ayy ne kadar ince düşünceli kız kardeşin canım yaacemiperi : Mavi içecek limonata :) içinde mavi renk için karadut ekstraktı var :) görsellikte bütünlük için yapmış kız kardeşim...
maşallah bebişine canım kocaman olmuşbebeğimin neresi nerde bende çok merak ediyorum
SLM kızlar umarım herkez iyidir ama ben pek iyi hissetmiyorum kendimi 10 gün önce 3 gece hastanede kaldık mide bulantısı kusma şikayetiyle gitmiştik enfeksiyon şüphesiyle yatırdılar ve enfeksiyon çıkmadı ama safra kesemde taş çıktıatak geçirmişim özelliklede son birkaç gündür midemden kıvranıyorum hamileliğim başladığında bile bulantım olmamıştı ama şimdi sürekli bulantı halindeyim 30. haftamın içindeyim son aylarda mide bulantısı olabiliyomuş galiba sizde de başladı mı ? ben daha kendime gelemediğimden ve çalıştığım için bebek odası arabası fln hiçbişiye bakamadım hatta odasını bile boşaltamadım çok tembel bir anneyim galiba kendize ve mmişlere çok dikkat edin ....
bacak dirseği dediğin dizi mi canımmaşallah bebişine kocaman olmuş, ben de şu 2li kilolara yaklaşsın istiyorum artık yaaa
Arkadaşlar oğlumu 5 haftadır görmüyordum ve bu arada da şeker için diyet yaptığımdan 5 hafta da 1 kilo da verdiğim içim çocuğumun kilosunu çok merak ediyordum.Veeee bebişim 1600 kg 38 cm..Haftasıyla uyumlu hatta biraz önce bile....Demekki çok yemek yemenin bebeğe hiiiç faydası yokmuş.Bunu test edip onayladım :))
Arkadaşlar oğlumu 5 haftadır görmüyordum ve bu arada da şeker için diyet yaptığımdan 5 hafta da 1 kilo da verdiğim içim çocuğumun kilosunu çok merak ediyordum.Veeee bebişim 1600 kg 38 cm..Haftasıyla uyumlu hatta biraz önce bile....Demekki çok yemek yemenin bebeğe hiiiç faydası yokmuş.Bunu test edip onayladım :))
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com
Bebeğin karyolasını almıştık, yanıma almak içinde ufak ahşap beşiklerden alcaktım ama tecrübeliler en fazla 3 ay yatırırsın bebeğin kolları çapıyor ve uyanıyor dedibende 6 ay kadar beni idare edecek bir park yatak alıcam linkteki park yatak nasıl sizce?
SLM kızlar umarım herkez iyidir ama ben pek iyi hissetmiyorum kendimi 10 gün önce 3 gece hastanede kaldık mide bulantısı kusma şikayetiyle gitmiştik enfeksiyon şüphesiyle yatırdılar ve enfeksiyon çıkmadı ama safra kesemde taş çıktıatak geçirmişim özelliklede son birkaç gündür midemden kıvranıyorum hamileliğim başladığında bile bulantım olmamıştı ama şimdi sürekli bulantı halindeyim 30. haftamın içindeyim son aylarda mide bulantısı olabiliyomuş galiba sizde de başladı mı ? ben daha kendime gelemediğimden ve çalıştığım için bebek odası arabası fln hiçbişiye bakamadım hatta odasını bile boşaltamadım çok tembel bir anneyim galiba kendize ve mmişlere çok dikkat edin ....
aaa tuhh cikmis bende kizimin fotosunu eklemistimnapaim sansina kussun artik
Kızlar birşey sormak istiyorum. Bizim yatak 65'e 95 boyutunda. Nevresim takımlarına bakıyorum hep 150'ye 200 fln. 65-95 yatak için kaça kaç nevresim takımı almak lazım sizce? Küçük nevresim takımı bulanınız var mı?
tatlım bende senın gıbı bı ara yanıma almak ıcın park yatak bakıyordum ve buna karar vermıştım.dun gıdıp gördum bu urunu sevımlıydı.
cok pratık acılıp kapanıyor adamda vıdeoda anlatıyor zaten.
dun gıttım yerınde gördum guzel ama ben besık olan anakucagından almaya karar verdım ..
