2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Affına sıgınarak soruyorum canım gogus ucunun cokuk olması nasıl oluyo? Tuhaf bı soru oldu ama hıc ucu olmuyo mu ? Hıcbı bılgım yok cok duyuyorum merak ettım bı sorym dedım :)

demekki bilgisi olan kimse şu anda burda değil...

sanirim öyle canim benimde bu konuda bir bilgim yok ne yazikki. benm bildigim herseyi denemissin zaten cu cikartma aparatlarini fln baska bir yolu varmi bilemiyecem :)) oglun emerken hic cikmadimi hani bir ihtimal bebek emdikce cikar diye dusundum

ben de bişey bilmiyorum ilk gebeliğim ama göğsümün ucu hiç yok
annem de yengemin ilk zamanlarında ucu olmadığı için çok çektiğinden filan bahsedince şunu internettten sipariş verdim, doğumdan önce kullanmaya başlıcam, benm göğsümün ucu anormal yuvarlak, bebiş nasıl emsin, önceden yapmak lazım bişeler.

Eklentiler

• $oyunvochlalac.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 36
Affına sıgınarak soruyorum canım gogus ucunun cokuk olması nasıl oluyo? Tuhaf bı soru oldu ama hıc ucu olmuyo mu ? Hıcbı bılgım yok cok duyuyorum merak ettım bı sorym dedım :)

bu göğüs ucu olayı üç çeşit biri dışarda biri ucu yok dediğimiz sıktıkça yada bebek emdikçe çıkar bide içe göçük durumu varki bu ya doğuştandır yada özellikle göğüsteki kitle durumlarında ortaya çıkar sonradan ve ne kadar sıkarsan sık uç dışarı değil içeri kaçar benmki sonuncusu benm sağ göğsümde 3 tane fibreodenonumm var ve doğuştan içe göçük oğlumdada emmesine rağmen çıkmadı zaten oda fazla ememedi sağ göğsümü tek göğüs emzirdim ben 12 ayyy

talıaa saol canım cevap vermeniz yeter arkadaşlar....

kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
maşallah oğluşuma büyümüş yerim ben onun bacaklarını

canım teşekkür ederim beğenmene sevindim daha iyileri sizlerin olsun...

hahahahah, yok cnm kociş kahve istedi kahve yaptım
bu laflarınızı iltifat olarak kabul ediyorum demekki yakışıklı oğluşumun çıtır bir annesi olacakk

süpersin canım kızımın çıtır kayınvalidesi varmış meğer kocaman maşallah oku kendine nazar olacaksın

ahh canım valla elinden ne geliyosa yap çünkü gerçekten emzirmek çok zor oluyo ben tek göğüsle çok çektim canım ben pompanın elektriklisini bile kullandım ama faydası olmadı sanırım yine tek göğüs emziricem ben kızımı gibi duruyoooo...:18:

Hmm oyleyse durum farklı ama nasıp yıne de canım bebısın sana mınık bı oyun oynamıs artık sabırla dogmasını bekle napalım dogunca boool bol oper koklarsın doya doya bakarsın yavruna :) bak bızde heer gıttıgmzde ultrasona gırdıgımız halde doktor dede kılosunu bıle soylemıyodu bıde boyle bı mahrumıyet var antıka doktor butun enerjımı cekıp alıyodu ıyy hatırlamak ıstemıyorum :S onemlı olan sonuc degıl mı canım hepımız ıcın. Bebeler saglıkla vaktıyle dogsun daha ne ısteyelım Allahtan ..
Pekı bu ultrsn un boyle sınırlı olmasındakı amac ne acaba merak ettım zararından desek zararı yok dıyolar ?!

şimdiden başlasana pompan varsa canım ucunu çıkarmaya?

29+0 civarında bebeğinizin kilosunu yazar mısınız kızlar? Riskli gebelik olduğu için sezaryen olmak zorundayım, bebeğimin ele gelmesini istiyorum :)

doktorun bu konuda hic bir öneride fln bulunmadimi sunu yapabilirsin diye :)) benimde aslinda cok fazla cikik degil cocugum olmadan önce seninki gibi icine cokuyordu ama sonradan bebek emdikce cikti suna herhangi bir anormallik yok. :))

Hmm sımdı anladım oyleyse zor olmustur tabı ıns bu defa bır kolayını bulursun canım

canım silikon göğüs uçları var bilemiyorum işe yarar mı ama denemeye değer... şöyle bişey ...

29+0 civarında bebeğinizin kilosunu yazar mısınız kızlar? Riskli gebelik olduğu için sezaryen olmak zorundayım, bebeğimin ele gelmesini istiyorum :)

gecmis olsun canim neden riskli gebelik ne gibi bir sorun var: ? ne zaman sezeryan olcaksin hemenmi . kusura bakma canim soruna cok soru soracak cevap verdim ama merak ettim hem burdaki arkadaslarda bilgilenmis olur :)) bebegin o haftada kilosu kac olyuor benim bir fikrim yok malesef takvimde yazilanlara bak diyecem ama oda bebegin kilosuyla tutmayabiliyor bazen bebis cok daha kilolu olabiliyor ama en fazla sanirim1,500 kiloyu bulur.. hayirlisi olsun senin icinde bebisinde insallah sag saglim dogar kucagina almak nasip olur küvezde fln kalma durumu olmaz insallah..

27±4 te 1130 gr dı canım bızım bebıs.ama kıyaslama derım arada cok fark olabılıyo 2yuz 3yuz gr kadar.
Bu arada Allah yardımcın olsun canım rısk durumu az da olsa bızde de var sebep ne merak ettım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…