canım sana bir resim atıcam mesaj olarak sözzbakim atılıyor mu atılmıyorsa koyccam buraya
canım malesef benim göbiş o kadar küçük degil baya genişledimm.. 15 kilo almışım yaşım 27 ay gercekten gündem maddesi oldum
canım sana bir resim atıcam mesaj olarak sözzbakim atılıyor mu atılmıyorsa koyccam buraya
canım malesef benim göbiş o kadar küçük degil baya genişledimm.. 15 kilo almışım yaşım 27 ay gercekten gündem maddesi oldum
canım buraya eklenen resim herkes tarafından görünüyor deşifre edeceksiniz beniii,
eklenen resim kaldırılabiliyor mu sonradan :26: öyleyse akler kaldırırım hemen:44:
Civcivli yelegin tam resmini ekler misin cok hosuma gitti.
Meraklandım baktım ne güzelsin :)..Haziran anneleri pek güzel..Maşallah annelere
banane banane bizde isteriz isterizzzz
Albüm oluşturup fotoğrafını ekle merak edenler :) baktıktan sonra silebilirsin.Topiğe eklememeni tavsiye ederim.
bitane de son halinden ekleseneeee, çok zayıfsınn yaa kaç kiloyla hamiş kaldın canım?kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımmalbüm yaptım bakabilirsiniz
bitane de son halinden ekleseneeee, çok zayıfsınn yaa kaç kiloyla hamiş kaldın canım?
28+2 bi öncekiyle aynı kıyafeti giydim farkı görelim diye kızlar ama çok farketmemiş gibi sankikontrolümüz perşembe, 1 aydır görmüyorum umarım kilosu filan iyidir tortillamın.
bunlar da cicilerimiz, anneannemiz, dedemiz, ve halamızın da hediyeleri var, çok bişeyimiz yok henüz ama yavaş yavaş başladık artık almaya zaman daralıyor
bunu unutmuşuz, şimdilik acil olan bi bezimiz eksik sanırım, ha bide biberon ve emzik var
orasi öyle canim biliyorsun bende kilosunu boyunu blmiyordum senin giibi sonunca ögrenebildik cok sukur. ama cocuklarla gitmistim onlarda ults kardeslerini görmeyi cok istiyorlardi göremedier diye ona üzüldüm. birde 3D cekilecek eger boyle giderse o da hayal olcak bizim icin cekilemiyecke ne yazikkihemde cok nazli olcakk birtek saclari cok uzun dedii sacinin resmini cekip verdi resimde fiyasko oldu yani neyse dedigin gibi saglikli olsunlarda artik dogunca görcez biz ancak yuzunu insalalh sende ogrenirsin deniz sadinin boyunu kilosunu:)))
kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımmalbüm yaptım bakabilirsiniz
selam kizlar biz geldik. bugun bizimde doktor kontrolumuz vardi, coluk cocuk ailece gittik doktoraama malesef kizim bizi yine hayal kiriligina ugratti döndü arkasini bize yine yuzunu göstermedi 3D olayida yine cekilemedi. yine bende iltihap cikti fitil fln yazdi almayida unutmusuz yarina kaldi.tmm doktoun masasindan kalktim giyinecem ustumu doktorun akli basina sonradan geldi galiba son ayrintilima bakmayi unutmus soyle bir yalandan bakti onada hci begendim cok keyfim kaqcti bugun. neyse kilosunu ve boyunu ögrenebildik sonunda 1930 gr olmus kilosu boyuda 42 cm cikti herseyi haftasna göre normalmis suyum sln gayet iyimis kafasi asagidaymis zaten ben anlamistim onu saolsun kizim kafa atip duruyor oraya neyse cok uzattim bugunki kotrolumuzden hemde ayrintili olmasian ragmen hic memnun kalmadan döndük eve en cokta cocuklar icin kötu oldu kardeslerini görmeyi cok istiyorlardi göremediler
bunu unutmuşuz, şimdilik acil olan bi bezimiz eksik sanırım, ha bide biberon ve emzik var
kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımmalbüm yaptım bakabilirsiniz
bitane de son halinden ekleseneeee, çok zayıfsınn yaa kaç kiloyla hamiş kaldın canım?
Güzellikten utanılır mı şekerim keyfini çıkar maşallah
Ben de kendimi minyon ufak tefek sanıyordum hepten kart çıktım :)))
gündem olmuşsun zeynoo merak ettim bende baktım maşallah sanaaayaşın daha küçük görünüyor bu açık bi gerçek ama güzel bi duygu bana da aynı şeyi söylüyolar özellikle burda doğulu kadınlar benim yaşımda 3 çocuklu hepsi 4.ler de yolda yaşasın çıtır annelerr
canım çok tatlısın tüm hayatın yüzün gibi güzel geçer inşallahh...
hadi herkes albüm yapsın sileriz hemen
Ben de yarın giriyorum kurula orada rapora yazıyorlar inşallah güzel haberler alırız..
ahh canim benim bende tr deki her gitmemde ultrasyon bakiliyor olsa bebegimin saglikli olup olmadiigni biliyor olsam bende kafaya takmiyacam bizde 3 kez ults vardi bu sonuncuydu zaten bebismin ic organlarinin olup olmadiigini ne durumda oldugunu daha yeni bugun gördum tatlimay canıım en büyük derdin bunlar olsun demek sen bizim doktor dedeye gitsen bunalıma girerdin Allah kimi kiminle karşılaştırcağını biliyor işte
ara sira girip soole bi yokluyorum. masallah herkese.
benim seker testiyle basim dertte hergun 4-5 kez test yapiyorum. insallah doktorum ayin 11 inden sonra devam ettirmez. surekli ac gezmekten biktim. hic keyfim kalmadi. hayirlisiyla su 2 ay bi gecsede yavrularimizi kucaklarimiza alsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?