2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Herkes bebislerini görmüs boyunu kilosuni biliyor ne güzel kiskandim
Simdi ( ben en son 20 haftalikken gördüm 550 gr falandi kuzum.. Simdi nasil olmustur acaba.. Şöyle bir 4-5 hafta daha ögrenemem sanirim

Simdi ( ben en son 20 haftalikken gördüm 550 gr falandi kuzum.. Simdi nasil olmustur acaba.. Şöyle bir 4-5 hafta daha ögrenemem sanirim

Oyy kıyamam annesı merak etme sen bak o zaman bıle cok ıyıyımıs sımdı masallahı vardır sen uzulme kı gordugunde senı mutlu edecek kıvama gelsın kuzucun

iyi geceler anneler :) bizde 31 haftamızaa girdik 60lı rakamlarıda gördük :)

Ben kaçırdım sanırım göremedim kızının resmini, ama görmesemde allah bağışlasın canım.

tsk ederim canim rabbim cümlemizin evlatlarini bagislasin. bunlarida göbislrden kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

allah kolaylik versin canim hic sevmiyorum su mahkeme avukat isleriyle ugrasmayi bende cok ugrasmisitm biara biktim artik.))
allah su ev sahiplerinin eline hic dusumesin umarim en kisa zamnda sonuclanir mahkemeniz ..
gece wc ye kalkmaktan bende cok yoruluyorum uykumu hc alamiyorum artik cok kötu oldum bu aralar. gecen kalmadim inat ettim senmisin inat eden hafif yataga kacirmisim haberim bile olmamis

Son düzenleme:
bendede cok fazla oluyor hele bugun baya bir cok oldu bir kac gunde boyle devam ederse doktora gitmem gerekecek sanirim gunde 10 kereden fazla olmasi riski sayiliyor biz bugun coktan astik bu sayiyi ama kac kez oldu saymaidm hic:26:
ben göremediim resminizi kaldırdınmı merak ettim :26:
evet canim kaldirmistim 2.kez ekledim isterseniz daha sonra yine ekleyeblirim

tamam kızlar hallettim ekledim albüm bir süre kalsın bende sizleri merak ediyorum bekliyorummm
masallahhhhhhh haziran anneleri cok citir ve guzel bayanlar gercektenn cok gencsin canim sende ve tabiki cok guzelsin allah nazardan sakinsin hepinizi insallah bende o yaslarda okadar citirdim gerci hihh

sabret canim sende ögrenirsin daha bende yeni ögrendim senin gibi en son ögrendigimde 300 gr yoktu simdi 2 kilo ya yaklasmis

iyi geceler anneler :) bizde 31 haftamızaa girdik 60lı rakamlarıda gördük :)

tebrik ederim canim senide artik yavs yavs herkes 30 lu haftayi buluyordarisi 36 38 li haftalara insallah

bugun minikkusu gören oldumu hic cok merak ettim ne oldu acaba sonuclari birsey demisti ama adi aklima gelmyior suan oraya gitcekti kurulmuydu ?? insallah guzel haberlerle gelir sabah

bugun minikkusu gören oldumu hic cok merak ettim ne oldu acaba sonuclari birsey demisti ama adi aklima gelmyior suan oraya gitcekti kurulmuydu ?? insallah guzel haberlerle gelir sabah

Bende aksama kadar baktıkca goz attım ama rastlamadım hıc canım gercı gelmem aksamı bulur falan demıstı.ıns guzel seyler olmustur da haber verır kısa zamanda ..

Bende hıc saymadım ama benım de baya oldu korktum tabı akabınde.ama sunu farkettım ıstersen sende kasılma oldukca dıkkat et bakalım sende de oyle mı oluyor? Tuvalete sıkısınca,herhangı bırseyı stres yaptıysam,ayaga kalkarken veya cok fazla hareket ettıgımde bıde oglum cok hareketlıyse oluyor.dogruluk payı var mı bılmıyorum ama bana oyle geldı :S

sahra_89201, zeynooo maaşallh kızlar size ne güzel haziran annelerimiz varmış beee

hully ,limonağac kızlar inş kucağımıza alacağımız günleride görürüz , gitgite büyüdüklerini görmek çok heyecan verici , bende görmek istiyorum minnakımı yaa

keeper çok sanslısın cnm bee bebek partininiz süpermiş cidden , fotolar harika , darısı doğum partisine insallahh , ama gercekten sanslı hatunsun keske benimde kızkardeşim olsaaaa

kızlar kasılmalar ,ağrılardan bahsetmişken benimde bacaklarım, sırtım ağrıyoo yaaa, uyumak ta dert oldu bana , gecede hiç kalmasam 5 kez kalkıyorum aşırı bir terleme bideee offf biran önce bitsin su süreç diyorum artık , gerçekten zorlanmaya başaldığımız döneme girdik sanırım

güzel sımsıcacık günlerde doğum sonrası evde olduğumu görmek istiyorum artık

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr
benım oglum hıc bana benzemıo maalesef
neyse saglıklı olsunda babasına benzesın

Günaydın kızlar..

Kasılmalar başlamış bazılarınızda.Bende şimdilik bir sıkıntı yok. 2 gündür günde 3 tane magnezyum içiyorum herhalde kasılmam ben hiç

Huly maaşallah bebeğine..Kilosuna çok güzel...

Minikkuşu bende merak ettim

Bu sabah çok huzursuz uyandım.Rüyamda namaz kılıyorum yeğenim yüzünden sağlıklı bir namaz olmadı.Kimsede yapma kızım demiyor.Namazı bitirdikten sonra kızdım yeğenime ardındanda uyandım ama okadar gergindimki anlatamam. Sonrada kendimi kurup ağladım ağladım.Üzerimi giyinip işe gelldim..Ah bu hormonlar ne biçim şeylermiş ya

az kaldı
bebeleremızı kucaımıza alcaz annesı ınsallah
hormonlarada söz gecirmek lazım

günaydın kızlarrr ben çok giremiyorummm 3 gündür çok rahatsızım ben ne yesem rahatsız oluyom nefes almakta bile zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorumm sabaha kadar bi sağ bi sol dönüp duruyorummm...erkek bebek bekleyen anneler isim düşündünüzmüü ben hala oğluşuma bi isim bulamadııı..eşime kalsa babasının adını koycak ama ben hala kararsızımmm bi aklım koy bi aklımda koyma diyooo...ama babasının adı olursa ikinci bi ismi olcakk kesinnn..eğer olmazsa tek isim düşünüyorum ben

günaydın herkese :80:

kizlar dr dan geldik.oglum 1300 gr olmus hersey normal dedi.

Bizde bugün kontroldeydik 1620 gr olmuş oğlum bi dahaki 15 günü iple çekiyorum şimdiden

maşallah kızlar bebişlerinize allah nazardan saklasın 10 gün oldu ama ben çok özledim oğlumu

ya bu kasılmayı nasıl ayırt etcez .ben bi türlü anlayamadım.dün akşam böyle bebeğim hareket ederken sağ tarafımda sanki gerdiriyomuş gibi bişi oldu orası sertleşti ağrı felan yok ama kasıldı mı anlamadım. birde gece tuvalete kalktığımda karnım kesiliyomuş gibi bi ağrı oldu nefesim kesildi. neler oluyor içimde bi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…