kızlar bişi sorucam bu göğüsler hakkında
benim göğüslerim öyle çok büyümedi. yarım beden felan büyüdü ve ben endişelenmeye başladım sütüm olmassa die. bunu dr sormalı mıyım? bi test yapılyomu acaba prolaktin hormonuna felan bakılıomu ki mesela. :26:
canım süpersiniz bence doğumdan sonra eskisinden daha da zayıf olacaksınız anlamadan gidecek kilolar:))
gelin kaynana çıtır çıtır gezersiniz artık
canım gözün aydın bebişin iyiymiş kocaman maşallah
canım geçmiş olsun dualarımız seninle...
canım geçmiş olsun oğluşuna aldıklarını iyi günlerde kullan...
Arkadaşlar oğlumu 5 haftadır görmüyordum ve bu arada da şeker için diyet yaptığımdan 5 hafta da 1 kilo da verdiğim içim çocuğumun kilosunu çok merak ediyordum.Veeee bebişim 1600 kg 38 cm..Haftasıyla uyumlu hatta biraz önce bile....Demekki çok yemek yemenin bebeğe hiiiç faydası yokmuş.Bunu test edip onayladım :))
evet bende anlamadığım için yorum yapamadım :)
ağladım ağladım uyudum işte. kalktım işe geldim. hava da kapalı. öle...
canım saat 12 gibi kocacıımı gönderdim ağlaya ağlaya
yarın da evi temizleyip annemlere gidicem
hiç gidesim de yok aslında biliyor musun bana kalsa iki hafta dururum evimde tek başıma ama ne kocam izin verir buna ne babamlar
bakalım annemlerde inşallah internete girebilirim ara ara çok merak ederim çünkü burayı ve dedikoduları
öyle bir test varmı bilmiyorum ama sütün göğüsün büyümesiyle pek alakası yok canım yaa benm etrafımda göğüsleri az büyüyp küçücük olupta 3 sene bebek emziren ve bebekleri tombiş tombiş olan çok anne varr... yani hiç kafana takmaaa dirim ben..
amin canım ben uğraştım pompalarla sağdım hep ikincide uğraşmam inşallah bide humananın ane sütünü arrtttırıcı çayını tavsiye ederim gerçekten işe yarıyo etrafımdanda biliyorum...inşallah canım ya benim de sütüm çook olurda, lohusalıkta öyle şeylerle uğraşmam bide
Kızlar selam..Bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?
Yıkadıysanız kac dercede ve ön yıkamalı mı?
Ya benim aldığım alttan cıtcıtlı badilerde bile 30 derce yazıyor ama hijyenik olur mu kibilemedim.
Bu arada bende 31. haftanın içindeyim ama hala birsürü eksiğim var Hastane çantamda hazır değil.
ayyy ewet canuuuum sendemiicanım sende mi oğluşunun adını Uras koyacaksın,oğluşlarımız adaş olacak desene Allah nasip ederse... inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzucuklarımızı
ya annişler şekerleri nereye yaptırcaz, nasıl bişeler yaptrcaksınız?
dolap magneti yaptırasım var benim de nasıl bişey yaptrcam?
ben uğraşamam ya, aslında izne ayrılınca kendim mi uğraşsam dedim ya gözümde büyüyor
evlenirken de kına malzemelerimi, düğündeki birçok süsümü , bardaklarımı filan kendim yapmıştım ama göbeğim çatlamıştı.
bide lahusa şerbeti bardağı var,
Metro'da klasik süslü su bardakları var, minik, 6 lı, onlardan 2 paket alcam
12 tane yeter diye düşünüyorum ya, aynı anda 15 kişi gelmez herhalde
onlara da kolay geçirilebilir lastikli süsler yaptrcam, nasıl olur ki?
yada belki onu kendim yaparım istediğim gibi bişey bulamazsam
fikirleri olan paylaşabilir mi?
kızlar bişi sorucam bu göğüsler hakkında
benim göğüslerim öyle çok büyümedi. yarım beden felan büyüdü ve ben endişelenmeye başladım sütüm olmassa die. bunu dr sormalı mıyım? bi test yapılyomu acaba prolaktin hormonuna felan bakılıomu ki mesela. :26:
Simdiden günaydin hepinize uykucu anneler.. Uzun süredir yoktum hic birtürlü zaman bulup bakamadim.. Bebegine yeni ciciler alan annelere hayirli olsun güle güle kullanin herhangi bir rahatsizligi olanlara da gecmis olsun ins. Biran önce düzelir..
