2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar doktordan geldik kuzucum 1800 gr ve 43 cm olmuşş mayıs sonunda itibaren beklemeye başlıyacakmışız, 2 haftada bire düştü kontrollerimiz de:)

cok saol tatlim saclar simdi kiza ne yazikki ama cok kalinlar benim sacimda oyle cok kalin allah isteyen herkese bagislasin cnm cok tsk ederim bakmani bekiyordum kaldiracam hemen

bende baktımmm çok güzel gercekten allah bağışlasın canım

cok saol tatlim saclar simdi kiza ne yazikki ama cok kalinlar benim sacimda oyle cok kalin allah isteyen herkese bagislasin cnm cok tsk ederim bakmani bekiyordum kaldiracam hemen

maşşallah canım yaaa allah bağışlaasın inşallah ya benim saçlar incecik gıcık oluyorum bari kızımınki öle olsa yaw...:44:

masallah cnm senin bebisinde baya buyumus, baya uzun olcka galiba senin bebisinde :))))

yalız yüzünü hiç göstermiyor kerata dr uğraştı 10 dk:) yavaş yavaş aşağıya doğru dönüyo dedi, bi sıkıntı olmazsa normali tavsiye ediyorum zaten dedi hadi hayırlısı

Merakım deprestı bende baktım bır resım furyasıdır aldı basını gıdıyo ama sevdım bu ısı :) masallah allah bagıslasın canım cok tatlı :) bende hep ılk kızım olsun ısterdım hatta hamıle kaldıgımda her gece ruyamda kız goruyodum doktora gıdıyodum kız dıyodu ama hepsı kandırık cıktı :) nasıp ıste aman oglumu da sevıyorum vaktınde gelsın saglıklı gelsın de ruyamdakı kız da kıskansın hıh oglumu cok sevıyorum :)

maşşallah canım yaaa allah bağışlaasın inşallah ya benim saçlar incecik gıcık oluyorum bari kızımınki öle olsa yaw...:44:

tsk ederiz teyzesi senin kizinda daha sarisin cok tatli bir bir kiz olcak eminim. cümlemizinkini bagislasin rabbim insallah dileyen herkese nasip etsin.. inanki bende neolurdu biraz ince sacim olsaysi diye kiziyorumne zaman kuaföre gitsem sacimi boyayan yada yapan kisinin bir kac dakika sonra surati sekli semasi degiyor kestirirken incelte inclete sac kalmadi saniyorum bir bakiyoruim hala ayni duruyor ne olurdu az olsaydi biraz sanki benimde. kiziminda ayni yasi buyudukce saclari cogaldi iyice ve sacini toplamazsa cok kötu gözukuyor artik

yalız yüzünü hiç göstermiyor kerata dr uğraştı 10 dk:) yavaş yavaş aşağıya doğru dönüyo dedi, bi sıkıntı olmazsa normali tavsiye ediyorum zaten dedi hadi hayırlısı

canim dunki muaynemizden sonra bende ayni seyden sikayetciydim burdakizimin yuzunu göremiyoruz bir turlu ne oluyorsa bu sipalara cok nazlilar döner cnm daha cok erken zaten son aninda bile dönen oluyor endiselenme

iyi tmisin canim zaten herkes bakabilirdi sorun degil yani. tsk ederim cnmm cümlemizinkini nasip etsin insallah. ruyandaki gibi 2.ye bir kiz nasip eder sanada insallah. oglusunuda kucagina sag saglim almak kismet olsun. kiz kardesinin abisi olur o da kiz kardesini kiskanir

kızlar 1v1y . com da converse ve quiksilver butiklerinde sırt çantaları var uygun fiyatlı,çok çeşit yok ama yine de beğenebilceğiniz olabilir. sırt çantası almak isteyen annişlere duyurulur

tek kelime ile harika.tam benim zevkime gore bayıldım.Nerden aldığını ve fiyatlarını yazarmısın.Gerci ben türkiye değilim ama

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun... mobilyalarımızı yataş home dan aldık 3 kapılı dolap+şifonyer+büyüyen beşik+ortopedik yatağı nakit olarak 2 600 tl ye aldık ....

