2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
acemiperi : Mavi içecek limonata :) içinde mavi renk için karadut ekstraktı var :) görsellikte bütünlük için yapmış kız kardeşim...
ayy ne kadar ince düşünceli kız kardeşin canım ya bende bir erkek kardeş var, sağ olsun her zor zamanımda yanımdadır ya kız kardeşin hali tadı ayrı gerçekten,neler yapmış öyle ablası için

maşallah bebişine canım kocaman olmuş bebeğimin neresi nerde bende çok merak ediyorum

canım çok tşkler evet hep düşünüyordum acaba burası neresi diye çünkü resmen hissediyordum orayı doktora özellikle sordum gösterdi hemen bir baktım bacagııı

canım çok geçmiş olsun.. bende 1 kaç gün buşantı yaşadım bu haftalarda ama çabuk geçti. umarım sende atlatırsın hemen..

bacak dirseği dediğin dizi mi canım maşallah bebişine kocaman olmuş, ben de şu 2li kilolara yaklaşsın istiyorum artık yaaa

ay evet diziiii dirsek demişim hiç farkında bile dilimmm o mesajı nasıl bir heyecanla yazdıysamm

maşallah sanada bebişine dee kilosu ve boyu çok çok iyiii

maşallah canım bebeğine. bende 1 haftadır diyet yapıorum 1 kg verdim ve çok endişeleniyorum bebeğim beslenebiliyomu acaba die . haftaya 100lük test ve kontrol var bakalım inş. benim bebişimde büyümüştür

slm kızlar,
iyi dilekleriniz için teşekkürler.. dünden beri kanamam yok hamdolsun.. inşallah bir daha da olmaz... sizlerden bol bol dua istiyoruz teyzeleri minik oğluşum sağlıklı olsun sabırlı olsun gününü doldursun inşallah... biraz kasılmalarım var işte yatıyos çok şükür bakanımız var... hepinizi çok öpüyorum.. sizinle paylaştıkça rahatlıyorum. bebişlere iyi bakın...

tatlım bende senın gıbı bı ara yanıma almak ıcın park yatak bakıyordum ve buna karar vermıştım.dun gıdıp gördum bu urunu sevımlıydı.
cok pratık acılıp kapanıyor adamda vıdeoda anlatıyor zaten.
dun gıttım yerınde gördum guzel ama ben besık olan anakucagından almaya karar verdım ..
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com

fıyatı bıraz tuzlu ama en azından anakucagı almak zorunda kalmam. ustune yatak yaptırıcam 18 kg kdr tasıyormuş ..

geçmiş olsun tatlım. bende 20.haftam da olmuştu benzer bi durum böbreğimde doluluk varmış meğer ayrıntılı ultrasonda çıktı ortaya. dr daha önce taş kum döktünmü die sordu yoo ama çok sık sistit olurdum dedim. ondan da olabiliyormuş. çok feci sancım oluyodu ve safra kusuyodum. ilaç almadan atlattım çok şükür sende dinlen ve bol su iç allah şifa versin inş.

bizim yatağımız 70*130 ama hep 100*150 nevresim takımları bende kıvırmayı fln istemiodum tam yatağa göre olsun istiorum. uyku seti almıcam zaten pamuktan yorgan yaptırıcam alacağım nevresim takımlarınada ona göre ayar çektirmeyi düşünüorum.

yalnız 60*120 beşikler için ikea da küçük boyutları var diye hatırlıyorum ne kadar kalitelidir bilemiorum gidip görmedim ama internet sitesinde görmüştüm. bi bak istersen

Bunu bebeği uyutmak için önermiyorlar, ablam anakucağı amaçlı aldı Asya doğunca bana verecek ama çok kısa uykular için koyabilirsin.Ben yine anakucağı alıcam basit olanlardan Kraft Monkey Ev Tipi Ana Kucağı Yeşil - e-bebek.com bunlarda bebek ayağını çarptıkça sallanıyor hem kendini oyalıyor hem uykuya kolay dalıyor.Ayrıca bunlar hafif olduğu için heryere götürebiliyorsun annene arkadaşına bir yere gittiğinde yanında taşıyıp bebeği oyalaman daha kolay.

