olayı halledilecekmiş :)
Doğum İzni Bakanlar Kurulu'na Sunulacak 02 Nisan 2013 13:50
cnm alışverişe çıkmak istemiyosan bi bahaneyle çıkmayıverirsin o kolay.Ama bi git istersen evin ayrı köyün ayrı o adım atmışsa isteyerek yada istemeyerek sende mesafeli bir adım atabilirsin en son karar senindr tabi birde eşini kırma erkekler çok arada kalıyor.Ben görümcemle nişanlıyken anlaşamazdım salak salak konuşurdu lakayıt şekilde eşim onla sürekli knştu tabi bi bana aman boşver demekten bi ablasına e abla sende üslubuna dkkt et demekten adam 2 arada bi derede kalıodu hep şkür sorunumuz yok artık mesafeli olduktn snra bişi olmaz eşini kırmagöğüs kremi kullan canım, ben chicconun göğüs serumunu kullanıyorum, kullandığım sürece sorun yok ama iki gün ihmal etsem kaşınıyor. Bi iki haftaya ben de lansinoha geçeceğim. Sonra doğumdan sonra vs. ondan devam edeceğim.
BEBİŞİMOLSUN canım umarı bütün bebişlerin sağlıkla doğar, yatıp dinleniyorsun da eminim kontrolün çok iyi geçecek
Ahsennnn geçmiş olsun canım
kontrolleri güzel gelen bütün arkadaşlar, çok seviniyorum güzel haberlere. Çok şükür güzel gidiyor herkesin
kızlar k.valide muhabbetini açıyorum yineşimdi geçen ay bunlar abuk abuk davranmış bir de üstüne anlamsızca trip atmışlardı. Kaynım İstanbul'dan gelip herkesle tek tek konuştu-sağolsun. Bundan sonra veya benim bozuk çalmamdan da olabilir biraz, hatasını anlamış olacak ya k.validem bizle barışmış! Beni soruyormuş (ama bi telefon açmak yok, eşime fln) bi de çarşıya çıkıp alışveriş yapalım, bebeğe birşeyler alayım demiş. Açıkçası hiç bir şey almasını istemiyorum bebeğe, artık onunla çarşıya fln da çıkmak istemiyorum. Çünkü yapıp yapıp bi de üstüne trip atıyor ve sonra yeterince dikkat çektiğine kanaat getirip düzeliyor..Bu arada ben gecelerce uykusuz, stresli çocuğumu üzüyorum, tonla laf yiyorum, hep alttan almama rağmen dünyanın tribi atılıyor bana. Bu sefer alttan alasım yok hiç, çarşıya çıkasım da yok. Bu sefer görümceme göre ayarlamayacakmışız herşeyi, onu da getirmeyecekmiş (yani k.valide bi adım atmış sağolsun!) eşim nezaketen gidelim ayıp olur diyor. Ne yapayım sizce?
iznin hayırlı olsun cnm.Bebişede maşallah tosun oldular artık :) Darısı başımıza 30lu haftalara grmek için sabırsızlanıorumHerkese selamlar;
Artik 32. Haftamizdayiz ve dun doktora giderek artik dogum oncesi iznine ayrilmis bulunuyorum. Cok sukur izni dort gozle bekliyordum, insallah iyi olacak.
Doktor kontrolumuz de cok iyiydi. Doktorumuz 1850gr 42 cm oldugumuzu soyledi. Artik 15 gunde bir gidicez kontrollere.
canım ben boyattım saçımı valla,psikolojim bozuluyor saçımı bembeyaz görünce 3 aydan sonra boyattım o yüzden.internette araştırmıştım zararlı olduğunu ispat eden bir durum yok linki de yollayayım sana sen de oku Hamilelikte sa boyatlabilir mi ?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url] ..herkesin farklı olabilir tabi düşünceleri ama ben bu doktora inanmak istedim heraldekına düşünen arkadaşlar yapmayın derim bir kere yapınca saç hep kına ister..siz bilirsiniz tabi yinede..
büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
Güzel bi nisan sabahından herkese merhaba kızlar..biraz geçmişe baktım önce her kes iyiymiş çok şükür...bir yandan doğum çantaları yavaş yavaş yavaş hazırlanmaya başlanmış ne güzel..ben temizliğimi bekliyorum..önce büyük işlerim bitsin o kolay diyorum ama bakalım..bu kadar yorgunluktan sonra doğuma gitmezsem
Bu arada nisan annelerinin çoğu doğurmuş..sıra mayıs ve sonra haziran annelerindeee...ama benim sezeryan olduğu için mayıs 20 de doğumum 1,5 ayım kalmış şurda:18:
bakalım ilk kim doğurucakşaka maka bitiriyoruz günleri galiba... İnşallah hayırlısıyla doğum hikayelerimizide okuruz burda
GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus
Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
Eki Görüntüle 674136 Eki Görüntüle 674137 Eki Görüntüle 674138
Canım yaa bende internetten araştırdım, bazıları ise saç boyatılırken saç derisi boyayı hızla emiyormuş ve saç boyasının kokusu nefes yoluyla direk kana geçiyormuş, bebeğe zararı olup olmadığı bilinmiyor, ama yaa zararı olursa diye cesaret edemiyorum boyatmaya, ama şunu söyleyeyim, ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken saçımı boyattım ve iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim, bilmiyorum artık onun da zararı oldu mu bebeğime, ama cuma günü tekrar doktoruma gideceğim, raporumu uzatacak, o zaman tekrar sorayım, belki bu kez izin verir...
göğüs kremi kullan canım, ben chicconun göğüs serumunu kullanıyorum, kullandığım sürece sorun yok ama iki gün ihmal etsem kaşınıyor. Bi iki haftaya ben de lansinoha geçeceğim. Sonra doğumdan sonra vs. ondan devam edeceğim.
BEBİŞİMOLSUN canım umarı bütün bebişlerin sağlıkla doğar, yatıp dinleniyorsun da eminim kontrolün çok iyi geçecek
Ahsennnn geçmiş olsun canım
kontrolleri güzel gelen bütün arkadaşlar, çok seviniyorum güzel haberlere. Çok şükür güzel gidiyor herkesin
kızlar k.valide muhabbetini açıyorum yineşimdi geçen ay bunlar abuk abuk davranmış bir de üstüne anlamsızca trip atmışlardı. Kaynım İstanbul'dan gelip herkesle tek tek konuştu-sağolsun. Bundan sonra veya benim bozuk çalmamdan da olabilir biraz, hatasını anlamış olacak ya k.validem bizle barışmış! Beni soruyormuş (ama bi telefon açmak yok, eşime fln) bi de çarşıya çıkıp alışveriş yapalım, bebeğe birşeyler alayım demiş. Açıkçası hiç bir şey almasını istemiyorum bebeğe, artık onunla çarşıya fln da çıkmak istemiyorum. Çünkü yapıp yapıp bi de üstüne trip atıyor ve sonra yeterince dikkat çektiğine kanaat getirip düzeliyor..Bu arada ben gecelerce uykusuz, stresli çocuğumu üzüyorum, tonla laf yiyorum, hep alttan almama rağmen dünyanın tribi atılıyor bana. Bu sefer alttan alasım yok hiç, çarşıya çıkasım da yok. Bu sefer görümceme göre ayarlamayacakmışız herşeyi, onu da getirmeyecekmiş (yani k.valide bi adım atmış sağolsun!) eşim nezaketen gidelim ayıp olur diyor. Ne yapayım sizce?
Herkese selamlar;
Artik 32. Haftamizdayiz ve dun doktora giderek artik dogum oncesi iznine ayrilmis bulunuyorum. Cok sukur izni dort gozle bekliyordum, insallah iyi olacak.
Doktor kontrolumuz de cok iyiydi. Doktorumuz 1850gr 42 cm oldugumuzu soyledi. Artik 15 gunde bir gidicez kontrollere.
Herkese selamlar;
Benim ayaklarımda fil ayağı gibi oldu ki çalışmayıp evde olmama rağmen dışarı çıkıp gelsem daha da beter oluyor ama sadece ayak bileğime kadar var ellerim falan normal gibi ne olur ne olmaz diye genelde yüzüklerimi takmıyorum zaten..
tuzdandır canım. ben de geçen akşam şalgam içtim sabah ellerim tombul tombuldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?