2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben kaçırdım sanırım göremedim kızının resmini, ama görmesemde allah bağışlasın canım.

Bayanlar Bücürükte %50 indirim var, ben oğluma birşeyler aldım, bilmiyorum Türkiye genelinde var mıdır indirim ama bir bakın ve değerlendirin isterseniz... Ben çok beğendim.. Maaş alınca yine gideceğim. İndirim epey sürecekmiş..

Ya kızlar su kasılmalar sızde ne sıklıkta oluyo doktorlarınız ne dıyo bununla ılgılı? bu aralar hergun oluyo bende cok kısa surelı ama korku doluyo ıcım heran dogurcam sanıyorum psıkolojım bozuldu bı el atın su meseleye

ayyy kızlar nisan annelerine bugün bakayım ddm ciddi ciddi bayağı doğuran var bide tatlılar ki minikler görseniz :) çok heyecanlandım ya valla zaman akıp geçse alsak kollarımıza yavrularımızı sağlıkla duygulandım yine pufsss

ben doktordaydım 2 gün önce sordu bana ağrın fln var mı ddm ağrıdan kastınız kasılmaysa bnde doğru anlıyor isem oluyor ama çok değil dedim.Benim ki şu şekilde bir anda sabit biryerde adet sancısı gibi oluyor snra taş gibi oluyor karnım o sırada çocuk hareket etse kolu bacağı oynasa canım çıkıo resmen normal doğurmak isteyen biri olarak bu böyleyse eyvah nasıl çıkarcam ben bu çocuğu diyorum kasılmalar da normal sayılıyormuş bu haftalardan sonra ayrıca sırt bel ağrısı bacak ağrılarıda normalmiş kafaya takmamak gerekirmiş cnm

Ayy alemsiniz cnm ya valla bende okurken güldüm Rabbim daini eyledin muhabbetinizi insallah iyi oldu iki günlük degisiklik acaba bende mı iki gün evden ayrılsam bakalım bizim kociş ne yapacak hic ayrı kalmadık :)))

Ayy alemsiniz cnm ya valla bende okurken güldüm Rabbim daini eyledin muhabbetinizi insallah iyi oldu iki günlük degisiklik acaba bende mı iki gün evden ayrılsam bakalım bizim kociş ne yapacak hic ayrı kalmadık :)))

az ayrılık iyi oluo sanki bnm ki yola gelmiş denemeye değer canım

bende seni merak ediyordum. kılzara sorcaktım hatta nerde diye.

kızçeler kendinize de bebişlere de iyi bakın oturamıorum artık kaburgalarım ağrıdı tekmelerden biraz uzanalım biz görüşmek üzere

üzüldüğüm maddi sıkıntıdan ziyade onların düşüncesizliği. bayram değil seyran değil çocuklara harçlık dağıtacak zamanda mıyız. yedikleri önlerinde yemekdikleri arkalarında olan çocuklar bunlar üstelik. ben bu halimle koşturuyorum, onların kayıtsızlığına üzüldüm ağladım.

neden acaba
aynı koku olsun annenin ve bebeğin her değdiği her şey diye mi acaba
bebe sabunu ne ki bi de o mu var yoksa granül sabun mu

bu konuda haklısın ama ağlamaya değmez.
benim de iki gündür canım sıkkın. ama o kişileri de anlamaya çalışıyorum bir yandan bir yandan kızıyorum.

hormonlardan sanırım. ne olsa ağlıyorum zaten. bu ara bi tuhafım .

bende gun boyunca 7-8 kere oluyor ama doktorum normal vucudun doguma hazirlaniyor dedi. sanirim 1 saat icinde 4 kezi gecmezse sorun olmuyormus

Eki Görüntüle 675576

Bir arkadaş istemişti tek fotosunu yeleğin, inş görür biraz geç oldu ama..

ayyy çok güzel miş örgü manyağııı olaraktan bayuuullduuummmmm

neden acaba
aynı koku olsun annenin ve bebeğin her değdiği her şey diye mi acaba
bebe sabunu ne ki bi de o mu var yoksa granül sabun mu

.
canım bebişin cicileri dışında ikinci temas edeceği kişi biziz ya alerjik bişi olmasın diye
yeri gelicek yatağımıza uzanıp emzirecez nede olmasa dünyaya yeni alışıyo yavrular hassas yerden çıkıyolar
hiç bişi dokunmasın bebişimeee
sabunu yazmayı unuttum ROXY DALAN SABUN TOZU
ilk 6 ay bunu kullanmayı düşünüyorumm...

Son düzenleme:

evet aynen bende aynısını yaşıyorum ama önceki doktor bu kasılmalardan sebep erken doğum havasına soktu bizi şimdi de bu doktorum rahat ol dediği halde çıkamıyorum o havadan doktorlara da güvenim kalmadı kime neye inansam şaşırdım heppsi ayrı telden çalıyo Allahtan sizler varsınız da kendim gibi olanları gördükçe rahatlıyorum bi nebze

bende gun boyunca 7-8 kere oluyor ama doktorum normal vucudun doguma hazirlaniyor dedi. sanirim 1 saat icinde 4 kezi gecmezse sorun olmuyormus

inş geçmiyordur şüphelendim şimdi :18: ayy ben ne kadar karamsar oldum böyle Allahım karnım kaşınsa kasılma sanıyorum şu vakit geçse biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…