tamam kızlar hallettim ekledim albüm bir süre kalsın bende sizleri merak ediyorum bekliyorummm
tamam kızlar hallettim ekledim albüm bir süre kalsın bende sizleri merak ediyorum bekliyorummm
Herkes bebislerini görmüs boyunu kilosuni biliyor ne güzel kiskandim
Simdi( ben en son 20 haftalikken gördüm 550 gr falandi kuzum.. Simdi nasil olmustur acaba.. Şöyle bir 4-5 hafta daha ögrenemem sanirim
Ben kaçırdım sanırım göremedim kızının resmini, ama görmesemde allah bağışlasın canım.
allah kolaylik versin canim hic sevmiyorum su mahkeme avukat isleriyle ugrasmayi bende cok ugrasmisitm biara biktim artik.))Aslinda arada girdim bakmak icin ama cikmam bir oldu malesef... Bu aralar randevu cok esimde görevde olunca kosusturmak bana kaliyor haliyle.. Ev sahibimizle mahkememiz var uzun süreden buyana avukat falan derken birde birde böyle göbekle perisan oldum desem yeridir.. Neyseki bu aralar evdeyim cok sükür tabi bu defa da gece wc kosusturmalari basladi uyku sifir:26:
kizlar dr dan geldik.oglum 1300 gr olmus hersey normal dedi.
bendede cok fazla oluyor hele bugun baya bir cok oldu bir kac gunde boyle devam ederse doktora gitmem gerekecek sanirim gunde 10 kereden fazla olmasi riski sayiliyor biz bugun coktan astik bu sayiyi ama kac kez oldu saymaidm hic:26:Ya kızlar su kasılmalar sızde ne sıklıkta oluyo doktorlarınız ne dıyo bununla ılgılı? bu aralar hergun oluyo bende cok kısa surelı ama korku doluyo ıcım heran dogurcam sanıyorum psıkolojım bozuldu bı el atın su meseleye
evet canim kaldirmistim 2.kez ekledim isterseniz daha sonra yine ekleyeblirimben göremediim resminizi kaldırdınmı merak ettim :26:
masallahhhhhhh haziran anneleri cok citir ve guzel bayanlar gercektenn cok gencsin canim sende ve tabiki cok guzelsin allah nazardan sakinsin hepinizi insallahtamam kızlar hallettim ekledim albüm bir süre kalsın bende sizleri merak ediyorum bekliyorummm
Herkes bebislerini görmüs boyunu kilosuni biliyor ne güzel kiskandim
Simdi( ben en son 20 haftalikken gördüm 550 gr falandi kuzum.. Simdi nasil olmustur acaba.. Şöyle bir 4-5 hafta daha ögrenemem sanirim
iyi geceler anneler :) bizde 31 haftamızaa girdik 60lı rakamlarıda gördük :)
Bizde bugün kontroldeydik 1620 gr olmuş oğlum bi dahaki 15 günü iple çekiyorum şimdiden
bugun minikkusu gören oldumu hic cok merak ettim ne oldu acaba sonuclari birsey demisti ama adi aklima gelmyior suan oraya gitcekti kurulmuydu ?? insallah guzel haberlerle gelir sabah
bendede cok fazla oluyor hele bugun baya bir cok oldu bir kac gunde boyle devam ederse doktora gitmem gerekecek sanirim gunde 10 kereden fazla olmasi riski sayiliyor biz bugun coktan astik bu sayiyi ama kac kez oldu saymaidm hic:26:
evet canim kaldirmistim 2.kez ekledim isterseniz daha sonra yine ekleyeblirim
masallahhhhhhh haziran anneleri cok citir ve guzel bayanlar gercektenn cok gencsin canim sende ve tabiki cok guzelsin allah nazardan sakinsin hepinizi insallahbende o yaslarda okadar citirdim gerci hihh
sabret canim sende ögrenirsin daha bende yeni ögrendim senin gibi en son ögrendigimde 300 gr yoktu simdi 2 kilo ya yaklasmis
tebrik ederim canim senide artik yavs yavs herkes 30 lu haftayi buluyordarisi 36 38 li haftalara insallah
Harika olmus....
ne şanslısın keşke benim de bir kız kardeşim olsaydı:)))
darısı dogumuna olsun:)
Bu arada soyakta mı oturuyorsun??? çok tanıdık geldi mekan:))
Evet Soyak'ta oturuyorum :) yoksa sende mi?
Günaydın kızlar..
Kasılmalar başlamış bazılarınızda.Bende şimdilik bir sıkıntı yok. 2 gündür günde 3 tane magnezyum içiyorum herhalde kasılmam ben hiç
Huly maaşallah bebeğine..Kilosuna çok güzel...
Minikkuşu bende merak ettim
Bu sabah çok huzursuz uyandım.Rüyamda namaz kılıyorum yeğenim yüzünden sağlıklı bir namaz olmadı.Kimsede yapma kızım demiyor.Namazı bitirdikten sonra kızdım yeğenime ardındanda uyandım ama okadar gergindimki anlatamam. Sonrada kendimi kurup ağladım ağladım.Üzerimi giyinip işe gelldim..Ah bu hormonlar ne biçim şeylermiş ya
kizlar dr dan geldik.oglum 1300 gr olmus hersey normal dedi.
Bizde bugün kontroldeydik 1620 gr olmuş oğlum bi dahaki 15 günü iple çekiyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?