2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay aynalara küstürücek bu hamilelik beni kızlar yaa popomda ve göğüslerimde çatlaklar oldu ne biçimler kendimi artık çok çirkin hissediyorum çıplakken

uykusu gelmiştir naapsın belki de sızmıştır bilgisayar başında

ay aynalara küstürücek bu hamilelik beni kızlar yaa popomda ve göğüslerimde çatlaklar oldu ne biçimler kendimi artık çok çirkin hissediyorum çıplakken

küsme canimm yaa baka bosver aynaya hamileikte bence kadinlar cok daha guzel oluyor. sahsen ben suan tenime dokunmayi fln cok seviyorum yumusacik oldu ve cok parlak hale geldi. catlak matlak gözum görmuyor zaten öncedende vardi biraz takilmiyorum o yuzden.

kesin öyle olmustur dayanamistir kapatmistir benimde aslinda uykum geldi artik bende kacim. cnm insallah arada gelebilirsin grs yine gecelerin yerin cok belli olcak 2 hafta boyunca. merveninde annesi geldi oda yok ranada dayanamiyor kaciyor. hihh bende girmeyim bari artik bu aralar grs cnm kendine ve bebisien iyi bak allah rahatlik versin esinle tez zamanda kavustursun insallah. hoscakallllll

sana da allah rahatlık versin kuzum tatlı rüyalar en kısa zamanda görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi canlar

HAha haa yok cnm ikinizde bilemediniz malesef benim sarz bitti tek kapandı anca açıldı nerde pc den itmiyorum ki ben sızayım kiz belim ağrıyor saatlerce oturamam öyle valla yattığım yerden giriyorum ohh ne guzel:))

Simdiden günaydin hepinize uykucu anneler.. Uzun süredir yoktum hic birtürlü zaman bulup bakamadim.. Bebegine yeni ciciler alan annelere hayirli olsun güle güle kullanin herhangi bir rahatsizligi olanlara da gecmis olsun ins. Biran önce düzelir..
Kac gündür aksam olunca baygin düsen ben bu saat oldu hala uyuyabilmis degilim bugün saga dön sola dön wc-yatak odasi mekik cek derken sabahi ettik.. Uyku düzeni diye birsey kalmadi

Güzel bir pazardı biricik kardeşim ablası için çok güzel bir parti organize etti, 15 kişilik küçük bir organizasyondu ama en sevdiğim dostlarım yanımdaydı, oğlum gelmeden bana moral ve motivasyon günü gibiydi ...

Eklentiler

• $10094_10151381678797194_1466201104_n.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $68588_10151381678307194_1238096054_n.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $166763_10151381686967194_1705999744_n.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $165467_10151381828172194_436243426_n.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $548896_10151381683452194_146086544_n.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $579713_10151381679167194_1615998421_n.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 40
canım masajlara falanda başaladım hayırlısı olur inşallahh..

Meme ucuyla oynaman rahim kasılması ve erken doğuma sebep olabilir.Bence son ay aldığın pompa ile ucunu çıkartmaya çalışabilirsin.Çünkü eşimin kuzeni 41. haftaya girdiğinde doktor ılık duşlar al ve meme ucunla oyna rahim kasılmasına sebep oluyor demişti.

e mecbur salıorm
oturarak ısım cunku
ayyyy
sızın doguma ne kadar az kaldı ya

hullyciğimm biz en son doğuma gidecekleriz galiba ama olsun kızlar doğum hikayelerini paylaşır bize deneyim olur, tabi bebişleri izin verirde topiğe girebilirlerse

canım sorunca burayada yaz bizimde az çok fikrimiz olsun daha

Sirketde su makinasından sıseme su doldurmak için eğildiğimde bile o kadar yoruluyorumki 9. ayda doğumu nasıl yapıcam hiç güç kuvvet yok.Ay bende genişleyen kalçam ve koca memelerim sinirimi bozuyor resmen göbeğimden çok kalçam büyüdü Allahtan hamile kaldığımda zayıftım yoksa hiç düşünemiyorum.Birde kendime işkence yapıp moda bloglarını geziyorum bazen eşimle dolaşırken dar mini elbiselere bakıp iç geçirirken buluyorum sanıyorumki yiyecek değilde kıyafet aşeriyorum canım kocamda giyeceksin aşkım deyip beni motive ediyor, birde çok komik benimle beraber kilo aldı nasıl kilo vericem dediğimde vericez aşkım diyor ama o bir boğa burcu hiç güvenmiyorum....

Son düzenleme:

çok güzel canım çokk beğendimm güle güle kullansın bebeğin

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun..

ama dünkü yorgunluktan sonra bugun işe gelmek çok zor olduuu

zeyynoo canim gercekten cok citi piti cok tatli bir bayanmisin, cidden sen hamilemisin simdi
birde 15 kilo aldim diye üyülüyor eminim hic ama hic belli bile degildir suan o kilolar zaten cok zayifmisin.

canım evet bende sizdenim yani belli oluyor ya bildigin tombişleştim güzel yorumun içinde kocaman mck çok tşkler

Maşallah çok güzelsin valla, allah nazarlardan saklasın...

canım çok tşk ediyorum, allah hepimizi bebeişlerimizle korusun inşş

maşallah oğluşuma büyümüş yerim ben onun bacaklarını

süpersin canım kızımın çıtır kayınvalidesi varmış meğer kocaman maşallah oku kendine nazar olacaksın

evet canım oğluşum kocaman olmuş, bacaklarını gördüm dayamış dirsegini göbişimee çok tatlıydı yaa
güzel yorumun içinde çok saol canım, umarım gelinime layık bir kaynana olurum

Zeyyno; kuzum masallah sana ya cok citirsin Yasin kac bilmiyorum ama küçük görünüyorsun

canım çok tşkler evet herkes çok küçük göründügümü söyledi, bende kabullendim yapacak bişi yok, yaşım 27, çok da küçük degilim

ysmc canım bende 15 kilo aldım ama çok takmıyorum artık, çünkü biliyorum ki dogumdan sonra vericez.. sende şimdiden bunlarla üzme kendini.
benim eşimde benimle beraber 6 kilo almış her akşam mekik çekmeye başladıı, ben gülüncede sen nasıl olsa verceksin dogumdan sonra ben napıcam diyorr yani insan hayatının her döneminde aynı istikrarda olamıyor. şu an hamileyiz ve kilo almamız kaçınılmaz. dikkat ettigimiz halde aldık yani napalımm üzülmee lütfen

Son düzenleme:
canım çok güzelsiinn maşallahh sana daaa

Teşekkürederim, şimdilik bu fotoğraflarla kendimi avutuyorum umarım kilo vermemiz kolay olur.Alıştım şuanki durumuma yinede birtek göbeğim büyüseydi fena olmazdı..Bebeğim sağlıklı olsunda artık kiloyu birşekilde vermeye çalışırım..

arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu ,kramplar giriyor mu bacaklarınıza benim çok fazla oluyor.

Benim felaket ağrıyor sanıyorum şişiyor.Ama kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyor aynı zamanda kemik ağrılarıda kalsiyum sebebiyle olabilir.Takviye almıyorsan doktoruna danış o sana vitamin verecektir.

Çektiğin sıkıntılara değecek,sonucu çok güzel olacak,bukadarda sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…