Sıcak soğuk su yapmak ayaklar için iyi geliyormuş, gebelik eğitiminde anlatmışlardı iki ayrı kaba sıcak ve soğuk su koyup bir süre sıcakta bir süre soğukta bekletmek hem dinlendirmek için hem de ödem için iyiymiş canım
kızlaarrr 6 ay doğum izni haftaya kurula sunulacakmış,meclis kapanmadanda izin olayı halledilecekmiş :)
Doğum İzni Bakanlar Kurulu'na Sunulacak 02 Nisan 2013 13:50
canım tşk ederimbitti çok şükür koca göbüşümle heryeri sildim bütün kaba pisligi aldım.. artık ince temizlik kaldı onuda 2-3 hafta sonra yaptırırım artık..canım bu boya kokmuyor, kokusuz boyaymışş yani çok hafif temizlik kokusu var evde
inş canım evin yetişir de yeni evinde karşılarsın bebişimizikim yapıyorsa evi ara taciz ett, savsaklamasınlar
ya canım peki bizim rapor başladı diyelim. bu yasa sonra okeylendi.. o zaman bizde yararlanabiliyormuyuz :26:
canım o zaman sanada büyük geçmiş olsunn..bu badana işi gözümde çok büyüyordu ama sandıgım kadar zor olmadı...
heryer mis gibi oldu
mobilyalarınız da hayırlı olsun resim isterizzz annesiiii
bende bu akşam randevum var doktora gitcez bakalım oğluşş ne alemdee
geçmiş olsunslm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
yok canım mayısa kaldı o, geridönüşümün dediği gibi bize yetişme ihtimali az gibi görünüyor onunkızlar bugün bi arkadaş artık iznin 6 ay olduğunu söyledi, kesinleşmiş mi acaaba ya
ben hala bilmiyorum.
çok geçmiş olsun tugokcum, dualarımız seninle, yat dinlen. Bir arkadaş daha var senin gibi. İnşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tehlikeli zamanlar geçti zaten, bebişler epeyce gelişti. Şimdi tıp da gelişti. İçini ferah tut.slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
yalancısı bulgurla yapıldığı için zararlı değil ama ben ne zaman yesem (çok afedersiniz) çıkarıyorum, acısından galiba..kızlar inş canınız çekmez ama bişi sormak istiyorum. adı çiğ olan yiyecek var ya. o zararlı mı
kızlar bugün bi arkadaş artık iznin 6 ay olduğunu söyledi, kesinleşmiş mi acaaba ya
ben hala bilmiyorum.
canım benimki gece 2 satte bir uyandırıyor tekmeleriyle ve saat sabaha karşı 6 dan sonra kesinlikle uyutmuyor ben kalkana kadar tekmeliyor kalkınca daha az tekmeliyor, şimdiden alış anne doğunca nasıl olsa böyle olacak diyor galiba banagünaydın kızlarr
yeni bir haftaya başladık umarım herşey herkesin gönlüne göre olur
ben hamileligimin başından beri hiç uyku sorunu yaşamamıştım. en geç 11 de uyuyup sabaha kadar deliksiz uyurdum. ama 3 gecedir gece 3 sularında uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorumgercekten çok kötü bir hismiş. sizi şimdi daha iyi anlıyorum. üstelik tuvalete gidip gelmekten yorgun düşüyorum gece tek tesellim oğluşumun çok hareketli olması ve onu çok fazla hissediyor olmam
şortlu mevlüt takımını hatırlayan yok mu
Zeyno almıştı canım sanırım onu soruyorsun andy wawa markası
Cnm ozaman bide şöyle düşün bir ay 4 hafta +2 gün yani 30 gün ama sen 4x7=28günden hesaplıyosun, ozaman her aydan 2-3 gün eksik hesaplamış oluyosun, ay hesaplamadaki 2. önemli nokta da doktorlar bizi son adet tarihimizin başlangıç tarihinden itibaren hesaplıyolar doğal olarak hangi gün hamile kaldığımızı bilemeyecekleri için en genel hesaplama bu ama bizi adet olduğumuz ilk gün hamile kalmadık değil mi? yani bu imkansıznasıl 6,5 ay anlamadım. Bugün 28 işte böl 4 e 7 ay çıkıyor:)))) kaldı 10 hafta allahın izniyle inşallah:)))
İnşallah cnm inşallah yetişir, bazı arkadaşlar da yetişmez demiş ama bakalım hayırlısı artık bekleyip görücez....Arkadaşlar bakan şahin in en son açıklaması çalışmalar tamamlanıyor meclis kapanmadan kanun çıkartılacak diyor.tam tarihini bilmiyorum ama meclis haziranda kapanıyor diye biliyorum her durumda bîze yetişiyor sanırım.bence anneler gününde çıkacak
slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
Allah kavuştursun cnm yaa benimki bir gece gece mesaisine gidiyo da çok kötü oluyorumkocam bu gece yurt dışına gidiyor kızlar iki hafta yok
valizini hazırlıyorum şu an
ben de iki hafta annemlerde kalıcam nete girebildikçe selam veririm artık size
slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
Merhaba hamiş anneler, bebişlerin hazırlıkları tam gaz devam ediyor,ne güzeelbiz oğlumla iyiyiz çok şükür
Bugün şöyle bir haber okudum..Duyan bile bilgisi olan var mı??gerçekten uygulamaya geçermi acaba merak ettim???
