2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
doktorun bu konuda hic bir öneride fln bulunmadimi sunu yapabilirsin diye :)) benimde aslinda cok fazla cikik degil cocugum olmadan önce seninki gibi icine cokuyordu ama sonradan bebek emdikce cikti suna herhangi bir anormallik yok. :))

yok canım ya doktor değil sağlık ocağındaki ebemiz bi kaç msaj verdi bakalım denicez ama ümitsizim...

Selam kizlar ben geldim

Pdnk: Allah kavuştursun cnm arayı uzatma olur mü?

Tugok; cok gecmis olsun cnm kendine dikkat et yat dinlen en kısa zamanda gecer insallah

Zeyyno; kuzum masallah sana ya cok citirsin Yasin kac bilmiyorum ama küçük görünüyorsun

Talliacim; cnm benim masallAh bebeğine ne guzel iste öğrenmen gerekeni ogrenmissin benim kızda Nazlı çıktı ne yapalım dogunda bol bol göreceğiz artık

Melinnaz; cnm cok guzeller güle güle kullanın

Keremcik ; otun parkın benimkinin aynısı güle güle kullanın bebişinle

Dilca; cnm masallAh hic kilo almamış gibisin cok fit hamissin gobişinde cok tatli benimki kocaman oldu ya

29+0 civarında bebeğinizin kilosunu yazar mısınız kızlar? Riskli gebelik olduğu için sezaryen olmak zorundayım, bebeğimin ele gelmesini istiyorum :)

Benimkinin kilosu 1300kgr cnm insallah gelir ya

RANANA tsk ederim cnmm evet ögrenmem gerekeni ögredim bugun cok sükür cok saol cnm. hosgedin sende nasilsin

yok canım ya doktor değil sağlık ocağındaki ebemiz bi kaç msaj verdi bakalım denicez ama ümitsizim...

ümitsizlige kapilma canim belki bu defa cikar emdikce, hepsi bi olmaz sen umudunu kaybetme sakin. insallah masajlar flnda iyi gelir birde buzla fln yapmayi dene derim belki bir ise yarar bir fikr olsun diye diyorum bununa cok bilgim oldugundan degil

saol canım çok teşekkür ederim bu arada bebeğini görmüşsün bugün gözün aydın son ultrason sanırım yazdığından onu anladım olsun yaa bi doğsunnn büzüştüre büzüştüre seversin az kalmış zaten...

HKN2013: Cnm sana özel mesaj gönderilemiyormu ? kapali sanirim sana bir sayfa önercektim orda bebekle iligili bir cok sorular soruyorlar bu arada seninde fotografin varmisda hic demiyorsun.oglusunda cok tatli sarisin bir bebek masallahhh

RANANA tsk ederim cnmm evet ögrenmem gerekeni ögredim bugun cok sükür cok saol cnm. hosgedin sende nasilsin

Rica ederim tatlim iyi cok guzel canları sagolsun onların ya ne yapalım kızlarımız Nazlı
Hoş buldum sagol cnm cok şükür iyiyim biraz bel ağrımda mide yanmasının dısında tabi sen nasılsın
Kocacim yine gece vardiyasına başladı gece uzun yani:)))

sende saol cnm evet son ultrasyon bugudu bundan sonra ancak 3D icin bakilacak ama onuda kizim nazlanmasa yoksa iki saniye bakiyor bebegin yuzun dönuk degil diyor geri kalmiyorum hemenneyse oyle artik bekliyecez doguma kadar sunun surasinda ne kaldi dimi 7 HAFTACIK KALDIIIII

HKN2013: Cnm sana özel mesaj gönderilemiyormu ? kapali sanirim sana bir sayfa önercektim orda bebekle iligili bir cok sorular soruyorlar bu arada seninde fotografin varmisda hic demiyorsun.oglusunda cok tatli sarisin bir bebek masallahhh

canım hallettim sanırım kapalıymış açtım.... saol canım aslında bende sarışınımda orda saçlar siyaha boyalııı oğlum bana benziyooo yani babaya diiil....

