saol cnm mecbur dayanmak zorunda kaldik baska caremiz yoktu.:) o gunlerden sonra simdi bir kac gunluk beklemek cok gelmiyor bana :44: sende sabret annenle alisverise fln gidersin cabuk gecer merak etme. bu
arada rana kacmis yine galiba birsey soylemeden dayanmadi sanirim bu gecede
ay aynalara küstürücek bu hamilelik beni kızlar yaa popomda ve göğüslerimde çatlaklar oldu ne biçimler kendimi artık çok çirkin hissediyorum çıplakken
uykusu gelmiştir naapsın belki de sızmıştır bilgisayar başında
küsme canimm yaa baka bosver aynaya hamileikte bence kadinlar cok daha guzel oluyor. sahsen ben suan tenime dokunmayi fln cok seviyorum yumusacik oldu ve cok parlak hale geldi.catlak matlak gözum görmuyor zaten öncedende vardi biraz takilmiyorum o yuzden.
kesin öyle olmustur dayanamistir kapatmistirbenimde aslinda uykum geldi artik bende kacim. cnm insallah arada gelebilirsin grs yine gecelerin yerin cok belli olcak 2 hafta boyunca. merveninde annesi geldi oda yok ranada dayanamiyor kaciyor. hihh bende girmeyim bari artik bu aralar grs cnm kendine ve bebisien iyi bak allah rahatlik versin esinle tez zamanda kavustursun insallah. hoscakallllll
uykusu gelmiştir naapsın belki de sızmıştır bilgisayar başında
canım masajlara falanda başaladım hayırlısı olur inşallahh..
e mecbur salıorm
oturarak ısım cunku
ayyyy
sızın doguma ne kadar az kaldı ya
elis23 bebeğinin odası çok şık olmuş.
hgorgulu kızın çok tatlı. Kız bebek aşkım depreşti bak şimdi
Ben haftasonu çantaları hazırlayayım diyorum. Geceliklerimi yıkadım. Bebeğinkini de ilk başta lazım olacakları (hastane çıkışı, yedek zıbın-body-alt, battaniye, ağız mendili) yıkayıp ütüleyip koyayım diyorum. Malum 32. haftam bitmek üzere. Hazır dursun köşede. Eksiklerimi aldıkça çantaya yerleştiririm
Çantaya konulacaklara bakıyorum da koy koy bitmiyor. Muayeneye gidince hastanede ne lazım olacağını soracağım. Neleri onlar veriyormuş bir öğreneyim. Ona göre listemi azaltır ya da artırırım
canım dolabını ve şifonyeri ıkeadan aldım beşiğinide modokodan aldım bu odayı
dolabın fiyatı :200 tl
şifonyerin fiyatı:229 tl
beşiği yatağı uyku seti hepsi içinde :850 tl ye aldık.
Toplam :1.280 tl ye odasını kurduk.
zeyynoo canim gercekten cok citi piti cok tatli bir bayanmisin, cidden sen hamilemisin simdi
birde 15 kilo aldim diye üyülüyor eminim hic ama hic belli bile degildir suan o kilolar zaten cok zayifmisin.
Maşallah çok güzelsin valla, allah nazarlardan saklasın...
maşallah oğluşuma büyümüş yerim ben onun bacaklarını
süpersin canım kızımın çıtır kayınvalidesi varmış meğer kocaman maşallah oku kendine nazar olacaksın
Zeyyno; kuzum masallah sana ya cok citirsin Yasin kac bilmiyorum ama küçük görünüyorsun
Bende albüm yaptım ama hemen silicem, tabiki eski halim şuan o halimden hiç eser yok
canım çok güzelsiinn maşallahh sana daaa
arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu ,kramplar giriyor mu bacaklarınıza benim çok fazla oluyor.
Teşekkürederim, şimdilik bu fotoğraflarla kendimi avutuyorum umarım kilo vermemiz kolay olur.Alıştım şuanki durumuma yinede birtek göbeğim büyüseydi fena olmazdı..Bebeğim sağlıklı olsunda artık kiloyu birşekilde vermeye çalışırım..
arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu ,kramplar giriyor mu bacaklarınıza benim çok fazla oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?