kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımmalbüm yaptım bakabilirsiniz
kızlar bu göğüs ucunun içe çökük olması durumunda yapılabilicekler hakkında değişik bilgisi olan varmı ben ilkinde çok çektim elektrikli pompa bile çıkraamadıı ve bunda ne yapıcam bilmiyorum bir sürü aparat aldım şu göğüsucu çıkarıcılar için geç kaldığım için ondan almadım ne yapmak gerekiyooo artık bilemiyorum ya...
demekki bilgisi olan kimse şu anda burda değil...
kızlar bu göğüs ucunun içe çökük olması durumunda yapılabilicekler hakkında değişik bilgisi olan varmı ben ilkinde çok çektim elektrikli pompa bile çıkraamadıı ve bunda ne yapıcam bilmiyorum bir sürü aparat aldım şu göğüsucu çıkarıcılar için geç kaldığım için ondan almadım ne yapmak gerekiyooo artık bilemiyorum ya...
Affına sıgınarak soruyorum canım gogus ucunun cokuk olması nasıl oluyo? Tuhaf bı soru oldu ama hıc ucu olmuyo mu ? Hıcbı bılgım yok cok duyuyorum merak ettım bı sorym dedım :)
maşallah oğluşuma büyümüş yerim ben onun bacaklarınıkızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
canım teşekkür ederim beğenmene sevindim daha iyileri sizlerin olsun...aynı şişlik bendede söz konusu.işten geldikten sonra ayak bileklerim sanki başka birine aitmiş gibi şişiyor.ben benlikten çıkıyorum bazen.
güle güle kullansın bebişin canım.çok şık olmuş odası.
allah bağışlasın canım.benim kızımda bu kadar büyüyecek mi
bak şu yaramaz oğluşlarının yaptığına hepsi yemiş yemiş en az kıza vermişler.hele 1300 gr olan en gözü açık olacak herhalde.doğunca bir gözlemle bakalım:)
çok geçmiş olsun canım.hastanede yatırmayıp eve yolladıklarına göre çok korkulacak bir şey değildir umarım.bol bol dinlen doktorun demiştir ama kalkmadan yatmalısın sanırım.
güle güle kullansın kızın odasını canım.çok beğendim.
hahahahah,yok cnm kociş kahve istedi kahve yaptım
bu laflarınızı iltifat olarak kabul ediyorumdemekki yakışıklı oğluşumun çıtır bir annesi olacakk
ben de bişey bilmiyorum ilk gebeliğim ama göğsümün ucu hiç yok
annem de yengemin ilk zamanlarında ucu olmadığı için çok çektiğinden filan bahsedince şunu internettten sipariş verdim, doğumdan önce kullanmaya başlıcam, benm göğsümün ucu anormal yuvarlak, bebiş nasıl emsin, önceden yapmak lazım bişeler.
ahh canim benim bende tr deki her gitmemde ultrasyon bakiliyor olsa bebegimin saglikli olup olmadiigni biliyor olsam bende kafaya takmiyacam bizde 3 kez ults vardi bu sonuncuydu zaten bebismin ic organlarinin olup olmadiigini ne durumda oldugunu daha yeni bugun gördum tatlimdüsün yani nerdeyse dogacak duruma geldi ve benim bebegimin durumu konusnda hic fikrim yoktu 3D yaptiyorumda bu ara onun icin girebildim onda da benim kz nazlanip göstermiyor yuzunu bize yoksa bu felan cok önemli degil nasilsa göruyorum derdim gittikce
ahh canım valla elinden ne geliyosa yap çünkü gerçekten emzirmek çok zor oluyo ben tek göğüsle çok çektim canım ben pompanın elektriklisini bile kullandım ama faydası olmadı sanırım yine tek göğüs emziricem ben kızımı gibi duruyoooo...:18:
bu göğüs ucu olayı üç çeşit biri dışarda biri ucu yok dediğimiz sıktıkça yada bebek emdikçe çıkar bide içe göçük durumu varki bu ya doğuştandır yada özellikle göğüsteki kitle durumlarında ortaya çıkar sonradan ve ne kadar sıkarsan sık uç dışarı değil içeri kaçar benmki sonuncusu benm sağ göğsümde 3 tane fibreodenonumm var ve doğuştan içe göçük oğlumdada emmesine rağmen çıkmadı zaten oda fazla ememedi sağ göğsümü tek göğüs emzirdim ben 12 ayyy
talıaa saol canım cevap vermeniz yeter arkadaşlar....
bu göğüs ucu olayı üç çeşit biri dışarda biri ucu yok dediğimiz sıktıkça yada bebek emdikçe çıkar bide içe göçük durumu varki bu ya doğuştandır yada özellikle göğüsteki kitle durumlarında ortaya çıkar sonradan ve ne kadar sıkarsan sık uç dışarı değil içeri kaçar benmki sonuncusu benm sağ göğsümde 3 tane fibreodenonumm var ve doğuştan içe göçük oğlumdada emmesine rağmen çıkmadı zaten oda fazla ememedi sağ göğsümü tek göğüs emzirdim ben 12 ayyy
talıaa saol canım cevap vermeniz yeter arkadaşlar....
29+0 civarında bebeğinizin kilosunu yazar mısınız kızlar? Riskli gebelik olduğu için sezaryen olmak zorundayım, bebeğimin ele gelmesini istiyorum :)
29+0 civarında bebeğinizin kilosunu yazar mısınız kızlar? Riskli gebelik olduğu için sezaryen olmak zorundayım, bebeğimin ele gelmesini istiyorum :)
şimdiden başlasana pompan varsa canım ucunu çıkarmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?