Çok sağolasın canım. Anneme örgü istemiyorum örme diyorum ama bunu çok beğendim. Çok güzel olmuş. Oğlun güle güle kullansın
Çok sağolasın canım. Anneme örgü istemiyorum örme diyorum ama bunu çok beğendim. Çok güzel olmuş. Oğlun güle güle kullansın
bende baktımmm çok güzel gercekten allah bağışlasın canım
tsk ederiz teyzesi senin kizinda daha sarisin cok tatli bir bir kiz olcak eminim. cümlemizinkini bagislasin rabbim insallah dileyen herkese nasip etsin.. inanki bende neolurdu biraz ince sacim olsaysi diye kiziyorumne zaman kuaföre gitsem sacimi boyayan yada yapan kisinin bir kac dakika sonra surati sekli semasi degiyor kestirirken incelte inclete sac kalmadi saniyorum bir bakiyoruim hala ayni duruyor ne olurdu az olsaydi biraz sanki benimde. kiziminda ayni yasi buyudukce saclari cogaldi iyice ve sacini toplamazsa cok kötu gözukuyor artik
Ya kızlar su kasılmalar sızde ne sıklıkta oluyo doktorlarınız ne dıyo bununla ılgılı? bu aralar hergun oluyo bende cok kısa surelı ama korku doluyo ıcım heran dogurcam sanıyorum psıkolojım bozuldu bı el atın su meseleye
Dün evişimize gelmiş buluuyoruz 2 gün annemdeydik dünde kocişim izinliydi az gezdk evimize geldik bgn buralardayım :) Doktor kontrolümüz herşeyimiz süper geçti allaha şükür.Bu arada bgn çok şaşırdım çokda güldüm sabah.11 de bnm adam bni kaldırdı kalk cnm sıkılıo diye.Nolur bırak uyuyım çok uykum var desemde yataktan kalktım içeriye gttm bnm ki sofra kurmuş ama o kdr komik bi sofra kikomik olan kısmıda kocaman orkideyi de masanın ortasına koymuş uyku sersemiyim zaten koptum ama o anda o da gülmeye başladı espri olsun diye yapmış ama anladım ki kociş özlemiş ya kıyamam ddm 2 gün annemlerde kaldım adam sezen cumhur önal kesildi başıma iyi ki bnm kocam olmuş iyi ki onun çocuğunu taşıyorum diyorum her seferinde brzda cvplayalım bakalım neler olmuş neler btmiş topikte :)
kantaron bilmiorum yanıltmak istemem ama bebe yağı sadece o kısma sür uçlarına gelmesin
etsiz olanını yersen sorun olmaz cnm.Bişi eklim buna yengemlerin gelini ne et yiyordu ne süt içiyordu.Kadın o dediğinle doğurdu
bebeği.Küçük doğdu gerçi 2.800 ama bi onla beslediğine göre yine iyi sayılır içindeki bulgur byüttü bebeği valla :)fazlasını yeme
tabi bnde arada 1 ayranla götürüyorum iyi oluyo zararlı diye kendini kesme herşeyden azı karar çoğu zarardır.
güle güle kullansın minik naz çok güzel cnm :)
farklılık döndüğünden dolayı olmuştur cnm.Bnm oğlumda 26. haftalarda tersti 27de gttm dönmüştü kafa aşağıda olunca en iyisi öbr türlü bnm böbreğime baskı yapıodu zarar vermişti.Maşallah tombişin kilosuda iyiymiş sevinmelisin çoğu insan çocuğum önde gitsin die dua ediyo bnde onlardan biriydim büyümüo sanıyodum ama bnm kide 1 hafta önde çıktı sağlıkla doğsunlar.
tatlım bnde oda yaptım tabi ilk zamanlar ve epeycesi hatta yanımızda olmaları gerekli.Bnde portatif beşik düşünüodum uygun bşy alıcaktım 3-4 ay idare edicek türden.Sonradan düşündüm yaz ayı hem3 ay havalar güzel olucak oğluma hamak getirtiyorum biz 2 aylık olunca memlekete gidicez eşimin ailesinin yanına 10 günlüğüne hem hamağıda alırım dedim annemlere gtsem götürürüm pikniğe gtsem götürürüm gibisinden beşikten vazgeçtim fikir olur belki resmini eklim
Eki Görüntüle 675464
maşallah tosuna :) ya herhalde bnde anlamıorumdur neresi nerde.Aşağımda top gibi bişi var kafası bu herhalde diom ama kim bilir neresi yemişim heryerini
kız çocukları popoyu dönermiş diye biliyorum doğruluğu %80btn yakınlarım cinsiyeti bu yzden geç öğrendi kızda.Maşallah çoğu kişi 2000 lere yaklaştı inş 4000leri tosunları görürüz burda :) kilosu çok iyi küçük cadının kardeşleri doğduğunda görsün artık sabretsinler azcık kaldı sabırsız zaten bzm bebişler
ne güzel kendinle gurur duy cnm ya minyon hatunlar geç yaşlanır.Bnde minyonum hele aaa hamile misin daa yaşın kaç kiii diye soruyo herkes aslında bazen snir oluyorum bazen hoşuma gdyo :)
Ayy alemsiniz cnm ya valla bende okurken güldüm Rabbim daini eyledin muhabbetinizi insallah iyi oldu iki günlük degisiklik acaba bende mı iki gün evden ayrılsam bakalım bizim kociş ne yapacak hic ayrı kalmadık :)))
bende seni merak ediyordum. kılzara sorcaktım hatta nerde diye.