Özel hastanelerde doğum bedava
canım benimki gece 2 satte bir uyandırıyor tekmeleriyle ve saat sabaha karşı 6 dan sonra kesinlikle uyutmuyor ben kalkana kadar tekmeliyor kalkınca daha az tekmeliyor, şimdiden alış anne doğunca nasıl olsa böyle olacak diyor galiba bana
ya bi arkadaş şortlu mevlüt takımı almıştı. hangi markaydı o. not etmemişim. yazılanlardan bulamadım
şortlu mevlüt takımını hatırlayan yok mu
evt bende demin buldum. baya aradım ama ya :)
bunda tıtresım ve otomatık sallanma özellıgı yok.. herseyı hosuma gıttı bıtek buna takıldım :S bı fıkır verın yahuu napıyımmm klasık anakucakları ve bır park yatakmı alayım.. yoksa bu tınny love alayım sallanmazsa sallanmasın mı :)
boya işi halletmişsiniz. ne güzel bizim de bebek odası boyanacak. kullandığın boya hangi marka ve hangi ürünü. ben de bebek odası için boya araştırmasındayım. az kimyasallı az kokulu.:44:
rapor konusundaki bu düşünce bende de var . acaba biz aldıktan sonra çıkarsa mesela haziranda biz de hak sahibi olacak mıyız.
tek bu sebepten 7 mayıs değil de 21 mayıs gibi ayrılayım diyorum. hani anneler gününe kadar mühlet verdim bu yasaya
ben izne çıkarım sonra çıkar bir de ben hak edemezsem çok üzülürüm.
canım benimki gece 2 satte bir uyandırıyor tekmeleriyle ve saat sabaha karşı 6 dan sonra kesinlikle uyutmuyor ben kalkana kadar tekmeliyor kalkınca daha az tekmeliyor, şimdiden alış anne doğunca nasıl olsa böyle olacak diyor galiba bana
Amin canim darisi sana. Dun hastaneye gittim ama bugun evdeyim daha bi anliyorum bugun artik ise gitmeyecegimi:)ay allahımmmm darısı benım basıma ınsallahh
ne guzel
kılosuda 1850 mıs
ısı bıraktın dımı sımdı
bugun calısmıosn
Tum gun temizlik yaptim canim, 1 hafta temizlik surer heralde kaplumbaga hiziyla yaptigim icin. Bir de ablamiza vakit ayirmak istiyorum dogumdan ince. O yuzden aktarmadan hemen ayrilmak istedim. Kresten geldi bugun evde beni bulunca nasil mutlu oldu anlatamam.gözün aydın, maşallah bebiişineee neler yapacaksın bakalım
Evet ben oldum galiba, aslinda cumartesi doluyor 32 haftam ama doktor artik yazalim deyince hiiiic hayir demedim:)maşallah kocaman olmuş bebeğinaramızda ilk izne çıkan sensin galiba darısı başımıza
Maşallah bebişineBenim bebek de bu aralar bu kiloda mı acaba. Ben de haftaya gideceğim bakalım ne alemde.
İzne de ayrılmışsın. Artık dinlenerek doğuma hazırlanırsın. Ben iznimi aktarabilmek için 37.haftaya kadar çalışacağım
Ben de simdi 35i bi gecsem diyorum. Dogurana kadar hic bitmeyecek sanirim:)iznin hayırlı olsun cnm.Bebişede maşallah tosun oldular artık :) Darısı başımıza 30lu haftalara grmek için sabırsızlanıorum
Saol canim benim:)Sanırım ilk izne sen ayrıldın, güle güle kullan :))
Bebişe de maşallah
ilk izne ayrılan olarak ilk bebiş haberi senden gelebilir, diyorum ben :)
mrb kızlar nasılsınızzz .... bız bugun kızımı görmeye gittik doktor amcasına..... kızım 1840 gr olmus boyuda 42 cm olmusss
kızlar yaa anakucagı arastırıyorum
bı tane begendım
normalde kızıma oda yapıcam .. mobılyaları aldık ama henuz kurmadık. bende mınıkkuş gıbı taşınıcam mayıs ayında kısmetse..
taşındıkdan sora kurucam odasınıda. buyuyen besıklı bır oda aldık
sımdı ben portatıf besık -anakucagı kıvamında bırsey almak ıstıyorum. hem ılk aylar odasında degılde kendı odamda yatırırım hemde gunduzlerı odadan odaya rahatca taşırım dıye tiny love 3'ü birarada uykucu ana kucağını begendm. ama bunda tıtresım ve otomatık sallanma özellıgı yok.. herseyı hosuma gıttı bıtek buna takıldım :S bı fıkır verın yahuu napıyımmm klasık anakucakları ve bır park yatakmı alayım.. yoksa bu tınny love alayım sallanmazsa sallanmasın mı :) öpuorum hepınızııı göbıslerınızdeennnn..
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com
kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?