cok saol tatlim saclar simdi kiza ne yazikki ama cok kalinlar benim sacimda oyle cok kalinallah isteyen herkese bagislasin cnm cok tsk ederim bakmani bekiyordum kaldiracam hemen
Kızlar doktordan geldik kuzucum 1800 gr ve 43 cm olmuşş mayıs sonunda itibaren beklemeye başlıyacakmışız, 2 haftada bire düştü kontrollerimiz de:)
Kızlar doktordan geldik kuzucum 1800 gr ve 43 cm olmuşş mayıs sonunda itibaren beklemeye başlıyacakmışız, 2 haftada bire düştü kontrollerimiz de:)
cok saol tatlim saclar simdi kiza ne yazikki ama cok kalinlar benim sacimda oyle cok kalinallah isteyen herkese bagislasin cnm cok tsk ederim bakmani bekiyordum kaldiracam hemen
Teyzoşları bunlar Naz'ın mobilyaları yorumlarınızı bekliyoruz
Eki Görüntüle 674641 Bu dolabımız
Eki Görüntüle 674642 Bu şifonyerimiz
[ =CONFIG]674643[/ATTACH] Bu da takım hali
bizim dolabımız 3 kapılı olacak
masallah cnm senin bebisinde baya buyumus, baya uzun olcka galiba senin bebisinde :))))
maşşallah canım yaaa allah bağışlaasın inşallah ya benim saçlar incecik gıcık oluyorum bari kızımınki öle olsa yaw...:44:
yalız yüzünü hiç göstermiyor kerata dr uğraştı 10 dk:) yavaş yavaş aşağıya doğru dönüyo dedi, bi sıkıntı olmazsa normali tavsiye ediyorum zaten dedi hadi hayırlısı
Merakım deprestı bende baktım bır resım furyasıdır aldı basını gıdıyo ama sevdım bu ısı :) masallah allah bagıslasın canım cok tatlı :) bende hep ılk kızım olsun ısterdım hatta hamıle kaldıgımda her gece ruyamda kız goruyodum doktora gıdıyodum kız dıyodu ama hepsı kandırık cıktı :) nasıp ıste aman oglumu da sevıyorum vaktınde gelsın saglıklı gelsın de ruyamdakı kız da kıskansın hıh oglumu cok sevıyorum :)
tek kelime ile harika.tam benim zevkime gore bayıldım.Nerden aldığını ve fiyatlarını yazarmısın.Gerci ben türkiye değilim ama
benimde çok büyük değil ama o kahverengi kısımlar kuruluktan falan sanırım çok feci acıyor ve kaşınıyor. göğüs için özel krem şimdi alamam. bebek yağı, yada kantaron çözüüm müdür?
kızlar inş canınız çekmez ama bişi sormak istiyorum. adı çiğ olan yiyecek var ya. o zararlı mı
Teyzoşları bunlar Naz'ın mobilyaları yorumlarınızı bekliyoruz
Eki Görüntüle 674641 Bu dolabımız
Eki Görüntüle 674642 Bu şifonyerimiz
[ =CONFIG]674643[/ATTACH] Bu da takım hali
bizim dolabımız 3 kapılı olacak
Umarım tüm arkadaşlar ve bebekleri iyidir, telefondan bağlandığım için geçmişi okuyamıyorum, Daha öncede söylediğim gibi , kız kardeşim pazar günü benim için çok güzel bir bebek partisi yaptı resimleri en kısa zamanda paylaşacağım , partiden sonra akşam daha önce yaşamadığım bir baskı ve hareketlilik hissettim nasıl sabah ettim anlatamam sabah doğruca Dr gittik oğlum 1,4 kg olmuş regli tarihime göre 27+3 olan oğlum ultrasona göre 28+5 günlük ve artık kafası aşağıya dönmüş hissettiğim baskı ve hareketlilik ondanmış ...şimdilik bu duruma alışmaya çalışıyorum .
kızlar yaa anakucagı arastırıyorum
bı tane begendım
normalde kızıma oda yapıcam .. mobılyaları aldık ama henuz kurmadık. bende mınıkkuş gıbı taşınıcam mayıs ayında kısmetse..
taşındıkdan sora kurucam odasınıda. buyuyen besıklı bır oda aldık
sımdı ben portatıf besık -anakucagı kıvamında bırsey almak ıstıyorum. hem ılk aylar odasında degılde kendı odamda yatırırım hemde gunduzlerı odadan odaya rahatca taşırım dıye tiny love 3'ü birarada uykucu ana kucağını begendm. ama bunda tıtresım ve otomatık sallanma özellıgı yok.. herseyı hosuma gıttı bıtek buna takıldım :S bı fıkır verın yahuu napıyımmm klasık anakucakları ve bır park yatakmı alayım.. yoksa bu tınny love alayım sallanmazsa sallanmasın mı :) öpuorum hepınızııı göbıslerınızdeennnn..
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com
maşallah tosuna :) ya herhalde bnde anlamıorumdur neresi nerde.Aşağımda top gibi bişi var kafası bu herhalde diom ama kim bilir neresi yemişim heryerinikızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
selam kizlar biz geldik. bugun bizimde doktor kontrolumuz vardi, coluk cocuk ailece gittik doktoraama malesef kizim bizi yine hayal kiriligina ugratti döndü arkasini bize yine yuzunu göstermedi 3D olayida yine cekilemedi. yine bende iltihap cikti fitil fln yazdi almayida unutmusuz yarina kaldi.tmm doktoun masasindan kalktim giyinecem ustumu doktorun akli basina sonradan geldi galiba son ayrintilima bakmayi unutmus soyle bir yalandan bakti onada hci begendim cok keyfim kaqcti bugun. neyse kilosunu ve boyunu ögrenebildik sonunda 1930 gr olmus kilosu boyuda 42 cm cikti herseyi haftasna göre normalmis suyum sln gayet iyimis kafasi asagidaymis zaten ben anlamistim onu saolsun kizim kafa atip duruyor oraya neyse cok uzattim bugunki kotrolumuzden hemde ayrintili olmasian ragmen hic memnun kalmadan döndük eve en cokta cocuklar icin kötu oldu kardeslerini görmeyi cok istiyorlardi göremediler
yok canım alınmıyorum sadece şaşırdım çok küçük göründügümü düşündügünüz için
evet cnm farkettim geridönüşümkutusu sayesinde profilime bakanlar sayısı arttı birdenn
bunlar da cicilerimiz, anneannemiz, dedemiz, ve halamızın da hediyeleri var, çok bişeyimiz yok henüz ama yavaş yavaş başladık artık almaya zaman daralıyor
kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımmalbüm yaptım bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?