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com
fıyatı bıraz tuzlu ama en azından anakucagı almak zorunda kalmam. ustune yatak yaptırıcam 18 kg kdr tasıyormuş ..
ayar nasıl çekiliyor ki canım:44:Benim arkadaş ikea nevresim kullanmıştı, memnun kalmıştı. Bir bakayım bakalım oraya, bi de üstüne antialerjenik istiyorum-ben de çok şey istiyorumbizim yatağımız 70*130 ama hep 100*150 nevresim takımları bende kıvırmayı fln istemiodum tam yatağa göre olsun istiorum. uyku seti almıcam zaten pamuktan yorgan yaptırıcam alacağım nevresim takımlarınada ona göre ayar çektirmeyi düşünüorum.
yalnız 60*120 beşikler için ikea da küçük boyutları var diye hatırlıyorum ne kadar kalitelidir bilemiorum gidip görmedim ama internet sitesinde görmüştüm. bi bak istersen
maşallah canım bebeğine. bende 1 haftadır diyet yapıorum 1 kg verdim ve çok endişeleniyorum bebeğim beslenebiliyomu acaba die . haftaya 100lük test ve kontrol var bakalım inş. benim bebişimde büyümüştür
hiç endişelenme.Şöyle söliim ben çocu akşam en geç 6 da akşam yemeğimi yiyorum sonra 9 gibi 1 tane elma ve süt.İnan gece karnım gurul gurul fakat yine de bişi yemiyorum..Kesin bebek az besleniyo diyodum.Ama hiç de öyle olmadı..İlk bebeğimde 35 kilo ile bitirmiştim kızım 3650 doğmuştu varsın bu da 3000 doğsun o kadar fazla kiloya değermi????maşallah canım bebeğine. bende 1 haftadır diyet yapıorum 1 kg verdim ve çok endişeleniyorum bebeğim beslenebiliyomu acaba die . haftaya 100lük test ve kontrol var bakalım inş. benim bebişimde büyümüştür
ayar nasıl çekiliyor ki canım:44:Benim arkadaş ikea nevresim kullanmıştı, memnun kalmıştı. Bir bakayım bakalım oraya, bi de üstüne antialerjenik istiyorum-ben de çok şey istiyorum
nasıl bir diyettirki canlar bu yaben de diyetisyene gidiyorum ama pis boğazım oldukça tutmuyor. acıkma ya da ne bilyim canınızın çekmesi falan olmuyor mu
elbette değmez bebeğim ii olsun da varsın ben aç kalayımhiç endişelenme.Şöyle söliim ben çocu akşam en geç 6 da akşam yemeğimi yiyorum sonra 9 gibi 1 tane elma ve süt.İnan gece karnım gurul gurul fakat yine de bişi yemiyorum..Kesin bebek az besleniyo diyodum.Ama hiç de öyle olmadı..İlk bebeğimde 35 kilo ile bitirmiştim kızım 3650 doğmuştu varsın bu da 3000 doğsun o kadar fazla kiloya değermi????
Affına sıgınarak soruyorum canım gogus ucunun cokuk olması nasıl oluyo? Tuhaf bı soru oldu ama hıc ucu olmuyo mu ? Hıcbı bılgım yok cok duyuyorum merak ettım bı sorym dedım :)
Güzel bir pazardı biricik kardeşim ablası için çok güzel bir parti organize etti, 15 kişilik küçük bir organizasyondu ama en sevdiğim dostlarım yanımdaydı, oğlum gelmeden bana moral ve motivasyon günü gibiydi ...
Bende albüm yaptım ama hemen silicem, tabiki eski halim şuan o halimden hiç eser yok
Kizlar bnm gibi hic uyuyamayanlar var mi ciddi uyku problemi cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?