cokkk guzel canim bebsin cicileri bayildim valla örgüleride cok guzell olmus annanesi yapti sanirimm elerine saglik. iyi günlerde kullansin bebisinn
göbeğin ufacıkannem bahar yorgunluğu diyor. hamilelikle birleşti sanırım. eve gelince uyuyabilseydim iyiydi
resmini görünce ayy bu zeynep mi dedim. kaç yaşındasın sen. ufacık duruyorsun
resmini görünce ayy bu zeynep mi dedim. kaç yaşındasın sen. ufacık duruyorsun
göbiş sayfamız var ben oraya eklemiştimcanım siz de eklesinize karşılaştırma imkanımız olsa göbişleri
canım özellikle onu sordum bu akşam doktora.. ben şimdi 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor veriyorum ama sen 34-35-36 ne zaman istersen gel ben çalışamıyorum de iznini başlatırız dediiben en fazla 35. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyorum
ayyy eveett ne kadar küçüksün Zeyneeppp...
göbiş sayfamız var ben oraya eklemiştim
ah süper iyi ki sormuşsun. bana da cevap oldu.:13:
canım yüz hatlarım öyle biraz ama resimdeki kadar ufak tefek bişi de degilim86 lıyım 27 oldumm
hiçte bile sensin küçükkkkızlar resim kırpılmış bir resim sadece kafamı gördügünüz için size öyle geliyor şimdi burda bir boy fotografı paylaşmak zorunda bırakmayın benii
canım siz de eklesinize karşılaştırma imkanımız olsa göbişleri
saol cnm evett baya büyümüsler darisi senin ve diger annislerin basina insallahh... evet az kaldi artik napalim sabredecez doguma kadar :))))kızlar sizinde bebeklerinize maşallah.2 kilo olmuşlar nerdeyse.
allah sağlık versin hepsine.taliacım boşver kaçıncı haftana gelmişsin şunun şurasında 2 aya kadar görücen galiba kızını:)
15 kilomu yine cok degil cnm normal bence ben ilkte 25 kilo almistimcanım bulmana sevindimbu kadar aradına göre alacaksınn galibaa evt cnm profildeki resim şahsıma aaitt
Taliaa canım bebegim fark atmış ama o fark annesindede olmuş malesefffbu ay hiç dikkat etmedim yediklerime
15 kilocuk almışımmdoktor da tamam sen 20 ile tamamla onada okeyim dedii
daha ufak duruyorsun. boy pos olarak değilde yaş olarak çok ufak görünüyorsun o resimde :) bende 85 liyim. seni daha farklı hayal etmiştim. bi baktım ufacık kızsen kendin çocuk gibi duruyorsun niye çocuk yaptın
alınmıyorsundur umarım
güya biara bende ekliyecektim ama tembelik yapip resim cekinmemisitm bugun cekti kizim bir kac tane ama nasillar blmiyorum bakmadim daha bakim bir göbis ayari yapip eklerim insallah
saol cnm evett baya büyümüsler darisi senin ve diger annislerin basina insallahh... evet az kaldi artik napalim sabredecez doguma kadar :))))
15 kilomu yine cok degil cnm normal bence ben ilkte 25 kilo almistimfotografini merak edip bende baktim hakkaten cok kücük duruyorsun masllahin var
daha ufak duruyorsun. boy pos olarak değilde yaş olarak çok ufak görünüyorsun o resimde :) bende 85 liyim. seni daha farklı hayal etmiştim. bi baktım ufacık kızsen kendin çocuk gibi duruyorsun niye çocuk yaptın
alınmıyorsundur umarım
Aneee valla çok küçük duruyosunnnnnekle de görelim boydan.
15 kilomu yine cok degil cnm normal bence ben ilkte 25 kilo almistimfotografini merak edip bende baktim hakkaten cok kücük duruyorsun masllahin var
canım çok komik sölemişsin ya, 'sen kendin çocuk gibi duruyorsun niye çocuk yaptın'ay güldürdün beni, gülmeye bile halim yok aslında
zeyno ya küstü ya foto çekinmeye gitti bu lafın üstüne
hahahahah,yok cnm kociş kahve istedi kahve yaptım
bu laflarınızı iltifat olarak kabul ediyorumdemekki yakışıklı oğluşumun çıtır bir annesi olacakk
bi fotoğraf eklettirmedik mi sana şimdi yabi görseydik azcık
canım buraya eklenen resim herkes tarafından görünüyor deşifre edeceksiniz beniii,
eklenen resim kaldırılabiliyor mu sonradan :26: öyleyse akler kaldırırım hemen:44:
hıımm hiç bilmiyorum kiii :26: profilinde var nasıl olsa ya, bişiycik olmaz, kim bakcak görcek
olmadı mesajın silinmesi için rica ederiz yüksek mercilerden
evet şöle bi gezindim doktora giden arkadaşlar bebişleriniz büyümüş sevindim..rahatsızlık yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum...zeynooocum gündem konusu olarak gherçekten çıtıırrrr bir annnesin yaşın kaç tam olarak bilmiyorum ama sende küçük göbekli hamillerdensindir kesin dilca arkadaşımızdı sanırım koymuş göbüşünün resmini küçücük benm oğlumddada öyleydi şimdi popom büyüdü ya çok gıcıkk...
canım buraya eklenen resim herkes tarafından görünüyor deşifre edeceksiniz beniii,
eklenen resim kaldırılabiliyor mu sonradan :26: öyleyse akler kaldırırım hemen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?