Kac gündür aksam olunca baygin düsen ben bu saat oldu hala uyuyabilmis degilim bugün saga dön sola dön wc-yatak odasi mekik cek derken sabahi ettik.. Uyku düzeni diye birsey kalmadi
nerde ekledin ben göremedim
kızlar merhaba. nasılsınız. ben bu aralar çok hassasım galiba. dün gene basit bişi için nasıl hüngür hüngür , içli içli ağladım bi görseniz.
konu basitti , büyüttüğümün de farkındayım ama engel olamıyorum kendime.
kayınvalidem 3 ayda bir yaşlılık maaşı alıyor. onu da eve kullanıyoruz bizim maaşlar yetmiyor zaten. bir haftadır kardeşindeydi kayınvalidem. maaşını ordan çekti. bi miktar parayı yeğenlerine vermiş. bunun için ağladım. çok bir para değil ama falanca bezde indirim var diye bilmem ne markete kadar gidip kendimi yorduğum aklıma geldi. karnıma ağrılar gire gire 2 kuruş indirim için gitmiştim.bu kadar büyütülecek bişi değil belki ama zoruma gitti baya ağladım
canim bu seyler icin üzme kendinide bebiside inan bir cogumuz maddi SIKINTI cektik ve cekmeyede devam ediyoruz hersey insan isteyince olmuyor sabretmek gerek birazcik. insallah sizde rahata erersiniz üzülme kayinvalidende onlara mahcup olmamak icin harcamistir orda. aglama lütfen bir daha((
bende az önce tlf da esimle tartistim biraz hemen kasilmalarim oldu karnima agrilar girdi. anla yani bebek ne kadar cabuk etkileniyor. okadar cok da uzulup sinirlenmedim halbuki((
canım kızının fotosunu kaçırdım yaaa hemen kaldırmışsın aşk olsun göremedim ben ama
geridonusumkutusu kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba. nasılsınız. ben bu aralar çok hassasım galiba. dün gene basit bişi için nasıl hüngür hüngür , içli içli ağladım bi görseniz.
konu basitti , büyüttüğümün de farkındayım ama engel olamıyorum kendime.
kayınvalidem 3 ayda bir yaşlılık maaşı alıyor. onu da eve kullanıyoruz bizim maaşlar yetmiyor zaten. bir haftadır kardeşindeydi kayınvalidem. maaşını ordan çekti. bi miktar parayı yeğenlerine vermiş. bunun için ağladım. çok bir para değil ama falanca bezde indirim var diye bilmem ne markete kadar gidip kendimi yorduğum aklıma geldi. karnıma ağrılar gire gire 2 kuruş indirim için gitmiştim.bu kadar büyütülecek bişi değil belki ama zoruma gitti baya ağladım
hele ben2 gündür eşime ektre açıklaması yapıyorumm :126: çok açılmışım ödeyemiyorum,
maddii sıkıntı hepimizde varr, ama borçsuz da hiç bişi sahibi olunmuyorronun için çok üzülmeyin kızlar hayat pahalı napalım şuç bizde mi yaniii
canım kızının fotosunu kaçırdım yaaa hemen kaldırmışsın aşk olsun göremedim ben ama
cok guzel gule gule kullan canim, kaca aldin ve markasi ne bunun . bende bir tanidigim icin arastirmaya basladim
profil resmime ekledim bakabilirsin cnm
allahım işte kızım böle olsun o saçlar ne öle yaa bende yok öle saççç maşallahhhhh allahım size bağışlasın kaldır nazar değmesin...
tsk ederim cnm benim dedigim kisiye uymaz pahali gelir ona ne yazikkiinglesina gibi bişi markası.1250 tl ye aldık.Ama ben almadım.dayım gelmişti o aldı...Yoksa ben okadar para verip almazdım.İtalyan markasıymış.Güzel ve hafif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?