Dün evişimize gelmiş buluuyoruz 2 gün annemdeydik dünde kocişim izinliydi az gezdk evimize geldik bgn buralardayım :) Doktor kontrolümüz herşeyimiz süper geçti allaha şükür.Bu arada bgn çok şaşırdım çokda güldüm sabah.11 de bnm adam bni kaldırdı kalk cnm sıkılıo diye.Nolur bırak uyuyım çok uykum var desemde yataktan kalktım içeriye gttm bnm ki sofra kurmuş ama o kdr komik bi sofra ki komik olan kısmıda kocaman orkideyi de masanın ortasına koymuş uyku sersemiyim zaten koptum ama o anda o da gülmeye başladı espri olsun diye yapmış ama anladım ki kociş özlemiş ya kıyamam ddm 2 gün annemlerde kaldım adam sezen cumhur önal kesildi başıma iyi ki bnm kocam olmuş iyi ki onun çocuğunu taşıyorum diyorum her seferinde brzda cvplayalım bakalım neler olmuş neler btmiş topikte :)

kantaron bilmiorum yanıltmak istemem ama bebe yağı sadece o kısma sür uçlarına gelmesin

kızlar inş canınız çekmez ama bişi sormak istiyorum. adı çiğ olan yiyecek var ya. o zararlı mı

etsiz olanını yersen sorun olmaz cnm.Bişi eklim buna yengemlerin gelini ne et yiyordu ne süt içiyordu.Kadın o dediğinle doğurdu bebeği.Küçük doğdu gerçi 2.800 ama bi onla beslediğine göre yine iyi sayılır içindeki bulgur byüttü bebeği valla :)fazlasını yeme tabi bnde arada 1 ayranla götürüyorum iyi oluyo zararlı diye kendini kesme herşeyden azı karar çoğu zarardır.

güle güle kullansın minik naz çok güzel cnm :)

farklılık döndüğünden dolayı olmuştur cnm.Bnm oğlumda 26. haftalarda tersti 27de gttm dönmüştü kafa aşağıda olunca en iyisi öbr türlü bnm böbreğime baskı yapıodu zarar vermişti.Maşallah tombişin kilosuda iyiymiş sevinmelisin çoğu insan çocuğum önde gitsin die dua ediyo bnde onlardan biriydim büyümüo sanıyodum ama bnm kide 1 hafta önde çıktı sağlıkla doğsunlar.

tatlım bnde oda yaptım tabi ilk zamanlar ve epeycesi hatta yanımızda olmaları gerekli.Bnde portatif beşik düşünüodum uygun bşy alıcaktım 3-4 ay idare edicek türden.Sonradan düşündüm yaz ayı hem3 ay havalar güzel olucak oğluma hamak getirtiyorum biz 2 aylık olunca memlekete gidicez eşimin ailesinin yanına 10 günlüğüne hem hamağıda alırım dedim annemlere gtsem götürürüm pikniğe gtsem götürürüm gibisinden beşikten vazgeçtim fikir olur belki resmini eklim

kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
maşallah tosuna :) ya herhalde bnde anlamıorumdur neresi nerde.Aşağımda top gibi bişi var kafası bu herhalde diom ama kim bilir neresi yemişim heryerini

kız çocukları popoyu dönermiş diye biliyorum doğruluğu %80 btn yakınlarım cinsiyeti bu yzden geç öğrendi kızda.Maşallah çoğu kişi 2000 lere yaklaştı inş 4000leri tosunları görürüz burda :) kilosu çok iyi küçük cadının kardeşleri doğduğunda görsün artık sabretsinler azcık kaldı sabırsız zaten bzm bebişler

ne güzel kendinle gurur duy cnm ya minyon hatunlar geç yaşlanır.Bnde minyonum hele aaa hamile misin daa yaşın kaç kiii diye soruyo herkes aslında bazen snir oluyorum bazen hoşuma gdyo :)

Kızlar havuzlu han da tüm süt sağma makinalarının açık hali vardı .Aventi herkes överdi fakat medela ile kıyasladılar emiş gücü Kesinlikle gözle görülür şekilde Medelanın daha iyiydi.Adam da aynı şeyi söyledi.
Bu arada medelanın elektirkli ve pilli olan medelinin fiyatı 155 tl idi.Ebebek de falan çok daha pahalı..

bunlar da cicilerimiz, anneannemiz, dedemiz, ve halamızın da hediyeleri var, çok bişeyimiz yok henüz ama yavaş yavaş başladık artık almaya zaman daralıyor

daha ne olacaaakk kızzzz hepsi çok güzel güle güle giydir bebeğine sağlıkla...

kızlar çok tşklerr vallahi hem utandım hem şımardımm albüm yaptım bakabilirsiniz

MAŞALLAAHHH HEM GENÇ HEM GÜZEL HAZİRAN ANNELERİ HEEEP GÜZEL ZATEN BENDE 24 yaşındayım çıtır anneleri olacak oğluşlarımızın ne güzel nazar değmesinnn

Kızlar bugün fazlaca akıntım olduğundan suyum geliyor diye korktum doktora gittim oğluşum dönmüş baş aşağı döndüğünden baskı yapıyormuş mepersen çatı muayneside yaptı açılma varmı diye neyseki sorun yok şuan da normal doğum gözüküyor 17 haziran verdi tarih.oğluşumda bu haftada 1300 gr olmuş sanırım iyi kemik gelişimi çok iyi dedi artık 1 ay sonra 32.haftada rapor almaya gidicem.bizden haberler böylee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…