2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
inş geçmiyordur şüphelendim şimdi :18: ayy ben ne kadar karamsar oldum böyle Allahım karnım kaşınsa kasılma sanıyorum şu vakit geçse biran önce

kasilma esnasinda karin muthis sertlesiyor ve agri yapiyor sonra gevsiyor. sadece agri varsa ve sert degilse o kasilma diil bildigim kadariyla. benimki oyle sert oluyorki resmen beton gibi

kasilma esnasinda karin muthis sertlesiyor ve agri yapiyor sonra gevsiyor. sadece agri varsa ve sert degilse o kasilma diil bildigim kadariyla. benimki oyle sert oluyorki resmen beton gibi

evet canım aynen öyle karnım toplanıyor gibi oluyo agrı olmuyo ama rahatsız ediyo sanki içerde bebek yok ta taş var mübarek dokunmaya korkuyorum başlarda bebişim dönüyo falan sanıyodum aa kafası aa totosu derken öğrendim ki ne kafaymış ne toto bizim ki bildiğin gelmeye hazırlanıyomuş

kızlar merhaba:) belki ilgilenirsiniz diye düşündüm .. jokerde kampanya başlamış

stokke marka arabalarda , araba alınca ana kucağı hediyee :) yalnız bi 300 tl'lik de yine stokke ürünlerinden alışveriş yapmanız gerekiyor..
fiyatları tek tek düşününce bayağı uyguna geliyor aslında..
ben stokke scoot araba , çanta aldım.. yanında stokke izigo ana kucağı bedava oldu.. ve gerçekten çok kullanışlı arkadaşlar çok büyük değil bi kere ve kolayva katlanabiliyor..

ben göremediim resminizi kaldırdınmı merak ettim :26:

ben her iki haftada bir alisveris ediyorum. bugunde Amazon.comdan medela elektrikli pompa, extra bootles ve meme ucu kremi aldim. toplam $320.00
2 hafta sonrada mamas papas octopus, biberon isiticisi ve dezenfekte edici alicam insallah

yavas yavas eksikler tamamlaniyor masallah:)

hully seninde gözün aydın canım..ne güzel görmüşsün oğluşunu..bol bol baksaydın canım..bu arada gördüm fotoyu ama nresi neresi anlayamadım

Son düzenleme:
kızlarrr albüm oluşturamadım yaa ekleymedim resimleri, bi püf noktası mı var, ben mi kaçırıyorum nasıl ekliyoruz albüme foto

okudum mart nisan annelerini.sezeryanları normal doğumları.korkuma korku kattım.ya bari birinden korkmasaydım

iyi geceler kızlar naptınız şöle bi gezindim geldim bebişler görülmüş bugün herşeyde yolunda sanırım allah hayırlısıyla kavuştursun hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…