2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cokkk guzel canim bebsin cicileri bayildim valla örgüleride cok guzell olmus annanesi yapti sanirimm elerine saglik. iyi günlerde kullansin bebisinn

anneannemizin hediyeleri canım evet, babaannemiz de tık yok henüz, pek bi hevessizler, sağol canım.
göbeğin ufacık annem bahar yorgunluğu diyor. hamilelikle birleşti sanırım. eve gelince uyuyabilseydim iyiydi

yaa umarım öyledir, belki de kan değerlerimiz düşüyordur ya, ben bayadır da doktora gitmiyorum ya hemen kan verip tahlil yaptrmam lazım
resmini görünce ayy bu zeynep mi dedim. kaç yaşındasın sen. ufacık duruyorsun

ayyy eveett ne kadar küçüksün Zeyneeppp...

canım siz de eklesinize karşılaştırma imkanımız olsa göbişleri
göbiş sayfamız var ben oraya eklemiştim

ah süper iyi ki sormuşsun. bana da cevap oldu.:13:

ayyy eveett ne kadar küçüksün Zeyneeppp...

hiçte bile sensin küçükkk kızlar resim kırpılmış bir resim sadece kafamı gördügünüz için size öyle geliyor şimdi burda bir boy fotografı paylaşmak zorunda bırakmayın benii

canım yüz hatlarım öyle biraz ama resimdeki kadar ufak tefek bişi de degilim 86 lıyım 27 oldumm

daha ufak duruyorsun. boy pos olarak değilde yaş olarak çok ufak görünüyorsun o resimde :) bende 85 liyim. seni daha farklı hayal etmiştim. bi baktım ufacık kız sen kendin çocuk gibi duruyorsun niye çocuk yaptın

alınmıyorsundur umarım

iyi akşamlar kızlarrr bugün anca zaman bulabildim bütün gün dışardaydım kayınvalidemlerde yemekteydi onları gönderdim veeee sonunda gelebildimmmm bugün kızma bikaç bişi aldım oyüzden kendimi iyi hissediyorum ve tabi oğlumuda unutmadım neyse ben bi geçmişi okıyım ...

hiçte bile sensin küçükkk kızlar resim kırpılmış bir resim sadece kafamı gördügünüz için size öyle geliyor şimdi burda bir boy fotografı paylaşmak zorunda bırakmayın benii

Aneee valla çok küçük duruyosunnnnn ekle de görelim boydan.

canım siz de eklesinize karşılaştırma imkanımız olsa göbişleri

güya biara bende ekliyecektim ama tembelik yapip resim cekinmemisitm bugun cekti kizim bir kac tane ama nasillar blmiyorum bakmadim daha bakim bir göbis ayari yapip eklerim insallah
kızlar sizinde bebeklerinize maşallah.2 kilo olmuşlar nerdeyse.
allah sağlık versin hepsine.taliacım boşver kaçıncı haftana gelmişsin şunun şurasında 2 aya kadar görücen galiba kızını:)
saol cnm evett baya büyümüsler darisi senin ve diger annislerin basina insallahh... evet az kaldi artik napalim sabredecez doguma kadar :))))
15 kilomu yine cok degil cnm normal bence ben ilkte 25 kilo almistim fotografini merak edip bende baktim hakkaten cok kücük duruyorsun masllahin var

canım çok komik sölemişsin ya, 'sen kendin çocuk gibi duruyorsun niye çocuk yaptın' ay güldürdün beni, gülmeye bile halim yok aslında

ekle ekle merak ediyorumm yaaa herkesinkiniiii

yok canım alınmıyorum sadece şaşırdım çok küçük göründügümü düşündügünüz için

Aneee valla çok küçük duruyosunnnnn ekle de görelim boydan.

15 kilomu yine cok degil cnm normal bence ben ilkte 25 kilo almistim fotografini merak edip bende baktim hakkaten cok kücük duruyorsun masllahin var

evet cnm farkettim geridönüşümkutusu sayesinde profilime bakanlar sayısı arttı birdenn

canım çok komik sölemişsin ya, 'sen kendin çocuk gibi duruyorsun niye çocuk yaptın' ay güldürdün beni, gülmeye bile halim yok aslında

zeyno ya küstü ya foto çekinmeye gitti bu lafın üstüne

bi fotoğraf eklettirmedik mi sana şimdi ya bi görseydik azcık

canım buraya eklenen resim herkes tarafından görünüyor deşifre edeceksiniz beniii ,

eklenen resim kaldırılabiliyor mu sonradan :26: öyleyse akler kaldırırım hemen:44:

canım buraya eklenen resim herkes tarafından görünüyor deşifre edeceksiniz beniii ,

eklenen resim kaldırılabiliyor mu sonradan :26: öyleyse akler kaldırırım hemen:44:

hıımm hiç bilmiyorum kiii :26: profilinde var nasıl olsa ya, bişiycik olmaz, kim bakcak görcek
olmadı mesajın silinmesi için rica ederiz yüksek mercilerden

evet şöle bi gezindim doktora giden arkadaşlar bebişleriniz büyümüş sevindim..rahatsızlık yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum...zeynooocum gündem konusu olarak gherçekten çıtıırrrr bir annnesin yaşın kaç tam olarak bilmiyorum ama sende küçük göbekli hamillerdensindir kesin dilca arkadaşımızdı sanırım koymuş göbüşünün resmini küçücük benm oğlumddada öyleydi şimdi popom büyüdü ya çok gıcıkk...

hıımm hiç bilmiyorum kiii :26: profilinde var nasıl olsa ya, bişiycik olmaz, kim bakcak görcek
olmadı mesajın silinmesi için rica ederiz yüksek mercilerden

canım sana bir resim atıcam mesaj olarak sözz bakim atılıyor mu atılmıyorsa koyccam buraya

canım malesef benim göbiş o kadar küçük degil baya genişledimm .. 15 kilo almışım yaşım 27 ay gercekten gündem maddesi oldum

Meraklandım baktım ne güzelsin :)..Haziran anneleri pek güzel..Maşallah annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…