Son düzenleme:
ayar nasıl çekiliyor ki canım:44:Benim arkadaş ikea nevresim kullanmıştı, memnun kalmıştı. Bir bakayım bakalım oraya, bi de üstüne antialerjenik istiyorum-ben de çok şey istiyorum

nasıl bir diyettirki canlar bu ya ben de diyetisyene gidiyorum ama pis boğazım oldukça tutmuyor. acıkma ya da ne bilyim canınızın çekmesi falan olmuyor mu

hiç endişelenme.Şöyle söliim ben çocu akşam en geç 6 da akşam yemeğimi yiyorum sonra 9 gibi 1 tane elma ve süt.İnan gece karnım gurul gurul fakat yine de bişi yemiyorum..Kesin bebek az besleniyo diyodum.Ama hiç de öyle olmadı..İlk bebeğimde 35 kilo ile bitirmiştim kızım 3650 doğmuştu varsın bu da 3000 doğsun o kadar fazla kiloya değermi????

kızlar merhaba. nasılsınız. ben bu aralar çok hassasım galiba. dün gene basit bişi için nasıl hüngür hüngür , içli içli ağladım bi görseniz.

konu basitti , büyüttüğümün de farkındayım ama engel olamıyorum kendime.

kayınvalidem 3 ayda bir yaşlılık maaşı alıyor. onu da eve kullanıyoruz bizim maaşlar yetmiyor zaten. bir haftadır kardeşindeydi kayınvalidem. maaşını ordan çekti. bi miktar parayı yeğenlerine vermiş. bunun için ağladım. çok bir para değil ama falanca bezde indirim var diye bilmem ne markete kadar gidip kendimi yorduğum aklıma geldi. karnıma ağrılar gire gire 2 kuruş indirim için gitmiştim. bu kadar büyütülecek bişi değil belki ama zoruma gitti baya ağladım

ayar nasıl çekiliyor ki canım:44:Benim arkadaş ikea nevresim kullanmıştı, memnun kalmıştı. Bir bakayım bakalım oraya, bi de üstüne antialerjenik istiyorum-ben de çok şey istiyorum

terziye gidip yanlarda aldırarak çekiliyor canım ayar tabi alacağım nevresim takımının modeli bozulmamalı iyi bi terzi olmalı

nasıl bir diyettirki canlar bu ya ben de diyetisyene gidiyorum ama pis boğazım oldukça tutmuyor. acıkma ya da ne bilyim canınızın çekmesi falan olmuyor mu

olmaz mı şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim mesela ama doymıyacağımı şimdiden biliorum. canım çektiği o kadar çok şey var ki hergün kocama yeni bişi söylüyorum doğumdan sonra hepsini alırım ne istersen ye diyo bende "ben doğumhanedeyken sen hepsini hazırla doğumdan çıkar çıkmaz yicem hepsini" diorum ciddi ciddi liste yapıp vericem hepsini alıp gelsin

elbette değmez bebeğim ii olsun da varsın ben aç kalayım

Affına sıgınarak soruyorum canım gogus ucunun cokuk olması nasıl oluyo? Tuhaf bı soru oldu ama hıc ucu olmuyo mu ? Hıcbı bılgım yok cok duyuyorum merak ettım bı sorym dedım :)

evet bende anlamadığım için yorum yapamadım :)

günaydın kızlarrr sabah sabah bebişime bişiler aldım geldim yinee olum iyi olmaya başladı keyfim yerine gelmeye başladı....bi geziniyim bakim..

hayatım süper bi parti olmuş gördüğüm kadaryla bayıldımmm...allah tamamına erdirsin...

Bende albüm yaptım ama hemen silicem, tabiki eski halim şuan o halimden hiç eser yok

valla canm çok hoşsun ve eminim hiçte kötü görünmüyosundur şu anda gördüğüm kadarıyla boyun uzun belli bile değildir hamileliğinn doğumdan sonra yine böle fıstık gibi olursun takmaaaa....ben 18 kilo aldım sonra 45 edüştümmmm rahat ol...

Kizlar bnm gibi hic uyuyamayanlar var mi ciddi uyku problemi cekiyorum

ben çok uyuyorum ama uykuya doyamıyorum. akşam 11 gibi yatıyorum sabah 8 gibi kalkıyorum. tuvalate bile son dakika uyanıyorum bu aralar. ama yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…