2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

öyle bir test varmı bilmiyorum ama sütün göğüsün büyümesiyle pek alakası yok canım yaa benm etrafımda göğüsleri az büyüyp küçücük olupta 3 sene bebek emziren ve bebekleri tombiş tombiş olan çok anne varr... yani hiç kafana takmaaa dirim ben..

teşekkürler canım saol kızıma bişiler aldım aslında....

Masallahhh tosunaaaa :) annesı senın oglan bızı baya sollamıs ya gercı bı hafta oldu gıdelı ama kıskandık bızzz :)

evet bende anlamadığım için yorum yapamadım :)

Cok duymustum ama hıcbı fıkrım yoktu su forumda baya ufkum acıldı yaa kendımı cok tecrubelı hıssedıyorum :)

ağladım ağladım uyudum işte. kalktım işe geldim. hava da kapalı. öle...

Ahh canııım ben gıbısın sende bu aralar demek kı .. Ama okudum da ınan degmez yaa sen ıyı ol bebısın saglıklı olsun bunlardan buyuk nımet mı var?! Allah buyuk dert vermesın ben hep ufak seyler ıcın aglarken bundan korkarım :S
Bak bızım ufak ta olsa erken dogum rıskımız var bebegım vursa hafıf sancım olsa dogum sancısı mı acaba dıyıp dogurcam sanıyorum oncekı doktor oyle bozdu kı psıkolojımı ah ah aglasam dırek karnım sertlesıyo etrafımda esım harıc kımsem yok ne anne ne kardes es dost vs..anlayacagın kendımı ıyı hıssetmemı saglayacagım butun yollar kapalı..ama bız anne adayıyız ve annelık guclu olmaktır .. Bunları kendını ıyı hısset dıye yazdım ama saka maka ıcımı dokmusum caktırmadan :) ıyı ol canım hepımız ıyı olalım ıns.. Bak benım yıne karnım sertlestı kasılmaya basladı oyy (

Allah kavuştursun, iki hafta çabuk geçer, keşke benimde annem olsaydı da gidip kalsaydım...

inşallah canım ya benim de sütüm çook olurda, lohusalıkta öyle şeylerle uğraşmam bide

inşallah canım ya benim de sütüm çook olurda, lohusalıkta öyle şeylerle uğraşmam bide
amin canım ben uğraştım pompalarla sağdım hep ikincide uğraşmam inşallah bide humananın ane sütünü arrtttırıcı çayını tavsiye ederim gerçekten işe yarıyo etrafımdanda biliyorum...

Bende daha yıkamadım hastane çıkışı dışında bişi yok ama bi an önce halletmem lazımm
bence 30 derece ii bide ütülersin miisss gibi olur ne mikrop ne bakteriii
bende kendi pijamalarımı bebişimin nevresimleri kendi yatağımın nevresimini bebe sabunuyla yıkayıp ütülüyecem
ilk seferliğe mahsuss ( bu kısım ablamdan tüyo)

canım sende mi oğluşunun adını Uras koyacaksın,oğluşlarımız adaş olacak desene Allah nasip ederse... inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzucuklarımızı
ayyy ewet canuuuum sendemii bide dedemizin adı var ERHAN URAS olacak nasipse

canım ben kendim yaptım çokta güzel oldular fotoları paylaşırım bi ara
istersen ablam bu işlerle uğraşıyo onada yaptırabilirsin
düşünürsen bana özelden mesaj at o fotolarını falan gönderiyo
ama keçe ile yapıo

Prolaktin değeri ölçülüyor , hamileliğimden önce ölçtürmüştüm aç karnına gitmelisin.

canim bende seni cok merak ediyordum nerelerdesin diye iyi olmana cok sevindim. yalniz sen yinede bizi cok ihmal etme ara sira ugramaya calis. o duzen hic birimizde kalamdi galiba hem cok uykum oluyor hemde rahat uyku uyyamiyorum artik bende sabaha kadar saga dön sola dön heryerim agriyor

nerde ekledin ben göremedim

avatarima eklemistim cnm kaldirdim geri :))

canim bu seyler icin üzme kendinide bebiside inan bir cogumuz maddi SIKINTI cektik ve cekmeyede devam ediyoruz hersey insan isteyince olmuyor sabretmek gerek birazcik. insallah sizde rahata erersiniz üzülme kayinvalidende onlara mahcup olmamak icin harcamistir orda. aglama lütfen bir daha ((

bende az önce tlf da esimle tartistim biraz hemen kasilmalarim oldu karnima agrilar girdi. anla yani bebek ne kadar cabuk etkileniyor. okadar cok da uzulup sinirlenmedim halbuki ((

canım kızının fotosunu kaçırdım yaaa hemen kaldırmışsın aşk olsun göremedim ben ama

geridonusumkutusu kullanıcısından alıntı

kızlar merhaba. nasılsınız. ben bu aralar çok hassasım galiba. dün gene basit bişi için nasıl hüngür hüngür , içli içli ağladım bi görseniz.

konu basitti , büyüttüğümün de farkındayım ama engel olamıyorum kendime.

kayınvalidem 3 ayda bir yaşlılık maaşı alıyor. onu da eve kullanıyoruz bizim maaşlar yetmiyor zaten. bir haftadır kardeşindeydi kayınvalidem. maaşını ordan çekti. bi miktar parayı yeğenlerine vermiş. bunun için ağladım. çok bir para değil ama falanca bezde indirim var diye bilmem ne markete kadar gidip kendimi yorduğum aklıma geldi. karnıma ağrılar gire gire 2 kuruş indirim için gitmiştim. bu kadar büyütülecek bişi değil belki ama zoruma gitti baya ağladım

hele ben 2 gündür eşime ektre açıklaması yapıyorumm :126: çok açılmışım ödeyemiyorum,

maddii sıkıntı hepimizde varr, ama borçsuz da hiç bişi sahibi olunmuyorr onun için çok üzülmeyin kızlar hayat pahalı napalım şuç bizde mi yaniii

dogru söyledin canim hayat pahali biz napalim yani dimi almasan olmuyor alinca borc birikiyor hadi ben almasam cocuklar durmuyor napalim almak zorunda kaliyoruz bizdegerci suan bizim tartismamiz baska seyden dolayi oldu ama geridonusum kutusu icin diyorum bende

cok guzel gule gule kullan canim, kaca aldin ve markasi ne bunun . bende bir tanidigim icin arastirmaya basladim

inglesina gibi bişi markası.1250 tl ye aldık.Ama ben almadım.dayım gelmişti o aldı...Yoksa ben okadar para verip almazdım.İtalyan markasıymış.Güzel ve hafif..

allahım işte kızım böle olsun o saçlar ne öle yaa bende yok öle saççç maşallahhhhh allahım size bağışlasın kaldır nazar değmesin...

cok saol tatlim saclar simdi kiza ne yazikki ama cok kalinlar benim sacimda oyle cok kalin allah isteyen herkese bagislasin cnm cok tsk ederim bakmani bekiyordum kaldiracam hemen

inglesina gibi bişi markası.1250 tl ye aldık.Ama ben almadım.dayım gelmişti o aldı...Yoksa ben okadar para verip almazdım.İtalyan markasıymış.Güzel ve hafif..
tsk ederim cnm benim dedigim kisiye uymaz pahali gelir ona ne yazikki ( cok guzelmis gercekten gule ggule kullan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…