olsun oda esmer guzeli olur canim, bak benim kizim her seyiyle bana benzyir ama tek göz rengiyle ten ren gi uymuyor
kimden aldignida bilmiyorum ben esmer ela gözluyum kizim bebeken sarisindi simdi kumrala kacti biraz mavi gözleri var
oglum esmer kahve rengi gozlu ama babamizda ela gözlu biraz karma olmuslar gibibakalim bu nasil olcak cok merak ediyorumm
canım saat 12 gibi kocacıımı gönderdim ağlaya ağlaya
yarın da evi temizleyip annemlere gidicem
hiç gidesim de yok aslında biliyor musun bana kalsa iki hafta dururum evimde tek başıma ama ne kocam izin verir buna ne babamlar
bakalım annemlerde inşallah internete girebilirim ara ara çok merak ederim çünkü burayı ve dedikoduları
esmer olsun ama bana benzesin yaa...çok bencilim dimi ...yalnız seninkiler süper bişi olmuştur kumral mavi gözlü kızını çoook merak ediyorum ..
benim sezeryan olunca 10 gün önceye atıyooo o yüzden 9 haftaya yakın kalıyooo ayyy artık bitmeliii.. senin normal dimi...
hiç gidesim de yok aslında biliyor musun bana kalsa iki hafta dururum evimde tek başıma ama ne kocam izin verir buna ne babamlar
bakalım annemlerde inşallah internete girebilirim ara ara çok merak ederim çünkü burayı ve dedikoduları
ALLAH kavustursun canim insallah su gibi gecer zaman senin icin, aglamaya askere gitmiyorya 2 haftaliga gidiyor sadece ;(
insallah annenlerden girebilirsin cnm özletme kendini.:)) bebisine ve kendine cok iyi bak.
yok canim bencil degilsin herkes kendisine benzesin istiyortsk ederim canim darisi senin kizinin basina annesi ve kardesi sarisin olunca kesin o da sarisindir oo birde sezeryan olcakmis gunude belli ohh bizim gibi acaba hangi gun diye beklemyieceksin iste. evet canim normal olcak insallah bir aksilik cikmazsa digerleride normal olmustu. ama ben bu aceleci davranacak gibi geliyor zamanindan erken gelcek sanki
allah kavuştursunnnnn canım
kızlarrr ben artık kaçıyorum iii geceler....
Ahh cnm kiyam ya ağlama tatlim biliyorum cok zor helede böyle hassas bı donemde ama az bı vakit iki haftacik nedir ki sayılı gün gelir gecer sen kendine dikkat et yalnız kalmaktan iyidir ne yapacaksın boşver iyi gelir git internet yoksa telden girersin benim gibi kiz askolsun biz dedikodu mü yapıyoruz ki yani:)))
Talliacim cnm ben bir günde bir paket sakızı bitiriyorum esın kızdı sakızı yasakladı bana razı edersem yarın alırım belki sagol ben kalkım bı süt icin cok fena ya evet ya kocacimda kuzdi temizliği yasakladı bana ama ben dinler miyim bilemiyorum kiz nasil bırakım ki cnm cok az hasta olurum yapamazsam biraz titiz sayılırım da:))
aaa tuhh cikmis bende kizimin fotosunu eklemistimnapaim sansina kussun artik
aaa tuhh cikmis bende kizimin fotosunu eklemistimnapaim sansina kussun artik
teşekkürler tatlım siz de kendinize iyi bakın.
ya ben nedense hep böyle oluyorum kocam bir günlüğüne bile bir yere gitse ağlıyorum hiç dayanamıyorum ona
hele askere gittiğinde aylarca ağladım
her gün arardı her sesini duyduğumda dayanamaz zırlardım telefonda sonra da kendime kızardım onu da üzüyorum diye
allahtan 5 ay yaptı askerliği yoksa kalkar o şehre yerleşirdim herhalde
ozaman sen mayıs annesi olursun....ayyyy dur beklesin haziran annesi olll...benm oğlan 34 haftalık geldi bakalım bu ne olucak bekliyoruz... hayırlısı olsun dilerim sağlıkla sıhhatle alırız elimizeee..
artık şu iki hafta çabuk geçsin diye dua edicem napim
ay hayatım dedikodu derken olan biteni merak ederim demek istemiştim yanlış anlamayın sakın
Msallah nazardeğmedin cok guzel bir kızın var boyun kadar ya ne guzel ya imrendim şincik
maaşallah kızına pek güzel uzun uzun saçlarını sevsinler
evet iyikide az yapmis yoksa ev tasimak tek basina guc olurducanim uzulme yinede bukadar bende kocam gitsin istemem gececi bile , bizimkide belki turkiyeye gitmek durumunda kalcak ben kara kara dusunuyorum napcam giderse diye ama yinede aglamam ardindan biz basta aliskiniz 2 yil ayri kaldik evlendikten sonra
sanirim evet mayis annesi olcam hic sanmiyorum haziranda gelcegini zaten haziran 1 de tdt o yuzden hic ihtimal veremiyorum yinede tabiki allah bilir ne olcagini. benim ikiside 39 hafta bitince dogdu.hayirilisi artik evet bakalim:)))
ayyy iki sene miiiyi dayanmışsın canım valla tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?