2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

banane banane bizde isteriz isterizzzz

valla bende 13 kilo aldımmm bişi değil yani çok zayıf hamile kaldıysan normalll.. benim yaşda 27 hayatım biz zaten çıtır sayılırız daha yaaa...

canım buraya eklenen resim herkes tarafından görünüyor deşifre edeceksiniz beniii ,

eklenen resim kaldırılabiliyor mu sonradan :26: öyleyse akler kaldırırım hemen:44:

Albüm oluşturup fotoğrafını ekle merak edenler :) baktıktan sonra silebilirsin.Topiğe eklememeni tavsiye ederim.

bitane de son halinden ekleseneeee, çok zayıfsınn yaa kaç kiloyla hamiş kaldın canım?

kızlar çok çok tşk ederimmm . geridönüşüm sayesinde piyasada patladımm
az önce kocam geldi, ne reklam ediyosun lan kendini diye paparayı yedimmm artist oldum ben diye hava atıyorum şimdiii

28+2 bi öncekiyle aynı kıyafeti giydim farkı görelim diye kızlar ama çok farketmemiş gibi sanki kontrolümüz perşembe, 1 aydır görmüyorum umarım kilosu filan iyidir tortillamın.

Maşallah güzelim hiç fark yok valla..

bunlar da cicilerimiz, anneannemiz, dedemiz, ve halamızın da hediyeleri var, çok bişeyimiz yok henüz ama yavaş yavaş başladık artık almaya zaman daralıyor

bunu unutmuşuz, şimdilik acil olan bi bezimiz eksik sanırım, ha bide biberon ve emzik var

Aldıklarınızı, hediyelerinizi iyi günlerde sağlıkla kullanın canım hepsi çok güzel

Ben de yarın giriyorum kurula orada rapora yazıyorlar inşallah güzel haberler alırız..

kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımm albüm yaptım bakabilirsiniz

Güzellikten utanılır mı şekerim keyfini çıkar maşallah
Ben de kendimi minyon ufak tefek sanıyordum hepten kart çıktım :)))

ay canıım en büyük derdin bunlar olsun demek sen bizim doktor dedeye gitsen bunalıma girerdin Allah kimi kiminle karşılaştırcağını biliyor işte

bunu unutmuşuz, şimdilik acil olan bi bezimiz eksik sanırım, ha bide biberon ve emzik var

canım maşallah herşeyin bitmiş daha ne olsun onlar alınır ufacık şeyler hepsini çok beğendim güle oynaya kullan yavrucunla
kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımm albüm yaptım bakabilirsiniz

gündem olmuşsun zeynoo merak ettim bende baktım maşallah sanaaa yaşın daha küçük görünüyor bu açık bi gerçek ama güzel bi duygu bana da aynı şeyi söylüyolar özellikle burda doğulu kadınlar benim yaşımda 3 çocuklu hepsi 4.ler de yolda yaşasın çıtır annelerr

bitane de son halinden ekleseneeee, çok zayıfsınn yaa kaç kiloyla hamiş kaldın canım?

canım hamile halimle yüzüm kapalı şekilde paylaşmıştım daha önce, açık şekilde koymak pek istemiyorum lütfen yanlış anlama zaten albümüde birazdan silicem, benim eşim biraz kıskanç daa başıma iş açmıyım şimdiii

Güzellikten utanılır mı şekerim keyfini çıkar maşallah
Ben de kendimi minyon ufak tefek sanıyordum hepten kart çıktım :)))

canım benim çok tşklerr ne kartı eminim sen çok çok daha güzelsin, ruhun güzell çünküüü öyle hissediyorum

valla canım nasıl oldu bende anlamadım bir anda şöhret merdivenlerinde buldum kendimii

canım çok tatlısın tüm hayatın yüzün gibi güzel geçer inşallahh...

canım çok tşk ediyorum

hadi herkes albüm yapsın sileriz hemen

evet bende herkesi merak ediyorum herkes albüm yapsın bakim

kızlar ben uyumaya gidiyorum. bugun badana, boya, temizlik , doktor derken çok yorulduk yarın görüşürüz hepinize tekrar çok tşekkür ediyorum yorumlarınız için tek tek mucukladım

iyi geceler

zeyynoo canim gercekten cok citi piti cok tatli bir bayanmisin, cidden sen hamilemisin simdi
birde 15 kilo aldim diye üyülüyor eminim hic ama hic belli bile degildir suan o kilolar zaten cok zayifmisin.

ara sira girip soole bi yokluyorum. masallah herkese.
benim seker testiyle basim dertte hergun 4-5 kez test yapiyorum. insallah doktorum ayin 11 inden sonra devam ettirmez. surekli ac gezmekten biktim. hic keyfim kalmadi. hayirlisiyla su 2 ay bi gecsede yavrularimizi kucaklarimiza alsak.

ay canıım en büyük derdin bunlar olsun demek sen bizim doktor dedeye gitsen bunalıma girerdin Allah kimi kiminle karşılaştırcağını biliyor işte
ahh canim benim bende tr deki her gitmemde ultrasyon bakiliyor olsa bebegimin saglikli olup olmadiigni biliyor olsam bende kafaya takmiyacam bizde 3 kez ults vardi bu sonuncuydu zaten bebismin ic organlarinin olup olmadiigini ne durumda oldugunu daha yeni bugun gördum tatlim düsün yani nerdeyse dogacak duruma geldi ve benim bebegimin durumu konusnda hic fikrim yoktu 3D yaptiyorumda bu ara onun icin girebildim onda da benim kz nazlanip göstermiyor yuzunu bize yoksa bu felan cok önemli degil nasilsa göruyorum derdim gittikce

sekerle basi derte olan bir tek senin degilsin canim bende dahil olmak üzere bir cok arkadasta var ne yazikki ilk dönemler bende senin gibi ac geziyordum ama suan ne yalan söyleyim cokta dikkat edemiyorum dikkat ettikce gözum tatlilarda kaliyor hep:26:
asiraya kacmamak sartiyla yemeye calis canim sakin ac gezme daha kötu bebegin beslenemez ozamanda, hem bebek icin hemde senin ciin hic saglikli olmaz. insallah aliriz canim yakinda cok kalmadi biraz daha sabirr

kızlar bu göğüs ucunun içe çökük olması durumunda yapılabilicekler hakkında değişik bilgisi olan varmı ben ilkinde çok çektim elektrikli pompa bile çıkraamadıı ve bunda ne yapıcam bilmiyorum bir sürü aparat aldım şu göğüsucu çıkarıcılar için geç kaldığım için ondan almadım ne yapmak gerekiyooo artık bilemiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…