evet canim canlari sagolsun bu zamanin kizlari galiba hep nazli ALLAH iyilik versin canim neden belin agriyor cokmu yordun bugun kendini yoksa. migde yanmasi icin sut icmeyi ve sakiz cignemeyi dene iyi geliyor birazcik.
bende iyim birazcik yorgunum sadece. oooo desene bu gece gecesin sende insallah bu defa ben dayanirimm

ay ne güzel yaaa benim daha yaklaşık 9 haftam varrr offf çabuk geçsin şu zaman ne olur....

canım hallettim sanırım kapalıymış açtım.... saol canım aslında bende sarışınımda orda saçlar siyaha boyalııı oğlum bana benziyooo yani babaya diiil....

kizma canim ben babaya benzyor demedimki zaten:44::44::26: yuzun tamm gözukmuyor ki secemedim bilemiyorum yani belki tmm boyutlu bir resim olsa belkii grebilrdik dimibenim kizimda bana oglum babasina benziyor bakalim bu kime benzyiecek:44::44::44:

kizma canim ben babaya benzyor demedimki zaten:44::44::26: yuzun tamm gözukmuyor ki secemedim bilemiyorum yani belki tmm boyutlu bir resim olsa belkii grebilrdik dimibenim kizimda bana oglum babasina benziyor bakalim bu kime benzyiecek:44::44::44:

takılıyorum canım yaa...inşallah yenilerini eklerim bi ara...bende çok merak ediyorum kızım kime benzicek olum bize benziyo sarışın kız halaya babaanneye benzerse esmer olur valla...

ay ne güzel yaaa benim daha yaklaşık 9 haftam varrr offf çabuk geçsin şu zaman ne olur....

seninde az kalmis canim sende cok dersen hullyy catlar bu durumda kesin
uykusunda kulaklarini cinlattim kizinda :26:

mesaji yolladim cnm bak istersen bir :)))

Amin cnm cok sagol temizlik yaptım o yüzden cnm ya evet yoruldum valla sakızı bu saatte bulamamda süt iceyim insallah gecer evet öyle sayılırım zorlama tatlim kendini uykun gelince yat

seninde az kalmis canim sende cok dersen hullyy catlar bu durumda kesin
uykusunda kulaklarini cinlattim kizinda :26:

mesaji yolladim cnm bak istersen bir :)))

aldım canm msjııı saol... hully ne zaman doğuracaktıkiii o normal doğum diye beklicek herhalde....

takılıyorum canım yaa...inşallah yenilerini eklerim bi ara...bende çok merak ediyorum kızım kime benzicek olum bize benziyo sarışın kız halaya babaanneye benzerse esmer olur valla...

olsun oda esmer guzeli olur canim, bak benim kizim her seyiyle bana benzyir ama tek göz rengiyle ten ren gi uymuyor
kimden aldignida bilmiyorum ben esmer ela gözluyum kizim bebeken sarisindi simdi kumrala kacti biraz mavi gözleri var
oglum esmer kahve rengi gozlu ama babamizda ela gözlu biraz karma olmuslar gibi bakalim bu nasil olcak cok merak ediyorumm

Amin cnm cok sagol temizlik yaptım o yüzden cnm ya evet yoruldum valla sakızı bu saatte bulamamda süt iceyim insallah gecer evet öyle sayılırım zorlama tatlim kendini uykun gelince yat

ben cantamda paket paket tasimaya basladim artik yoksa disarda fln cok perisan oluyorum. süt iyi geliyor insalalh sanada iyi gelir:)) himm cok yordun yani kendini bugun aman canim bukadar yorma birak daginik kalsin biraz da ) bebislerden daha kiymetli degil hic birsey. yok cnm yormam gelince yatarim artik :))

aldım canm msjııı saol... hully ne zaman doğuracaktıkiii o normal doğum diye beklicek herhalde....
rica ederim cnm insallah bir faydasi olur. hulyyy daha 26 haftasindaydi galiba yanlis hatirlamadiysam:26:haziranin 26 bdt oye olmasi gerek insallah yanlis hatirlamiyordur:26: normal doguracak diye biliyorum cnm sonradan bir degisilik yapmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…