2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o zamann 32 yi doldurunca mı ayrılıyoruz canım? sen nerde hata yapmışsın?

evet canım 32. haftayı doldurunca ayrılıyormuşuz, tam 8 hafta varken.doğum 40. hafta gözüküyor. doğum sonrası da 8 hafta iznimiz var.. ya da 6 ay olduysa bilmiyorum orası meçhul :) ama benim yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrası ilgilenmiyorum fazla...

Kolay gelsin canım ama dikkat et boya kokusunu soluma..
Ben boya badana olayından yırttım taşınacağımız ev yeni olduğu için hepsi yapılmış olacak ama mayıs sonu bitecekmiş yani
doğum yapıp da mı taşınırız doğumdan önce mi hiç belli değil ama bana kalırsa çok şanslı olduğum için tam evi taşırken doğururum gibi geliyor :))

Sen yazınca düşündüm de benim de emekliliğime 7 yıl kadar kaldı, hatta iki çocuğu saydırıp ödemesini yapıp erken de emekli olabiliyormuşsun.. Zaten doğumdan bir süre sonra işe geri dönüş yapıp günlerimi doldurmak istiyorum ama yaşı beklemek gerekiyor sanırım..

Erken doğum ihtimalin varsa en kısa zamanda hazırla. Eksiği bitmiyor. Aklına sonradan birşey gelir onları koyarsın. Hazırda dursun köşede

Sağol canım ben de bir görüşeyim..

Eğer elindeki saf kantaron yağı ise korkma zararı yok.. Ben balıkesirden almıştım geçen sene köylüler satıyordu pazarda oradaki teyze kendi yapıyormuş evinde benimkinin içinde yağ ve kantaron var çiçekleri falan bile belli oluyor saf yani.. hatta bana kartını vermişti isterseniz kargo ile gönderiyoruz demişti.. beynir zeytin herşeyin köy usulunu gönderiyorlar.. Ben 5 tl vermiştim şişesine pek çok nemlendirici kullandım ama hiç biri kantaron gibi değil bebek cildi gibi yumuşacık yapıyor hem iyileştirme özelliği de var..
Kullanan biri olarak tavsiye ediyorum..
Valla ben göğüslerimi ne elliyorum ne de ellettiriyorum sıkı koruma altında yani :))

cnm ya ben daha önce görüşümü söylemiştim çanta konusunda.Psikolojik olarak erken doğururum korkusuyla çanta hazırlamayın bebeğin dolabına yada kendi dolabınıza herşeyi hazır olarak belli yere koyun acil bi durumda yerleştirmesi kolay olur.Sancın tutsa aniden onun yine hazırlanması 2 dk hazırda bulunduktan sonra erken hazırlamıycam ben birde bi açıdan kokuları fln gtmesin krışmasın 1 ay 2 ay boyunca çantada diye son 10 günüm kala yada 1 haftam kala düşünüyorum hazırlamayı açıkçası rabbim gününde doğurmamızı nasip etsin inş hayırlı doğumlar versin hepimize
kızlaarrr 6 ay doğum izni haftaya kurula sunulacakmış,meclis kapanmadanda izin olayı halledilecekmiş :)
Doğum İzni Bakanlar Kurulu'na Sunulacak 02 Nisan 2013 13:50

hadi inş onaylanır ben çalışan anne değilim ama canı gönülden istiyorum szler için bebişlerinizle daha uzun zaman geçirirsiniz inş
cnm alışverişe çıkmak istemiyosan bi bahaneyle çıkmayıverirsin o kolay.Ama bi git istersen evin ayrı köyün ayrı o adım atmışsa isteyerek yada istemeyerek sende mesafeli bir adım atabilirsin en son karar senindr tabi birde eşini kırma erkekler çok arada kalıyor.Ben görümcemle nişanlıyken anlaşamazdım salak salak konuşurdu lakayıt şekilde eşim onla sürekli knştu tabi bi bana aman boşver demekten bi ablasına e abla sende üslubuna dkkt et demekten adam 2 arada bi derede kalıodu hep şkür sorunumuz yok artık mesafeli olduktn snra bişi olmaz eşini kırma
iznin hayırlı olsun cnm.Bebişede maşallah tosun oldular artık :) Darısı başımıza 30lu haftalara grmek için sabırsızlanıorum

Canım yaa bende internetten araştırdım, bazıları ise saç boyatılırken saç derisi boyayı hızla emiyormuş ve saç boyasının kokusu nefes yoluyla direk kana geçiyormuş, bebeğe zararı olup olmadığı bilinmiyor, ama yaa zararı olursa diye cesaret edemiyorum boyatmaya, ama şunu söyleyeyim, ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken saçımı boyattım ve iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim, bilmiyorum artık onun da zararı oldu mu bebeğime, ama cuma günü tekrar doktoruma gideceğim, raporumu uzatacak, o zaman tekrar sorayım, belki bu kez izin verir...

büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?

maşallah cimcimeye :) oğlan daha gzel olucaktır emin ol :)

mayıslılar doğurunca bizi bi korku sarar mı die düşündüm şimdi :18: benm allah izin verirse normal inş sezaryenden daha çok korkuorum :18:ilk seni yollıycaz herhalde az klmış :) bnm haziran sonu temmuz başı olabilir ddi doktorum erkek bebek 9 ay 10 gün çekebiliyprmuş ama sabırsız gbi bnm ki şmdiden bu 9 ayı doldurmadn çıkar hayırlı doğumlar versin rabbim cümlemize
bakalım ilk kim doğurucak şaka maka bitiriyoruz günleri galiba... İnşallah hayırlısıyla doğum hikayelerimizide okuruz burda

vaktiyle doğsunlar yaramazlar burda gördüğüm kadarıyla herkesin bebişi bi sabrsız bi erken doğum riski genel olarak inş erken olmazlar kilolarıyla sağlıklıca gelirler
GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus

bnde 4 gündür başlamış durumda ben tuza bağlıyorum tek bağımlılığım ve en kötü şeyde o zaten ayaklarım özellikle akşamları tombul tombul oluyorlar dudaklarım sabah uyanınca sanki silikon yaptırmışım gibi en korktuğum şey el ayağım yüzümün şişmesiydi inş daha fazla şişmem kilom yok ama bu daha kötü

odası çok ciciymiş mışıl mışıl uyusun minnak berencik pembiş pembiş bi hevesleniorum sorma zaten ilk bebişimi kız çok istemiştim :) paşam olucak ama rabbim inş 2. yavrumu kız verir

bnmde saçlarım küllü kumraldı hamile kaldıktan snra saçlarım coştu belime kdr indiler çok uzadı doğal olarak diplerde yarılandı ama kötü durmuyor dio herkese soruyorum tbi bana kötü geliyo çok nyet ettim organk fln boyatim diye vazgeçtim bişey olsa ömrm boyunca ağlamaktansa düşüncesiyle doğururum 40ım çıkmadan mevlüt öncesi gider boyatırım ddm daha iyi olur şmdi boyatsam zatren hormonlardan saç dökülmeye başladı brz hem toplar az kendini öyle boyatırım diye düşündm inş sorun olmaz boyatan arkadaşımda

O nezaketen yapılan davranışların bile faydası olmuyor maalesef en azından bizde.. Ben de yoruldum bu tip insanlardan artık uzak duruyorum ve açıktan belli ediyorum.. huylu huyundan vazgeçmiyorsa en iyisi uzakta tutmak.. eşime de söyledim ilişkilerimi asgari düzeye çektim.. Artık bazı şeyleri herkesten önce ben düşünmüyorum, kendimi dizginliyorum, ilk adımı da ben atmam atılan adıma karşılık veririm modundayım..
Bu benim yaşadıklarım neticesinde geldiğim nokta artık eskisi gibi önemsemiyorum daha rahatım..

Sanırım ilk izne sen ayrıldın, güle güle kullan :))
Bebişe de maşallah

nilom merhaba aksaraydaymışsın.bende maya kadın doğuma gidiyorum türkcan beye,sen nereye gidiyorsun kontrole canım?

Arkadaşlar bakan şahin in en son açıklaması çalışmalar tamamlanıyor meclis kapanmadan kanun çıkartılacak diyor.tam tarihini bilmiyorum ama meclis haziranda kapanıyor diye biliyorum her durumda bîze yetişiyor sanırım.bence anneler gününde çıkacak😃😃

ilk izne ayrılan olarak ilk bebiş haberi senden gelebilir, diyorum ben :)

tuzdandır canım. ben de geçen akşam şalgam içtim sabah ellerim tombul tombuldu :)

tuzdandır canım. ben de geçen akşam şalgam içtim sabah ellerim tombul tombuldu :)

Ama ben tuz kullanmıyorum ki, acaba yediklerimin içindeki tuz bunu yapabilir mi? Çünkü günlük değil son bir haftadır sürekli şiş inmiyor.. Seninki ara ara mı şişiyor canım?

Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
İsteyen özel mesaj göndersin ama bir an önce bir yerden başlamak istiyorum fakat bütçe olarak da sınırlıyız..
Göz önünde bulundurarak tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…