canim bende seni cok merak ediyordum nerelerdesin diye iyi olmana cok sevindim. yalniz sen yinede bizi cok ihmal etme ara sira ugramaya calis. o duzen hic birimizde kalamdi galiba hem cok uykum oluyor hemde rahat uyku uyyamiyorum artik bende sabaha kadar saga dön sola dön heryerim agriyor
Aslinda arada girdim bakmak icin ama cikmam bir oldu malesef... Bu aralar randevu cok esimde görevde olunca kosusturmak bana kaliyor haliyle.. Ev sahibimizle mahkememiz var uzun süreden buyana avukat falan derken birde birde böyle göbekle perisan oldum desem yeridir.. Neyseki bu aralar evdeyim cok sükür tabi bu defa da gece wc kosusturmalari basladi uyku sifir:26:
geridonusumkutusu kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba. nasılsınız. ben bu aralar çok hassasım galiba. dün gene basit bişi için nasıl hüngür hüngür , içli içli ağladım bi görseniz.
konu basitti , büyüttüğümün de farkındayım ama engel olamıyorum kendime.
kayınvalidem 3 ayda bir yaşlılık maaşı alıyor. onu da eve kullanıyoruz bizim maaşlar yetmiyor zaten. bir haftadır kardeşindeydi kayınvalidem. maaşını ordan çekti. bi miktar parayı yeğenlerine vermiş. bunun için ağladım. çok bir para değil ama falanca bezde indirim var diye bilmem ne markete kadar gidip kendimi yorduğum aklıma geldi. karnıma ağrılar gire gire 2 kuruş indirim için gitmiştim.bu kadar büyütülecek bişi değil belki ama zoruma gitti baya ağladım
hele ben2 gündür eşime ektre açıklaması yapıyorumm :126: çok açılmışım ödeyemiyorum,
maddii sıkıntı hepimizde varr, ama borçsuz da hiç bişi sahibi olunmuyorronun için çok üzülmeyin kızlar hayat pahalı napalım şuç bizde mi yaniii
Bende daha yıkamadım hastane çıkışı dışında bişi yok ama bi an önce halletmem lazımm
bence 30 derece ii bide ütülersin miisss gibi olur ne mikrop ne bakteriii
bende kendi pijamalarımı bebişimin nevresimleri kendi yatağımın nevresimini bebe sabunuyla yıkayıp ütülüyecem
ilk seferliğe mahsuss( bu kısım ablamdan tüyo)
üzüldüğüm maddi sıkıntıdan ziyade onların düşüncesizliği. bayram değil seyran değil çocuklara harçlık dağıtacak zamanda mıyız. yedikleri önlerinde yemekdikleri arkalarında olan çocuklar bunlar üstelik. ben bu halimle koşturuyorum, onların kayıtsızlığına üzüldüm ağladım.
neden acaba
aynı koku olsun annenin ve bebeğin her değdiği her şey diye mi acaba
bebe sabunu ne ki bi de o mu var yoksa granül sabun mu
bu konuda haklısın ama ağlamaya değmez.
benim de iki gündür canım sıkkın. ama o kişileri de anlamaya çalışıyorum bir yandan bir yandan kızıyorum.
arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu ,kramplar giriyor mu bacaklarınıza benim çok fazla oluyor.
Ya kızlar su kasılmalar sızde ne sıklıkta oluyo doktorlarınız ne dıyo bununla ılgılı? bu aralar hergun oluyo bende cok kısa surelı ama korku doluyo ıcım heran dogurcam sanıyorum psıkolojım bozuldu bı el atın su meseleye
canım bebişin cicileri dışında ikinci temas edeceği kişi biziz ya alerjik bişi olmasın diyeneden acaba
aynı koku olsun annenin ve bebeğin her değdiği her şey diye mi acaba
bebe sabunu ne ki bi de o mu var yoksa granül sabun mu
.
ben doktordaydım 2 gün önce sordu bana ağrın fln var mı ddm ağrıdan kastınız kasılmaysa bnde doğru anlıyor isem oluyor ama çok değil dedim.Benim ki şu şekilde bir anda sabit biryerde adet sancısı gibi oluyor snra taş gibi oluyor karnım o sırada çocuk hareket etse kolu bacağı oynasa canım çıkıo resmen normal doğurmak isteyen biri olarak bu böyleyse eyvah nasıl çıkarcam ben bu çocuğu diyorum kasılmalar da normal sayılıyormuş bu haftalardan sonra ayrıca sırt bel ağrısı bacak ağrılarıda normalmiş kafaya takmamak gerekirmiş cnm
bende gun boyunca 7-8 kere oluyor ama doktorum normal vucudun doguma hazirlaniyor dedi. sanirim 1 saat icinde 4 kezi gecmezse sorun olmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?